The 100 (Eloonjääneet)

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja JHMK, 19.02.2017.

 1. Pennyw

  Pennyw

  Viestejä:
  236
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Rupesin kattoo ekaa jaksoa ja ensin oli et mitä vitt.. tää nyt on et missä ne on. Sitten niinkun sillai et käynyt pieni vahinko viime kaudella ja en ollutkaan katsonut kuin 11 osaan asti viime kautta :D et sellanen "työ tapaturman jatke"

  Ei varmaan tulekkaan ja ihme jos tulee kahteenkaan vuoteen. Varmaan saanut hyvän vastaan oton joo. Vähän Young adults fictionia tämä kyllä mutta ehkä menee paremman scifin puutteessa.
   
 2. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  511
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Mistähän ne tuolla uudella planeetalla kaikki nykyajan mukavuudet shoppailee. Crossipyörätkin pysynyt ajokunnossa yli 200v :facepalm:

  Tuskin on kaikkea aikoinaan aluksilla tuotu ja säilynyt noin hyvänä, eikä mitään teollisuuslaitoksiakaan ole pahemmin näkynyt.
   
 3. Yuihui

  Yuihui

  Viestejä:
  75
  Rekisteröitynyt:
  06.01.2019
  Mikäli kykyä on rakentaa toisille planeetoille kauas aurinkokunnan ulkopuolelle kulkevia aluksia, varmasti on kykyä korjailla moottoripyöriä. Mineraaleja tainnut löytyä planeetalta ja tulostimetkin varmasti kehittyneet ja otettu mukaan. Teollisuuslaitosten kokoa varmastikin opittu pienentämään.
  Itse sarjahan ei kummoinen ole. Harvoja jaksoja katsellut kokonaan, mutta hieno alku oli kaudella, lässähti sitten jutteluksi ja tappeluksi kuten aiemmissakin kausissa.