Pienet kysymykset ruokaan ja juomaan liittyen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Kaotik
  • Aloitettu Aloitettu
No voisi olettaa että jos tietylle kebabille halutaan korviketta niin puhutaan toisesta kebabista. Vähän sama kun joku sanoo että ei tykkää enää HKn sinisestä ja ehdottaa korviketta niin joku ehdottaa sisäfilettä tilalle.

Ja vielä itse asiaan, vaikka tuo Kotimaista on Göranin kamaa niin se on jumalattoman rasvaista. Oikein ällöttää syödä. Noissa isoissa pusseissa on huomattavasti parempaa. Tosin isoissa säkeissä oleva kanakebab on vielä parempaa.
Melkein jos kebabia pitää kaupasta ostaa niin ostan Snellmannia joka on hiukan tyyriimpää mutta ohuempaa eikä läheskään niin rasvaista kuin noi muut.
1758448699890.png
Tälle kehut täältäkin. Oli paistamisen jälkeen hyvää. Heitin sekaan vain adanakebabmausteseosta. Göranin kebabkastiketta paremman puutteessa ja valkosipuloitua turkkilaista jogurttia.

Kokeillut riisin kanssa ja kermaperunoiden kanssa.
 
Noista mamukaupoista kannattaa myös katsella jos löytyy sopivia. Tossa itseä lähellä olevassa keskivertoa isommassa on ainakin toistakymmentä erilaista. Kebulat aika varmasti ostaa tukusta sellasia 10-14kg pönttöjä tai ämpäreitä. Kuva Kesprolta.

pepe.jpg
 
Nettihaussa näistä käytettiin nimeä peperoncino joka lienee vain italialainen nimi
Näin on. Peperoni on italiaa ja on suomeksi "paprika". Peperoncino on italiaa myös ja on suomeksi "chili".
+Se, miten muut sähläävät italiaa on toki eri asia, tyyliin latte ;-)
 

Statistiikka

Viestiketjuista
289 466
Viestejä
4 958 133
Jäsenet
79 649
Uusin jäsen
Fibazz

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom