Red Dead Redemption 2

Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
317
Mulla loppui jatkuvat kaatuilut, yleensä joko err_gfx_state tai mitään virheilmoitusta, kun laitoin Steam overlayn pois päältä. Toki tuota ennen kokeillut sata muuta juttua niin varmuudella ei voi sanoa oliko se juuri tuo, vai yhdistelmä useita juttuja, mutta overlayn poislaiton jälkeen ei ole kaatunut kertaakaan.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
419
Itsellä overlay jumittui päälle ja otin sen vuoksi pois. Ei ole kaatuillut.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
256
Jaa uusi bugi löytyi jos menee kesken onlinen menun kautta vaihtaa lokaatiota jumittaa latausruutuun ja pitää käynnistää peli uudestaan. Vitun Rockstar
 
Liittynyt
16.02.2018
Viestejä
166
Ite kans huomas tuon järkyttävän mikronykimisen vaikka fps 60, ilmeisesti johtuu prossusta (intel) tai sen käyttö %. No laitoin unininstall kun tullu jo aikanaan pelattua läpi boxilla, kattoo sitten joskus myöhemmin uudestaa :cool:
Mulla kans stutteroi aika hurjasti olkkarin tv:stä pelattuna 60fps vsync päällä, mutta tästä freesync näytöltä toimii sulavasti...
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
38
Tässä pari viikkoa on tullut pelailtua, ja huomattua useampia ongelmia nimenomaan onlinen puolella:

- tuo err_gfx_state, jonka saa kyllä ohitettua peukaloimalla käynnistysasetuksia ja poistamalla muutaman tiedoston (tiedostojen poisto pitää tosin tehdä välillä uusiksi)
- Stanger-missonit eivät käynnisty
- Matchmaking ei tunnu löytävän välillä ketään, mutta tämä tapahtuu vain, jos ratsastan "tehtävänaloitusalueelle" hevosella. Kun poistuu matchmakingista ja palaa jalan, yleensä toimii heti
- Camp katosi kokonaan pariin otteeseen, eikä sitä saanut takaisin kuin käynnistämällä pelin uusiksi
- Lumisade oli ihan kiva lisä, mutta välillä lämpötilat vaihtelevat pelissä päin helvettiä. Vaikka lumet on maassa, yhtäkkiä saattaa olla +25, ja hetken kuluttua 0, joten vaihtovaatteet on hyvä olla mukana. Youtuben perusteella lumisade oli alkanut monilla jo ennen joulua (tai jouluna), mutta itsellä vasta uudenvuoden jälkeen.

Jaa uusi bugi löytyi jos menee kesken onlinen menun kautta vaihtaa lokaatiota jumittaa latausruutuun ja pitää käynnistää peli uudestaan.
- Saman huomannut itsekkin, ja itseasiassa joka 90% kerroista kun vaihdan lokaatiota tai sessionia, peli jumittuu latausruutuun. Helpommalla pääsee, kun käynnistää suoraan uudelleen.

- Erinäisiä pienempiä ongelmia/tapauksia, kuten ilmassa leijuva, jumittava hevonen


Kaikista erikoisuuksista huolimatta oon tykännyt todella paljon, vaikkakin RDO lainaa aika paljon juttuja GTA Onlinesta. Jonkunlainen posse olisi kiva saada kasaan, tähän mennessä olen pelaillut aikalailla yksin.
 
Liittynyt
08.11.2016
Viestejä
46
Onko muuten teillä muilla tapahtunut tehtävien helpotusta pelin osalta?
Eilen pelasin erästä tehtävää ja kuolin. Oli ensimmäinen kerta kun pelasin tehtävää. Pistän tehtävän spoilereihin niin ei kukaan pahastu spoilaamisesta.
Kyseessä siis tuo öljytankkerin varastaminen. Koitin hiipiä sisään ja jäin kiinni niin, että kaikki hyökkäsivät kimppuuni ja kuolin. Respawnin jälkeen synnyin sinne öljyjalostamon pihalle ja varastettava säiliö hevosineen oli spawnannut taakseni. Siitä sitten vaan hyppäsin kyytiin ja ajoin pois niin, että kukaan teki mitään. Onko muillakin esiintynyt tällaista? Onko joku bugi kyseessä vai mistä voi johtua? Todella ärsyttävää.
Mulla kävi tuon saman tehtävän kanssa samankaltaisesti, tosin muistaakseni se helpotus oli vähän eri tavalla kun sinulla. Kuolin siinä tyyliin 7x ja sit seuraavalla kerralla meni tosi helpolla läpi. Muistaakseni taisin vielä yrittää googlailla tuosta kun ihmetytti samalla tavalla.

On siellä cloud save. En tosin ole varma oliko tästä aiheutunut ongelmia joillekkin. Kerran tuli käynnistäessä joky kysymys cloud saven ja koneelta löytyvän saven väliltä. Sen jälkeen otin cloudin pois :lol:
Tuo Rockstarin launcheri on kyllä aikamoinen kasa paskaa, siinä kun tulee tuo Local vs Cloud save kysymys niin pitää valita jompi kumpi tallennuksista ja napissa lukee "Resolve" mutta se ei kerro kumman tallennuksen se säilyttää...Kukahan tuonkin on suunnitellut. (Mun mielestä se kumman tallennuksen valitsee on se mikä jää voimaan)

Nyt kun tuo tuli saatua päätökseen, niin
hieman jotenkin "lässähti" mielestäni loppua kohden tarina. Tuo artturi olisi voinut viheltää pelin poikki jo paljon aiemmin noihin Dutchin idioottimaisiin tehtäviin ja pistää vaan revolverit laulamaan. Se vaan loppuun asti teki mitä käskettiin, toki pienen jupinan kera. Sen tappelun päätös Micahia vastaan taas tuntui vaan jotenkin tökeröltä. Olisi ollut omaan mieleeni sopivampaa antaa artturin kuolla hiljalleen siihen tautiinsa, eikä päästää ihan noin "helpolla". Toki tämä epilogue on ihan jees ollut tähän asti - ainakin huomattavasti rauhallisempaa menoa, kuin mitä tuossa vikan chapterin aikana alkoi olemaan :D Mietin jo uudelleen aloittamista, mutta onhan tuossa online myös, jota varmaan jossain välissä pitää kokeilla ainakin. Loistopeli kaikkiaan.
Tämä ao. spoilaa pääjuonta Chapter 5 loppuun saakka
En ole ihan varma ymmärsinkö oikein tota mitä tarkoitat "helpolla" mutta Arthurhan jää henkiin siinä tappelussa jos on tarpeeksi hyvä honour tai Micah tappaa sen jos on alhainen honour

Tossa linkissä on ekassa kommentissa timestampit eri vaihtoehtoihin
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.07.2017
Viestejä
568
Nyt sain vihdoin ja viimein pelattua PS4:lla tarinan ja epilogin loppuun. Yli vuosi julkaisun jälkeen, mutta massiivinen peli, ja pidin puolen vuoden taukoakin tästä.
Hieno peli, tarinan käsikirjoitus tuntui vaan paranevan loppua kohden.

Pari seikkaa mitkä minulle olivat isoimmat kritiikin aiheet pelissä:
-Jokaikinen tehtävä päättyy AINA johonkin tulitaisteluun. Pelimekaniikkojen vaihtelevuus tarinatehtävissä 0/5 Rupesi tympimään pitemmän päälle, melkein tuli jo Uncharted-vitutukset päälle.

-Guarma-kappale tuntui täysin irralliselta, ja tässä kohtaa käsikirjoitus heitti mielestäni häränpyllyä. Itse en huomannut mitään syytä miksi Dutchin jengin piti joutua Karibialle. Aluksi ajattelin että ehkä siellä Dutch sekoaa kun kuristi sen mummelin, mutta senkin voi toteuttaa Amerikassa, niin miksi pitää tropiikkiin mennä?

Muuten oli kyllä loistopeli, mutta noista kritiikeistä johtuen joudun silti laittamaan Witcher 3:n tämän yläpuolelle, pitkään en osannut päättää kummasta pidän enemmän.

Ja olisin ehkä toivonnut hieman enemmän ensimmäisen Red Dead Redemptionin tyyliä mukaan. Jos pitäisi nämä kaksi peliä luokitella elokuviksi, niin RDR1=Sergio Leonen spaghettiwestern, RDR2=Quentin Tarantinon länkkäri.

PC-versiota pelailen enää vain kun tulee länkkärifiilis, ei jaksa siinä ruveta tarinaa kunnolla vetämään, veti emotionaalisesti tyhjäksi tuo tarinan loppu.

Ja vielä epilogista yksi maininta:
Saatana nousi karvat pystyyn kun Marstonilla päästiin ekan kerran räiskimään siellä Ranchilla ja rupesi ekan RDR:n musa pauhaamaan. Arthurin kuolemasta olin jo ehtinyt spoilaantua vuosi sitten, kiitos munapää-tubettajien jotka laittaa spoilereita videoiden thumbnaileihin ja otsikkoihin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
666
Tuo kyllä alkoi nopeasti ärsyttämään että likimain kaikki tehtävät päättyi ampumiseen. Mikään pienikään keikka ei mennyt putkeen ilman pakenemista ja ampumista.

Muuten kyllä loistava peli. Läpi meni tarina mutta vielä riittää muuta tekemistä.
 
Liittynyt
06.03.2018
Viestejä
50
Kiinnostelis lähtee tota onlinee pelailemaan PC:llä, mut onko se täynnä hakkereita ja tullaaks siel heti päälle ku kentälle spawnaa? Mimmosii kokemuksia jengillä?
 

Jupeli29

Team AMD
Liittynyt
17.10.2017
Viestejä
94
Kiinnostelis lähtee tota onlinee pelailemaan PC:llä, mut onko se täynnä hakkereita ja tullaaks siel heti päälle ku kentälle spawnaa? Mimmosii kokemuksia jengillä?
Mitä olen itse pelannut kaverin kanssa tuota onlinea niin ainakaan omasta mielestäni ei heti päälle tulla. Hakkereita en ole ainakaan itse oo huomannut. Mutta tuossa onlinessa tuo tehtävien toisto on niin puuduttavaa välillä lisäksi myös tuo leveli homma et saa esim. hienommat vatteeet yms. et ei vaan jaksa. En oo nyt kolmeen viikkoon edes koko onlinee aukassu. Aseet yms. maksaa tosi paljon enenpi kuin yksinpelissä. Onlinen tarinakin on aika tynkä. Tehtävistä saatava rahamääräkin on tosi pieni vaikka vaihteluitakin on niihin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
258
Kiinnostelis lähtee tota onlinee pelailemaan PC:llä, mut onko se täynnä hakkereita ja tullaaks siel heti päälle ku kentälle spawnaa? Mimmosii kokemuksia jengillä?
200 tuntia onlinea alla ja nyt on viimesen viikon aikana tullut ekat kolme hakkeria vastaan eli GTA Onlinen tapaista epidemiaa ei vielä ole näkynyt. Vähän tosin mietityttää onks siellä löytynyt joku uus hack kun nyt niitä alkoi yhtäkkiä näkymään kun ennen ei ollut yhtään. Hackit tuntuvat olevan tismalleen samat kuin GTA Onlinessa eli koko session pelaajat on spawnattu samaan paikkaan välillä taivaalle. Kerran hakkeri vaihtoi oman pelaajahahmonsa hevoseksi ja liikkui sillä ja spawnaili random tavaroita itselleen.

Mitä tulee pelaajien päälle tulemiseen niin yllättävän harvassa on ollut minkäänlaiset hyökkäykset free roamissa eli porukka tuntuu pääasiassa pelaavan free roamissa PVE:tä ja jättävän PVP:t showdown tehtäviin.

Onlinessa kannattaa alkuun säästää kullat ja käyttää ne roolien avaamisiin. Collector -roolilla tekee parhaiten ja nopeiten soolona rahaa kun hyödyntää netistä löytyvää collector mappia. Ei tossa raha mikään hirveä ongelma ole kun saa Collectorin auki. Kultaa saa parhaiten tekemällä daily challengeja ja etenkin niiden streakkeja. Toki pientä grindaamista toi online on.
 

SKJ

Liittynyt
25.10.2018
Viestejä
20
Kyllä siellä onlinessa saa ihan rauhakseltaan ratsastella menemään. Ohi porukka ratsastaa kun kohtaa.
Kerran tuli kaksi pelaajaa heitelemään taloon molotoweja, niistäkin toinen poltti itsensä :)
 
Liittynyt
01.02.2018
Viestejä
17
Aamupäivisin on saanut puuhailla varsin rauhassa omiaan. Nyt hetki sitten näin iltapäivällä ehdin varmaan melkein kymmenen minuuttia haahuilla kunnes joku hermanni rynnisti kimppuun ja ampui haulikolla selkään. Ei kiinnosta noiden kanssa vääntää joten laitoin pelin kiinni. Saapa nähdä, miten tilanne kehittyy. GTA Onlinen pelaaminen jäi omalta osalta juuri näiden takia.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
258
Aamupäivisin on saanut puuhailla varsin rauhassa omiaan. Nyt hetki sitten näin iltapäivällä ehdin varmaan melkein kymmenen minuuttia haahuilla kunnes joku hermanni rynnisti kimppuun ja ampui haulikolla selkään. Ei kiinnosta noiden kanssa vääntää joten laitoin pelin kiinni. Saapa nähdä, miten tilanne kehittyy. GTA Onlinen pelaaminen jäi omalta osalta juuri näiden takia.
Ei nyt kannata yhden hermannin takia lopettaa. Mut on tapettu 200h aikana pelaajan toimesta free roamissa ehkä kolme kertaa. Lisäksi voi tietty pistää defensive moodin päälle jos haluaa pelkkää pve:tä jota en itse käytä.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
256
Alkaa olla uninstall lähellä, nyt tuli erroria kun yritti joinata samaan sessioon oman crewlaisen kanssa.
 
Liittynyt
01.02.2018
Viestejä
17
Muutaman kerran on minutkin jo aiemmin free roamissa listitty ja olen yleensä vaan laittanut peliin kiinni ja tehty jotain muuta vähän aikaa. Tuskinpa tästä ihan GTA Onlinen kaltaista sinkohippaa tulee, koska on kuitenkin niin verkkaista menoa ja lentävät rakettihepatkin puuttuvat. :) Mutta kyllähän se jotenkin turhauttaa, kun omia puuhaillessaan ykskaks jostain puskasta ammutaan kertalaakilla nirri pois.
 

TLA

Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
180
Joo kyllä noita vihamielisempiä suhteellisen usein on kuitenkin vastaan osunut, olen nyt parisen viikkoa pelaillut onlinea ja ehkä 10 kertaa on vastaantulija ampunut, lassonnut tai alkanut painimaan ilman syytä (painiessa käy kuitenkin aika usein niin, että aloittaja saa potkun jälkeen napin otsaansa :)), eli aika varuillaan tarvii olla vastaantulijoiden kanssa. Mitään bountyja ei ole itseä vastaan ollut ja muutenkin maine äärimmäisen hyvä. Sinällään lievempiä skriptilapsosia on aika vaikea erottaa muuten viimeisen päälle hyvin pelaavista korkean levelin tapauksista ja nettilagista, kun aika usein suoraan päähän ampuminenkaan ei saa mitään efektiä aikaan (lisäksi joku kortti taisi estää). Eläinten massaspawnaukset ym. tietenkin eri juttu.
 

SatanTwister

Premium-jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
683
Joo kyllä noita vihamielisempiä suhteellisen usein on kuitenkin vastaan osunut, olen nyt parisen viikkoa pelaillut onlinea ja ehkä 10 kertaa on vastaantulija ampunut, lassonnut tai alkanut painimaan ilman syytä (painiessa käy kuitenkin aika usein niin, että aloittaja saa potkun jälkeen napin otsaansa :)), eli aika varuillaan tarvii olla vastaantulijoiden kanssa. Mitään bountyja ei ole itseä vastaan ollut ja muutenkin maine äärimmäisen hyvä. Sinällään lievempiä skriptilapsosia on aika vaikea erottaa muuten viimeisen päälle hyvin pelaavista korkean levelin tapauksista ja nettilagista, kun aika usein suoraan päähän ampuminenkaan ei saa mitään efektiä aikaan (lisäksi joku kortti taisi estää). Eläinten massaspawnaukset ym. tietenkin eri juttu.
Huomasin että ainakin jos joku ampuu kaupungissa voit respawn ruudussa laittaa press charges jolloin kyseisen pelaajan hostility nousee ja näkyy pidemmälle kartassa kaikille. Itseä harvemmin kiinnostaa jäädä duelaamaan kenenkään kanssa varsinkin jos ampuu carcano riflellä selkään.
 
  • Tykkää
Reactions: TLA
Liittynyt
10.11.2018
Viestejä
45
Tuossa onlinessa saisi olla passive mode tai pitäisi pystyä vaihtamaan sessiota, niin kuin GTA Onlinessa. Nyt kun joku griiffaaja alkaa jossain keskellä ei mitään ammuskelemaan nuubieta, ei ole oikein muita vaihtoehtoja kuin pelin uudelleenkäynnistys, kun karkuun ei luuskalla pääse ja aseet on tehottomia. Vai onko muita ideoita, miten noista pääsee eroon?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
258
Tuossa onlinessa saisi olla passive mode tai pitäisi pystyä vaihtamaan sessiota, niin kuin GTA Onlinessa. Nyt kun joku griiffaaja alkaa jossain keskellä ei mitään ammuskelemaan nuubieta, ei ole oikein muita vaihtoehtoja kuin pelin uudelleenkäynnistys, kun karkuun ei luuskalla pääse ja aseet on tehottomia. Vai onko muita ideoita, miten noista pääsee eroon?
Siinähän on defensive mode, joka on rdr:n versio passive moodista. Ei toki vissiin estä tappamista kokonaan mutta tekee siitä hankalaa. Session voi vaihtaa kun valitsee esc-valikosta uusiksi "online" ainakin PC:llä.
 

SatanTwister

Premium-jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
683
Siinähän on defensive mode, joka on rdr:n versio passive moodista. Ei toki vissiin estä tappamista kokonaan mutta tekee siitä hankalaa. Session voi vaihtaa kun valitsee esc-valikosta uusiksi "online" ainakin PC:llä.
Ei tee, headshot tappaa käytännössä aina kerrasta. Aika turha tuo defensive.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
630
Varmaan jo aiemminkin kysytty täällä, mutta mistäs napista saa PC:llä defaulttina näppäimistöllä sen aseiden huollon tehtyä? Peli kun näyttää ymmärtääkseni tarjoavan jotain hiiren kolmatta nappia automaattisesti, mutta ei mulla edes ole sellaista rullaa lukuunottamatta eikä sen painamisesta ollut apua.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
630
tab pohjaan+hiiren rulla pohjaan ja painat r

edit: sulla pitää olla toki sitä aseöljyä
Kuinka ihanan monimutkaista. No mutta täytyy ensi kerralla sitten kokeilla tuota. Kerran nimittäin sain jo mielestäni homman tehtyä, mutta silloinkin se meni lähinnä tuurilla kun kokeilin erilaisia näppäinyhdistelmiä tarpeeksi kauan, joten sen jälkeen onkin tullut sitten käytyä vaan suoraan asesepällä.
 
Liittynyt
01.02.2018
Viestejä
17
Kullan hankkiminen. Jos skipataan Visan vingauttaminen, niin ei taida olla mitään oikotietä onneen? Pitäisi hommata hermannille se Outlaw Pass 2, ja muutama harkko täytyy grindata. Stranger-tehtävistä saa hieman kultaa, kun vaan jaksaa odotella timerin loppuun. Mikä on kyllä melko erikoinen ratkaisu. Yhdessäkin 20min tehtävässä piti istuskella vankkureiden kanssa reilut 10min kellon kulumista odotellessa, koska ei vaan kannata palauttaa liian aikaisin. Tai noh, kyllähän arvaan mikä siinä on ideana. Tehdään mikromaksuista houkuttelevampia, Rokkari kyllä osaa nämä jutut.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
258
Kullan hankkiminen. Jos skipataan Visan vingauttaminen, niin ei taida olla mitään oikotietä onneen? Pitäisi hommata hermannille se Outlaw Pass 2, ja muutama harkko täytyy grindata. Stranger-tehtävistä saa hieman kultaa, kun vaan jaksaa odotella timerin loppuun. Mikä on kyllä melko erikoinen ratkaisu. Yhdessäkin 20min tehtävässä piti istuskella vankkureiden kanssa reilut 10min kellon kulumista odotellessa, koska ei vaan kannata palauttaa liian aikaisin. Tai noh, kyllähän arvaan mikä siinä on ideana. Tehdään mikromaksuista houkuttelevampia, Rokkari kyllä osaa nämä jutut.
Dailyt on tosiaan helpoin tapa saada kultaa etenkin jos jaksaa grindata päivittäin vähintään yhden helpon dailyn. Silloin saa sen daily streakin myötä kasvavan kertoimen, joka on kolmen viikon jälkeen 2,5x jolloin on mahdollisuus saada yli 10 kultaa päivässä jos tekee kaikki dailyt (5g normidailyt + 6 kultaa roolidailyt). Story missioneista saa toki kans ensimmäisellä pelikerralla ihan hyvin jos niitä ei ole pelannut. Toinen mikä kannattaa muistaa on awardsien resetointi. Suurimman osan awardseista saa resetoitua kun ne ovat maksimitasolla ja ne voi resetoida maksimissaan 10 kertaa. Jokaisesta resetoinnista tulee jonkun verran kultaa. Noin muuten jäljelle jää sitten strangerit ja bountyt kunhan odottaa maksimiajan sekä tietty aarrekartat joita tosin on vähän vaikeampi varsinaisesti grindata. Jos pää kestää niin pvp showdowneistakin saa ihan ok jos niitä grindaa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
13.04.2017
Viestejä
617
Noniin! Onko muilla ongelmaa että peli hävinnyt launcherista? Ei pysty siis pelaamaan lukee vain "buy now", ihan kuin en enään omistaisi peliä. RockStarssin nettisivuilla kyllä näkyy että peli löytyy tililtäni...
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
158
Onko muilla ollut muuten sellaista ongelmaa ettnä kun pelin aikana käyt työpöydällä ja tulet takaisin peliin, niin peli alkaa stutteroimaan ja tämä ei korjaannu ilman että peli käynnistetään uudelleen?
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
172
Onko muilla ollut muuten sellaista ongelmaa ettnä kun pelin aikana käyt työpöydällä ja tulet takaisin peliin, niin peli alkaa stutteroimaan ja tämä ei korjaannu ilman että peli käynnistetään uudelleen?
Itselläni satunnaisesti teki tuota.
Itselläni riitti, että kävi heittämässä graffa asetuksista fullscreen -> borderles ja takaisin. Ei tarvinnut koko boottia tehdä, kun tuo boottaa grafiikkamoottorin.
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
158
Itselläni satunnaisesti teki tuota.
Itselläni riitti, että kävi heittämässä graffa asetuksista fullscreen -> borderles ja takaisin. Ei tarvinnut koko boottia tehdä, kun tuo boottaa grafiikkamoottorin.
Itellä kävi tämä mielessä mutta en kokeillu, joten pitääpä tätä testata. Kiitos etukäteen :)
 
Liittynyt
07.07.2017
Viestejä
320
Jokaisella käynnistyskerralla saa jännätä mitä uusia bugeja tulee sillä pelisessiolla vastaan. Tänään oli enimmikseen ihan normaaleja grafiikkabugeja, mm. puukko ei lähtenyt kädestä edes välivideoiden ajaksi (animaatiot oli koomisia) ja lassotun sekä paketoidun tyypin köydet sijaitsi metrin irrallaan itse hahmosta. Mutta kerrankin tuli yksi ihan oikeasti miellyttävä bugi vastaan: olin suorittamassa tuota bandit 3 -haastetta, jossa pitää ryöstää neljä kauppaa päivän aikana, nukuin Strawberryssä aamukuuteen ja aloitin ryöstelykierroksen, viimeinen kauppa sijaitsi Van Hornissa ja vähän ennen sinne saapumista katsoin kellosta kuinka paljon aikaa olisi vielä jäljellä, ja se näytti 06:40. Karkeasti 15min pelaamisen jälkeen pelin kello siis eteni vain 40min. Haasteen suorittamisen jälkeenkin sama meno jatkuu, reilun tunnin pelaamisen aikana pelikello eteni alle 4h, siinä missä normaalisti vuorokausi pelissä kestää vain 48min. Päivän lyhyys on jokseenkin ärsyttänyt alusta saakka ja jollei peli olisi jatkuvasti räjähtämispisteessä, käyttäisin jotain modia päivän pidentämiseen. Pitää vaan toivoa, että tuo bugi jatkuu vielä seuraavillakin pelikerroilla, eikä rikkoisi kovin pahasti mitään muuta. :D
 
Liittynyt
01.01.2017
Viestejä
421
Stadian versio on ilmeisesti suoraan konsoliversio, mihin näppis ja hiirituki on lisätty kun toimii ihan ok. Unettomia öitä vietetty ja vähän yli 100h olen tähän laittanut. 88% kokonaisuus läpi.
Muutaman kerran on ase leijaillut kädessä tai jonkun kärrystä jotain pudonnut tielle.
Mutta muuten ei mitään kummallisempia bugeja ole tullut vastaan.

Alkuruudussa versioksi taitaa sanoa 1232.15 jollen nyt ihan väärin muista.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
01.02.2018
Viestejä
17
Tuli vastaan taas pikkubugia. Hunting wagon aktiivisena otin leirissä Crippsiltä supply-missionin ja ei lainkaan yllättäen peli kompastui. Tehtävä "alkoi", mutta targetteja ei missään. Hepan hakeminen ei auttanut joten reboot. Sitten kun pääsen uudelleen peliin, niin "Cripps has packed up your camp..." Sääh. :tup:
 
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
165
Täytyy kyllä sanoa, että hieno peli. Äsken kävin uiskentelemassa ja lintu pasko mun hatulle ja lakki muuttui valkoiseksi. Peli täynnä pieniä yksityiskohtia :tup:
Steamissa nyt 70 tuntia ja 65% pelattu läpi. Tunteihin tosin sisältyy n. 8 h online pelaamista jonka voi tiivistää: vittu mitä paskaa. Suunniteltu niin juuri että halu käyttää rahaa on kova. En aio koskea onlineen enää jatkossa, ei sillä että oli edes odotuksia sitä kohtaan kun GTA V nettiversiokin on ihan äässistä.

Viimeisin pätsi kyllä lisäsi suorituskykyä omalla kokoonpanolla sen verran että nostin asetuksia. Lähes kaikki high kohdalla, muutama ultra ja muutama medium. Ulkoa en muista mitä olin laittanut, mutta nyt on käytössä myöskin Full Screen SSAO.
G-Sync hoitaa homman niin ei alimmillaan 45 fps haittaa mitään. Latausajatkin lyheni yksinpelin puolella oman kokemuksen mukaan huomattavasti. Kuolemasta recoverataan 10 sekunnissa ja loadaaminen ehkä 20-30s verratuna entiseen jopa minuuttiin.

Oliko se niin että tämä peli laittaa oletuksena TAA:n päälle? Pelistä tulee ihan järkyttävän näköinen kun kokeilin huvikseni. Tässä ja The Outer Worldsissa olen huomannut suurimman eron.
 

P c L A Y E R

Tukijäsen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
1 597
Täytyy kyllä sanoa, että hieno peli. Äsken kävin uiskentelemassa ja lintu pasko mun hatulle ja lakki muuttui valkoiseksi. Peli täynnä pieniä yksityiskohtia :tup:
Steamissa nyt 70 tuntia ja 65% pelattu läpi. Tunteihin tosin sisältyy n. 8 h online pelaamista jonka voi tiivistää: vittu mitä paskaa. Suunniteltu niin juuri että halu käyttää rahaa on kova. En aio koskea onlineen enää jatkossa, ei sillä että oli edes odotuksia sitä kohtaan kun GTA V nettiversiokin on ihan äässistä.

Viimeisin pätsi kyllä lisäsi suorituskykyä omalla kokoonpanolla sen verran että nostin asetuksia. Lähes kaikki high kohdalla, muutama ultra ja muutama medium. Ulkoa en muista mitä olin laittanut, mutta nyt on käytössä myöskin Full Screen SSAO.
G-Sync hoitaa homman niin ei alimmillaan 45 fps haittaa mitään. Latausajatkin lyheni yksinpelin puolella oman kokemuksen mukaan huomattavasti. Kuolemasta recoverataan 10 sekunnissa ja loadaaminen ehkä 20-30s verratuna entiseen jopa minuuttiin.

Oliko se niin että tämä peli laittaa oletuksena TAA:n päälle? Pelistä tulee ihan järkyttävän näköinen kun kokeilin huvikseni. Tässä ja The Outer Worldsissa olen huomannut suurimman eron.
Ilman TAA:ta nämä pelit, missä on paljon ruohoa ja pensaita, vasta järkyttävän näkösiä onkin. Pelkää sahalaitaa koko maisema täynnä, jos ottaa TAA:n pois.
 

mxb

Liittynyt
02.03.2017
Viestejä
83
Täytyy kyllä sanoa, että hieno peli. Äsken kävin uiskentelemassa ja lintu pasko mun hatulle ja lakki muuttui valkoiseksi. Peli täynnä pieniä yksityiskohtia :tup:
Steamissa nyt 70 tuntia ja 65% pelattu läpi. Tunteihin tosin sisältyy n. 8 h online pelaamista jonka voi tiivistää: vittu mitä paskaa. Suunniteltu niin juuri että halu käyttää rahaa on kova. En aio koskea onlineen enää jatkossa, ei sillä että oli edes odotuksia sitä kohtaan kun GTA V nettiversiokin on ihan äässistä.

Viimeisin pätsi kyllä lisäsi suorituskykyä omalla kokoonpanolla sen verran että nostin asetuksia. Lähes kaikki high kohdalla, muutama ultra ja muutama medium. Ulkoa en muista mitä olin laittanut, mutta nyt on käytössä myöskin Full Screen SSAO.
G-Sync hoitaa homman niin ei alimmillaan 45 fps haittaa mitään. Latausajatkin lyheni yksinpelin puolella oman kokemuksen mukaan huomattavasti. Kuolemasta recoverataan 10 sekunnissa ja loadaaminen ehkä 20-30s verratuna entiseen jopa minuuttiin.

Oliko se niin että tämä peli laittaa oletuksena TAA:n päälle? Pelistä tulee ihan järkyttävän näköinen kun kokeilin huvikseni. Tässä ja The Outer Worldsissa olen huomannut suurimman eron.
Itse kans huomasin, että jotain muuttunut. En vain tiennyt oliki syy uusissa Nvidian ajureissa vai RDR2:n patchista, mutta aiemmin fps pyöri 60-70 välillä ja nyt 70-80 välillä. Melkein voisi nostaa vähän asetuksia ja saada pelistä vielä näyttävämmän näköisen, kun itselle riittää 40+ fps yleensä.
 
Liittynyt
10.04.2019
Viestejä
20
Itse kans huomasin, että jotain muuttunut. En vain tiennyt oliki syy uusissa Nvidian ajureissa vai RDR2:n patchista, mutta aiemmin fps pyöri 60-70 välillä ja nyt 70-80 välillä. Melkein voisi nostaa vähän asetuksia ja saada pelistä vielä näyttävämmän näköisen, kun itselle riittää 40+ fps yleensä.
Mulla kävi toisinpäin. Fps laski keskimäärin sen 10-15 kun päivitin ajurit ja pelin.
 
  • Tykkää
Reactions: mxb

P c L A Y E R

Tukijäsen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
1 597
No mitä ihmettä? :confused: Voisiko ero johtua erilaisista asetuksista? Itsellä käytössä ne Hardware Unboxedin asetukset.
Oon käyttänyt geforce experiencen optimoituja alusta asti.
Taitaa vastaus piillä siinä, että Roipella on Pascal eli 1000 sarjalainen nvitukka. RDR2 ja 2000 sarjaa vanhemmat NVIDIA:n nöäyttikset ei vaan ole hyvä yhdistelmä. Tuo liittyy hyvin todennäköisesti async compute tukeen, mikä on 2000 sarjaa vanhemmilla NVIDIA:n näyttilsillä melko kehno.

Näyttää sille, että pätsien suorituskykyoptimoinneissakaan ei edes yritetä parantaa vanhempien nvitukoiden suorituskykyä.
 
Liittynyt
21.02.2017
Viestejä
1 458
Oon käyttänyt geforce experiencen optimoituja alusta asti.
Itse kokeilin GFE:n säätöjä kun peli julkaistiin eikä Hardware Unboxedin asetuksia tms. ollut vielä saatavilla. Oli älyttömän raskaat asetukset ja muistaakseni vieläpä hölmöillä tavoilla, esim. full resolution ssao päällä. En suosittele.

RDR2 ja 2000 sarjaa vanhemmat NVIDIA:n nöäyttikset ei vaan ole hyvä yhdistelmä. Tuo liittyy hyvin todennäköisesti async compute tukeen, mikä on 2000 sarjaa vanhemmilla NVIDIA:n näyttilsillä melko kehno.
Vulkania käyttäessä ei ainakaan ole juuri mitään vaikutusta suorituskykyyn 2000-sarjalaisella oli async compute asetuksista päällä tai pois. Max gpu usage vähän putoaa ja frametimet vähän tasaisemmat kun tuon laittaa päälle, mutta avg fps muistaaksein jopa vähän pienempi kuin offilla.

Tiedä sitten käyttääkö peli async computea vaikka se olisi settings filusta pois päältä.
 
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
165
En tiennytkään että noinkin voi käydä, tuleeko Arthurilta jotain kommenttia kun putoaa läjäys päähän?
En ainakaan huomannut. Kävin uimassa kun löysin sen Jack Hall gangin treasuren niin siinä samalla touhutessa huomasin lakin tulleen valkoiseksi linnuspaskasta.

Ilman TAA:ta nämä pelit, missä on paljon ruohoa ja pensaita, vasta järkyttävän näkösiä onkin. Pelkää sahalaitaa koko maisema täynnä, jos ottaa TAA:n pois.
Kaipa nää on vaan mielipideasioita. Oon pelannut koko pelin ajan ilman antialiasingia ja nähnyt noita sahalaitoja. Jos ei tehot riitä MSAA 2x niin sitten olen ilman. FXAA on ihan järkyttävä ja TAA tekee pelistä sellasen että ihan ku joku ois laittanut mun silmiin vaseliinia.
Jotkut pelit, kuten jo mainittu The Outer Worlds käyttää sitä oletuksena ja sen saa vaan pois .ini tiedostoja muokkaamalla. BFV:ssa ei saa sitenkään edes pois.

Async compute on ilmeisesti DX12 ominaisuus? Käytän ite vulkania kun oli oletuksella, DX12 en ole edes kokeillut. Steamiin tuli aikaisemmin tällä viikolla 80 mb päivitys peliin jonka jälkeen huomasin itse suorituskykyparannuksia, eritoten nimenomaan latausajoissa. Mulla kai ajureina 441.66. Kaikki muu voi olla optista illuusiota, vaikka FPS mittari aina päällä. Pelasin peliä pitkään Xbox One X asetuksilla korkeamman fpsn vuoksi. Oikeasti en edes huomaa mitään eroa vaikka nyt on eniten high asetuksia :D
Tää peli jo kyllä näyttää että alkaa näytönohjain vanhaksi käydä. Tähän asti voinut jokaisen pelin vaan laittaa kaikki asetukset täysille ml. MSAA 2x ja FPS riittävän hyvä.
 
Liittynyt
28.12.2016
Viestejä
209
Perkele kun olisi hienoa, jos tässä pelissä pystyisi aina kävelemään nopeasti niin kuin omassa leirissä.
 

Taneli-

☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 068
Tarinankerrontaa syö aika pahasti kun joka tehtävän lopussa lahdataan 20 miestä. Olisi rockstar saanut vähän monipuolisuutta miettiä.
Rehellisyyden nimissä kyllähän osassa vain metsästetään, otetaan kiinni (ei tapeta) rikollinen tai kovistellaan tyyppejä että saadaan kerättyä rahaa. Mutta totta, suurin osa isoista päätehtävistä päättyy järjettömään verilöylyyn mitä ei voi välttää.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjuja
80 544
Viestejä
1 640 789
Jäsenet
36 235
Uusin jäsen
Bullsarg

Hinta.fi

Ylös Bottom