Yleinen Kauppa-alueen keskustelu

Taneli-

☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 088
400€ random tavaroista joista suurin osa on vuosia sitten toimivina laitettu (ilmeisesti yhteen) laatikkoon mikä lojunut varastossa. Myyjänä henkilö joka on pari kuukautta sitten rekisteröitynyt foorumille.

Ei mitään kuvaa, ei mitään takuuta. Jos jossain tuotteessa on takuu se täytyy ostajan itse selvittää eikä myyjä vastaan mistään.

Luokittelee tavarat SER luokkaan joten mahdollisesti voi löytyä kasa 90-luvun lopun tuoteita tai esim. mainitut näytönohjaimet voivat hyvin olla pari 2D ja 3D korttia jotka joskus toimineet yhdessä.

Mielestäni ylläpito voisi kyllä ottaa jotain kantaa ja määritellä edes hieman onko jotain rajaa vai voinko itsekin vaan laittaa ilmoitusta luokkaa "Mysteerilaatikko 1000€ tai tarjous. Tungen sinne sisälle tavaraa mille en itse ole keksinyt käyttöä kaapistani fiiliksen mukaan. Varmasti ainakin osa toimii (tungen edes yhden hiirimaton mukaan). En lupaa mitään takuuta enkä ota mitään vastuuta. Postikulut 50€, ei voi noutaa. Ainakin osa tavarasta on elektroniikkaa sekä tietotekniikkaa mikä poistettu käytöstä toimivana (saatan laittaa sinne esim. wanhan kännykän luokkaa N73, ehkä myös pallohiiren mikä toimi mutta en voi testata kun ei ole windows 3.11 konetta käytössä)"?

EDIT: oikeastaan tuolla hinnalla voisin tilata varmaan suoraan esim. tarjouksessa olleita tuulettimia ja muuta sälää vaikka parilla sataa suoraan ostajalle ja hän saisi varmemmin toimivaa sekä takuunalaista kamaa...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 767
Viestejä
4 338 588
Jäsenet
72 277
Uusin jäsen
C4rry

Hinta.fi

Ylös Bottom