VR-pelit

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Suolakala, 21.07.2017.

 1. Suolakala

  Suolakala

  Viestejä:
  651
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tällainen ketju lienee paikallaan? Keskustelua siis kaikista VR- ja niitä tukevista peleistä. Itse laitteista löytyy ketju täältä.

  Oculuksen mukana tuli muutama peli mukana, joista parin kanssa nyt on vierähtänyt aikaa kivasti. Robo Recall pelistä tulikin mainittua jo laite -ketjussa, ja kyllähän se hienolta maistuu. Immersio on kyllä häkellyttävä, ainakin näin meikäläiselle, jolla ei juurikaan kokemusta näistä vehkeistä ole.

  Toinen joka tempaisi mukaansa, on ehkä hieman poikkeuksellinen genre VR pelien joukossa. Tasohyppely. Mutta sopii kyllä kuin nenä päähän ja tällaisia soisi näkevän lisää. Tunne oli hieman surrealistinen (vai mikä lie hieno termi sopisi paremmin) kun olet mukana tällaisessa seikkailussa ja katselet ketun edesottamuksia pienen matkan päästä yläilmoista.
  Nauhoitin tästä videonkin testatessa miten OBS:lla näitä tallennellaan.

   
  SpurdoMösä tykkää tästä.
 2. 2dogs1bowl

  2dogs1bowl

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Itseäni eniten vakuuttaneet pelit Vivellä ovat olleet superhot ja onward. Perus-wave shoottereihin kyllästyy mielestäni erittäin nopeasti, mutta superhot taipuu VR:ään aivan loistavasti. Eläytymisen taso on omaa luokkaansa, kun matrix-tyyliin väistelee luoteja olohuoneen lattialla. Peli on harmillisen lyhyt, mutta steamin alesta kannattaa ainakin ostaa.

  Onwardissa löytyy myös sopivasti realistisuutta ja jännitystä. Pelaajatkin tuntuvat olevan suurelta osin hyviä tyyppejä, joten taktikointi ja kommunikaatio toimii usein suht hyvin. Ehkä laitteiden suhteellisen korkea hintalappu (PC + vive/rift) rajaa sen epäkypsimmän pelaajakunnan pois. Itse en onneksi kärsi juurikaan VR-pahoinvoinnista, joten tätä voi pelata hyvin parikin tuntia putkeen.

  Lähinnä ajopelejä varten tämän alunperin hommasin, mutta niissä suht huono resoluutio haittaa mutkaan tultaessa. Rata ja jarrutuspisteet on todella tunnettava etukäteen, sillä muuten menee mutkat pitkiksi. Muissa peleissä resoluutioon "turtuu" varsin nopeasti, sillä pelin immersio on muuten niin hyvä

  Mitä pelejä "techiläiset" suosittelee? Eteenkin coop-pelit kiinnostavat, sillä olen onnistunut jo käännyttämään muutaman kaverin VR-maailmaan ;)
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2017
 3. Suolakala

  Suolakala

  Viestejä:
  651
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ostin tämmösen kun Off-Road Paradise: Trial 4x4 joka oli kympin Oculuksen kaupassa. Ei mennyt kymppi kyllä hukkaan. Mukavaa viihdettä kaikessa yksinkertaisuudessaan. Vähän kun Spintires yhdistettynä johonkin trialiin. Autoa siis ohjaillaan ulkopuolelta, vähän kuin radio-ohjattavaa ja vielä kun asetuksista vaihtaa scalen x10:ksi jolloin maailma pienenee niin radio-ohjattavan tuntu on melkoinen. Auton sisältäkin pääsee ajelemaan, mutta näkyvyys sielä on vähän huono ja mereen menee. Hauska peli kyllä.  Edit: Steamissa näköjään demo, mutta siellä hinta lähes tuplat.
  Off-Road Paradise: Trial 4x4 on Steam
   
  Viimeksi muokattu: 10.08.2017
 4. Kokkola

  Kokkola

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Voiko tuonne Oculus kirjastoon lisätä Steamin kirjastosta pelejä? Saisi nuo VR nimikkeet yhden kirjaston alle.
   
 5. Suolakala

  Suolakala

  Viestejä:
  651
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Voi, tavallaan. Ei siis lisätä, mutta ne ilmestyy sinne sitä mukaa kun niitä pelaa. Pitää vain laittaa se Beta päälle sieltä Oculuksen asetuksista. Sen jälkeen tulee pieni päivitys muistaakseni.
  Tässä ohjeet How to launch your SteamVR games from Oculus Home

  Edit: vai onkohan siihen jo tullut joku päivitys ilman tuota Beta hommaa? Tämä päivätty 7. päivä Oculus' Home launcher now supports off-platform titles like Steam games
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017
 6. Kokkola

  Kokkola

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Niinpäs ilmestyykin näköjään, mutta toiminta hiukan kehnoa. Voi toimia käynnistys Oculus Homen kautta kerran pari ja sen jälkeen ei käynnisty Steam pelit Oculus Homen kautta.

  Alien Isolation vaikuttaa kyllä todella lupaavalta...
   
 7. JanSpeed

  JanSpeed Johtaja Tukijäsen Team NVIDIA

  Viestejä:
  258
  Rekisteröitynyt:
  10.04.2017
  Joku tekee itse auton korjaus peliä virtuaalilaseille ja myöhemmin se ilmeisesti tulee myös näytöllä pelattavaksi. Muutaman videon katsoin ja vaikuttaa ihan mukavalta puuhastelulta vaikka itse teen vastaavaa hommaa työkseni (töissä ei kiinnosta korjata autoja :D). Mistään en kyllä huomannut että millon tuo peli pitäis olla saatavilla. Blog
   
 8. -SD-

  -SD-

  Viestejä:
  2 115
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Viimeksi muokattu: 17.11.2017
 9. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  7 277
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kirjoittelin tämän alunperin vr-laiteketjuun, mutta kysäistään täältäkin, kun kerran sattui aiheeseen osuva ketju olevan olemassa -->

  VR-peleistä yleisesti sen verran, että Ultrawings ja Eagle Flight ovat tähän mennessä olleet parhaita pelejä. Tosin aika monta mielenkiintoista on vielä ostamatta ja tosiaan tämä Sprint Vector saattaa nostaa asemiaan listalla kun oppii hallitsemaan sitä vähän enemmän.

  Lisäksi muksut tykkäävät Job Simulatorista kuin hullu puurosta. Itse en sitä jaksanut montaakaan minuuttia.

  Knockout League vaikuttaa kiinnostavalta, mutta sitä ei taida vielä saada euroopassa ja saas nyt nähdä muutenkin miten se osuu kohdalleen. Edit. Näyttää se sittenkin oleva saatavilla täälläkin (Knockout League).
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018
 10. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 456
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Kerran avannut kakkulat päässä ja en löytänyt edes mitään tutoriali tai harjoittelulentomahdollisuutta.
  Eli en kovin tarkkaan vielä ole perehtynyt asiaan.
  Selkeästi mielenkiintoisin lentelypeli mitä tullut vastaan.
   
 11. Natsky

  Natsky

  Viestejä:
  437
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2018
  Taxiin, take off ja landing osioita oli muistaakseni Leningrad missioneissa. Pistän tarkemmin kun seuraavaksi kiinnitän lento-ohjaimet pöytään.
   
  Edqar tykkää tästä.
 12. Kvaari

  Kvaari

  Viestejä:
  298
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Condor: The Complete Soaring Simulatoriin on tulossa näinä päivinä VR-tuki. Joku kun vielä mallintaisi Suomen alueen kartan ja (pien)lentokentät siihen.

  Elite: Dangerous on nyt kiinnostavassa alessa. On vaan muutenkin jo tuota pelattavaa odottamassa.
   
 13. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 748
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Gorn
  jokaisen VR omistajan pakollinen peli.
   
 14. Kvaari

  Kvaari

  Viestejä:
  298
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Vaimo oli eri mieltä, kun huitaisin täysillä vitriinin lasiin.
   
  Bladekill, Jimi_ni ja Dargol tykkäävät tästä.
 15. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 748
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Oppiipahan sijoittamaan vitriininsä muualle kuin pelialueelle :D

  Mutta turva alue on ihan kätevä jolla piirretään se ns. neliö joka sitten pelissä tekee seinän ettei pääse mitään suurempaa vahinkoa käymään.

  Tuli huone tehtyä VR käyttöön mutta oli olemattoman lyhyt toi VR piuha niin pitää vielä jatkoa hommata sille.
   
 16. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  1 004
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Itse hujautin Sairento VR:ssä ylhäältä alas miekalla varsin lujaa ja sitten muistin, että minullahan on puinen sohvapöytä pelialueen edessä. Rannemurtuma oli muutaman sentin päässä :D Jännä, miten immersio saa unohtamaan ympäristön.
   
 17. Patruuna-Siska

  Patruuna-Siska

  Viestejä:
  126
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Pojalle tuli ostettua pukinkonttiin pleikkarin vr kakkulat ja heilukepit. Mitään suosituksia teinin makuun ja emännän tiukkaan ikärajaan sopivia kikkareita?
   
 18. MasterBlaster

  MasterBlaster

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  03.12.2017
  Hommaa resident evil 7:cigar2: oli aikasemmin kanssa nuo lasit niin aivan sairaan hieno peli laseilla ja se tunnelma varsinkin jos ekaa kertaa pelaa.
   
 19. Kvaari

  Kvaari

  Viestejä:
  298
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Listaa täältä. Lisäksi varmaan Borderlands 2 VR.
   
 20. Patruuna-Siska

  Patruuna-Siska

  Viestejä:
  126
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Skyrimia mietin, että vieläkö tuo jaksais kiinnostaa. tieten ihminen joka ei sitä ole kokenut voi pitää sitä vielä tekniikan riemuvoirttona. Borderland kyllä kans ihan pirun kova.
   
 21. Tukkeuma

  Tukkeuma

  Viestejä:
  697
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Onkos joku testannut näitä kolmea räiskintää: Onward, Zero caliber ja Contractors? Olen tässä hieman arponut mikä näistä olisi paras. Contractors taitaa olla näistä uusin ja kommentit kehuvat että olisi hiotumpi ja nätimmän näköinen paketti kuin kaksi edellistä.
   
 22. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 456
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Vain Onwardia näistä tullut pelattua, tykännyt kyllä. Mitään valittamista ei teknisesti ole, mutta pelattavaa ehkä himpunlaisesti.
  Siinä on suht pienet mapit ja on enemmänkin SWAT meininkiä kuin sotatannermenoa. Tiimit ovat 2-5 kokoisia.
  Koko ajan sitä kehitetään eteen päin ja lisää sisältöä tulee.
  Löytyy niin PVP kuin AI:takin vastaan (vaikka coopaten kavereiden kanssa).
   
 23. Mauska

  Mauska

  Viestejä:
  421
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Kaikille vahvana suosituksena Beat saber. Tuli nyt myös pleikkarille ja sopii kaiken ikäisille. Eli musiikin tahdissa tulee palikoita joihin pitää osua. Lisäksi joutuu vähän väistelemään ja palikat pitää tietystä suunnasta rikkoa. Iso plussa myös se, että varsinkin korkeammilla vaikeusasteilla joutuu huitomaan ja liikkumaan ihan kunnolla ja pelaamisen aikana tapahtuva liikunta ei ainakaan itselle ole huono homma. Alla linkki videoon joka ensimmäisinä tuli vastaan. Näkee paremmin millainen peli kyseessä ^^  Itsellä ei VR settejä oli tilanpuutteen takia, mutta tätä joutuu nyt kyllä tuon Beat saberin takia silti harkitsemaan josko tilaa saisi pienellä uudelleen sisustuksella.
   
  Chloe tykkää tästä.
 24. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  7 277
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sellainen sivuhuomio, että konsoleille ei sitten saa ladattua käyttäjien tekemiä biisejä ja pelin mukana tuleva lista on melko rajoittunut. Tämä on ainakin omalla kohdalla merkittävä miinus PSVR-versiota ajatellen.

  Riftille en tätä toisaalta uskalla hankkia, kun pelitila on niin pieni, että tulee pian hajotettua kaikki lasivitriinit ympäriltä. :D
   
  Mauska ja Kvaari tykkäävät tästä.
 25. Mauska

  Mauska

  Viestejä:
  421
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Tuo on kyllä hyvä pointti joo. Tuohon on tulossa maksullisia lisäreitä, joissa saa muistaakseni yhteensä 30 lisäkappaletta. Hintaa tai ajankohtaa en sen koommin tiedä. Mutta mikäli nuo rensselit löytyy valmiina niin silti uskoisin saavan rahalle vastinetta tuon kanssa.

  Edit: Tuossa linkissä vielä tosiaan Beat Saberin vastausta tuohon custom song kysymykseen
   
 26. Kvaari

  Kvaari

  Viestejä:
  298
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Condor 2:een julkaistiin juuri VR-päivitys. Kokeilin sitä, mutta herjaa jotain Direct 3D-ongelmaa. Ei auttanut ajuripäivitys.

  Etten olisi turhaan lentokamoja kasannut, koitin War Thunderissa lennellä. Oli koneessa skaalaukset pielessä. Tuntui kuin olisi pienessä purkissa istunut. En löytänyt, että sitä olisi voinut jostain säätää. Johtuu kai jotenkin WMR-silmikon Riftistä ja Vivestä poikkeavasta IPD-asetuksesta. Ei skaalausvirheeseen välttämättä kiinnitä niin paljon huomiota, jos ei ole siivekkäillä oikeasti lentänyt.
   
 27. PCB

  PCB

  Viestejä:
  434
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Beat Saber on kyllä hyvä peli. Hyvin toteutettu kokonaisuus. Hyvänä esimerkkinä se, kuinka Party-tilassa pelaajien järjestys on täysin vapaa, koska pelaajan nimi syötetään tulostauluun vasta suorituksen jälkeen. Tuttua oldskool-peleistä, mutta nykyään tuo on usein perseilty siten, että pitää ensin syöttää pelaajat ja sitten pelata siinä järjestyksessä.

  Valitettavasti modityökalulla ladatut käyttäjien omat toteutukset tutuista biiseistä on pääasiallisesti huonoja. Niinkin käsittämätön asia tuli useassa biisissä vastaan, että palikat eivät tule musiikin tahtiin, ja sehän on kuitenkin tärkein asia tässä pelissä.

  Kokonaisuutena: BS on ainakin tällä hetkellä paikkansa suosituimpana VR-pelinä(?) ansainnut.
   
 28. Kvaari

  Kvaari

  Viestejä:
  298
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Selailin eilen illalla joidenkin VR-pelien sen hetkistä pelaajamäärää Steamissa. Kaikkein suosituimmilla tuntui olevan +500 kpl ja esim. War Dustilla oli yllättäen vain vähän alle 60 kpl. Harkitsin myös Vox Machinaen ostamista, mutta tulin toisiin aatoksiin kun puhtaassa nettipelissä oli 15 pelaajaa linjoilla. Beat Saber oli ihan omissa lukemissaan kun taisi olla yli 2 500 pelaajaa. Olisikohan Skyrim päässyt myös yli tuhannen.

  Olen myös havaitsevinani, että useimpia pelejä pystyy pelaamaan monta tuntia putkeen, kun taas Hellblade: Senua's Sacrificessa silmät alkavat olemaan melko väsyneitä jo puolen runnin rupeaman jälkeen. Syystä en ole varma, ehkä pimeydellä on jotain tekemistä asian kanssa.
   
 29. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 722
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ite en ymmärrä alkuunkaan. Siis mätkitään jotain palikoita musiikin tahdissa?
  Ei nyt vastaa ihan sitä sisältöä mitä itse VR-peliltä odotan.
   
  Seidi Takamaa ja Veetiboy tykkäävät tästä.
 30. PCB

  PCB

  Viestejä:
  434
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei sitä ymmärrä kukaan. Paitsi sitten kun alkaa pelaamaan, jos pop-musiikin rytmisyys on yhtään kiva asia pelaajalle. Tähän mennessä jokainen vierestä seurannut on ihmetellyt kuinka tylsän näköinen peli, mutta kun laitetaan silmikko päähän, niin parissa minuutissa tulee kehut kuinka hauska peli. Yhdeksän pelaajan otoksella tämä.

  Mutta joo, tottahan se on, että BS:n suosio osaltaan kuvastaa VR-pelien heikkoa ja ohutta tasoa. Kun mennään vielä vaatimattomilla konetehoilla ja toteutuksilla koko VR-hommassa, tuollainen vähän tehoa käyttävä, yksinkertainen ja toimivaksi hiottu peli pääsee loistamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2019
  Starglazer tykkää tästä.
 31. MK9999

  MK9999

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  12.08.2018
  Itse ostin vr-lasit pääasiassa autosimuja varten, joissa nuo toimiikin loistavasti, mutta olisikos heittää jotain muunlaista peliä, mitä jaksaisi pelata muutamaa tuntia enemmän. Nyt tullut mm. Superhot, Creed ja Sparc testattua. Kaikki vaikutti ihan ok:lle, mutta otin steamista kuitenkin hyvityksen, koska noihin kyllästynee varmaan suht nopeasti. Sparcia olisi voinut ehkä hakatakin, mutta en löytänyt yhtään vastustajaa onlinesta, joten ei kiitos...
   
 32. Tukkeuma

  Tukkeuma

  Viestejä:
  697
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Skyrim VR? Lentosimut, X-plane 11 tai DCS? Noihin luulisi tunteja uppoavan.
   
 33. MK9999

  MK9999

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  12.08.2018
  Lentosimuihin tarttis sitten jonkinlaisen joystickin, että jätän varmaan ne vielä välistä. Itseasiassa Elite Dangerouskin odottelee tuolla myös kunhan jaksan perehtyä, mutta siinäkin olisi parempi olla kunnon ohjain.
   
 34. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  7 277
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Aika harvalla on aikaa/mahdollisuutta keskittyä mihinkään Elite Dangerousin tapaiseen kokonaisuuteen ja koneteho + vaadittava ohjainarsenaali asettaa monessa tapauksessa omat rajoitteensa, joten nämä helposti lähestyttävät, mutta laadukkaat ja hyvin toimivat, addiktoivat VR-pelit ovat tarpeen. Musiikkipeleissä jälleenpeluuarvo on lisäksi mainio.

  Omalla kohdalla parhaimmat VR-elämykset ovat olleet Superhot, Eagle Flight, Knockout League ja Ultraflight. Beat Saber ja monta muutakin herkkua on vielä testaamatta, osittain siksi PSVR:n ehdin jo myymään ja Riftille en ole moniakaan pelejä viitsinyt hommata rajoitetun pelitilan vuoksi.

  Superhot oli kaikessa yksinkertaisuudessaan käsittämättömän kova, mutta se oli nopeasti pelattu, eikä jälleenpeluuarvoa ollut juuri lainkaan.

  PSVR:n online-pelit eivät omalla kohdalla ole napostelleet kun pitäisi ostaa Plus-tilaus, eikä se kiinnosta, kun tarve on niin satunnainen.
   
 35. Kvaari

  Kvaari

  Viestejä:
  298
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  The Invisible Hours on ollut oma suosikkini tähän asti. Peliaikaa sen täyteen kokemiseen kuluu noin 8 h. Pikapeluulla vähemmän. Hieno kokemus.
   
 36. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  1 004
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Parhaimpia ovat olleet Skyrim VR (rankasti modattuna) ja Sairento VR. Noihin ei kyllästy koskaan :drool:
   
 37. MK9999

  MK9999

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  12.08.2018
  Skyrimia tullut normiversiona pelattua, etten sitten tiedä jaksaako enää pelata, mutta tuota Sairentoa voisi harkitakin. Invisible hoursista en ollut kuullutkaan, ei ehkä mun makuun, mutta pitääpä kattoa jos on joskus alennuksessa.
   
 38. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  7 277
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tuli nyt sitten ostettua Riftille tuo kehuttu Beat Saber. Noin 15min jaksoin pelata ennen kuin musiikki tuli korvista. Täytyy kokeilla toimisiko peli paremmin jollakin sellaisella musiikilla, jota oikeasti haluaa kuunnella.

  Kuulemma noissa yhteisön tekemissä biiseissä on vaan aika paljon sitä ongelmaa, että tahdistukset ovat vähän mitä sattuu jne.

  Riftin ohjaimetkin ovat tässä vähän hassut, kun kädessä pitäisi olla lasermiekka, mutta fyysinen tuntuma on ihan erilainen. No, tämä on pikkujuttu.
   
 39. xtomppax

  xtomppax

  Viestejä:
  276
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  City car driving


  Tälläinen helmikin on näemmä käännetty vr:lle. :D Lähteeki heti aamulla steamista osstoon, kun kotiudun töistä :D
   
  Tommy Goldfish tykkää tästä.
 40. KLF

  KLF

  Viestejä:
  754
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kokeilepa Audioshieldiä, sille voit syöttää vaikka youtubesta haluamasi musiikkivideon. Saattoipa olla että ottaa soitettavaksi vaikka mp3:sia omalta koneelta.
   
 41. Bitutus

  Bitutus

  Viestejä:
  856
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ilmeisesti BS:n joku päivitys "rikkoi" jotain ja yhteisön tekemät biisit meni epäsynkkaan.
   
 42. Natsky

  Natsky

  Viestejä:
  437
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2018
  Thrustmaster T-Flight Hotas X lento-ohjain olis täällä joutilaana, lähtee halvalla!
  Jos kiinnostaa niin laita YV.
   
 43. xtomppax

  xtomppax

  Viestejä:
  276
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itse tuli hetken mielijohteesta ostettua X-55 rhino.
  Nyt tarttisi jotain suosituksia peleihin missä niitä voisi käyttää, lasien kanssa.
  Eli jotain sellaisia lentopelejä, missä aloittelijalla olisi mahdollisuus saada vehje ilmaan ensimmäisen illan aikana.
  Oma lentosimuilu on lähinna tasoa bf3 yli 1k ilmataistelu voittoa :D
   
 44. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 722
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Elitelle ääni. Parasta VR-lentelyä imo.
  Vaatii pientä bindailua alkuun ja kontrollien opettelua mutta alkuopettelun jälkeen immersio on kyllä valtava, varsinkin VR:llä. :)
   
  TK007 tykkää tästä.
 45. Natsky

  Natsky

  Viestejä:
  437
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2018
  Aerofly fs2 ja Flyinside flight simulator siviilipuolelta ja WarThunder militaari puolelta. Muut on sitten jo vähän vaativampia
   
 46. xtomppax

  xtomppax

  Viestejä:
  276
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Joo, toi War Thunder vaikuttaa riittävän mielenkiintoiselta. Tossa Elitessä veikkaan että hermot menee ja vr lasit lentää nopeemmin kuin mikään alus, mutta kai sitäkin jossain vaiheessa tulee kokeiltua.
   
 47. draco76

  draco76

  Viestejä:
  3 238
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Siviilipuolelta itse suositan x-plane 11:sta. Lisäosia (lentokoneet, kentät, sceneryt) saa mukavasti.
   
 48. Natsky

  Natsky

  Viestejä:
  437
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2018
  Joo, mainitsin vaan noi millä on helpoin lähteä liikkeelle kun sitä kysyttiin, mutta ovat sceneiltään hyvin suppeat.
  X-Planessa pääsee sit lentelemään missä vaan.
   
 49. Natsky

  Natsky

  Viestejä:
  437
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2018
  Kyselenpä nyt vielä uudelleen että oisko kannatusta tai kiinnostusta omalle ketjulle VR lentosimuille ja lentopeleille? Tai tietääkö kukaan jotain muuta foorumia VR lentämiselle?
   
 50. draco76

  draco76

  Viestejä:
  3 238
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Omasta mielestäni alkuun pääsee sillä helposti realismia säätämällä. Varsinkin jos ottaa ultrakevyen niin ei tarvitse realismiakaan paljon säätää. Aerolite 103 on helppo käsiteltävä. Lisäksi otin ilmaisen ikarus C 42 ultran jolla on varsin helppoa lentää myös. Suihkukoneilla voi jo olla tarvetta helpotuksille.
   
  Natsky tykkää tästä.