Pilvitallennuspalvelut

Liittynyt
15.04.2020
Viestejä
1 168
Pcloudilla vielä alet päällä:
Nää lifetime hinnoitellut palvelut herättää aina mulla kiinnostusta mutta sitten alkaa miettimään että mikä on palveluntarjoajan pitkän aikajänteen liiketoimintamalli.

Eli aletaanko palvelun tasoa heikentämään ja yritetään myydä lisäpalveluja kun kasvu taittuu vai meneekö firma konkkaan siinä vaiheessa.

Tosin Pcloudilla on tukena ihan kohtuullinen track record.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 224
pCloud ollut käytössä reilu 7 vuotta, eikä valittamista. 500GB lifetime ei silloin maksanut, kuin tyyliin parikymppiä. Mielestäni tänä aikana on tullut lisä rahastus vain kryptaamisesta, mutta en sitä ole ottanut, kun se olisi X rahaa kuukaudessa. Tietenkään ei voi tietää mitä tapahtuu vaikka vuoden päästä.
 

Lassivv

Premium-jäsen
Team AMD
Team H2O
Liittynyt
12.02.2017
Viestejä
2 850
Onkos muut huomannut että Googlelta on hävinnyt 200gb ja muut planit kokonaan. Nykysin enää 100gb ja siitä kohtuullisella hypyllä mennään suoraan 2tb :s Toiminut hyvin omissa hommissa ja katsonut että helppo päivittää 200gb kohdilla kun tila loppuu, nyt ei näemmä enää onnistu sekään.

Microsoftin one drive ja office paketin 12kk ostoina sais toki vähän edullisemmin ja vissiin 1tb tilaa, mut aikamoinen säätö muuttaa kaikki automaattinen synkkaus sinne ja toiminnaltaan varmaan yhtä huono/hyvä kun Googlekin.

Ainakin google photos pitäs saada automaatilla synkkaan, whatsapin varmuuskopiot, home assistantin automaatti backuppi. Ja toki kaikki setit yhdessä paikassa oli toki helppoa, tuon jälkeen pitäisi alkaa miettimään onnistuuko täyden laadun varmuuskopiot google kuvien kautta, sähköpostin tilastakin pitäs miettiä aikanaan yms


Vai enkö vaan löytänyt noita Googlen pienempiä planeja tilan puolesta?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
243 664
Viestejä
4 255 923
Jäsenet
71 359
Uusin jäsen
-manners-

Hinta.fi

Ylös Bottom