QD-OLED ja OLED on keskimäärin parempi kokemus kuin QLED. Mutta jos on erittäin valoisa tila niin silloin Mini LED voi olla paras. Jos on vähänkään hämärää mahdollista tehdä niin silloin OLED ja QD-OLED pääsee näyttämään täydellisen mustansa ja kontrastia piisaa. QD-OLEDissa on enemmän saturaatiota, mutta eri säädöt, tilat ja jopa kalibrointi toki voi muuttaa asian. Jotkut esim. kokee sen QD-OLEDin perusnäkymän ylisaturoituneena. LG:lta on puolestaan toisinaan moitittu Game Optimizer -moodin heikommasta valovoimasta. Sitä on kuitenkin mahdollisuus käyttää Filmmaker-moodissa (moodi, jossa vähiten softaparannuksia) samoilla säädöillä esim. vasteajan suhteen mitä game optimizerissa. Ainakin itselläni se näyttää huomattavasti paremmalta ajaa Filmmakerina pelatessa kuin varsinaisessa pelitilassa.
Samsungissa on softapäivitysmahdollisuus S90/92:sta 95:ksi, jolloin jää pois vain se 95:n connect boxi.
Samsungin tämän vuoden D-sarjasta puolestaan ei Euroopassa kannata harkita kuin 65" kokoa, koska vain se on Samsungin QD-OLED-paneelilla eikä LG:n WOLED-paneelilla. Silloin kannattaa ostaa suoraan mieluummin edullisempi LG.
G-sarjassa on MLA ja valovoimaa. C1->C4 ei ole kovin mainittavaa kehitystä tapahtunut, lähinnä kosmeettinen 120->144hz ja vähän valoa lisää.
Tietyissä kokoluokissa on puutteita eri malleissa. Esim. G:stä ei löydy monitorikokoa 42". 83" koko puolestaan puuttuu QD-OLEDeista.
Katsele vaikka RTINGSin arvosteluja Youtubesta. Liikkeessä voi toki myös kannattaa käydä, mutta niissä ne on hirmuisessa valossa verrattuna koteihin.