Red Dead Redemption 2

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Joulukalja, 17.10.2016.

 1. Akilles

  Akilles

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  03.07.2017
  En jaksanut välittää offtopicista, kun ei se ole näköjään häirinnyt aiemminkaan.
   
 2. Micco

  Micco

  Viestejä:
  103
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei tosiaan saa ja luultavasti ei myös koskaan tule muualta saamaan steamiin kuin steamista itse, näin myös toiminut GTAV:n kanssa.
   
 3. Vallux

  Vallux

  Viestejä:
  91
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2017
  Tää. Steamin koodit maksaa just sen verta mitä ne maksaa, joskus enemmän joskus vähemmän. Kaikki muualta hommatut menee Rockstar Launcheriin, mutta niitä saakin sitten abaut kolmellakympillä parhaimmillaan.
   
 4. pahnap

  pahnap

  Viestejä:
  405
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Eiköhän tämä maksupolitiikka ole tässä?
  Pitäisiklö myydä sielu Paholaiselle. On jo myyty.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2019
  Paapaa tykkää tästä.
 5. headman78

  headman78

  Viestejä:
  150
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 6. Jarnis

  Jarnis

  Viestejä:
  333
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2018
  Eiköhän se myynyt ihan pipona kun launchasi - jonnet ovat niin malttamattomia. Se että Steamissa on vähän pelaajia pelillä ei kerro tällä kertaa yhtään mitään.
   
 7. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 556
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Ei kannata ostaa Steamista, jos olet vaihtanut jossain vaiheessa Steam yhteyspostia. Social Clubiin linkityksessä tulee tässä vaiheessa ongelma, sillä se kaivaa ilmeisesti jostain sen alkuperäisen Steam yhteyssähköpostiosoitteen ja yrittää linkittää steam tiliä sen kautta Social Clubiin tms.

  Aika monella ilmeisesti tuo ongelma.
   
  pahnap ja Quantum tykkäävät tästä.
 8. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 547
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuohan kuulostaa lystikkäältä :D :facepalm:
   
 9. Thug

  Thug

  Viestejä:
  252
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Jaaha epävakaus ongelmat jatkuu. Chapter 5:ssa

  Heti Guarmalla alussa kun pääsee kahleista kaatuu työpöydälle.
   
 10. mska

  mska

  Viestejä:
  63
  Rekisteröitynyt:
  17.04.2017
  Avaisitko tätä hieman lisää?
   
 11. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  539
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Eilen tuli pelattua jonkin verran tätä, niin vähän semmonen fiilis tuli, etttä kun on jo pleikkarilla pelannut monia tunteja ja edennyt tarinassakin pitkälle, niin ei oikein jaksaisi samoja juttuja taas pelata läpi käyttäen siihen kymmeniä ellei satoja tunteja. Ja kun grafiikat ei omaan silmään näytä merkittävästi paremmalta kuin konsoleilla, niin mikä järki tässäkin on. Tietty on parempi fps, mutta sen saadakseen pitää käyttää jotain medium-asetuksia. :facepalm: Ja kun noita asetuksia on ihan helvetisti, niin rupea siinä käyttämään koko iltaa, kun yksi asetus kerrallaan rupeat katsomaan mitkä ovat sopivimmat sun PC:lle.

  Taidan sittenkin pelata pelin läpi konsolilla ja jättää pc-version satunnaisiin hetkiin kun iskee länkkärikuume.
   
 12. Paapaa

  Paapaa

  Viestejä:
  3 525
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siis ostit PC-version ja sitten toteat, että ei ole kyllä mitään järkeä pelata samaa peliä uudestaan?
   
  -SD-, Roipe, headman78 ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 13. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  539
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Niin pääsi käymään. :rofl:
   
 14. shakal

  shakal RGB ON Tukijäsen

  Viestejä:
  849
  Rekisteröitynyt:
  09.09.2017
  Peli pelattu läpi. Melko paljon metsästänyt ja kalastanut, sekä tehnyt varmaan leijonaosan sivutehtävistä (aina niitä kun oli mahdollisuus ja aika paljon vaeltanut).

  -Peli on teknillisesti huonoin peli jonka olen pelannut vuosiin. En muista näin huonoa julkaisua. Jos se käynnistyi, se muisti olemassaolostaan kaatumalla, bugaamalla, asiat ei toimineet, sai käynnistellä uusiksi että asiat toimi taas. Jätit tarpeeksi kauan sen seisomaan koneelle niin äänet hävisi ja mitä kaikkea. Lista on ihan järkyttävän pitkä bugien ym kanssa. Jos/kun luet pelin mahdolliset bugit, niin taisin saada leijonaosan kaikista, paitsi se ettei peli käynnistynyt ollenkaan. Enää ei tarvitse edes puuta koputtaa.

  -Peli toimii sigun koneella (3900x + 1080gtx) välttävästi 1440p. 30-65fps. Kumma kun muut hyvännäköiset uudet julkaisut toimii kuitenkin 100-150fps? Tuota asiaa ei voi puolustella millään. FPS lukemaa ei ole edes mahdollista saada paremmaksi madaltamalla grafiikka-asetuksia!!

  -Tarina ja henkilöt ovat tylsiä. Mikään ei saanut varsinaisesti minua pelaamaan peliä eteenpäin. Asioihin ei voi vaikuttaa niin että merkitsisi, ym.

  Loppu on juustoinen, eikä se lopeta yhtään mitään. Se vain jää siihen. Kiitos. Tätä varten pelasinkin monia kymmeniä tunteja

  -Jokainen tehtävä menee näin:
  -Ratsastetaan paikkaan X jolloin selitetään mitä pelin juonessa tapahtuu (koska pelissä ei ole varsinaisesti keskustelumahdollisuuksia)
  -Pitäisi tehdä asia Y
  -Oho, nyt meni kaikki poskelleen
  -Pam pam pam
  -Voi perse ku meni taas vituiksi, ehkä seuraava täysin samanlainen tehtävä menee paremmin!
  Ei mene

  Voisin jatkaa huonojen asioiden listaa aika pitkälle, ehkä nuo riittää.

  Kiitämme:

  -Kalastus oli ihan kivaa


  Neutraali:

  -Tekemistä on paljon, mutta se ei palkitse kyllä mitenkään. Aikaa saa kulutettua jos on tylsää, ellei peli vaan kaadu tai keksi syitä miksi et voi pelata enää. Okei se saattaa pysyä pystyssä jos kohtelet sitä silkkihansikkain ja käytät vain tiettyjä valittuja asetuksia, tietokoneen komponentteja, ajureita ja säädät vähän .cfg tiedostoja.

  1/5
  Kiitos ja anteeksi. Diashown katsominen hevosella ratsastamisesta sai täyden annoksen. Lakkaan pilaamasta tätä ketjua ja siirryn muihin toivottavasti parempiin peleihin.


  ps.

  Pelasin pelin maksamatta ainoatakaan bountya, kertaakaan. En tiedä paljonko ihmisiä murhasin, mutta paljon! Silti minun Honor vai mikä mittari lie, oli koko ajan tapissaan positiivisuutta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2019
  MedHot, -SD- ja Kapteeni_kuolio tykkäävät tästä.
 15. Paapaa

  Paapaa

  Viestejä:
  3 525
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jotta saan oikean kontekstin, niin nimeätkö muutaman pelin, jossa nämä asiat ovat mielestäsi juuri kuten haluat?
   
  Roipe tykkää tästä.
 16. shakal

  shakal RGB ON Tukijäsen

  Viestejä:
  849
  Rekisteröitynyt:
  09.09.2017
  Pelissä kun ei voi keskustella kenenkään kanssa, niin mitään sisältöä ja syvyyttä itse henkilöistä ei myöskään saa. Pelejä joissa olen kiinnostunut tarinoista ja henkilöistä:

  Yakuza
  Nier: Automata
  Deus Ex (koko pelisarja ensimmäisestä lähtien)
  Fallout 1-2, 3 ja varsinkin New Vegas
  Outer Worlds
  Vampyr
  Dying Light
  Kingdom Come: Deliverance
  Witcher koko pelisarja

  ym, pelaan paljon pelejä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2019
  MedHot, PCB ja Paapaa tykkäävät tästä.
 17. Jurgen

  Jurgen

  Viestejä:
  125
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sain itsekin pelattua tämän vihdoin läpi viime viikolla Xboxilla, aloitettu joskus julkaisun aikoihin vuosi sitten :D. Konsoliversiolla ei onneksi tarvinnut teknisten ongelmien kanssa painia, ja tasainen 30 fps:kin oli täysin pelattava kun katsoo miten upealta peli näyttää. Ei tullut aikanaan pelattua ykkösosaa, joten juoni ja henkilöt oli tosiaan aika mitäänsanomatonta ja unohdettavaa.

  Pelissä kyllä kaikista yksityiskohdista näkee että massiivisen budjetin tekeleestä on kyse, mutta jotenkin pelattavuus ja kontrollit tökki koko pelin ajan. Muistuu erityisesti mieleen tehtävä, jossa toimintonappi vaihtui kolmeen kertaan 10s sisällä: pidä X pohjassa, sen jälkeen paina Y, sitten pidä B pohjassa. Aivan käsittämättömän kankeaa kun koko ajan täytyy tuijottaa button prompteja, ja täysin randomin tuntuisesti välillä pitää pohjassa, välillä ei. Oma lukunsa sitten vielä erinäiset virhepainallukset: kerran yritin hypätä kaupungissa hevoseni selkään painamalla Y, niin Arttu päättääkin tarttua lähintä ohikulkijaa rinnuksista ja painii tämän maahan. Lopputuloksena luonnollisesti koko piirikunnan poliisit perään.

  Tehtävien rakenne ja loputtomat vihollisaallotkin jaksoi säännölliseen kyrsiä, spoilereissa mussutusta pelin lopun tehtävistä. Älä lue jos et ole pelannut peliä läpi, vaikkei isoja juonipaljastuksia sisälläkään.

  Skinner Brothers väijyttää Johnin saattueen, ja vihollista tulee joka tuutista seuraavan pari minuuttia. Lopuksi katsoin jengin statseista, että tehtävän aikana lanasin 48 jäsentä. Ihan asiallinen määrä porukkaa jonkun helvetin työkalukärrin väijyttämiseen :rofl:

  Toinen oli tämä Sadien kanssa tehtävä meksikaaniloordin bounty. Tyyppi kykkii jossain heinäladossa väijyssä, viedään sheriffille, pääsee "yllättäen" karkuun ja sitten jää leireilemään sillan alle muutaman hännysmiehen kanssa. Kun räiskintä alkaa, yhtäkkiä koko alue ja ranta onkin täynnä meksikaania ja taas lahdataan joku 30-40 tyyppiä :facepalm:. Tuon bounty-äijän ääninäyttelykin oli kuin suoraan jostain sketsisarjasta.

  Nämä viimeisimpänä mieleen jääneet, vastaavia idioottimaisuuksia löytyi kyllä pitkin peliä.

  Kaiken kaikkiaan pelin visuaalisuus, yksityiskohdat ja tunnelma 6/5. Pelattavuus, tehtävät ja juoni yleensä 2/5. Ristiriitainen kokemus tämä oli.
   
  smicke ja TTohveli tykkäävät tästä.
 18. shakal

  shakal RGB ON Tukijäsen

  Viestejä:
  849
  Rekisteröitynyt:
  09.09.2017
  Komppaan sinua koska osasit pukea paljon ajatuksiani hienosti sanoiksi.

  PC puolella ongelma aivan samanlainen. Suuri osa pelaamisestani on sitä, että koitan olla aina parempi pelaaja ja suorastaan vaadin tarkkoja kontrolleja, jotta en epäonnistuisi. Tämä oli tässä pelissä aivan mahdotonta, koska iso osa ajasta sokea ohjasi kuuroa lentäjää lennonjohtotornissa tämän pelin promptien osalta ja meno todella kankeaa.

  Jokaiseen tehtävään otin pulttilukkokiväärin ja haulikon, koska jokaisen missionin "käsikirjoitus" on aivan sama. Sen tiesi että jossain kohtaa tämän alkumussutuksen jälkeen tulee ne päättymättömät vihollisaallot ennen kuin vedetään mission loppuun, josta jää kaikille paha mieli.


  Tärkein ominaisuus pelissä on se että viihtyy. Tämän kohdalla oli koko ajan sellainen tuskainen olo, että jokin on koko ajan poskellaan enkä kokenut minkäänlaista nauttimisen tunnetta. Siihen yhdistettynä, että rahalla ei ole mitään merkitystä tässä pelissä, mikään tavara ei paranna mitään ominaisuuksia niin merkittävästi että se kannattaisi haalia, ym tekee pelistä sellasen että oli vaikea keksiä syitä omalle etenemiselle ja tahdolle tehdä asioita. Hyvä juoni tai kiinnostus hahmoihin se ei ainakaan ollut.
   
 19. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  642
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Onko sitä fps:ään sidottua ajankulua tai nälkää korjattu vieläkään?
   
 20. Korppari27

  Korppari27

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  30.05.2019
  Nyt pari viikkoa pelattu tarinaa ja onlinee sekaisin ja 2 kertaa kaatunut, fps lukittu 60 kun pelaan tv kautta 1440p Resolla hdr päällä, high-ultra asetukset ja pari medium.

  PS4 pelasin chapter 3 asti ja onlinee jonkin verran, lopetin ja aloin odottamaan pc julkaisua 60fps ja vieläkin paremman ulkoasun takia ja kyllä todellakin kannatti.
  Tais käydä hyvä tuuri omalla kohdalla siis kun ei ongelmia
   
  aapee71 tykkää tästä.
 21. Raxama

  Raxama Köyhä

  Viestejä:
  1 401
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  On joo viimepätsissä, tai sitä edellisessä. En muista tarkalleen.
   
  River Hudson tykkää tästä.
 22. KillerBee

  KillerBee

  Viestejä:
  161
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2017
  Näitä kontrolleja, kun kovasti niin haukutaan, niin koitappas ihan huvikses miettiä hiirelle ja näppikselle yhtä monipuoliset toiminnot ilman, että pelistä tulisi liian helppo applemainen "yhden napin peli". Itse ehkä laittaisin nuo äkkiä tehtävien tehtävät nappiehdotukset vähän keskemmälle (ultrawidellä oikea alakulma on aika kaukana näkökentässä) ottamatta niitä pois ja lisäisin guitar-hero-maisia ränkytyksiä :)
   
 23. fascia

  fascia Team R&T

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mites muuten kun tämän ostaa Steamiin tai Epic storeen, niin käynnistääkö se sieltä Rockstarin omasta kuitenkin ja se menee siihen kirjastoon? Eli jatkossa ei tarvitse kumpaakaan vaan voi käyttää ja ladata vaan tuolta suoraan.
   
 24. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  909
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tietääkseni Steamistä ostetut pelit pitää aina ladata ja startata Steamin kautta
   
  fascia tykkää tästä.
 25. fascia

  fascia Team R&T

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tosiaan tuossa näyttäisi lukevan noissa rockstar gamesissa että play on steam joten kai se noin sitten menee sen kautta, ja ilmeisesti steamissa on jotain ongelmaa ollut tuolla niin täytyy varmaan hakea sitten vain tuota rockstar koodia jostain.
   
 26. Vision

  Vision

  Viestejä:
  651
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Harkitsen tämän tai Jedi Fallenin hankkimista pc:lle joululomalle pelattavaksi, saako tästä kaikki staattiset hudit ym. pois Oledia varten ?

  Kuinka paljon hudien pois kytkeminen haittaisi itse pelaamista ?
   
 27. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 450
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Näyttäisi saavan ihan tyhjäksi. Mulla osa piilotettuina ja osa dynaamisina.
  Ei haittaa, vaikeuttaa vain hirman. Immersiota vain lisää.
   
  Vision tykkää tästä.
 28. Persojet

  Persojet

  Viestejä:
  2 159
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tässä pelissa saa vaan immersioo. Esim. kartan pois kytkemällä alkaa NPC:t neuvomaan reittiä suullisesti.
   
  Vision tykkää tästä.
 29. kamppu

  kamppu

  Viestejä:
  195
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Neuvoo vain sellaisissa tehtävissä joihin se on jo ihan HUD:kin kanssa skriptattu ominaisuus. Peliarvostelijat vaan tais käyttää tätä hypen luomiseen. :vihellys:
   
 30. WonderShare

  WonderShare Piikki lihassa Make ATK Great Again Team Nokia

  Viestejä:
  168
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2017
  Tuntuu kyllä siltä että jonnet ovat pysyneet pois pelin kimpusta, niin vähän näkynyt näitä tapan kaikki koska voin tyyppejä online puolella. Ja hyvä niin :)
   
 31. Janz

  Janz

  Viestejä:
  542
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Njaa, mieluummin minä tätä pelaisin applemaisena. Kyllä se vaikeustaso voidaan tuoda peliin muutenkin kuin monimutkaisilla ja sekavilla kontrolleilla.
   
  smicke tykkää tästä.
 32. Jaytan

  Jaytan

  Viestejä:
  134
  Rekisteröitynyt:
  16.02.2018
  Itellä ei oo kyllä ollu kontrollien kans mitään ongelmia, eri asia voi olla tietty jos ei löydä esim. R-näppäintä ilman katsomista näppäimistöltä. Ei ainakaan vaikeustasoa ole ne nostaneet mulla. :rofl:

  EDIT: + ainahan niitä voi bindailla uudelleen, jos ei liian monimutkainen prosessi. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2019
 33. WonderShare

  WonderShare Piikki lihassa Make ATK Great Again Team Nokia

  Viestejä:
  168
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2017
  Ainakin healaaminen taistelun tuoksinassa n kertaa helpompaa jos verrokkina GTA V
   
 34. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 556
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Kerran ole itse ottanut kaveria rivelistä kiinni, kun piti mennä hevosen selkään. Ja tuokin johtui nimenomaan siitä, että samaan nappiin oli työnnetty useampi toiminto.

  Itsellä ei ole näin hidastemposessa pelissä kyllä mitään ongelmaa ollut näiden konyrollien kanssa.
   
  Jaytan tykkää tästä.
 35. Heicci

  Heicci

  Viestejä:
  277
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  Padille tämä peli on tehty, niinkuin muutkin cockstarin pelit yleensä. En edes yritä pelata näppiksellä.
   
 36. Paapaa

  Paapaa

  Viestejä:
  3 525
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Noin 2h takana ja kyllähän tämä maistuu! Hienosti luodaan tunnelmaa ja tarinaa, enkä toistaiseksi osaa kyllä lainkaan allekirjoittaa sitä, että tässä ei voisi keskustella kenenkään kanssa ja että hahmot jäisivät etäisiksi. Jo alun esittelytehtävissä lätistään jatkuvasti kun siirrytään uuteen paikkaan. En toki valitse dialogia itse, mutta lopputulos on silti öbaut sama: juttelen muiden hahmojen kanssa ja niiden persoonat vahvistuvat ja syventyvät.

  Kontrollit tietenkin heijastelevat konsolitaustaa, mutta ainakin toistaiseksi ei aiheuta suurempaa murhetta näppis+hiiri-kombolla.
   
  datahiiri, Piccolo, P c L A Y E R ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 37. spede

  spede

  Viestejä:
  2 189
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Onko tämä nyt jo patchatty ihan pelattavaan kuntoon PC:llä?
   
 38. mska

  mska

  Viestejä:
  63
  Rekisteröitynyt:
  17.04.2017
  Kuten tähänkin asti, riippuu varmasti pc:stä ja tähtien asennosta :D
   
  spede tykkää tästä.
 39. gb1

  gb1

  Viestejä:
  191
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Millaista tuo online homma on, osaako joku kertoa pähkinänkuoressa? Voiko pelailla kaveriporukalla vähän kuin sea of thieves henkeen mutta maakrapuna länkkärisettingissä hevoset laivan tilalla jne.? Questeja, muiden jengien ryöväystä?
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2019
 40. Joda

  Joda

  Viestejä:
  253
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos GTA Online on tuttu niin käytännössä kopio siitä pienillä parannuksilla. Keräät XP:tä, jolla saat rankkia joka puolestaan avaa uutta kamaa ostettavaksi. Rahalla ja kullalla saat ostettua uutta gearia kuten aseita, vaatteita, hevosia tai ability-kortteja. Lisäksi esim. possen leirin päivitykset ovat yksi rahareikä. Käytännössä tuossa on PVE puoli ja PVP puoli.

  PVE puolella on reilu kymmenen storyline tehtävää ja kartalle ilmestyviä satunnaistehtäviä. Voit lisäksi kuluttaa aikasi esim. metsästäen tai kalastaen. Kun saat 15 kultaa kasaan niin voit avata ensimmäisen tehtäväroolin, joita on tällä hetkellä trader, bounty hunter ja collector. Traderilla keräät leiriin "raaka-aineita", joista valmistuu "tuotteita" tietyn ajan kuluessa jonka jälkeen voit kuskata valmislastin tiettyyn paikkaan kartassa ja saat siitä rahaa ja XP:tä. Muut free roam pelaajat voivat teoriassa hyökätä ja ryöstää lastin mutta käytännössä näin tapahtuu melko harvoin. Bounty hunterina nappaat kaupungeista kohteen, joka on NPC jossain päin karttaa ja käyt vangitsemassa sen dead or alive ja saat siitä palkinnon. Collector puolestaan etsii ja kerää erilaisia keräilyesineitä ympäri karttaa ja myy ne kerääjälle. Perjantaina tulee uutena pontikanmyyjä, joka on jatke tuolle traderille. Voit perustaa kaverien kanssa Possen jolla teet noita tehtäviä.

  PVP-puolella on kasa erilaisia tehtäviä jossa kilpaillaan muita pelaajia vastaan. Tehtävät voivat olla esimerkiksi battle royal -tyyppistä jousipyssysotaa tai king of the hill -tyyppistä liikkuvan junan valtausta. PVP:ssä korostuu noi abilities kortit, jotka käytännössä voivat parhaimmillaan/pahimmillaan tehdä pelaajan hahmosta melko kuolemattoman jos ne on optimaalisella kombolla rakennettu ja kovimmalle tasolle päivitetty. Käytännössä kortti voi vaikuttaa esim. siten että kun otat osumaa niin sinun dead eye mittari täyttyy tai jokainen sinuun tullut perättäinen osuma samalta henkilöltä tekee vähemmän vahinkoa.

  PVE vs. PVP jakaa mielipiteitä. Osa tykkää vain toisesta jotkut molemmista. Itselle PVP ei ole mitään suurinta herkkua niin korttien kuin 3rd person ampumismekaniikkojen takia.

  Siinä nyt lennosta jonkinlainen "tiivistelmä".
   
  MedHot, batigol, mkilppis ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 41. Piccolo

  Piccolo

  Viestejä:
  261
  Rekisteröitynyt:
  05.01.2017
  Onlinea tullut nyt pelailtua, mutta jotenkin nyt uupuu kavereiden kanssa pankkien/junien/postivaunujen ryöstelyt yhdessä. Luulisi että nämä olisi suht itsestäänselvyyksiä, mutta kai ne on tulossa(?)
   
 42. xarot

  xarot

  Viestejä:
  1 163
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mikä järki näissä mitaleissa on? Kuka edes haluaa suorittaa tehtävät tällä tavalla? Ei tässä ole tarkoitus pelata mitään elokuvaa. :mad:

  upload_2019-12-9_23-58-49.png
   
  smicke, VeGe- ja headman78 tykkäävät tästä.
 43. Vallux

  Vallux

  Viestejä:
  91
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2017
  Suosittelen vain pelaamaan pelin läpi ekalla kerralla. Niitä tehtäviä voi sitten tarpeen vaatiessa hieroa enemmänkin replay toiminnolla.
   
  datahiiri tykkää tästä.
 44. VeGe-

  VeGe-

  Viestejä:
  106
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Täysin keinotekoista pelin "pidentämistä" IMO. Mutta aina noista challengeista joku kiksejä saa. :confused2: Kuten yllä sanottiin, niin ei tosiaan kannata jäädä noita hankaamaan ekalla pelikerralla.
   
  smicke ja Jaytan tykkäävät tästä.
 45. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 450
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Vihdoin pääsin aloittamaan ja nyt on ensimmäinen chapter takana. Tykkäsin kyllä tuosta "introsta", hyvin luodaan tunnelmaa ja tehdään porukkaa tutuksi.

  Päätin etten intron aikana säätele graffa-asetuksia, ettei mene ihan säätämiseksi. Kun muiden säätöjenkin kanssa meni varmaan tunteroinen, että sai mieleiseksi.
  Graffa-asetukset onkin sitten aivan oma juttunsa. Melkein kaikki ultralla, ja aika suttuinen kuva lopulta. Jos vertaa esim. Kingdom Comeen, jossa on HYVÄT graffat luonnossa (ja muutenkin) niin eihän tämä pärjää ollenkaan, varsinkin kun FPS:t on myös KCDssa paremmat (60 vs 80). Ilmeisesti pitää tutustua tuohon Nvidian sharpening asiaan...
  Jos joku löytänyt 9900k&2080 combolle 80+ fps asetukset niin voi jaella, mielelläni kokeilen :)

  Muutama kaatuminen tullut kun jättänyt pelin idlaamaan, kun ei viitsi aina tätä sammutella kun latausajat ovat aika pitkiä vaikka SSD:llä peli onkin.
   
 46. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 450
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Jos tässä alkaa kyttäämään progress prosenttia ja jotain arcade saavutuksia per tehtävä niin hohhoijjaa. Toki kukin pelatkoon miten haluaa, itellä se syö immersion varsin tehokkaasti. HUDitkin minimissä mennään, ettei R* arcade hypi silmille liikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2019
 47. kamppu

  kamppu

  Viestejä:
  195
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Joskus noissa mitaleissa voi olla ihan mielenkiintoistakin tietoa mitä ei välttämättä tehtävää tehdessä tajunnut. Siis esimerkiksi vaikka "Loot all 3 chest boxes" vaikka itse olisit nähnyt vain yhden laatikon paikassa X. Ymmärrän kyllä täysin pointtisi enkä itsekään tehtäviä kyllä uudestaan suorita mutta katson kuitenkin aina noi jälkikäteen jos siellä olisikin ollut jotain mikä voisi mahdollisesti avata uusia sivutehtäviä tms.

  Näkeekö jostain kuinka paljon on pelannut peliä? Kiinnostaisi tietää, ehkä 70% ajasta tehtävissä, mutta vielä olisi 6. chapteri ja epilogit jäljellä ja kiinnostaisi tietää kauan on mennyt aikaa. :D
   
 48. Eitietoo

  Eitietoo

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Avaat launcherin --> settings (oikealla ylhäällä) --> red dead redemption ja rullaat alas asti.

  Siellä näkyy tunnit jotka peli ollut käynnissä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2019
  kamppu ja VeGe- tykkäävät tästä.
 49. SatanTwister

  SatanTwister Premium-jäsen

  Viestejä:
  667
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Törmäsin tähän kiveen ja lensin kaarella yli ja sitten pystyyn noustessa löysin tämän. :eek:

  rdreek.png
   
  Roipe, kamppu, miloytyn ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 50. kamppu

  kamppu

  Viestejä:
  195
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Liittyyköhän tuo niihin night folk -ihmisiin? En ole vielä törmännyt. Tässä pelissä on noin muutenkin aika paljon mysteerejä/easter eggejä, "kuumottaviakin" sellaisia. Erään hahmon tapaamisen jälkeen oon ruvennut oleen valppaana tuolla syrjäseuduilla, sai nimittäin pitkästä aikaa sydämen hakkaamaan nopeeseen tahtiin. :kahvi:

  Kannattaa katsoa redditistä sellainen sub kuin r/reddeadmysteries jos kiinnostaa, suosittelen varovaisuutta selaamisessa kuitenkin mahdollisten spoilerien vuoksi.
   
  headman78 tykkää tästä.