Virallinen kinkunpaisto 2019 + muut jouluruuat ja juomat (oli 2017/2018)

Tuli tehtyä kolmekiloinen harmaasuolattu sous videnä n. 15h@74°C. Täydellisen mureaa, mutta oli jo ehkä hieman liian kuivaa. Ensi kerralla optimoidaan prosessia ja voisi kokeilla 72 asteessa.

Itse heitin suoraan jäisen 3kg kinkkupötkön sous videen 17h ja 72c. Tosi hyvä tuli!
 
6,1kg luuton juhannuskinkku lähti uuniin lämmittelemään :drool:

Juhannuskinkku.JPG
 
Joskus olen hakenut paikalliselta teurastamolta "joulukinkun" juhannukseksi. Ihan yhtä hyvää mitä jouluna.
 
Pidetään lasten kanssa pikkujouluja. Laitoin jäisen kinkun (3kg) 13h sitten 80 asteiseen uuniin, tunti sitten nostin lämmön sataan ja paistomittari näyttää tällä hetkellä 70 astetta. Toivottavasti maltti on valttia :cool:
 

Statistiikka

Viestiketjuista
258 328
Viestejä
4 491 816
Jäsenet
74 194
Uusin jäsen
Juhisti

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom