Tyhmät ihmiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Welmari, 04.04.2017.

 1. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  853
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Koneen mukana kovalevylle tallennettuja potilastietoja, sanasalat teipattu kylkeen ja kovalevy kryptaamatta. Siinä ei paljon varmennekortit silloin auta. Profit. :smoke:
   
 2. edup

  edup

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juu ei tietenkään auta. Pointti oli se että kun värikynää käytetään siinä että kerrotaan että olisi päässyt reseptejä kirjoittelemaan, niin jatkokysymys on että mihin muuhun sitä värikynää on käytetty. Ja siis tietenkin jo yksittäisenkin potilaan tietojen vuotaminen on vakava asia eikä sellaista saa tapahtua.
   
 3. Gwilherm

  Gwilherm

  Viestejä:
  418
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2017
  Lähinnä viittasin vaan näille kommenteille, jokka sanoo että ei saa kävelytielle pysäköidä oli tilanne mikä tahansa, vaan TÄYTYY aina ajoradalle pysäköidä.
   
 4. edup

  edup

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kuka niin on sanonut että aina täytyy ajoradalle pysäköidä? Tieliikennelaissa on määritelty oikein hyvin ja riittävästi milloin voi mm. kuorman purkamisen takia jättää auton muuallekin. Ongelma on tilanteissa kun jalkakäytävät ja kelvit tukitaan vaikka kirjaimellisesti 5 metrin päässä olisi pysähtymispaikka missä ei olla kenenkään tiellä. Mutta kun kuski on laiska paska niin minkäs sille voi.

  Jengi kiimassa täällä rakentelee olkiukkoja jotta saa sitten rakkaalla peltilehmällään jyrätä ne. Oikeassa ketjussa taas ollaan.
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2019
  mmst1 tykkää tästä.
 5. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 294
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Työkaverit 1 ja 2, molemmat n. 60v naishenkilöitä. Meille tulossa uudet koneet kaikille ja samassa vaihtuu w7->w10. Meillä käytössä kaksi näyttöä.

  Työkaveri 1 havaitsi heti yhden ongelman uudessa koneessa. Hänen hiirensä hyppii koneelta (näytöltä) toiselle liian helposti verrattuna edelliseen koneeseen. Hän kuitenkin totesi ratkaisseen ongelman siirtämällä näyttöjä kauemmas toisistaan.

  Työkaveri 2 taas manasi vartin puuttunutta ohjelmaa ja kuinka näin käy aina kun päivitetään. Kävin sitten kuulostelemassa mikä ohjelma siellä nyt puuttuu. Se oli pikakuvakkeeksi tallennettu nettisivu.

  En tiedä mikä on pahinta tässä: se, että ko. Henkilöt ovat työskennelleet ainakin 20 vuotta jo tietokoneilla vai se, että he saavat enemmän palkkaa kuin minä.
   
  sepe, stumpu, demo69 ja 18 muuta tykkäävät tästä.
 6. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 502
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ihanko vilpittömästi olet sitä mieltä, että täällä on keskustelua pelkästään niistä tilanteista, joissa se sopivampi pysähdyspaikka olisi jossakin 5m päässä? Nuo esteistä toistuvasti kilahtavat fillaristit eivät logiikasta tai järjestä ylipäätään välitä, tunteettomia ja putkikatseisia avohoitopotilaita järjestään. Laki ei tunnu sille väelle merkkaavan missään mitään, paitsi tietenkin jos joku on edessä.

  En ihmettelisi vaikka siellä facebookin ketjussa olisi vihaisten mielensäpahoittajien postaamia kuvia hälytysajossa olevista paloautoista "tukkimassa" pyörätien. En uskalla mennä edes katsomaan, kun pelkään olevani oikeassa.

  Ja tämän kaiken sanon itsekin pyöräilijänä, mutta en kuitenkaan sellaisena, joka etsimällä etsii vihattavaa muiden tekemisistä.
   
  aeinola, neko, GadnenMulkoSilmä ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 7. edup

  edup

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Helvetinkö väliä sillä on mitä jotkut avohoitopotilaat on asioista mieltä jossain facebookin ryhmissä? Täällä on kyllä viimeiset pari sivua väännetty siitä kuuluuko tieliikennelakia noudattaa vai ei, ja joku hermanni kehtasi vielä väittää että ihmiset jotka sitä pilkulleen noudattavat ovat vaarallisin ryhmä liikenteessä. Suuri osa on tuntunut olevan sitä mieltä että tieliikennelakia ei tarvitse noudattaa, vaan on parempi keksiä omat säännöt tilalle ja kutsua sitä "joustavaksi" toiminnaksi.

  Aika vaikeaksi menee tällä foorumilla keskustelu jos pitäisi aina jaksaa miettiä mitä joku urpo jossain FB:n Tiukkatrikoiset Fillaristit -ryhmässä asiasta saattaisi sanoa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2019
 8. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 502
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei sillä muuten mitään väliä olisikaan, mutta kun sehän juuri on tuota sakkia, joka nähtiin siinä keskustelun aloittaneessa videossa. En tiedä tyypin nimeä, mutta syön hatullisen virtuaalista paskaa, jos tämä koputtelijatyyppi ei ollut yksi ko. ryhmän käyttäjistä.

  No jaa, pikemminkin porukka on ollut eri mieltä siitä, missä tilanteessa olisi järkevää joustaa niistä raameista mitä tieliikennelakiin on kirjattu.

  Sääntöjä on toki syytä pääsääntoisesti noudattaa, mutta mm. minä rinnastan jonkun jakeluauton hetkellisen pysähtymisen pyörätielle vastaavaan rikkeeseen, kuin tyhjällä tiellä keskellä yötä punaisia päin kävelemisen. Se on sitten eri asia, jos se kärry on vedetty siihen pyörätielle niin, ettei sitä pääse pienellä ohjausliikkeellä kiertämään. Tavarat pitää siirtää ja jakeluautojen pitää saada hommansa hoidettua.

  Tyhmä jakelukuski on tyhmä ja samalla tavalla tyhmä pyöräilijä on tyhmä. Molempia löytyy, mutta aina näitä ei välttämättä tapaa samoissa paikoissa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2019
  aeinola, Touhutippa, Nutjob ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 9. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  480
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Ainakin paikallisessa terveyskeskuksessa tuo homma toimii niin että se resepti kirjoitetaan valmiiksi ja sitten talennus/tulostus vaiheessa käytetään sitä korttia varmistukseen. Veikkaisin että tuo koneet löytänyt jantteri on avannut sen reseptien kirjoituksen räplännyt sitä vähän ja nähnyt listat lääkeistä jne ja sitten päätellyt siitä että voisi tehdä reseptejä.
   
 10. Gwilherm

  Gwilherm

  Viestejä:
  418
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2017
  No käytin tossa esimerkkinä Tampereen hämeenkatua, jossa useimmissa paikoissa ei ole muuta kun se jalkakäytävä ja ajotie. Mihis pysäköit kun viet tynnyreitä baariin? Varmaan sinne kulman taakse 50 metrin päähän sitten maksulliselle paikalle ja takaovet kiinni joka reissulla, kun ei niitä kaikkia tynnyreitä kerralla voi viedä.
  Etkö osa kävellä auton vierestä, vai miksi tää aiheutta sulle peppukipua?
  Ne joissa on kuvailemasi tilanne, ei todennäkösesti ole ison kaupungin keskusta-aluetta, eli tuskin kadut on niin ruuhkaset että ei pääsis ohi helposti.
  Oikeessa ketjussa tosiaan olet.
   
  aeinola, sl4yer94, Touhutippa ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 11. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 028
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Mites sitten kun lumiaura tai lakaisukone ajaa pyörätiellä, niin, mitäs sitten?? Kuinkas sitten suu pannaan? Hirveitä öykkäreitä tuollaiset kun kevyen liikenteen väylillä ajelevat vaan niin, herran lettas sentään!

  Luulisi olevan vähä-älyisemmällekin selvää, että huoltoajot on poikkeustapauksia, ja lyhytaikainen pysäköinti kevyenliikenteen väylälle ei ole maailmanloppu. Sitä paitsi se pyöräilijä voi heittää ensimmäisen kiven, joka ei itse koskaan tee mitään tieliikennelain kirjaimen vastaista.
   
  neko, Trotor, sl4yer94 ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 12. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Juuri näin. Itse pyöräilen paljon ja aika harvoin näkee tapauksia missä kevyenliikenteen väylällä on jakeluauto parkissa eikä siinä ole tarpeeksi tilaa mennä ohi. Välillä tosin tukkivat kyllä koko väylän, mutta ei siitä nyt mitään kilareita vedetä. Jessus sentään ihmiset. Itkupotkuraivarit pikkuasioista kuuluu pikkulapsille, ei aikuisille.
   
  neko, sl4yer94, mmst1 ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 13. edup

  edup

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Huomautus - vältä näitä turhia henkilökohtaisuuksiin menemisiä
  Onko kuvailemassa tilanteessa nyt kyse tilanteesta jossa kirjaimellisesti 5 metrin päässä oli pysähtymispaikka mihin pysähtymättä voi välttää muille esteenä olemisen? Jos ei, niin kyseisenkaltaisesta tilanteesta en ole puhunut tässä ketjussa sanaakaan. Kannattaa varmaan opetella lukemaan ennen kuin tulee esittelemään omaa tyhmyyttään tänne.
   
 14. edup

  edup

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miksi jatkat olkiukkojen rakentelua?
   
 15. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  914
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Kyllähän se aura-auto moottoritielläkin aiheutti ainakin puskaradiossa kuumia tunteita autoilijoiden keskuudessa talvella.
   
 16. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Tästäpä tulikin mieleeni, että olen kesän aikana nähnyt useita kaupungin päältäajettavia ruohonleikkureita kelveillä ajelemassa. Ja ei, eivät olleet menossa siihen viereiselle nurmikolle jatkamaan hommiaan, vaan ajelivat niin pitkälle kuin satuin näkemään. Useita risteyksen välejä joka tapauksessa. Yksikin oli suojatien edessä liikennevaloissa odottelemassa tien ylitystä. Syykin on aivan selvä: ettei ny vaan autot joutuis hidastamaan.
   
 17. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  914
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Ajavat yleensä aika pitkän pätkän sitä ruohoa kevyelliikenteen ja autotien välistä. Takasin mennessä se on jo leikattu. Jolloin ajellaan keviä pitkin takasin autolle ja kärryyn. Tietysti jos kaupungit miehet tekee tuntipalkalla hommia ja ajavat leikkurilla varikolta kohteeseen. Toki parempi olisi jos auto ja kuski löytyisi jokaiselle leikkurille omansa.
   
 18. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Sama tullut vastaan pariin otteeseen tänä kesänä. Fillaroin niistä ohi helposti, ei ollut vaikeeta.
   
  demo69, Kalis_, Sceptic ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 19. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  En väitä, että ohittaminen olisi vaikeaa. Väitän, että tuollainen toiminta on tyhmää.
   
 20. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 731
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Onko? Minusta on ihan helvetin vaarallista ajella jotain kävelyvauhtia kulkevalla pikku ruohonleikkurilla autojen seassa. Joku ei jostain syystä huomaa, niin se on goodby. Pyörätiellä siitä on paljon vähemmän vaaraa.
   
  Trotor, sl4yer94, Sceptic ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 21. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Miksi pitäisi ajella kelviä pitkin takaisin, jos vieressä on autotie? Ruohonleikkuri on moottorityökone ja sen paikka on ajoradalla.
   
 22. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Onko? Minusta on helvetin vaarallista ajella jotain 20 km/h kulkevalla pienen traktorin kokoisella moottoriajoneuvolla kävelijöiden seassa. Jos ei sitä jostain syystä huomaa niin se on good bye kävelijälle.

  Meinaatko ihan tosissasi, ettei oranssia, kilometrin päähän kuuluvaa ja pienimpiä autoja korkeampaa työkonetta muka huomaisi?
   
 23. Gwilherm

  Gwilherm

  Viestejä:
  418
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2017
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Asiaton käytös
  Sitä lukemista ja sen ymmärtämistä suosittelisin sulle.
  Minkähän kokonen rekka siellä on oikeen ollu kävelykadulla, kun ei ohikaan ole päässyt. Ihan sama onko 5 metrin vai 100 metrin päässä alue jossa sun kaltasia idiootteja se auto ei häiritsis, kun se voi tehdä työnsä nopeempaa siinä oven edessä ketään muita kun sun kaltasia ihmisiä häirittemättä.
  Enpä ole koskaan ite törmännyt tuohon ongelmaan, saatika ennen kuullukaan, vaikka kuinka olen kävelly ohi kun muut lastaa kävelykadulla.
   
  sl4yer94 ja Nutjob tykkäävät tästä.
 24. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 731
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Pitipä oikein googlata. Kummallista, että noinkin selvän asian löytäminen on vaikeata ja kovin vanhan tiedon perusteella voi olla metsässä, kun asetukset ovat voineet muuttua.

  Mutta ilmeisesti tilanne on se, että jos vehje on rekisteröimätön, niin sillä ei saa ajella missään muualla kuin siellä työkohteessa. Kaikki siirtyminen pitää tehdä vaikka laittamalla se peräkärryyn.

  Ja jos on rekisteröity, niin ainoastaan maantiellä. Seison korjattuna.
   
 25. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 502
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Huomaa tai ei, se aiheuttaa silti vähemmän haittaa siellä kävely/pyörätiellä ja siksi sillä kannattaa mieluummin ajella lyhyet siirtymät sitä kautta. Sitten vielä nuo mahdolliset rekisteröintiin liittyvät haasteet päälle, jotka saattavat suoraan estää siellä ajoradalla ajamisen.

  Ihan ihmeellistä vänkäystä taas menossa täällä.
   
 26. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  914
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  13 kilometriä taitaa olla huippunopeus noissa ruohonleikkureissa mitä täälläpäin pyörii. Ja ei tod ole autoa korkeampi. Mutta ajele sinä vaikka työnnettävällä leikkurilla motaria pitkin. Onneksi toiset kuskit ei ole niin tyhmiä. Ja ei kuulu kilometrien päähänkään. Millastahan konetta sinä nyt tarkoitat? En tiedä kannattaako lähteä ulos ollenkaan jos kävelee ruohonleikkurin alle.
   
 27. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Ensimmäine osuma Googlesta hakusanoilla "päältäajettava ruohonleikkuri ajorata": Ajettavan ruohonleikkurin siirtäminen

  Mutta juu, juuri niin kuin sanoit.
   
 28. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Kuvitteletko tosissasi, että sillä vehkeellä saisi ajella ihan vapaasti pitkin pyöräteitä, jos sitä ei saa rekisteröityä moottorityökoneeksi? Ihmeellistä vänkäystä tosiaan.
   
 29. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 731
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuo sinun linkkaamasi vastaus koski rekisteröityä työkonetta. Koitin etsiä, että mitä rekisteröimättömällä sitten saa tehdä ja siihen löytyi vastaus joltain foorumilta, johon sitten uskoin. Eli ettei sillä saa ajella missään.
   
 30. DarkkiFIN

  DarkkiFIN Nyt on papua! Tukijäsen

  Viestejä:
  355
  Rekisteröitynyt:
  17.07.2017
  Harvempi noista ajettavista leikkureista kulkee edes 15km/h,taitaa useimmat olla siinä 10km/h kohdalla. Ainakin Husqut millä oon ajanu,niin jää tohon 10km/h. Kubota sitten meni muistaakseni reilun 20km/h,mutta se nyt olikin jo melkeen puimuri kooltaan,vähän vajaa tonni painoa ja leikkuu leveys 150cm.

  Mulle ainakin opastettiin duunissa että pysytään kävely/pyörätiellä noilla pienemillä koneilla,koska ne on niin hitaita,vaikka ne olisikin rekisterissä. Eikä poliisitkaan tullu kertaakaan sanomaan että oon koneella väärässä paikassa ajelemassa,oli ne rekisterissä tai ei.
   
 31. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 502
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  En minä ole niin missään sanonut. Joskus on vaan järkevämpää joustaa joistakin tiukkapipoisista säännöistä ja valita tilalle vähiten muille kulkijoille haittaa aiheuttava vaihtoehto, jotta saa työt tehtyä.

  Sinä ja muut putkikatseiset byrokraatit varmaan tykkäisitte lain kirjaimen 100% täyttymisestä silläkin uhalla, että nurmikot jäisivät leikkaamatta, kun ei ole mitenkään mahdollista eikä järkevää ajella leikkuria peräkärryyn jokaisen lyhyen siirtymän kohdalla.
   
 32. edup

  edup

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Asiaton käytös
  Ei vitun apina. Jos et osaa keskustella asiasta rakentelematta olkiukkoja joka argumentista, niin voit mun puolestani painua helvettiin. On hieman eri asia että onko tällainen pysähtymispaikka 5 vai 100 metrin päässä, nyt valoja päälle.
   
 33. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  132
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Olkiukko-korttia on nyt heiluteltu jo useamman sivun verran.
   
 34. edup

  edup

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jep, ja homma vaan tuntuu jatkuvan. Omankaltaistaan idiotismia jatkaa niiden olkiukkojen rakentelua vaikka siitä on useita kertoja huomautettu. Tuonkaltaiset henkilöt kuuluvat ketjun aiheeseen oikein mainiosti.
   
 35. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  132
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Jep. No jatka vain. Ainakin ollaan oikeassa ketjussa.
   
  sl4yer94 ja Vaakajenga tykkäävät tästä.
 36. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Ehkä on, ehkä ei. Maailmassa on noin sata asiaa jotka ovat tyhmiä. Silti porukka niitä vaan tekee. Elämä on.

  Ei se pilkuntarkka sääntöjen noudattaminen ole yhtään se fiksumpaa kuin se että välillä tehdään hieman sääntöjä vastaan asioita jotta asiat sujuisivat sulavammin. Tosin Suomessa kun joku sääntö on joskus kirjoitettu, niin sitähän sitten pilkuntarkasti noudatetaan. Paitsi jos on veroista kyse, silloin kyllä keksitään luovia sääntöjä jotta saataisiin maksimaalisesti kupattua kansalaisilta rahaa kaikkeen paskaan.

  Olkiukkoja tai ei, niin jos se jakeluauton viiden minuutin kelville parkkeeraus tai se että minuutin verran joku ajaa ruohonleikkurilla kelviä pitkin saa aikaan itkupotkuraivarin, niin ei hyvin mene.
   
 37. N1kkel

  N1kkel

  Viestejä:
  907
  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Mitä sitten? Pitääkö tuostakin asiasta tehdä itselleen ongelma? :facepalm:
   
 38. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  En edelleenkään sanonut sen olevan minkäänlainen ongelma. Sanoin sen olevan tyhmää. Vieressä on oikea väylä ja sen käyttäminen olisi työkoneen kuljettajalle helpompaa kuin palloilla kelvillä. Tyhmää valita väärin.
   
 39. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 502
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei se ole noin mustavalkoista. Helppous, kätevyys ja turvallisuus riippuu siitä millainen leikkuri on, missä leikattavat alueet sijaitsevat, millä etäisyyksillä toisistaan ne ovat ja millaiset liikennejärjestelyt alueella ylipäätään on kanttareineen kaikkineen. Tuskin kukaan ruohonleikkaaja huvikseen niillä kelveillä ajelee.
   
  kilroy1 tykkää tästä.
 40. jarp

  jarp

  Viestejä:
  510
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Jännä juttu, kun autoilijana, pyöräilijänä tai jalankulkijana ei ole koskaan ollut minkäänlaisia ongelmia koskaan jakeluautojen, huoltoautojen, ruohonleikkurien tai ylipäätään minkään muun työajossa olevan liikenteen kanssa? Joskus on ollut jopa oma kaista KOKONAAN blokattu, mutta siltikään ei ole ollut ongelmaa. Ihme juttu?
   
  aeinola, A6jarvi, sl4yer94 ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 41. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Kun et vielä ole jo uskonut, et varmaan usko vieläkään, mutta sanoin jo ensimmäisessä viestissä aiheesta, että huomioni kiinnittäneet leikkurit eivät olleet siirtymässä vieressä olevalta nurmialueelta toiselle. Ajelivat pitkiä siirtymiä kuin olisivat velvoitettuja ajamaan polkupyörän liikennesäännöillä. Eivät varmasti huvikseen noin ajele, vaan silkkaa tyhmyyttään.
   
 42. edup

  edup

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin. Kuten todettua, suuri (oletan että suurin) osa jakeluautojen kuljettajista toimii ihan järkevästi ja lainmukaisesti. Ja on tilanteita missä jakeluauto on pakko pysäyttää paikkaan missä se saattaa aiheuttaa sen että joku väylä on sitten kokonaan tukossa. Näissä tilanteissa ei ole kyse tyhmyydestä.

  Sen sijaan silloin on kyse tyhmyydestä, kun vedetään väylä tukkoon vaikka kirjaimellisesti sen 5 metrin päässä olisi pysähtymispaikka mistä sen kuorman purun/lastauksen voi tehdä häiritsemättä muuta liikennettä. Ja tämä nyt tuntuu olevan suurelle osalle täällä jotenkin vitun vaikeaa ymmärtää että näillä tilanteilla on vissi ero. Ja yksi inttää siitä että "kirjaimellisesti 5m" tarkoittaa "nurkan takana 50m päässä", "100m päässä", tai jotain muuta vastaavaa.

  Ja sehän nyt riippuu tietenkin kunkin omista kulkureiteistä kuinka usein näitä tilanteita sattuu kohdille. Oli sitten kyse siitä että ihan järkevästikin parkkeeraamalla joudutaan olemaan esteenä, tai siitä että jakeluauton kuski on idiootti ja tukkii kävelytien vaikka kirjaimellisesti vieressä olisi pysähtymispaikka mistä sen saman homman teko onnistuisi vallan mainiosti.
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2019
 43. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Tuskin on poliisit ensimmäistäkään sakkoa kirjoittanut jalkakäytävillä ajeleville ruohonleikkaajille.
  Olet kyllä oikeassa ketjussa :facepalm:

  Miten ne leikkurit siellä sinun elämääsi haittasi? Kyllä se melko varmasti oli seuraavalle nurmikolle ajamassa, joka ei välttämättä aivan vieressä ole.

  Olisi kyllä silkkaa idiotismia ajella liikenteen seassa aiheuttaen vaaratilanteita itselle ja muille oli sitten laitonta tai ei. En usko, että poliisit on yksiäkään sakkoja kevyenliikenteen väylillä ajamisesta kirjoittanut.
   
  sl4yer94 ja Nutjob tykkäävät tästä.
 44. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 502
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Niinpä niin, ja yllättäen näitä on sattunut vain sinun reitille ja useampiakin vielä ilmeisesti. :D

  Veikkaan, että elämä olisi helpompaa, jos ei koko ajan aktiivisesti pyrkisi näkemään ongelmia, puutteita ja laiminlyöntejä joka paikassa.
   
  sl4yer94, Medi, Nutjob ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 45. kilroy1

  kilroy1

  Viestejä:
  444
  Rekisteröitynyt:
  30.05.2018
  Montako kilometriä oot seurannut kerralla noiden siirtymämatkoja ?

  Pari kertaa oon nähnyt leikkureita pyöröteillä mutta en ole sen tarkemmin jäänyt mittailemaan matkoja.

  Paljon useammin olen nähnyt spandex-pyöräilijöitä ajoradalla vaikka vieressä menee pyörätie, sitä kun ei voi käyttää koska keskinopeus.

  Tässä ketjussa ja liikenteessä tyhmiksi lasken ihmiset jotka ovat liikkeellä minä-minä asenteella. Mistään ei voida joustaa koska minä ja minun oikeudet (ilman velvollisuuksia) ovat ne tärkeimmät. Ja jokaiselle kiukunpurkaukselle ja jalan polkemiselle haetaan peruste lakikirjasta.
   
  Nutjob tykkää tästä.
 46. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Onneksi itse olet tosi fiksu jätkä, etkä ikinä tekisi mitään tyhmää. Niin kuin esimerkiksi ottaisi sitä jonain henkilökohtaisena loukkauksena kun joku ajaa ruohonleikkurilla kelvillä. Jos se kuski olisi tiennyt että vedät rantees auki siitä, niin olisi varmaan ajanut muualla.

  Voi jumalauta. :hammer:
   
  sl4yer94 ja Nutjob tykkäävät tästä.
 47. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Kummankin - ja minun - elämä olisi paljon helpompaa, jos ette kuvittelisi minun näkevän ongelmia siellä, missä näen vain puhdasta tyhmyyttä. Etenkin, kun olen jo moneen kertaan sanonut, ettei tuo ollut mikään ongelma. Puutteellinen lukutaito ja ylivilkas mielikuvitus on huono, mutta yleinen, yhdistelmä.
   
 48. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Ei ole välttämättä tyhmyyttä.

  Pilkuntarkka sääntöjen noudattaminen taas yleensä on.

  Otetaas esimerkki: maantiellä on rajoitus 100 km/h. Pilkuntarkasti kun seurataan sääntöjä, niin et saa ajaa 101 km/h missään vaiheessa. Olet varmaan itsekin ajanut ylinopeutta joskus. Tuntuu vaan olevan yleensä niin että muiden tulee noudattaa sääntöjä pilkuntarkasti, mutta itse saa niitä sääntöjä hieman venyttää jos siltä tuntuu.

  No niin, tämä tästä ja jatketaan elämää eteenpäin (ei tosin pilkuntarkasti). :tup:
   
 49. poskiholisti

  poskiholisti Team R&T

  Viestejä:
  101
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  "Kesän kohokohta" Tampereella nousee taas vanhaan tuttuun tapaansa esiin triidin aiheen mukaisesti:

  Kuvat: Nuorisojoukko kaatoi aitaa ja ryntäsi luvatta Blockfest-alueelle
  Blockfest: Huumeita ja häiriökäyttäytymistä – festari oli poliisille ”erittäin vilkas”
  Tampereen keskustassa hotelli Ilveksen lähellä ammuttiin – yksi ihminen sairaalaan

  Aamulla kaupungin keskusta oli vuorattu lasinsiruilla ja pikaruokaloiden annospakkauksilla. Ravintoloiden pöytäkalustoja lojui siellä täällä ja esimerkiksi kukkaistutuksia oli laitettu paskaksi.

  Ainahan festareiden ja muiden vastaavien yleisötapahtumien yhteydessä esiintyy häiriötekijöitä, mutta Blockfestin yhteydessä nämä lieveilmiöt ovat aivan omaa luokkaansa.
   
 50. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Tätä se on kun mistään ei joudu ikinä vastuuseen täällä sossulandiassa. Samat naamat aina kännissä riehuu, mutta sen sijaan että nämä laitetaan kuriin, niin kysellään sitten papereita kaikilta kassajonossa olijoilta.