- Liittynyt
- 16.11.2016
- Viestejä
- 2 217
Suomessakin oli joku aika sitten kovassa äänessä hiljattain kuollut Valion entinen tutkimusjohtaja Kari Salminen.
Suomessa on tapana ruveta puhumaan suu puhtaaksi ja totta vasta eläkkeellä.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Suomessakin oli joku aika sitten kovassa äänessä hiljattain kuollut Valion entinen tutkimusjohtaja Kari Salminen.
Improvements to diet included consuming more whole grains, vegetables, fruits, nuts, and fish and eating less red and processed meats and sugary beverages....
...Whole grains, fruits, vegetables and fish or n-3 fatty acids appeared to contribute most to an improvement in diet quality...
Liian vähäinen "kovien" eli tyydyttyneiden rasvojen saanti on vaarallista ja lyhentää elinikääsi!
the authors of the meta-analysis themselves later noted that "A critical question is what macronutrient should be used to replace saturated fat. ... Epidemiologic studies and randomized clinical trials have provided consistent evidence that replacing saturated fat with polyunsaturated fat, but not carbohydrates, is beneficial for coronary heart disease."
Hyvien rasvojen VHH on ihan hyvä ruokavalio terveyden kannalta.
Täällä ovat nyt menneet asiat aivan sekaisin.
Australian aboriginaaleilla on matalimmat kolesteroliarvot ja korkea CHD-kuolleisuus https://cdn.uncommonwisdomdaily.com/media/uwd/issues/2015/UWDw254_1.jpg
Heart failure among Indigenous Australians: a systematic review
Eivätkös nämä elä juurilla ja madoilla?
Nyrkkisääntö: 240 g lihaa sisältää 80 g proteiinia eli noin kolmasosa näkemästäsi on protskua. 240 g lihaa riittää siis noin 80-90 kiloisen läskittömän henkilön (luultavasti mies) proteiiniksi vuorokaudessa.
Kokkaa terveellisesti - rasvalla on väliä >> Rasvamaksa
Tämä on ilmeisesti paikkaansa pitävä? Kalaöljyistä ei vaan mainitse mitään.
Toi PUFA-öljyjen muuttuminen joksikin myrkyksi nyt on ihan legendaa, mutta totta on se, että kyseiset öljyt kestää vähiten käryttämistä.
Mitä tahansa ruokaa käryttäessä muodostuu pieniä määriä haitallisia yhdisteitä. Siksi miedommat kypsennysmenetelmät voi olla terveellisempiä. En söisi jatkuvasti jotain voimakkaasti paistettua ruokaa.
Verisuonet omien sanojen mukaan kovassa kunnossa.
Kokkaa terveellisesti - rasvalla on väliä >> Rasvamaksa
Tämä on ilmeisesti paikkaansa pitävä? Kalaöljyistä ei vaan mainitse mitään.
Blurris taistelee anekdooteilla tieteellistä konsensusta vastaan kovan rasvan lisäämisen puolesta ja sitten taas hetkeä aiemmin linkkailee tutkimuksia, joissa kehotetaan vähentämään kovaa rasvaa lisäämällä mm. pehmeitä rasvoja kalojen ja pähkinöiden muodossa ruokavalioon
iHerbistä saa vegaanista EPA+DHA -öljyä. En ole Suomi-apteekista bongannu sellaista.
Jenkeissä oli tämä Gary Taubes todella korkean profiilin kovan rasvan mainostaja ja varmasti myös miljonääri tässä jokunen aika sitten rajusti julkisuudessa. Faktuaalisesti otti pataan 6-0, mutta varmaan silti hyvät rahat teki.
Suomessakin Tolonen tehnyt ties kuinka paljon fyrkkaa.
En ole vegaani. Noihin leväöljyihin ei vaan kerry ympäristömyrkyt niin kuin kaloihin käsittääkseni, ja muutenkin kalanpyynti ei taida olla kovin kestävällä pohjalla. Tosin noi kalaöljytkin on puhdistettuja, joten tuskin sillä juurikaan merkitystä. Krilliöljykin on yksi vaihtoehto.Vegaaniselle EPA+DHA öljylle mulla on yhtä paljon käyttöä kuin nunnalla on nänneille. Veikkaan, että moni muukin suomalainen on samaa mieltä eli aika keskenäs olet ton veganismin kanssa. Hauska, että tuli se särmä esiin. Eli sun projekti on siis pelotella ihmisiä sydäntaudeilla ja kolestrolilla, jotta saisit ne kääntymään veganismiin?
Hippi-jai-jei.
En ole vegaani. Noihin leväöljyihin ei vaan kerry ympäristömyrkyt niin kuin kaloihin käsittääkseni, ja muutenkin kalanpyynti ei taida olla kovin kestävällä pohjalla. Tosin noi kalaöljytkin on puhdistettuja, joten tuskin sillä juurikaan merkitystä. Krilliöljykin on yksi vaihtoehto.
Mehän uskotaan
Vielä on matkaa tämän 95-vuotiaana eläkkeelle jääneen sydänkirurgin ikään. Nykyään ikää on jo 102, ja kokonaiskolesteroliksi ilmoittaa 3,0.Nyt, 18 vuotta myöhemmin, äijä on edelleen hengissä, kohta 78 vuotias ja omien sanojensa mukaan verisuonet ovat parantuneet (=ne on kuvattu eli ei ole mitään huuhaata, äijä on röntgenlääkäri itse). Sepelvaltimotauti menee "väärään suuntaan".
Mitäs sanot? Väärin parannuttu?
Eli sun projekti on siis pelotella ihmisiä sydäntaudeilla ja kolestrolilla, jotta saisit ne kääntymään veganismiin?
Tällä jo eläköityneellä sydänkirurgilla on jo 102 vuotta ikää. Tietää mistä puhuu. On muuten vegaani.
Edit. ghost gunnerin kanssa selvästi hyvin samankaltainen ajatuksenjuoksu.
Vielä on matkaa tämän 95-vuotiaana eläkkeelle jääneen sydänkirurgin ikään. Nykyään ikää on jo 102, ja kokonaiskolesteroliksi ilmoittaa 3,0.
Verikoetuloksia - Terveys - Puhdasruoka.fiEttei vain olis tuo papparainen niitä mainostamiasi geneettisesti poikkeavia, jotka saa syödä mitä haluaa eivätkä koskaan saa ateroskleroosia?
Jänönruoka ja ikä on vain sattuma ton äijän kanssa?
Tossa on hyvä esimerkki, mitä veriarvoille tapahtuu, kun tajuaa Antti Heikkilän juttujen järjettömyyden.
LDL-lukema näyttää epäilyttävän alhaiselta, ja siinä on käytetty pilkkua, kun muissa on piste.Nettiinhän voi vegaanipropagandisti postata ihan mitä lukuja lystää. Minä uskon (jos uskon) vain sellaista digikuvaa, skannausta tms. missä näkyy vähän laboratorion nimeä ja sen sellaista.
Tässä minun arvoni Antti Heikkilän pöperöillä:
fS-Kol = 2.2* mmol/l (<5)
fS-Kol-HDL = 1.7 mmol/l (>1)
fS-Kol-LDL = 0,3* mmol/l (<3)
fS-Trigly = 0.7 mmol/l (<2)
Kelpaako?
Voitko jossain kohtaa laittaa ruokapäiväkirjaa muutaman päivän/viikon ajalta mitä tarkkaan ottaen syöt? Kiinnostaisi ihan oikeasti. T. nimim. omenavartalo.Nettiinhän voi vegaanipropagandisti postata ihan mitä lukuja lystää. Minä uskon (jos uskon) vain sellaista digikuvaa, skannausta tms. missä näkyy vähän laboratorion nimeä ja sen sellaista.
Tässä minun arvoni Antti Heikkilän pöperöillä:
fS-Kol = 2.2* mmol/l (<5)
fS-Kol-HDL = 1.7 mmol/l (>1)
fS-Kol-LDL = 0,3* mmol/l (<3)
fS-Trigly = 0.7 mmol/l (<2)
Kelpaako?
Ei LDL-lukemalla tee yhtään mitään. Pitää tietää minkäkokoisia ne partikkelit on (en osaa käyttää suomeksi tai englanniksi oikeaa termiä).
Voitko jossain kohtaa laittaa ruokapäiväkirjaa muutaman päivän/viikon ajalta mitä tarkkaan ottaen syöt? Kiinnostaisi ihan oikeasti. T. nimim. omenavartalo.
Voitko jossain kohtaa laittaa ruokapäiväkirjaa muutaman päivän/viikon ajalta mitä tarkkaan ottaen syöt? Kiinnostaisi ihan oikeasti. T. nimim. omenavartalo.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
LDL-lukema näyttää epäilyttävän alhaiselta, ja siinä on käytetty pilkkua, kun muissa on piste.
Antti Heikkilän hullunkurinen seurakunta. - Yleistä keskustelua - Puhdasruoka.fiEn pidä ruokapäiväkirjaa. Sanoinhan, että Heikkilän pöperöillä. Hänellä on paljon kirjoja, niissä on reseptejäkin. On jopa keittokirjakin, sieltä vaan kokkailemaan.
S
Jännä, että sama tutkimustyyppi on luotettava kun sen teki muuan Ancel Keys heppu kauan kauan sitten vähemmällä datalla. Mutta nyt kun se tehdään todella isolla datalla ja suodatetaan häiriötekijätkin pois, se onkin epäluotettava