Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Induktiolla ja keraamisella liedellä ei edes ole kovin isoa nopeuseroa loppuviimein, se lämmön johtuminen kattilan pohjaan vie keraamisella aikansa, mutta sama teho sinne kattilan pohjaan ohjataan. Itelläkin oli ennen induktio, mutta keraaminen on ollut kyllä sen jälkeen parempi. Induktiolla voittaa jossain veden keiton nopeudessa, mutta pannut pysyy parempina kun se induktiosilmukka ei korvenna sitä pannua rajalliselta alueelta tosi kuumaksi. Paistamiseen keraaminen siis parempi.Induktion nopeuteen tottuneena en vaihtaisi enää keraamiseen; sillä menee ikuisuus aivan kaikkeen. Äänetön se keraaminen kyllä on.
Induktio on hieman vaarattomampikin, kunhan ei säilytä pannuja ja kattiloita lieden päällä.
Älä käytä muovista tehtyjä lastoja ne on vain tehty teflon pannujen matalaa lämmönkestävyyttä ajatellen.Hmm, yleensä pannujen ohjeissa mainitaan, ettei tyhjää pannua saisi kuumentaa, mikä leikkaisi tuon kakkosvaihtoehdon pois. Pitänee ostaa taas teräspannu ja kokeilla auttaako tuo kärsivällinen esilämmitys; tähän asti kaikki kokeilemani on yleensä tarttunut ikävästi kiinni.
Onkos raadilla suosituksia teräspannulle? Aiemmin minula oli joku Tefal, mutta heitin roskiin kun tortillalättyjä paistaessa pannu kävi niin kuumana, että muovilasta suli pannuun kiinni eikä sitä muovijäämää saanut rapsuteltua pannusta juuri millään irti.
Osa nykyajan teräslastoista on uutena tosi teräväreunaisia, varmaankin leikkauksen/stanssauksen jäljiltä ja vaatii vähän hiomsita. Yksikin Heirolin lasta oli niin teräväreunainen että takerteli hiiliteräspannun pintaan ja teki siihen naarmuja. Valuraudassa toimi hyvin, mutta annoin vähän hienoa viilaa lastan reunoihin niin alkoi toimimaan myös hiiliteräksen kanssa. Ei ole ihan helppoa löytää laadukasta, riittävän ohutta teräslastaa kun joka paikassa on vaan noita surkeita muovilastoja.Puulasta on paras jauhelihan ja soossien kanssa, teräslasta munien ja muiden isompien käänneltävien kanssa.
Pirun hyviä ainakin ollut aiemmin. Mulla on vähän vanhempi versio tosta, jossa ainakin kannen toi kahvamalli on pikkasen erinäköinen ja ollut jo varmaan 6-7 vuotta kovassa käytössä. Ihan pikkasen siinä on joskus pohja ottanut osumaa ja aavistuksen keikkuu keraamisella luotisuoralla liesitasolla, mutta toi on varmaan aiemman induktiokäytön peruja. Toi on ainoa oma rosteripannu ja ylivoimaisesti eniten käytössä oleva pannu millä voi tehdä melkeinpä kaiken kokkauksen ja lopuksi tunkea tiskikoneeseen. Taidanpa ostaa toisenkin nyt kun tuli puheeksi.Minkälaisia nuo Ikea 365+ paistokasarit ovat? Rst-malli kansineen maksaa 22,40€. Sillä voisi tehdä kastikkeita ym.
Meikäläinen katseli ja ihmetteli eilen noita kanssa. On varmaan käytävä viikonloppuna Ikeassa ostoksilla.Minkälaisia nuo Ikea 365+ paistokasarit ovat? Rst-malli kansineen maksaa 22,40€. Sillä voisi tehdä kastikkeita ym.
Tämä ainakin on helkkarin hyvä: IKEA 365+ paistokasari, ruostumaton teräs, 24 cm - IKEAMinkälaisia nuo Ikea 365+ paistokasarit ovat? Rst-malli kansineen maksaa 22,40€. Sillä voisi tehdä kastikkeita ym.
Ei niiden tarvitse olla. Esimerkiksi bambusta valmistetut on usein melko ohuita. Ei niitä tosin mihinkään munien kääntelyihin ole tarkoitettukaan.Eikö se puulasta ole vähän paksu? Ainakin omat on.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.