- Liittynyt
- 25.01.2019
- Viestejä
- 5 786
Tälle kehut täältäkin. Oli paistamisen jälkeen hyvää. Heitin sekaan vain adanakebabmausteseosta. Göranin kebabkastiketta paremman puutteessa ja valkosipuloitua turkkilaista jogurttia.No voisi olettaa että jos tietylle kebabille halutaan korviketta niin puhutaan toisesta kebabista. Vähän sama kun joku sanoo että ei tykkää enää HKn sinisestä ja ehdottaa korviketta niin joku ehdottaa sisäfilettä tilalle.
Ja vielä itse asiaan, vaikka tuo Kotimaista on Göranin kamaa niin se on jumalattoman rasvaista. Oikein ällöttää syödä. Noissa isoissa pusseissa on huomattavasti parempaa. Tosin isoissa säkeissä oleva kanakebab on vielä parempaa.
Melkein jos kebabia pitää kaupasta ostaa niin ostan Snellmannia joka on hiukan tyyriimpää mutta ohuempaa eikä läheskään niin rasvaista kuin noi muut.
![]()
Kokeillut riisin kanssa ja kermaperunoiden kanssa.