OLED-TV

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja kodinkoneet' , aloittaja escalibur, 20.10.2016.

 1. TelsunKyttääjä

  TelsunKyttääjä

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2019
  Hjälppa me!
  Onko kaikilla tasainen valkoisen toisto (discolouration) 2018 paneeleissa? Ja jos ei ole ollut aluksi, niin onko tilanne muuttunut ajan kanssa?
   
  CafeRacer tykkää tästä.
 2. northrob

  northrob

  Viestejä:
  85
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2017
  Pari vuotta B6:sta katsoneena toteaisin, että tuskin paranee ajan kanssa. Itsellä oikea reuna sinertävä ja vasen punertava. Tämän huomaa vain jos vertailee reuna-alueita toisiinsa valkoisella kuvalla. Käytännössä ei haittaa edes lumilajien seuraamista. Vaihtamalla voi parantua, jos siihen vain on mahdollisuus.
   
 3. zamerok

  zamerok Team SER

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  Joo siis mun mielestä tuo tökkiminen ei haittaa ollenkaan ja mielestäni se jopa näyttää siltä kuin sen pitää, eli kuva on tarkka ja jämäkkä. Jotenkin sain edellisistä keskusteluista sellaisen kuvan että liikkuvassa kuvassa olisi artefakteja niin paljon että se olisi ihan katselukelvotonta. Ja mielestäni siis ei todellakaan ole katselukelvotonta vaan päin vastoin :)
   
 4. Asorb

  Asorb

  Viestejä:
  417
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2017
  Nimenomaan siinä ei ole mitään artefakteja tai ongelmia sinänsä, vaan lähinnä se kuva vaihtuu niin "terävästi", että joku kokee sen nykivämpänä kuin vähän hitaammin päivittyvässä LCD paneelissa. Itse en ole koskaan kokenut tuota liiketoistoa minään muuna kuin hyvänä. Ei tulisi mieleenkään pistää noita saippuaoopperoita päälle.
   
 5. Hapatsu

  Hapatsu

  Viestejä:
  151
  Rekisteröitynyt:
  01.10.2017
  No ei se muuten niinkään häiritse, muuten kuin sellaisissa kohdissa joissa kamera liikkuu ja kuvaa maisemaa tms. Trumotion minimillä kokeillaan nyt. B8 siis itsellä.
   
 6. zamerok

  zamerok Team SER

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  No sepä just, ei häirinnyt niissäkään :D
   
 7. TelsunKyttääjä

  TelsunKyttääjä

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2019
  Ilmeisesti suurimmassa osassa 2018 paneeleissa tasainen valkoinen, kun ei kukaan ole valittanut? Palautukseen siis.

  Minusta tuo bluetint paljon häiritsevämpi kuin keltaiset reunat, joista enemmän puhetta. Ei varmaan häiritsisi jos olisi aivan reunassa, mutta kun on 20cm reunasta ja 20cm leveä.
   
 8. TelsunKyttääjä

  TelsunKyttääjä

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2019
  Itselleni vastaten. Ei ollut parempi uusikaan. Itse asiassa aivan järkyttävä. Liikkeessä näytillä olevissa malleissa, näytti kaikissa myös olevan samaa vihreää tai sinistä tint ongelmaa, LG:n omalla kalibrointi valkoisella. Taitaa kaikilla olla samaa ongelmaa. Kukaan ei vain uskalla tarkistaa enää millään testikuvalla omaansa ;)
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019
 9. Mika__

  Mika__

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  ^ OLEDeissa on ollut tähän mennessä kaikissa paneleissa kännyköistä telkkareihin vihreän/sinisen häiveitä, osassa myös pinkkiä, punaista ja jopa keltaista.

  Ehkä ne tulevaisuudessa ratkaistaan, onhan OLED jo 30 vuotta kehittynyt pikkuhiljaa.
   
 10. vipe

  vipe

  Viestejä:
  343
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mä nyt kokeilin ihan selaimella, eikä oma silmä havaitse mitään muuta kuin valkoista. Jos siis vasemmassa tai oikeassa reunassa pitäisi nähdä? Mitään testikuvia en jaksa alkaa pyörittään, kun en silmällä oo kerran käytössäkään mitään huomannut.

  Varmaan aika uus paneli, kun kerran yli viikko sitä huoltoonkin odoteltiin. (Oma B8 siis hajosi n. päivän jälkeen, ja oli yli 2 viikkoa huollossa).
   
 11. Gamikom

  Gamikom

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  26.12.2018
  Höpö höpö. Itselläni on täydellisen valkoinen kuva kun laittaa 100% valkoisen testikuvan ruudulle. (Ks. liite) (55" LG B8)​

  2019-02-11 03.33.19.jpg
   
 12. Mika__

  Mika__

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  ^ näyttää kyllä harmaalta enemmän ja kyseessä on OLEDin perusominaisuus, jostain katselukulmasta se näkyy. Hyvä jos ovat saaneet sitä hiottua pois säätämällä eri värien osuutta kokonaisuudesta.
   
 13. Bahamies

  Bahamies

  Viestejä:
  267
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Kamera on säätänyt valotusta tuollaiseksi. Hyvin vaikea saada oikeasti realistista kuvaa kirkkaan valkoisesta ruudusta, kun kamera pyrkii aina luomaan kuva, jossa valkoinen ei ole palanut puhki. Näin ainakin automaattiasetuksilla, manuaaliasetuksilla pääse lähemmäs.
   
 14. Divvy

  Divvy

  Viestejä:
  989
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kaikissa OLEDeissa valkoinen alkaa sinertämään sivusta katsottuna. Se on ihan ominaisuus. Jos taas värivirhe ei katoa kun sitä katsoo kohtisuoraan, niin kyseessä on vika.
   
 15. Taikaviitta

  Taikaviitta

  Viestejä:
  11
  Rekisteröitynyt:
  15.07.2018
  Keskustelu on, kuten OLED-otsikkoon hyvin sopii, painottunut kuvaan mutta kysytään nyt vielä toinen ääneen liittyvä kysymys, koska tämäkin OLED-telkkariin liittyy.

  Eli onko kokemusta/tietoa voiko Dolby Atmosta saada ulos B7:sta ARCin kautta? Hieman sekalaista infoa tähän liittyen tarjolla eri foorumeilla, toiset sanoo että tarttis eARCin ja toiset että lossy DAtmos toimii (mitä ikinä tarkoittaakaan) myös normaali ARC:lla. Vahvistin näyttää Dolby Digital+ kun katsoo LG:n omilla appeilla tai testimateriaalilla Dolby Atmos äänilähdettä ja se jättää korkeuskaiuttimet mykäksi. Vahvistin kyllä tukee niitä ja kytkennät on jees, esim. Apple TV osaa homman.

  Vahvistimesta siis "direct" valittu sound fieldiksi, jonka pitäisi ymmärtääkseni toistaa juuri se mitä äänilähteeseen on tallennettu. Vahvarissa (Sony STR-DN1080) on myös sound fieldejä, jotka "rikastavat" sisältöä vastaamaan kaiutinsetuppia ja jos sieltä laittaa päälle esim. "Dolby Surround" niin korkeuskaiuttimet tulevat taas käyttöön. Mutta käsittääkseni tässä vaihtoehdossa informaatiota jää uupumaan TV:n ja vahvistimen väliin ja vahvistin päättelee itse missä kohdissa korkeuskaiuttimia kuuluisi käyttää. Homma vaikuttaa toimivan ihan ok näinkin (testimateriaalin perusteella oikeat kohdat käytölle löytyvät hyvin), mutta olisihan se kivempaa ettei tarvitsisi tuota sound field settaria säätää päälle ja pois ja muutenkin että äänet vastaisivat mahdollisimman hyvin alkuperäistä...
   
 16. axxu

  axxu

  Viestejä:
  207
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Saa ulos ARCin kautta. Toi lossy atmos meinaa sitä että toimii vain "perus" dolby digital+ signaalin kanssa, dolby trueHD vaatii sen eARCin. Nopealla googletuksella oikea asetus sonyn vahvarissa olisi A.F.D, jonka pitäisi automaattisesti signaalin perusteella valita oikea asetus.
   
 17. salamoi

  salamoi

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  axxu jo tuossa ehtikin vastaamaan, mutta voin vahvistaa, että C7 ja Denon X3300 kombolla toimii todistetusti Dolby Atmos. Olet myös oikeassa, että tuo Dolby Surround keksii itse puuttuvat (katto)kanavat eikä sen laatu/tarkkuus siksi vastaa aitoa Atmosta. Itse en huomaa eroa Blurayltä tulevan pakkamattoman (soitin kiinni suoraan vahvistimessa) ja Netflixistä tulevan pakatun (TV:n sisäinen sovellus) Atmoksen välillä, vaikka varmaan siinä jonkin asteinen ero onkin.
   
 18. vemkki

  vemkki

  Viestejä:
  2 305
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Alun perin ARCin kautta on mennyt läpi vain Dolby Digital ilman plussaa. Pari-kolme vuotta vanhat vahvistimet tukevat myös Dolby Digital Plussaa ARC:n kautta, mutta tämä ei ole varsinaista eARC-toiminnallisuutta. "Lossy Atmos" tarkoittaa Dolby Digital Plussan päälle rakennettua Atmosta, eli ääni on häviöllisesti pakattua. Voihan olla, että vahvistimesi ei ymmärrä, että kun signaali tulee ARC:n kautta, siinä voi olla myös Dolby Atmos mukana. Kuulostaa kyllä vähän oudolta, jos Atmos-tuki muuten löytyy.
   
 19. TelsunKyttääjä

  TelsunKyttääjä

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2019
  Luonnossa pahemman näköinen kuin kuvassa, mutta mitä olette mieltä? Vaihtoon vai ei?

  Telsu.jpg
   
 20. murdoc

  murdoc

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  29.03.2018
  Ei vaihtoon. Unohdat nyt ne testikuvat ja katsot tyytyväisenä laadukkaita tv-sarjoja ja elokuvia laadukkaasta telkkarista :tup:
   
  Hormoni tykkää tästä.
 21. vipe

  vipe

  Viestejä:
  343
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mitähän tuossa pitäisi nähdä? Duunin suht uus IPS ei kyllä näytä mitään muuta kun tasaista...Näkisin että ongelma olisi jos näkyisi joku selkeä kaistale jotain eri väriä tms.
   
 22. heloust

  heloust

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  08.03.2018
  Kun ostin sen B8:n ja vaihdoin kahteen otteeseen, niin halusin täydellisen yksilön. Sitten sain ihan ok yksilön ja unohdin testikuvat. Ei enää kiinnosta noi testikuvat, katson vain ohjelmia/elokuvia. Käytännössä en ole huomannut mitään ongelmia paneelin kanssa, vaikka välillä oikein yritän huomata jotain kun tulee hieman tasaisemman valkoinen tai musta kohtaus.
   
  murdoc tykkää tästä.
 23. TelsunKyttääjä

  TelsunKyttääjä

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2019
  Ei tuo sarjoissa näy, eikä elokuvissakaan, kuin harvoin. Jääkiekkoa katsoessa jää on oikeassa reunassa sinistä. TV lähetystä katsoessa sitten helpommin tulee kohtia joissa näkee.
   
 24. TelsunKyttääjä

  TelsunKyttääjä

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2019
  Itsellä myös IPS ja näkee kyllä selvästi tuosta kuvasta. Myös puhelimen Amoledillä näkee.
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 25. Divvy

  Divvy

  Viestejä:
  989
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Laittaisin vaihtoon itse, jos näkyy reaalikontentissä, kuten ilmeisesti näkyy.
   
 26. Taikaviitta

  Taikaviitta

  Viestejä:
  11
  Rekisteröitynyt:
  15.07.2018
  Kiitokset asiantuntevista vastauksista :)

  A.F.D:tä en tainnutkaan tässä yhteydessä kokeilla, mutta nyt kun tulkkasin manuaalia tarkemmin niin tämä se oikea valinta varmaan juuri on. Laitetaan testiin :tup:

  Jep, ja tuo A.F.D. lienee oikea valinta tässä kohtaa että homma toimii noin.

  Niinpä, vieläpä kun vahvistimesta kyllä löytyy eARC eli puuttuu vain televisiosta. Mutta tässä lienee väärä sound field ollut valittuna koko ajan allekirjoittaneella, kokeilen A.F.D:tä...:)

  edit: ilmeisesti Sonyssa on joku ihme "toiminnallisuus" että vain tietty speaker pattern (5.1.2 (FH)) suostuu toistamaan korkeuskaiuttimista ääntä DTS:X:n ollessa kyseessä:
  STR-DN1080 | Help Guide | Relations between sound fields and speaker outputs

  Edelleen, Dolby Atmos pitäisi kaiketi toimia kaikilla patterneilla, kun siitä ei erikseen mainita.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019
 27. TelsunKyttääjä

  TelsunKyttääjä

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2019
  Kyllähän se näkyy, etenkin kun tietää tuon. Näyttää paremmalta kun katsoo yli 15 asteen kulmasta.

  Edelleen mietin, että tasoittuisiko tuo ajan kanssa. 65" ei ihan huvikseen jaksa kuskata.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019
 28. varakreivi de Valmont

  varakreivi de Valmont cunning linguist

  Viestejä:
  700
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  POS 9002 ilmoitti tänään päivityksestä, ja kyllä vain, Android Oreohan sieltä viimein saatiin ulos. Täytyy testata, toimiiko Youtube HDR vihdoinkin. HDR10+-tuki olisi myös kiva yllätys.

  E: ei toimi Youtube, vaikka Sonylla kai toimii.
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2019
  HeEBELI tykkää tästä.
 29. Sir

  Sir BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  218
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2017
  Mitään en ole vieläkään säätänyt äLGeeseeheni enkä säädä ja ei ole mitään edes palanut ruutuun ja kuva on hyvä. Mitä tämä on? Jo vuoden.
   
 30. Desgorr

  Desgorr

  Viestejä:
  723
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Näköjään oli yön aikana asentunut tuon automaattisesti. Yllätys oli aamulla suuri kun töllöstä löytyikin käynnistäessä Oreo :D
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2019
 31. salamoi

  salamoi

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Eli telkkarit tulevat vuoden-puolitoista vuotta myöhässä Googlen päivityksiä? Toki on hyvä, että päivityksiä ylipäätään tulee. Kummallista ettei Youtuben kaikki toiminnot toimi Androidissa, vaikka molemmat ovat Googlen tuotteita. WebOS:ssä sentään toimii HDR10, UHD ja 60fps eli kaikki "uudet" Youtuben herkut. Youtuben HDR oli tosin pitkään rikki eli se ei ottanut laajaa väriavaruutta käyttöön, jolloin värit olivat lattempia kuin pitäisi. Sekin on kuitenkin vihdoin korjattu.

  Tämä ei siis sinänsä ollut Androidin haukkumiseksi tarkoitettu, kunhan ihmettelin hidasta päivitystahtia ja puuttuvia ominaisuuksia :)
   
 32. Awelonian

  Awelonian Residentti maahanmuuttaja

  Viestejä:
  1 081
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Jooh, tuo Youtuben HDR-puute on kyllä mielestäni melkoisen iso faili Googlen osalta. Muutenhan tämä käyttis ei ole suoraan verrattavissa puhelimiin, vaikka nimen ja coren sikäli jakaa. Ihmettelen vaan, että kerran Android on Googlen, Youtube on Googlen jne. mutta silti ei saada tuettua "talon sisäisiä ominaisuuksia" vaikuttaa aika perusteettomalta. Eiköhän tuokin jossain vaiheessa tule.

  Itselleni illalla kesken Netflixin tuo myös ilmoitti, mutten asentanut. Onko tuossa millainen suorituskyky suhteessa vanhaan Androidiin? Toimiiko kaikki kuten pitää vai onko osa appseista roskiskamaa? Youtube ei vieläkään ole Pyhän Israelin vuonna 2019 HDR-kelpoinen, mutta muuten käy ja kukkuu?
   
 33. Ja-jaja

  Ja-jaja

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  11.10.2018
  Valmistaja TP-vision lienee syypää YT:n puutteisiin, ei Google. Hyvinhän tuo pelittää näin tuoreeltaan, itse vielä satunnaisesti tallennankin ulkoiselle asemalle, sen puolen bugit on viimein saatu korjattua. Helppo poistaa ja valita sopivat apit näkyviin. Sama kökkö perusvalikko tallella.

  Edit: Ei vieläkään osaa aloittaa tallennusta tausta-ajona vaan katkaisee muut syötteet.
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2019
  Awelonian tykkää tästä.
 34. varakreivi de Valmont

  varakreivi de Valmont cunning linguist

  Viestejä:
  700
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Yleinen responsiivisuus tuntuu minusta parantuneen, mutta nopeaksi ei voi tietenkään vieläkään kehua. Se asetusvalikon ensimmäinen avaaminen kestää vieläkin melko pitkään. Sovellusten välillä liikkuminen on kuitenkin varsin sujuvaa ja esim. Googlen puheohjaus vaikutti melkein jopa käyttökelpoiselta.

  Päivitys nollaa muuten kaikki asetukset, eli sekä SDR- että HDR-kuvatilan asetukset täytyy tehdä uusiksi. Nettiohjeiden mukaan esimerkiksi "kontrasti"-asetus (eli oikeasti kirkkaus) kannattaa säätää HDR-tilassa 100:aan mutta päivityksen jälkeen oletuksena on 65. Liiketoistoasetusten muuttaminen myös palauttaa tuon oletuksiin.
   
  Awelonian tykkää tästä.
 35. HeEBELI

  HeEBELI

  Viestejä:
  781
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Nuo päivitykset menee Android TV:ssä eri tahtia kuin puhelimissa. Kun ovat eri käyttikset.
  55POS9002:een on tullut 1,5v aikana M-N-O -päivitykset. +sitten firmikset erikseen.

  Mitäs HDR-videoita (oikeita HDR-videoita, eikä vain sellaisia joiden nimeksi on laitettu HDR...) porukka täällä Youtuben kautta katselee? Voisin katsoa iltasella NVidia Shieldistä, osaako sen YouTube oikeasti näyttää HDR:ää.
   
 36. varakreivi de Valmont

  varakreivi de Valmont cunning linguist

  Viestejä:
  700
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  HDR Channel
   
 37. k334

  k334

  Viestejä:
  383
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  "HDR Scene" hakemalla on aika paljon leffakohtauksia testaukseen
   
 38. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  512
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mainos tuli puhelimeen IG:ssä että Oulun kikantissa viikonlopputarjouksena B8 LG OLED 999e.
   
 39. tjkoo

  tjkoo

  Viestejä:
  288
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
 40. Desgorr

  Desgorr

  Viestejä:
  723
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Näitä tullut itse käytettyä (ISF Day) ja näyttää ainakin omaan silmään hyvältä: Philips POS9002 OLED best picture settings - Connectedwiki
  Tokihan töllöt on yksilöitä, eli ei varmasti jokaisessa TV:ssä toimi.

  Poikkeuksena taas Noise reduction, Hdr Upscalling ja MPEG Artefact reduction on off. Ja Ultra Resolution päällä.

  Tässä myös ihan asialliset asetukset:
   
  tjkoo tykkää tästä.
 41. Asorb

  Asorb

  Viestejä:
  417
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2017
  Vähän off-topiccia, mutta itsellä kyllä pyörii sukat jalassa kun The Expanse on _vihdoin_ taas katsottavissa Suomessa, ja nyt pääsee kolmoskauttakin katsomaan. Amazon Primeen siis tuli ja nopealla vilkaisulla kuvanlaatukin on kunnossa. Kevyet 100% critic ja 97% audience tuolla season 3 rotten tomatoesissa. Juuri tuollaisia sarjoja varten OLEDit on tehty, kun jatkuvasti pyöritään törkeän näyttävissä avaruuskohtauksissa :D.
   
  Torz tykkää tästä.
 42. Torz

  Torz

  Viestejä:
  153
  Rekisteröitynyt:
  17.02.2017
  Jep, harmi vain että 4K puuttuu Suomen karvalakki-Primestä. Se ei toki vaikuta tärkeimpään eli kontrastiin, ja kyllähän tuo avaruuden pimeys saa aina hymyilyttämään OLEDilla.
   
 43. Asorb

  Asorb

  Viestejä:
  417
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2017
  Onko expansesta olemassa 4K versiota? Ei ainakaan Netflixissäkään ollut.
   
 44. Kokkola

  Kokkola

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Amazon Prime palvelusta löytyy, ainakin jenkkiversiosta.
   
 45. Nouseva Laitapakki

  Nouseva Laitapakki

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  02.09.2017
  Mitä kuulokkeita (langalliset tai langattomat) porukka käyttää TV:n katselussa? Omat sarjasessiot saattavat venähtää pikkutunneille asti, enkä kerrostaloasukkaana viitsi kovin kovalla äänenvoimakkuutta tuolloin pitää.

  Oma töllö mallia C8, ilmeisesti jotain yhteensopimattomuusongelmaa voi tulla, jos ihan satunnaisesti käy kuulokkeet ostamassa?
   
 46. Asorb

  Asorb

  Viestejä:
  417
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2017
  Langallisissa ei pitäisi olla koskaan mitään mahdollisuutta yhteensopimattomuusongelmiin. Bluetoothit ovat sitten isompi riski.
   
 47. Baldrick

  Baldrick

  Viestejä:
  1 567
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  RS165/RS175/RS185 sennheiserilta?
   
 48. salamoi

  salamoi

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Minulla on toiminut Sony WH-1000XM2 bluetooth kuulokkeet hyvin LG C7:n kanssa. Nuo ovat toki "liiankin hyvät" vain tuohon käyttöön, koska vastamelutoimintoa ei tarvitse hiljaisessa tilassa. Minulla nuo kuulokkeet on kuitenkin monipuolisesti muussakin käytössä (lentokoneessa, bussissa, avokonttorissa...), jossa vastamelutoiminnosta on hyötyä. Kannattaa siis ehkä kokeilla halvempiakin kuulokkeita Sonylta, jos niissä olisi bluetoothin osalta vastaavat raudat ja softat?
   
 49. Padex

  Padex

  Viestejä:
  180
  Rekisteröitynyt:
  07.12.2017

  Minulla on käytössä ollut pari kk nämä Sonyt ja voin leffa -ja sarjakäyttöön suositella varauksetta. Mukana on liitäntäboksi, johon saat kaikki laitteet kytkettyä ja telkkarin äänten input joko optisena ja HDMI-paluukanavana. Kuulokkeet menevät päälle automaattisesti kun ne laittaa päähän. Näillä kuuluu myös LFE-kanava tosi hyvin.

  https://www.amazon.fr/Sony-MDR-HW70...d=1550480257&sr=8-1&keywords=Sony-MDR-HW700DS

  Sony MDR-HW700 Review | Trusted Reviews
   
 50. kempula

  kempula

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  08.10.2017
  Itse olen käyttänyt ongelmitta B8 kanssa näitä. Hintakin näyttäisi olevan kohdallaan nyt:
  JBL Synchros E50BT Bluetooth kuulokkeet (musta) - Handsfree ja kuulokemikrofonit