NHL 2017 - 2018

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja perato, 25.07.2017.

 1. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Subbani ollu myös jatkuvasti tossa Norris-keskustelussa. Paljonkohan tossa painaa runkosarjan voitto, jos Hedman ja Subban ehdokkaina? Seth Jones pelaa ilmeisesti aika hyvää kautta myös, en tiiä onko Norrisin arvonen vielä kuitenkaan.

  Hartille monta ehdokasta ja homma ratkee kyllä vasta kun touhu ohi. McDavidiä moni ehdottelee ja vaikka kaveri on ehdottomasti joukkueelleen kaikki kaikessa, niin kyllä toi Edmontonin tilanne haittaa jonkun verran mun mielestä. Jos Colorado ittensä tuolta kampeaa playoffeihin, niin antaisin ite kyllä MacKinnonille pystin. Muita varteenotettavia ehdokkaita vois olla Malkin, Ovechkin, Hall ja Kopitar. Tiukka kisa tänä vuonna.

  Selkessä 3 selvää finalistia. Bergeron, Kopitar ja Barkov. Luulen, että pysti menee Kopitarille koska Bergeron missasi aika monta peliä tällä kaudella vaikka onkin muuten pelannut sillä samalla tasolla millä kaveri on jo 4 kertaa Selken pokannut. En tosin yllättyisi Barkovin voitosta, mutta Selkessä tuntuu maine näyttelevän suhteellisen suurta roolia, joten Kopitarilla on siinä suhteessa etulyöntiasema. Ja toisaalta Kopitarin joukkue on todennäkösemmin playoffeissa ja kaverilla on enemmän pisteitä. Couturier ja Koivu myös hyviä ehdokkaita, mutta en usko että kumpikaan nousee noiden kolmen ohi äänestyksessä.
   
  perato tykkää tästä.
 2. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Norrishan nyt on ollut vähän väliä eniten pisteitä puolustajista palkinto, että sen jakaminen nyt tuntuu eniten olevan itellä ainaki iha arvauksen varassa. Hartille olis tosiaan paljon tarjokkaita, McDavid varmaan joo jos olisivat pleijareihin päässyt, mutta satasen paukuttaja ei riitä. Hall vois ollakki ihan hyvä. Malkin ehkä joo, mutta tiimi nii ladattu, että tuonne noiden palkintojen lähettäminen on meikästä aina vähän semmosta tiimin palkitsemista. Vähän ku Vezinaa on välillä jaettu sille jolla on eniten voittoja, sen sijaan että sille jolla on parhaat statsit. Omasta mielestä kuitenki paljon isompi meriitti, että pelaat häviävässä joukkueessa hyvin ku että pelaat jossain talentilla pakatussa joukkueessa hyvin. Maalivahtien statsitki on paljon riippuvaisia siitä edellä olevasta paketista. Ne kuitenki torjuu noin puolet laukauksista ja estää ne parhaat laukasupaikat.
   
 3. lnvs

  lnvs

  Viestejä:
  133
  Rekisteröitynyt:
  03.12.2016
  Heittäisin tuohon Selke-kisaan mukaan William Karlssonin. Pelaa myös paljon AV:lla. Siitä tuloksena 4 AV-maalia, ainoastaan Barkovilla enemmän (5). Plusmiinustilastossa liigan ylivoimainen kärkipaikka. Maineen osuus on ihan mahdoton sanoa. Vielä Columbuksessa taisi olla profiloituna legendaariseen "tunnollinen myös puolustussuuntaan"?
   
 4. selbi

  selbi

  Viestejä:
  224
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Ihan hyvää kehitystä on Karlssonin kohdalla tapahtunut. Viime kaudella 6 maalia 81 otteluun ja nyt 42 kasassa.
   
 5. Zelll

  Zelll

  Viestejä:
  267
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Mitä se on tehnyt sit?
   
 6. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
 7. Good

  Good Premium-jäsen

  Viestejä:
  1 024
  Rekisteröitynyt:
  23.03.2017
 8. keppijeesus

  keppijeesus

  Viestejä:
  61
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Runkosarja aikalailla lopussa, useammalla joukkueella enää yksi peli jäljellä ja muutamalla kaksi. 14/16 playoff-paikkaa jaettu, eli kaksi jäljellä. Jännä, että viimeisessä pelissä jaetaan vielä pleijaripaikkaa, en muista olisiko näin ollut vähään aikaan.

  St. Louis Bluesilla 94 pistettä ja Coloradolla 93. Pleijaripaikka ratkeaa viimeiseen keskinäiseen peliin, eli luulisi olevan viihdyttävä peli.

  Floridallakin vielä mahdollisuudet, sillä jos Flyers häviää tänään Rangersille, niin Floridan tulisi voittaa 2 viimeistä peliään päästäkseen pleijareihin.
   
 9. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Paljon yllätyksiä kaudessa, mut sitten ku kattoo noita standingseja nii eipä siellä lopulta ihan mahottomia ylläreitä ole. Bostonin menestys tuli itelle suurimpana yllärinä idästä ja toki Vegasin lännestä. New Jerseyn suoritukset kauden alussa yllättivät, mutta pääsy pleijareihin villillä kortilla ei nyt mitenkään koskaa pois suljettu omissa kirjoissa kun kausi menee putkeen. Ja menihän se alkukauden osalta, sitten vaan sinnittelivät kauden loppuun.

  Winnipegiä en pitänyt pleijareihin kykenevänä, mutta ei mitenkään yllätä että pääsivät. Eniten heissä yllätti se, että tarjolla ei ollut nyt jämäpaikka, vaan lähes presidentsin tasoinen suoritus. Chicagon kärsimykset toki vähän yllättivät, ja samoin että Minnesota pärjäsi nuinkin hyvin pitkässä juoksussa. Kingsiä oisin myös veikannut pleijariviivan alle, mutta nuo piste-erot lopulta ei nii huikeita ole tuolla, etteikö tämäkin tulos olis ollut kauden alussa mitenkää "yllätys". Toki Coloradon menestys tuli yllätyksenä, vaikka siinä toki semmosta piilevää potentiaalia näkikin, ajattelin että menee vielä pelityyliä hakiessa tämä vuosi.

  Pitääki ens kerralla kokeilla viisastella sijoituksilla niin, että tarjoaa välin mihin joukkue asettuu. Varmaan Vegas ja Boston olis ollut pahimmat ohiammunnat tänä vuonna.

  Statsit melko yllätyksettömiä: Pointsit McJeesukselle ja maalit Ovechkinille.  Pleijareiden bracketteja ajatellen en osaa antaa ku tämmösen lyhyen analyysin omasta tiimistä. Tampa Bayn ykkösmaalivahti on pelannut keskiverron kevään, alkukauteen verrattuna mies on selvästi väsähtänyt ja siitä itekki kommentoinut. Eka kausi puhtaana ykkösveskana ja "saanut" pelata 65 peliä. Tampan maalissa voi hyvinkin kolista pleijareissa vähän liikaakin. Vasilevskyn GAA maaliskuun alusta on järisyttävä 3,75 kun koko kauden saldo on 2,62. Toinen mikä Tampaa ehkä "hitusen uhkaa" on se fakta, että jos vastaan asettuu New Jersey Devils, niin season series näiden kahden joukkueen väliltä tältä kaudelta on 0-3 Devilsille, joskin kaikki pelit näistä päättyi maalin erolla(yks SO). Toisella kierroksella vastaan asettuvista Torontosta tai Bostonista Boston season seriesin perusteella vaikeampi vastustaja. Toki Tampa Baylla on paljon kokemusta pleijareista, joten vaarallinen joukkue yhtä kaikki. Sanotaanko näin, että yllätyn Tampa Bayn saavutuksista siinä vaiheessa ku kun cuppi nousee kattoon, muuten ihan fifty-fifty joka sarja, en pidä läpihuutona mitää vastustajaa.

  Muilla ajatuksia "omista" joukkueista? Olis kiva jos Bracket challengea vois täytellä muutenki ku fiiliksen(ja runkosarjamenestyksen) pohjalta.
   
 10. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Tätä "toivotaan", eli lähinnä Tampan menestystä toivon, muuten kyl lähes sama ku alla:
  Fanibracket.JPG
  Mutta jotenki uskon, että meneekin näin(jos se Caps vihdoin?):
  reaalibracketti.JPG
   
  Warfe tykkää tästä.
 11. Warfe

  Warfe Insinööri Tukijäsen

  Viestejä:
  295
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Ite laitoin tälläsen. nhl.PNG
   
 12. calysto

  calysto

  Viestejä:
  79
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2016
  upload_2018-4-9_20-28-33.png
   
 13. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Yksimielistä tuntuu porukka olevan siitä että Preds vie. Vaikka aika harvoinhan tuo Presidentsin voittanut on voittanut sit cuppia. Post-lockoutin jälkeen kahdesti.

  Konfrenssi-finaalissa olisin yllättynyt jos olis joku seuraavista, Philadelphia, Columbus, New Jersey, Minnesota tai Colorado. Muuten kyl näen piilevää potentiaalia kaikissa muissa matkaamaan pitkällekkin.
   
 14. aeinola

  aeinola

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  Tuollaisilla tilastoilla ei ole mitään merkitystä. Veikkan myös Nashvillen voittoa.
   
 15. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Eihän niillä menneillä tietenkää sinällää merkitystä, mutta onhan siellä joskus taustalla esim. sitä että Presidentsin voittajalla on ollut astetta helpompi divisioona sinä vuonna tai ne on "panostanu" paljon runkosarjaan ja väsähtävät sit pleijareissa.

  Vaikea sanoa itellä esim. Predsin puolesta mitään ku kattonut heiltä ehkä yhden pelin tältä vuodelta. Kovasti rummutusta on heidän puolesta nii pakko hypätä sen osalta kelkkaan. Pelasivat toki overall hyvän kauden, viime vuosi janottaa ja rosteri on vissii iha kunnossa. Pacific ehkä itelle eniten auki, että kuka vie ja minkä pelin.
   
 16. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  325
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tässä ovat NHL-suomalaisten päättötodistukset – yksi kaikkien aikojen suomalaiskausista toi neljälle pelaajalle kympin arvosanan

  Yle heittänyt omia arvioitaan suomalaispelaajien suorituksista ja noiden hyvien suoritusten lisäksi täytyy kyllä kysyä, että mitä hemmettiä Komarov, Jokinen, Markus Granlund, Salomäki, Lehterä. Varsin itkettävää tehottomuutta pelimäärään nähden enkä kyllä itse yhtään ihmettele jos ainakaan Lehterää ja Jokista ei enää NHL:ssä nähdä. Lehterästä kuoriutunut joku uusi Ville Leino?
   
 17. Zat

  Zat

  Viestejä:
  906
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Runkosarjan voitto ei tietenkään ole mikään tae Stanley Cupista, mutta pressapalkinnon olemassaolon aikana 8 cup-voittoa 31:stä ei ainakaan kerro minulle, että se olisi jokin kuoleman suudelma, joka huonontaisi cupin todennäköisyyttä.

  Tosi lyhyellä tarkastelujaksolla ihan viime vuosina se on toki vähän näyttänyt siltä (tosiaan 04-05 lockoutin jälkeisenä aikana vain joka kuudes Cup on mennyt Presidentsin voittajalle), mutta en pidä sitä merkittävänä.
   
 18. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Lehterä on liian hidas ja liian vanha muuttuakseen nopeammaksi. Sopi vielä St. Louisin silloseen fyysiseen romuluiseen lätkään, mutta ei kyl pysy mukana idän vauhdissa. Peli muuttu, mies ei. Tais sillä loukkaantumisellakin olla jotain asiaa.

  Komarov nyt on ollut se kolmosketjun sentteri, eikä siitä muuksi muutu. Pelas vähän liian isoa roolia rebuild-Leafsissa ja sen takia pojot näytti parempaa ku olis pitänyt. Siellä vetää nyt nuoret jannut ohi vasemmalta ja oikialta. Jokisenkin ura ehtoo puolella, voi saada jonku miljoonalapun Canuckista ens kaudeksi.
   
 19. aeinola

  aeinola

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  No siis jos playoffseissa on 16 kiven kovaa joukkuetta ja pudotuspelilätkä on pudotuspelilätkää. Vois hiukan vetää mutkia suoriks että mahikset on 1/16 voittaa kannu. Tosin runkosarjan voittajalla on todennäköisesti hiukan kovempi joukkue (ja/tai kovempi boogie päällä) kuin muilla joukkueilla (tai ainakin suurimmalla osalla) on se 1/6 silti aika kova suoritus. Jos vielä pidemmällä aikavälillä tuo prosentti nousee. Ihan huuhaata sanoa että "pressan voittajille ei yleensä kannu mene". Jengi ehkä tekee liian suuria olettamuksia että runkosarjan voittanut joukkue olisi jokin suuri ennakkosuosikki vaikka suosikki olisikin. Tasoerot jossain top 4:ssä on kuitenkin aika pienet.
   
  perato, Zat ja Oravamedian käpy tykkäävät tästä.
 20. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Siihempä se tiivistyy.
   
 21. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  382
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Chigaco ei päässyt edes pudotuspeleihin, ei olisi ennen kauden alkua millään tuohon uskonut. Itse en usko tuohon Nashvillen menestymiseen, toisaalta lännestä voi melkein mikä joukkue vain pärjätä. Toivon että Winnepeg menisi maaliin asti. Idän puolelta luulen että Pittsburgh kuitenkin on loppuottelussa vaikka ei omiin suosikkeihin kuulukkaan.
   
 22. Inehmo|

  Inehmo| #73 Tukijäsen

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  [​IMG]

  Tällainen jokeri-bracket tuli itse laitettua Räpellyksen liigaan. Granlundille Conn Smyth ja mitään ette voi. :cigar:

  Ja sen verran edeltävään keskusteluun, että ei ainakaan kukaan voi väittää, että Nashville voitti, koska oli helppo divisioona. Central taisi kuitenkin olla itseasiassa se koko liigan pahin divisioona tällä kaudella. :kahvi:
   
 23. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Vähän samanlainen epäusko oli viime kaudella ku Tampa jäi kelkasta. Toivottavasti tänä vuonna pääsis taas oikeesti kattoo pleijarikiekkoa. Ennää pari päivää, sitte jännätään. Harmi ettei tänä vuonna pysty suoria lähetyksiä seuraileen, oli kyl makoisa kevät 2015 ku oli mahis katella kaikki pelit suorina ja pelattiin vielä päätyyn asti.
   
 24. aeinola

  aeinola

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  [​IMG]
  Vaikka Nashvilleä veikkaan todellisuudessa mestariksi niin teinpä tälläsen bracketin. Finaalissa Laine ja Ovie paukuttaa kilpaa maaleja. :rofl:
   
  perato tykkää tästä.
 25. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Heitinpä iteki tommosen. Vaikeeta ennustella voittajia tässä kohtaa, kun moni juttu voi muuttua. Mutta voimasuhteet näyttää tässä kohtaa jotakuinkin tältä.

  asd.png
   
 26. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016


  https://are ena.yle.fi/1-4401173
  Yle puheen änäri-iltaa tarjolla, ei yllätyksiä, puolet lähetyksestä puhutaan aiheen vierestä, tarjoavat Preds - Boltsia finaaliin.
   
 27. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  382
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  No niin playoff pyörähti käyntiin, Winnipegille voitto ja Laine iski yhden maalin. Pittsburgh aika lailla iski Philllyn maanrakoon ja Crosbylle hattutemppu. Vegas vielä 1-0 voittoon Kingseistä
   
 28. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Myrskyvarotus Pensiltä. Aika komiat maalit Crosbyn eka ja Malkinin maali.
   
 29. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
 30. Holotna

  Holotna

  Viestejä:
  506
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Minnesota ottaa sitten odotetusti nekkuun. Sääli koska Mikko Koivu ansaitsisi parempaa ja nyt ovat viimeiset hetket koska luistelunopeudesta piiputtaa koko ajan enemmän. Ensimmäinen pleijari oli koko kauden ensimmäinen matsi missä Minnesota anto tööttiä huolella. Nyt pari kotivoittoa alle ja paineet kanukeille. Tämä ottelusarja on ainoa mitä pitää seurata loppuun asti.
   
 31. Tinke-80

  Tinke-80

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Osallistu Telian Liiga-tuotteen kehitykseen – sana on vapaa!

  Ihan hyvä lisäetu.
   
 32. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Ducksin kyntäminen ollut kyl pienoinen yllätys, eikö heillä kuitenni ollut ihan vahva loppukausi. Kingsilläkään nyt ei käytännössä vahvasti mene, vaikkakin jokainen peli maalin erolla. Muuten kyl viime yön peleistä saatiin taas hitusen jännitystä peliin ku alko näyttää jo muuten niin luudan lakasulta kaikki sarjat =P
   
 33. Jooga

  Jooga

  Viestejä:
  818
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Sinänsä mielenkiintoista itselläkin tuon parin seuraaminen. Kannustan Wildia, mutta toisaalta Preds - Jets pari olisi myös huikea toisella kierroksella. Periaatteessa seuraan eniten juuri noita kolmea joukkuetta, Wildia, Jetsiä je Predatorsia. Minnesota oli pirun lähellä ryöstöä ensimmäisessä pelissä, toinen oli Wildiltä surkea. Kolmas taas Wildin näytöstä. Neljäs on pakko vielä voittaa tai muuten 1-3 asemasta tuskin noustaan.

  Predators - Avs parissa Colorado on ollut uskomattoman kova ja johtanut tähän asti jokaista peliä alusta, mutta Nashville on taas herännyt ensimmäisen erän jälkeen mukaan. Toivottavasti Nashville vie tuon parin 4-1 voitoin ja Pekka pääsisi loppujen lopuksi nostamaan kannua. Siinä on kaveri kenelle tuota eniten toivoo yksilönä.

  Wildin menestykseen en usko playoffseissa, joukkueelta puuttuu kovien tilanteiden ratkaisijoita. Granlund on taitava, mutta harvaa ottelua ihan suvereenisti ykköstähtien tavoin hallitsee. Niederreiter, Coyle pari on taas flopannut rankasti odotuksiinsa nähden. Parise on laskusuunnassa Koivun kanssa, Zuckerin maalinteko ailahtelee liikaa. Toisaalta Wildissa yllättävät miehet tekee paljon maaleja kokonaisuutena joten menestyskin on mahdollista :)
   
 34. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Ihtel kiinnostuskiikarit ollu idässä. Tampa Bayta kannattavana toki ne pelit tulee kaikki tuijotettua, mutta Battle of Pennsylvania ollut kyl myös yks jota jaksanut katella. Toronto - Bostonistaki tulossa ihan mielenkiintonen, ja olihan se mielenkiintonen tuon vuosien takaisen painolastinsakkin vuoksi. Kuha ei menis seiskapeliin ja Toronto johtais 4-1 =P
   
  Jooga tykkää tästä.
 35. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Parisella murtunut rintalasta ja sivussa seuraavat 6-8 viikkoa. Aika paha kolaus varsinkin kun kaveri oli ehdottomasti yks Minnesotan tärkeimmistä pelaajista näissä peleissä.
   
 36. Inehmo|

  Inehmo| #73 Tukijäsen

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Joo eiköhän Minnesotan viimeisetkin haaveet pitkästä keväästä mennyt Parisen rintalastan mukana. :tdown:

  No nyt sitten voikin kannustaa Nashvilleä ihan täysin rinnoin. Jets kerkee vielä myöhemmin painaa päätyyn saakka, mutta Pekalle Cup hetinyt.
   
  Emeron, Xiyng ja Jooga tykkäävät tästä.
 37. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  382
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Vegas pyöritti sitten Sharksit 7-0 eka pelissä. On se jännä nähdä mihin asti pääsevät. Olisihan, jos nyt alkaa oikein spekuloimaan, melkoinen pommi jos eka vuonna heti loppuotteluun ja jos vielä kannu mukaan. No tuskin tulee käymään. Itse odotan WPG-NSH paria, ei oikein tiedä kumpaa tässä kannattaisi, Rinteelle soisi kannun mutta kyllä WPG:tä joutuu kannattaa myös.
   
 38. aeinola

  aeinola

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  WPG-NSH kyllä se mielenkiintosin pari. Tuon parin voittaja on se mitä kannatetaan päätyyn asti.
   
 39. jarppi83

  jarppi83

  Viestejä:
  353
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Todellakin. Pk Subban on päässyt kiikkuun Lindsey Vonnin sölkään: eiköhän Vonn ole puristanut reisillään parhaimmat mehut Subbanista irti. Pelkästään sen aiheuttamana Winnipeg vie :D Vegas näytti olevan liekeissä! Veikkaan Bostonin häviävän ensimmäisen väännön ja sitten vie loput.
   
 40. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Itellä kyl mielenkiinto edelleen vaan idässä. Katellaan noita konfrenssifinaaleita sit, että kuka tulee ketäki vastaan, mutta pääasiassa tullut katottua idän pelejä:
  5 peliä TBL - NJD
  4 peliä TOR - BOS
  4 peliä PIT - PHI
  1 Peli PIT - WSH
  (ja kaikki tulevat pelit sarjasta TBL - BOS)

  Ja lännestä:
  Yks jatkoaika pelistä LAK - VGK

  WPG-VGK vois olla hyvä finaalipari länteen jota jaksais katella. Nashi ei jotenki vieläkää innosta. Tosin niin kauan ku Pens ja Bos roikkuu peleissä nii käy mikä tahansa muu joukkue. Idässä joku Bos - Pit vois olla se tympein parivaljakko kun toivois että molemmat vähän niinku häviäis. Tosin sit kyllä menis Pensin puolella, threpeatti olis nätti.
   
 41. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  970
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ainakin pelejä katsomatta vaikuttaa kovasti sille, ettei Nashville edes halua jatkoon - sen verran hölmölle on sen peli Winnipeg-sarjassa vaikuttanut. Olisin kyllä toivonut tuon sarjan menevän vähän tiukemmin - ei sillä, etteikö vuorotellen voittojen ottaminen olisi melko tiukkaa, mutta Nashville on myös osannut hävitä aika rumin lukemin.
   
 42. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Yllättävän paljon heillä näyttänyt olevan vaikeuksia Winnipegin kanssa. Toisaalta olen myös yllättynyt siitä miten Sharks ja Caps on onnistunut pusertaan itestä kunnon tsemppikiekkoa. Boston näyttää elävän ja kuolevan rotan ja Perseroonin ketjusta, vaikka paikoin ovat Tampan koville laittaneet.

  Kaikki sarjat katkolla, kutkas menee jatkoon? Tekis mieli sanoa helpot, että kaikki jotka johtaa. Tänää veikkauksena, että kumpikaan sarja ei vielä katkea, Boston ottaa vielä yhden ja Sharks vie seiskaan. Penssi vois olla jo valmis lomille, ei löydy oikeen Crosbyn ketjun takaa tekijöitä.
   
  Emeron tykkää tästä.
 43. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  382
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Pens ollut kyllä yllätys, etukäteen oletin ottava helposti voiton tuosta sarjasta mutta näyttää että vain crosbyn ketju saa jotain aikaan
   
 44. aeinola

  aeinola

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  Menee hienosti omien ennustuksien mukaan nämä pudotuspelit. Ainoastaan Anaheim-Sharks sarja meni pieleen.. mutta ei sillä väliä koska Vegasin veikkasin konferenssifinaaliin.
   
 45. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Oli kyl hieno maali. Chara pyörii ku puolukka Anttilassa.


  Itellä meni kyl iha reisille koko länsi, erityisesti pacific. Itä voi vielä pelastaa bracketin =P.
   
 46. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  382
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Ja capsit tiputti Penssit jatkosta, oli kuitenkin yllätys itelle ainakin. Capsit ei oikein ole ollut pleijari joukkue tällä vuosituhannella. WPG ja NSH seitsemänteen peliin, tuosta on kyllä vaikea veikata kumpi vie, sen verran ollut vaihteluita peleissä
   
 47. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Noh, yks tärkeimmistä asioista kutienki toteutuu, uus mestari sit 04-05 lock-outin.
   
 48. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  382
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Onkos nyt niin että TBL on ainut joukkue mukana jolla 1 mestaruus on aiemmin. Muilla ei yhtään?
   
 49. perato

  perato

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Kyllä. Pens ja Boston ja Tampa oli ainoat kaheksikosta joilla mestaruus löytyi ennestään.
   
 50. Holotna

  Holotna

  Viestejä:
  506
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Aika on/off jengi tuntuu Nääsville olevan. Viime matsissa ihan hukassa ja nyt puolustus taas vei Jetsiä kuin mätää kukkoa ja Peka Riinne hoiti loput. Vois suosiolla laittaa seiskamatsiin rahat sille kumpi saa isomman kertoimen vaikka Winnipegin voittoa toivonkin.