Raportoi jos sivusto/foorumi hidastelee

Heikki_H

DevOps
Tukijäsen
Liittynyt
26.02.2020
Viestejä
1 131
Laita tcpdump/Wireshark pyörimään (capture filtteriin hostiksi io-tech ipv4 tai v6). Äsken kun kokeilin, pari tabia oli auki, mutta ei valittuna. Yksi connection pysyi auki niin kauan, että en viitsinyt enää odottaa (eli kevyesti vähintään 10 min). Varsinkin puhelimella noita tulee tiuhaan (virransäästöt eivät pidä yhteyksiä auki taustalla turhaan)
Edellisen viestini postasin 10min sitten, ja nyt kun painelin ilmoituskuvaketta tuosta lainauksestasi, taas tuli tsekki samantien..
 

TheMeII

Übertaktungspotenzial
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
6 984
Esimerkiksi töissä on monta kertaa yhteys pätkäissyt mutta ssh-sessio on pysynyt hengissä.
tämä hämmensi irkkiaikana kun oli adsl boxi joka jumitti mutta oli tosi nopea saada reboottaan niin pysty vaan vetäseen johon seinästä ja takas, tästä alle minuutti ja kaikki taas pelas eikä tarttenu ees yhistää ssh yhteyksiä uusiksi
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 527
Vaikka foorumin käyttäjät ovatkin ainakin osin keskimääräistä valistuneempia, en silti ainakaan itse lähtisi omaan tapaasi kertomaan "tyhjennä kaikki, tilanne korjaantuu". Läheskään kaikilla kun ei ole mitään ajatustakaan, mitä tulisi tyhjätä ja mikä taas olisi parempi jättää rauhaan.



Joka ainoan näistä pystyy toistamaan eikä neuvomasi korjaa tilannetta. Ei deskarilla, ei mobiilina, ei eri selaimilla.
Lisäksi CF hylkii osaa ip-osoitteista syystä tai toisesta joten mikään selaimen puukottaminen ei korjaa sitä. Voit lähinnä vaihtaa ip:tä jos se järkevästi onnistuu mutta dynaamisessa kyse on lähinnä ongelman siirrosta muille.

Syystä tai toisesta CF blokkaa välillä myös hyvin agressiivisesti sellaisen ip:n takaa tulevaa liikennettä, josta ei normaalisti liikennöidä. Näin siis aivan normaalista kotimaisen operaattorin ip:stä ilman mitään näkyvää syytä. Jos siis tiedossasi on näiden tämän kaltaisten todellisten ongelmien kiertämiseen toimivat tavat, ne olisi varmasti hyvä lisäillä tänne.
Puhutko nyt siitä Cloudflaren DDoS-tarkistuksesta vai foorumin virheilmoituksesta? Aiemmin oli siis kyse jälkimmäisestä ja siihen se ohjekin cachen tyhjennyksestä oli tarkoitettu. Noissa viestissäsi olevista lainauksista osa näyttää käsittelevän toista ja osa toista. Porukalla tuntuu menevän nämä sujuvasti sekaisin. Toinen noista on ominaisuus CF:n DDoS/bottitarkistuksessa ja toinen taas virhetilanne, joka tosin todennäköisesti juontaa juurensa samasta syystä (ja jonka melko varmasti voisi korjata päivittämällä sivun tai tyhjentämällä sen selaimen cachen). Linkki tuossa edellisessä ihan vaan siltä varalta, jos joku ei epäilyjesi mukaan tietäisi vuonna 2022 miten se tehdään.

Cloudflare ei ole täydellinen, mutta on se silti parempi kuin kokonaan käyttökelvottomaksi ddossattu sivusto ja siksihän sitä täällä juuri on nyt ollut pakko käyttää.

Asia ei myöskään parane tuolla varsin asenteellisella suhtautumisella "ette noudata neuvoani joten kärsikää".
Niin no, en nyt tainnut missään ihan noin sanoa, mutta on siinä totuuden siemen taustalla. Sen verran monta kertaa on töissä tullut vastaan tilanne, jossa joku valittaa kuinka joku sivu x ei toimi ja lopulta syy on ollut clientin cachessa, jonka tyhjentämällä asia korjaantui, joten ei enää ihan hirveän suurella antaumuksella viitsi kuunnella näitä "en nyt jaksa edes kokeilla tyhjentää cachea" -perusteluita, varsinkin kun ainakin omalla kohdalla se korjasi tuon mainitun ongelman.

Mutta joo, jos ei apu/ohje kelpaa tai ei joissakin tapauksissa auta, niin aika sama se tosiaan minulle on.

Mulla tulee cf-tsekkaus ihan vaan silläkin, kun on vaan idlenä tarpeeks kauan. On siis sivu auki omassa tabissaan koko ajan.
Todennäköisesti siksi, koska sillä cf:n sessioncookiella on joku vanhenemisaika, joka ei osaa omia aikojaan päivittyä siinä idlaillessa. Samasta syystä mahdollisesti tulee niitä virheilmoituksiakin, jos niitä jollekin tulee. Minulle niitä ei ole tullut kuin yhden kerran tänään aamulla, mutta se CF:n tarkistus on tullut ihan normaalisti muutamaan otteeseen.

Nyt illan aikana niitä tarkistuksia on tullut useampaakin kertaan lyhyen ajan sisällä, eli en tiedä onko siellä säädetty jotain taustalla. Vaikka ei olisikaan, niin Cloudflarella on useita eri menetelmiä luokitella yhteyksiä ja tehdä niihin tarvittaessa tarkistuksia. Tuolla satunnaisella tarkistuksella ei ole ollut ainakaan omalla kohdalla mitään käytännön vaikutusta mihinkään, enkä saa yrittämälläkään aikaiseksi mitään virheilmoituksia foorumilla ja myös uusien viestien ilmoitukset ja niiden lukumäärän päivittyminen tabeihin toimii normaalisti. Elisan kaapeli ja selaimena uusin Firefox, jos sillä on vaikutusta.

Jos tilanne jossakin vaiheessa muuttuu, niin voin sen sitten kyllä kertoa, mutta tähän mennessä se on toiminut näin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 658
Ei vaan lopu tuo jatkuva cf-tsekkaus. En tiedä sitten mistä on kyse. Olen yrittänyt fiksata. Vaikeaksi menee foorumin seuraaminen. Huomasin nyt vielä lisäksi, että ilmoitukset eivät tule avoimeen tabiin ennen kuin on päivittänyt sivun ja mennyt cf-tarkistus läpi, aiemmin näki heti onko uusia ilmoituksia kun tabin päälle tuli välittömästi se lätkä. huoh.. toivottavasti tilanne menee siihen suuntaan, että tästä cf:stä päästään täällä eroon.
Täällä tekee samaa. Vaikka multiwan käytössä niin vaikkei selaimen yhteyden wan vaihdu (eikä julkinen ip osoite joka vaihtuu lähinnä jos käyttää mokkulasta tai reitittimestä virrat poikki/reboot). Yhteys kuitenkin jos avoinna selaimelta tietylle wanille niin vaatii aika pitkän yhteyden idlausajan että reititin löisi tuon yhteyden irti wanilta x ja valitsisi sille uuden wanin riippuen wanien kuormituksesta. Aktiivinen avoin yhteys ei siis itsellä hypi eri wanien välillä kuin pomppiva pallo vaan vaatii pidemmän ajan että yhteys tippuisi wan x perästä pois. Jos vaikka selaan foorumia 5 minuutin aikana viesteihin vastaten niin cloudflare-tarkistuksia tulee tuossa ajassa useita vaikka yhteys on kokoajan wan x perässä ja julkinen ip ei ole vaihtunut. Välillä esim. Rikkoo joko viesteihin vastauksen kun cloudflare haluaa uuden tarkistuksen kun haluaisi vastauksen lähettää. Sama homma viestiin tykkäyksen kanssa. Tykkäyksen kohdalla tulee foorumin oma oho virhe jonka jälkeen kun heittää refreshiä tekee cloudflare taas uuden tsekkauksen jonka jälkeen vasta voi pistää tykkäyksen tai viestiin vastauksen (eli joudun ennen viestiin vastausta varuiksi pistämään viestin kopioituna talteen tuon varalta)

Jännä kyllä että io tech aikoa jolla tämä ongelma on. Muut sivut missä cloudflare ollut sivun puolesta käytössä ovat toimineet. Myöskin pankkisivujen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia (aiemmin jo mainitsin tuon että vaatisi pitkän ajan aktiivisen yhteyden idlenä olemisen tuolle että wan vaihtuisi)

En muista mitä muuta olisi rikki cloudflaren tultua mutta myös 503 virheitä on tullut cloudflaresta huolimatta.
 
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 658
Itsellä on (enemmän kuin) pari reititintä/palomuuria (pfSense ja OPNsense), ja molemmissa (vähintään) kaksi WAN-interfacea, sekä IPv4:llä että IPv6:lla. iotech-sitella ei ole ollut koskaan pienintäkään ongelmaa, eikä ole nytkään edes Cloudfare DDoS -suojan kanssa. Tällä setupilla nettiyhtys ei myöskään ole poikki ikinä.

Yksi yhteys menee WAN1:n kautta, ja toinen voi mennä WAN2:n kautta (kun kummassakaan ei ole reitittimen mielestä vikaa). Nopeustestissä nopeudet summaantuvat.

Jotkut "palvelun"tarjoajat voivat toki ryssiä asiakaskokemuksen, kuten tulli.fi (ainakin taannoin). Eli jos saman käyttäjän istunnot tulevat kahdesta eri IP:stä, niin heidän palvelu kusee täysin. Tämän olen ratkaissut laittamalla tällaisia p***asaitteja aliakseen, joka reititetään vain yhden WANin kautta.
Erikoista. Itsellä ei tullinkaan kanssa ole ollut mitään ongelmia kun on joutunut nettitullauksia tekemään. Ainoa minkä olen joutunut tarkoituksella laittamaan vain tietyn netin perään on Elisa Viihde suoratoiston vuoksi, ainoa milloin vaihtaa eri wanin perään on se jos kyseinen yhteys mille määrätty menee poikki.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
6 184
Näyttäs tarjousbotti myöskin lopettaneen toimintansa tämän myötä...
 
Liittynyt
02.03.2017
Viestejä
170
Viranomaisten kautta vaan selvitys vetämään. Toivottavasti selviää tekijä ja korvausvaatimukset mukaan viranomaisten kautta ajasta, vaivasta ja kuluista + kärsimyksistä.
 
Liittynyt
03.09.2018
Viestejä
2 095
Koneella toimii satunnaisen CF chekin kanssa OK, mutta kännykässä jää jumittamaan tätä loputtomiin, vaikka klikkaisi harvoin ilmestyvää "I'm human" -nappia.. :hmm: Välimuistit tyhjennelty ja kokeiltu laittaa VPN:t ym. pois eikä auta. Saman tekee wifin ja mobiilin yli.
Screenshot_20220705-194553.jpg
 
Liittynyt
30.01.2021
Viestejä
363
Koneella toimii satunnaisen CF chekin kanssa OK, mutta kännykässä jää jumittamaan tätä loputtomiin, vaikka klikkaisi harvoin ilmestyvää "I'm human" -nappia.. :hmm: Välimuistit tyhjennelty ja kokeiltu laittaa VPN:t ym. pois eikä auta. Saman tekee wifin ja mobiilin yli.
Siinä missä ennen junnattiin DOS-kehotteessa, on tilalla nyt DDoS... ;-)
 

Sally_Spectra

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
07.06.2021
Viestejä
2 367
Koneella toimii satunnaisen CF chekin kanssa OK, mutta kännykässä jää jumittamaan tätä loputtomiin, vaikka klikkaisi harvoin ilmestyvää "I'm human" -nappia.. :hmm: Välimuistit tyhjennelty ja kokeiltu laittaa VPN:t ym. pois eikä auta. Saman tekee wifin ja mobiilin yli.
Kokeile näpytellä joku toinen iotech sivu, eli älä yritä latailla tuota samaa sivua. Minulla auttoi.
 
Liittynyt
08.03.2018
Viestejä
1 049
Onko mahdollista laittaa vaikka Suomen suurimpien operaattoreiden kuten Elisa ip-osoitteet valkealle listalle jolloin ei tulisi tuota Cloudflare-tarkastusta? Ddossaukset tuskin tulee Elisan verkosta. Hieman rasittavaa kun jokainen foorumilinkki johtaa nyt parin sekunnin Cloudflare-ruutuun.

EDIT: Tarjoukset-ryhmän hintabottikin taisi hajota tän myötä.
 
Liittynyt
27.12.2018
Viestejä
2 378
Semmoinen muutos on mielestäni eiliseen, että kun oli pelkkää TCP-liikennettä, nyt on enimmäkseen UDP:ta, ja CF-checkiä tulee tuhkatiheään. Tavallaan makes sense. Eilen hommat toimi oikein hyvin, juuri nyt ei oikein voi sanoa samaa
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
6 184
Ihmettelinkin, kun ei enää tule jatkuvia tarkistuksia, paljon mukavampi nyt (Telia käytössä).
 

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Team Tesla
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 529
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
6 184
Toivottavasti jokainen ymmärtää, ettei tuota Cloudflarea kiusan takia otettu käyttöön, vaan siksi että sivusto ylipäätään olisi mahdollista käyttää.
Tottakai, tuli vaan yllätyksenä miten tiukat säädöt oli, kun ei ennen ole joutunut poistamaan lisäosia taikka selaimen asetuksia muokkaamaan, jotta sivusto jatkaa toimimista. Joskus ennenkin tullut näitä CF tarkistuksia ja ei silloin ole ollut ongelmia, liekkö sitten tiukentaneet systeemejä viime aikoina. En tiedä voiko tuolla miten tarkasti sivun ylläpitäjä määrittää, mitä tarkistuksia ja suojauksia laitetaan...
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
535
Mikähän mahtaa olla syynä kun Asuksen wlan reitittimen ja MPY:n kuituyhteyden kautta foorumin sivun aukaisuyritys tuo ruutuun "401 Unauthorized" tekstin? Puhelimen mobiilinetillä toimii aivan normaalisti.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
726
En tiedä tuleeko tämä oikeaan paikkaan, mutta tuo Ukrainan sotaa käsittelevä threadin sivu 477 hajottaa Safarin jotenkin. Edellinen sivu (ja kaikki muut threadit ja sivut jotka sisältävät tweettejä) toimivat aivan normaalisti, mutta tämä yksi sivu hajottaa sivun sisällön latauksen ja ominaisuudet (twiitit eivät lataudu, tekstin maalaus ei onnistu, sivu menee jumiin yms.). Onko kukaan muu Safarin käyttäjä huomannut samaa? Eikä ole väliä, olenko kirjautuneena vaiko en.

Sivu toimii normaalisti, kun estää javascriptin toiminnan (mutta sitten ei twiitit näy), muita en vielä testannut. Kyseessä Safari 15.5. Ja tosiaan tyhjensin myös välimuistin tämän sivuston osalta kokonaan, eli sekään ei auttanut. Ongelma alkanut tänään.
Teeman disablointi auttaa myös siten, että viestit latautuvat loppuun, mutta ilman teemaa on hyvin vaikea lukea sivua. :D Ja tosiaan Safari-spesifinen ongelma, jonka voi ohittaa käyttämällä Firefoxia tuon yhden sivun osalta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 658
Toivottavasti jokainen ymmärtää, ettei tuota Cloudflarea kiusan takia otettu käyttöön, vaan siksi että sivusto ylipäätään olisi mahdollista käyttää.
Ymmärtää kyllä että ihan syystä otettu käyttöön mutta toivottavasti tämän kyseisen sotkun aiheuttaneen touhut saataisiin mahdollisimman nopeasti loppumaan. Vaikka syystä tuo cloudflare otettiin käyttöön niin käytettävyys meno aika tehokkaasti rikki. En ole vielä koko päivänä kerennyt koneelle mutta täytyy nyt illan aikana testailla tuleeko enää ongelmia viestien/tykkäysten lähettelyssä.
 

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Team Tesla
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 529
Ymmärtää kyllä että ihan syystä otettu käyttöön mutta toivottavasti tämän kyseisen sotkun aiheuttaneen touhut saataisiin mahdollisimman nopeasti loppumaan. Vaikka syystä tuo cloudflare otettiin käyttöön niin käytettävyys meno aika tehokkaasti rikki. En ole vielä koko päivänä kerennyt koneelle mutta täytyy nyt illan aikana testailla tuleeko enää ongelmia viestien/tykkäysten lähettelyssä.
Ei sivustoa, ei käytettävyyttä.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
102
En tiedä tuleeko tämä oikeaan paikkaan, mutta tuo Ukrainan sotaa käsittelevä threadin sivu 477 hajottaa Safarin jotenkin. Edellinen sivu (ja kaikki muut threadit ja sivut jotka sisältävät tweettejä) toimivat aivan normaalisti, mutta tämä yksi sivu hajottaa sivun sisällön latauksen ja ominaisuudet (twiitit eivät lataudu, tekstin maalaus ei onnistu, sivu menee jumiin yms.). Onko kukaan muu Safarin käyttäjä huomannut samaa? Eikä ole väliä, olenko kirjautuneena vaiko en.

Sivu toimii normaalisti, kun estää javascriptin toiminnan (mutta sitten ei twiitit näy), muita en vielä testannut. Kyseessä Safari 15.5. Ja tosiaan tyhjensin myös välimuistin tämän sivuston osalta kokonaan, eli sekään ei auttanut. Ongelma alkanut tänään.
Teeman disablointi auttaa myös siten, että viestit latautuvat loppuun, mutta ilman teemaa on hyvin vaikea lukea sivua. :D Ja tosiaan Safari-spesifinen ongelma, jonka voi ohittaa käyttämällä Firefoxia tuon yhden sivun osalta.
Olisiko vika, jossain muualla kuin täällä? :hmm: Mp.netissä Safari-käyttäjät valittivat tänään samasta asiasta koskien juurikin heidän Ukrainan sota -ketjussa olevia twiittejä.

 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
726
No ei siinä sitten mitään, eli todennäköisesti Twätter sitten jotenkin aiheuttaa tämän. Poistun takavasemmalle kiroten, kiitoksia. :D
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
726
Itsehän en foorumisoftista tiedä mitään, mutta veikkaisin enemmänkin, että jokin noissa Twätter-upotuksissa rikkoo Safarin, koska sitten taas Firefoxilla toimii normaalisti.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
5 481
Ymmärtää kyllä että ihan syystä otettu käyttöön mutta toivottavasti tämän kyseisen sotkun aiheuttaneen touhut saataisiin mahdollisimman nopeasti loppumaan. Vaikka syystä tuo cloudflare otettiin käyttöön niin käytettävyys meno aika tehokkaasti rikki. En ole vielä koko päivänä kerennyt koneelle mutta täytyy nyt illan aikana testailla tuleeko enää ongelmia viestien/tykkäysten lähettelyssä.
Ei juurikaan ole enää mitään ongelmia ollut tämän päivän fiksausten jälkeen.
 
Liittynyt
20.01.2017
Viestejä
265
Tänään pyysi uudelleen kirjautumaan, mutta nyt ei enää tarkistele selainta jatkuvalla syötöllä, nyt on hyvä :tup:
 
Liittynyt
12.01.2021
Viestejä
736
Safari jumittui tuolla hyökkäyssivulla 477 olevan postaus nro
No ei siinä sitten mitään, eli todennäköisesti Twätter sitten jotenkin aiheuttaa tämän. Poistun takavasemmalle kiroten, kiitoksia. :D
Huomasin saman ongelman tuolla venäjä hyökkäsi sivustolla ja se kohdistuu vain sivun 477 olevaan johonkin viestiin. Lataaminen loppuu viestin 23 829 alkaessa ajaa fläshiä. Melko epäileväiseksi tulin sen suhteen, että noilta linkatuilta sivuilta saattaa yrittää uida mitä tahansa puhelimiin tai koneille näinä päivinä. Kun jutut eteni sivulle 478, niin hyökkäilyt loppui kummasti ja kaikki toimii normaalisti.
 
Liittynyt
02.03.2017
Viestejä
170
Itsellä ei sivuston kanssa ole mitään ongelmia ollutkaan, ei sen puoleen olen jo pitkän aikaa sitten laittanut pääasialliseksi dns serveriksi 1.1.1.1 (joka siis on cloudflaren), ja ehkäpä juurikin sen takia jo muutenkin suodattuu ja ei ole pahemmin ongelmia siinä. Voi suositella muillekin jotka ei ole koskaan koskeneet ja pitävät mitä defaulttia sattuu olemaan oman kaistan toimittajan kautta. Tai vaikka googlea tai muuta jos niin haluaa, mutta ihan neuvon paikka ihmisten lukea dns resolvereista. Tuossa voisi olla artikkelin ideaa myös io-techille. Tosin mietin et onkohan joskus jopa ollutkin jo, en nyt kerennyt etsimään ja muistelemaan tarkemmin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 331
Nyt kun otti firman VPN:n pois päältä niin cf ei ole tainnut kuin kerran tai kaksi kiukutella, VPN päällä kiukutteli vähän väliä. Sinänsä jännä että tuo VPN on split-mallinen eli sitä pitkin menee vain ne osoiteavaruudet mitä firmalla on käytössä ja muut menevät normaalisti suoraan nettiin eli VPN:n ei pitäisi vaikuttaa asiaan mitenkään. Eli jotenkin oudosti tuo cloudflare noita yhteyksiä sun muita haistelee. No, tietääpä nyt tuonkin.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 234
Nyt tahmaa ja heitti Cloudfare virheenkin äsken:

Error 522
Ray ID: • 2022-07-13 15:52:29 UTC Connection timed out


You Browser
Working

Amsterdam Cloudflare
Working

bbs.io-tech.fi Host
Error
 

mRkukov

Hrrrr...
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 708
Nyt tahmaa ja heitti Cloudfare virheenkin äsken:

Error 522
Ray ID: • 2022-07-13 15:52:29 UTC Connection timed out


You Browser
Working

Amsterdam Cloudflare
Working

bbs.io-tech.fi Host
Error
Samaa heitti taas, tosin 503 taisi olla koodi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 331
Täälläkin on hitailua havaittavissa, ei ole mitään virhettä vielä ainakaan antanut mutta vähän väliä tuntuu sivun latautuminen kestävän kymmeniä sekunteja.
 

baggio

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
2 884
Viikko meni ihan mukavasti cloudflaren kanssa, pari sekuntia browserin tsekkausta ja sitten sisään ilman käyttäjän toimenpiteitä. Ihmettelin että mitäs herkkänahkaisia täällä oikein siitä vinkuu. Nyt sitten piti alkaa niitä veneitä ja busseja tunnistelemaan. Ehkä siihen vedän rajan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 641
Mulla on toiminut virheettä, poislukien se päivä kun ongelmat alkoi, silloin tuli erroria. Sen jälkeen ei mitään ongelmia.
Päivittäin kuitenkin lueskelen.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
6 184
Viikko meni ihan mukavasti cloudflaren kanssa, pari sekuntia browserin tsekkausta ja sitten sisään ilman käyttäjän toimenpiteitä. Ihmettelin että mitäs herkkänahkaisia täällä oikein siitä vinkuu. Nyt sitten piti alkaa niitä veneitä ja busseja tunnistelemaan. Ehkä siihen vedän rajan.
Sattuuko olemaan VPN käytössä...
 
Liittynyt
04.01.2017
Viestejä
949
Palvelunestohyökkäys ollut käynnissä ja vaikuttaisi olevan foorumilta bannattu käyttäjä niiden takana.

Pyritään pitämään palvelu pystyssä tarvittavilla toimenpiteillä ja asiaa lähdetään hoitamaan viranomaisten kautta.
Iso ratas yleensä pyörähtää hitaasti, mutta onko tälle viranomaismenettelylle minkäänlaista aika-arviota, että kauanko vielä kestää että tilanne saadaan normalisoitua? Missä haarukassa liikutaan? Viikko? Kuukausi? ½vuotta? Jotain muuta, mitä?
 

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Team Tesla
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 529
Iso ratas yleensä pyörähtää hitaasti, mutta onko tälle viranomaismenettelylle minkäänlaista aika-arviota, että kauanko vielä kestää että tilanne saadaan normalisoitua? Missä haarukassa liikutaan? Viikko? Kuukausi? ½vuotta? Jotain muuta, mitä?
Mikä kaipaa normalisointia?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 351
Viestejä
4 158 097
Jäsenet
70 411
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom