Netflix

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Kautium, 17.10.2016.

Tagit:
 1. Unihiekkamyrsky

  Unihiekkamyrsky

  Viestejä:
  287
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Propsit pitää muuten Netflixille antaa, että mitä olen näitä teinisarjoja Elite, Baby, The End of the F***ing World, Stranger Things, Sex Education jne katsonut, niin kerronta on tosi hyvin jaettu eri jaksoille, eikä sellaista tyhjäkäyntiä ole juuri ollenkaan. Parhaille sarjoille olisi toivonut joihinkin juonenkäänteisiin jopa hitaampaa kerrontaa jotta olisi saanut mässäillä paremmin.
   
 2. GuntherPrien

  GuntherPrien

  Viestejä:
  784
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Toki aina on ollut noita spektaakkeleita, joiden kesto mitataan kalenterilla. Mutta ihan tuonne 90-luvun alkupuolelle itse ainakin mielsin "koko illan" elokuvan pituudeksi tuon noin 90min. Sen jälkeen on tuo koko käsite kokenut hienoisen inflaation, ja välillä jopa tuntui että elokuvien tekijät kilpailivat siitä kuka tekee pisimmän "koko illan" elokuvan, ja kun sitten löytyi katsojien maksimi, niin keksittiin jakaa se elokuva kahdeksi "kokemukseksi". Nythän tuntuu, että parin tunnin elokuva on kestoltaan "lyhyt".
   
  Kan Dee Dokata, BaTTman, Mechanical Man ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 3. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 745
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  En epäile etteikö tämäkin spektaakkeliksi käänny. Ainakin arvosteluissa mainitaan että kaikkien aikojen gangstaleffa jne. Innolla odottelen.
   
 4. Huisaheikki

  Huisaheikki

  Viestejä:
  130
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Juuri näin. Muistaa kuitenkin miten perusleffat kesti just sen 90min. ja nykyään joku komediapläjäyskin venytetään yli kahteen tuntiin. On ne karannut kestoiltaan ihan mahdottomiksi.
   
 5. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 964
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Olen noiden Scorsesen 90-luvun eeppisten legendojen jälkijunassa odotellut tätä teatteriin kuin kuuta nousevaa ja nyt se tuleekin ihan puskista Netflixiin ja lisäksi selviää, että Finnkino ylpeästi passaa koko julkaisun.

  No, pitää laittaa huomenna illalla pizzaa tilaukseen ja varautua sopivan porukan kanssa järisyttävään leffa-iltaan, ehkä viimeistä kertaa, kuten tuossa lähes inhorealistisessa artikkelissa sanotaan.
   
 6. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 745
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Voi pizzat jäähtyä, tulee vasta keskiviikkona Netflixiin. :kahvi:
   
  temex ja Unihiekkamyrsky tykkäävät tästä.
 7. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 964
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Oho, meni päivät sekaisin. No, ehkä tilaan silti sen pizzan... :D
   
  JSoi ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 8. Cuthalu

  Cuthalu

  Viestejä:
  519
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tämä. Eihän jossain max. 1½ tunnin virityksessä ehdi edes lämmetä kunnolla, eikä noin lyhyessä pätkässä ole mahdollista kertoa mitään erityisen hyvää ja syvällistä tarinaa. Tyypillisesti parhaat elokuvat menevät enemmän tai vähemmän reilusti yli kahden tunnin.
   
  Teppo en tykkää tästä.
 9. dominik

  dominik

  Viestejä:
  1 042
  Rekisteröitynyt:
  09.04.2018
  Jos yhtään mielenkiintoinen tarina on, niin kyllä sillä pituutta saa olla. Turhan usein jää puolet elokuvasta leikkaamon pöydälle, kun jostain syystä haluttiin sitä lyhentää.
   
 10. Vision

  Vision

  Viestejä:
  624
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Elokuvan pituus saa olla vaikka 4h kunhan leikkaus/pituus on ohjaajan itsensä työstämä/päättämä, eikä esim. tuotantoyhtiön sanelema.
   
  vemppu, Korppikuningas ja Cuthalu tykkäävät tästä.
 11. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  1 135
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Nyt kun on noita sarjoja kahtonut kausi per päivä tahdilla niin ee haittaa vähän pitempi leffa.
   
 12. PeeVee

  PeeVee

  Viestejä:
  355
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  The Crownin kolmoskausi tuli juuri katsottua loppuun.
  On kyllä uskomattoman koukuttava sarja siihen nähden, että kuninkaalliset ei ole aiemmin kiinnostaneet pätkääkään.
  Pienoisena yllätyksenä tuli, että Olivia Colman on irl vasta 45-vuotias.
   
  Pempula, varonen ja Mika__ tykkäävät tästä.
 13. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 964
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  machon, owl70, laattamaa ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 14. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  737
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Kun ikää alkaa tulla ja jaloissa pyörii pari pientä muuttujaa, ei illalla/yöllä enää jaksa katsoa mitään +2h elokuvia. Tai ainakin hyvin harvassa ne ovat. Viikonloppuna katseltiin uusin avengers. Tosin kahdessa osassa, kun ei vain pysynyt hereillä. :sori:
  Toki omalle listalle olen lisäillyt niitä vanhempia +2h elokuvia, mitkä haluaisi katsella uudestaan. Usein ne ehtivät vain poistua netflixistä, ennen kuin ehdin ne katsoa.

  Mutta sunnuntaina tuli katseltua norjalainen Headhunters: https://www.netflix.com/title/70209132
  Headhunters (2011) - IMDb

  Viihdyttävä pätkä, eikä alkanut edes nukuttamaan kesken leffan :D.
   
  Unihiekkamyrsky tykkää tästä.
 15. JormaM

  JormaM

  Viestejä:
  473
  Rekisteröitynyt:
  10.08.2018
  Kävin kattoon leffassa, ja olin pettynyt. Ei todellakaan yhtä hyvä kuin Scorsesen parhaat. Ennemmänkin uudelleenlämmittely ohjaajan ja näyttelijöiden faneille, jossa ei mitään merkittävää uutta. Hyvä pätkä silti, mutta suitsutus lähtenyt käsistä koska legendaarinen poppoo tekee vihdoin yhdessä leffan. Tietty kannattaa katsoa, en vaan tuota hypearvostelua alleviivaa miltään kohtaa.
   
  Del Monte tykkää tästä.
 16. JormaM

  JormaM

  Viestejä:
  473
  Rekisteröitynyt:
  10.08.2018
  Toisaalta mafialeffat on aina olleet pitkiä, Kummisedät 3h, Mafiaveljet ja Kasino 3h, Gansterisota 4h...ei noiden ole tarkoituskaan olla sipsipussin ja kilan kestoisia kivoja perheleffoja.
  Komedialle, toiminnalle ja kauhulle joku 90-100min on kyllä ideaali pituus lähes aina.
   
  BaTTman tykkää tästä.
 17. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  320
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Nuo nyt ovat uusia mafialeffoja. James Cagney, Humphrey Bogartin ja kumppaneiden leffat olivat paljon lyhyempiä ;)
   
 18. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 745
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019

  Aikalailla tämä. Tylsähkö loppujen lopuksi ja osassa kohtaa nauratti kun vanhat papat heiluivat varmaan viimeisen kerran yhdessä. Esim. kohtaus missä De Niro antaa vähän kyytiä lähikauppiaalle, oli jo surkuhupaisa. De Niro juuri ja juuri itse pysyi pystyssä ja liikkeet aivan heiveröisiä ja näki selkeästi, että potkut menivät ohi kohteesta, niissä ei ollut mitään voimaa takana edes visuaalisesti.

  De Niron siniset feikki/cgi -silmät olivat erikoiset, aivan kuin olisi katsellut täysin sokeaa henkilöä.

  Paha sanoa olisiko saanut jäädä tekemättä, ei tämä mikään Kummisetä, Mafiaveljet -tasoinen teos ollut, mutta katsoihan tuon. Ajankuva oli kyllä ihan hyvin toteutettu joten genressään jossain 7-8 paikkeilla arvosanan osalta. Odotin varmaan parin arvostelun jälkeen liikoja tältä, pitää joulun pyhinä katsoa uusiksi ajan kanssa.
   
  PeeVee ja Karaya1 tykkäävät tästä.
 19. vrds

  vrds

  Viestejä:
  455
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Ihan ok elokuva muuten, mutta juuri tuo sama kohtaus oli aika vaivaannuttavaa katsottavaa. Ei olisi teho siinä kärsinyt, vaikka se olisi kuvattu kaupan lasiovien läpi esim. Samoin ne silmät kyllä vähän väliä häiritsivät. Luulen että teatterin valkokankaalla eivät olisit häirinneet niin pahasti.

  Mutta olihan tämä toisaalta laatua kaiken kuran keskellä, mitä nykyään tuutataan pihalle. Al Pacino on kyllä edelleen vedossa, vaikka sellainen yliteatraalinen välillä onkin.
   
  Mika__ tykkää tästä.
 20. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 745
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Jep, unohtui omasta ajankuvan lisäksi tuo laatu, sinällään piristävä tuulahdus nykytarjonnan seassa, mutta sääli nyt sinänsä kaiken tuon panostuksen jälkeen, että voi jäädä nopeasti unohduksiin Netflixin syövereihin eikä suurempi yleisö löydä sitä.

  Al Pacino oli Al Pacino, tuli osasta kohtia mieleen ihan Kummisedät, toki kauheasti vanhentuneena. Kaksijakoista katsoa aiemmin kovia staroja nyt heiveröisinä vanhuksina, toisaalta ylpeä ja iloinen, että edelleen tekevät, toisaalta esim. Clint Eastwoodinkin osalta tuli The Mule -leffassa jännitettyä, että kestääkö Clint kuvauksia loppuun hengissä kun meno on niin vaivalloista.

  Hieman nuoremmilla näyttelijöillä, vaikka sitten pienemmällä karismallakin, tämä olisi voinut olla kovempi leffa, olisi ollut vauhdikkaammissa kohtauksissa edes vähän enemmän dynamiikkaa. Nyt tosiaan vähän sama kuin Clintinkin suhteen, sitä katsoi, että näinköhän kohtaus saadaan loppuun ilman sydäriä tai revähdyksiä. Kaikki kunnia herroille, mutta toivottavasti eivät enää tee mitään toimintajuttuja.
   
 21. Above Thunder

  Above Thunder

  Viestejä:
  27
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2019
  Mitä mieltä Suden kutsusta Netflixissä ? Mielenkiintoinen fiktionaalinen kuvaus tulevasta ydinsodasta ja armeijan toimintamallista ydinsodan uhatessa. Kun käsky on annettu olet omillaan ja kapteeni tekee päätökset kunnes tehtävä suoritettu. Jollain tavalla miellytti minua vaikka ranskalaiset elokuvat eivät ole kuuluneet listalleni.

  https://www.netflix.com/title/81027187
   
 22. Unihiekkamyrsky

  Unihiekkamyrsky

  Viestejä:
  287
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Aivan huikeahan tuo oli. Sellaista 9/10 tasoa.
   
  Above Thunder tykkää tästä.
 23. Hevi

  Hevi

  Viestejä:
  292
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Päästäisivät jo tämänkin sarjan haudan lepoon. :btooth:

   
 24. Nurffe

  Nurffe

  Viestejä:
  397
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No ei nyt ehkä ihan 9/10, mutta ihan ok tälleen vaihtelun vuoksi. Jaksoi sentään katsoa loppuun asti toisin kuin moni muu leffa joka jää kesken
   
 25. PeeVee

  PeeVee

  Viestejä:
  355
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Ei tosiaan tuo Irishman pystynyt lunastamaan odotuksia. Pesci veti yhden parhaista suorituksistaan ikinä, eikä muissakaan näyttelijöissä luonnollisesti ole pahaa sanottavaa.
  Mittaa nyt oli auttamattomasti liikaa ja jotenkin tuli fiilis, ettei tässä nyt oikein mitään ennennäkemätöntä ollut.
   
 26. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 335
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko muilla graafista virhettä Grimmin viimeisissä jaksoissa? Tulee sellaista harmaata säleikköä välillä(tai tod näk se on tummuuseroja tms), missään muussa ei tule eikä toki sentään tv:ssä(Sony XF9005) muutenkaan.
   
 27. JormaM

  JormaM

  Viestejä:
  473
  Rekisteröitynyt:
  10.08.2018
  Pesci oli kyllä hyvä, kun teki vähän seesteisemmän roolin mitä vanhoissa mafialeffoissaan ja komediarooleissaan. Normileffasta jos kyse niin DeNiro oli kyllä pahasti liian vanha rooliinsa, ja joku DiCarprio-ikäluokan tyyppi olisi sopinut paljon paremmin, näyttelyn fyysinen puoli liian kankeaa ja hahmon ikä epäuskottava. Mutta koska koko leffan idea oli koota vanha konkaripoppoo, niin toki sen piti olla mukana ja hyvä niin vaikka välillä vähän koomista oli.
  Mielestäni lopun 30min oli elokuvan parasta antia koska oli jotain omaa näytettävääkin kaikkien vanhetessa ja tekojen jälkeisestä elämästä, siinä missä ekat 3h oli vaan vanhojen mafiakliseiden kädenlämpöistä uudelleenkuvausta.
   
 28. Del Monte

  Del Monte

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2019
  Täysin samaa mieltä, ihan ok leffa mutta ei mitään elämää suurempaa kuitenkaan.
   
 29. JSoi

  JSoi

  Viestejä:
  299
  Rekisteröitynyt:
  14.02.2017
  Samoilla linjoilla itsekin tuon Irishmanin suhteen. Leikkauspöydälle olisi voinut jättää ainakin tunnin verran elokuvaa, ja pyrkiä hieman keskittyneempään tarinankerrontaan. En tiedä minkä ikäisiä henkilöt olivat olevinaan, mutta nuorennustekniikasta huolimatta kaikki näyttivät vähintään 50+ vuotiailta koko elokuvan läpi. Hahmojen liikkuminen oli myös todella kömpelön ikämiehen näköistä, esimerkiksi kun DeNiro hakkasi kauppiaan.

  Kriitikistä huolimatta ihan vahva 7/10 elokuva, mutta todella kaukana ollaan Mafiaveljien ja Casinon loistosta.
   
  JormaM ja Del Monte tykkäävät tästä.
 30. paha_kuukkeli

  paha_kuukkeli

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itse aloin Irishmania katsomaan pari päivää sitten. Tunnin jälkeen oli pakko tehdä jotain muuta ja tämä tauko on yhä kesken. En itse keksi tälle mitään muuta "arvoa" kuin vanhan porukan kasaaminen vielä kerran yhteen. Elokuvana ainakaan ensimmäisellä tunnilla ei ollut minulle mitään annettavaa.
   
  Del Monte ja JormaM tykkäävät tästä.
 31. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 335
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tässä kai nyt sitten De Niro ja Pacino todistetusti yhdessä? Heatistähän riitti niitä salaliitto-teorioita.
   
 32. JormaM

  JormaM

  Viestejä:
  473
  Rekisteröitynyt:
  10.08.2018
  Itse Scorsese-fanina kyllä katoin mielelläni alusta loppuun teatterissa eli kyllä siinä jokin toimi itselleni, mutta olen kyllä sitä mieltä että ylitsevuotavat kehut (etenkin kriitikoiden) on nostanut tän peräti Dark Knightin edelle maailman yliarvostetuimmaksi elokuvaksi.
   
  paha_kuukkeli tykkää tästä.
 33. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  1 183
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Z Nationia olen nyt katsonut, 2 kauden alussa. Aika hyvä ja onnistunut zombie sarja, sopivan kahjo ja hauska. Ei yllä Walking Deadin ensimmäisen kauden tasolle, mutta se olikin aivan loistava silloin joskus, mutta jos vertaa myöhempiä WD kausia, niin Z Nation vaikuttaa paljon onnistuneemmalta. Ensimmäisellä kaudella oli montakin hyvää ja onnistunutta jaksoa, pilotti oli kaikista huonoin niistä, mutta sitten alkoi paranemaan.
   
 34. nembo

  nembo

  Viestejä:
  73
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2017
  Itselle kyllä maistui tuo The Irishman todella hyvin. Meni 3 tuntia 30 min todella nopeasti. Olihan tuö lähikauppiaan pahoinpitely aika hupaisa ja nuorennus/vanhennus efektit vähän näyttivät oudoilta, mutta ei se pahemmin haitannut.
   
 35. Xirka

  Xirka

  Viestejä:
  383
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Hyvä leffa oli tuo irishman, nuorennus efektit näytti yllättävän hyvältä. Häiritsi vaan nuo De Niron cgi silmät, muuten kyllä 9/10 näyttelemistä kaikilta herroilta
   
 36. Kiila

  Kiila

  Viestejä:
  576
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Olen tässä jo jonkin aikaa ihmetellyt, että kuinka 2011 vuoden Samsung D8005:ssä poistetaan tai muutetaan Netflix tili. Tuli vähän tyhmä olo, tämähän oli itsestään selvää.

   
  Kaitzschu tykkää tästä.
 37. yber

  yber

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2017
 38. paha_kuukkeli

  paha_kuukkeli

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 39. Ruhnu

  Ruhnu

  Viestejä:
  34
  Rekisteröitynyt:
  09.09.2017
 40. =JP=

  =JP=

  Viestejä:
  1 206
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Enpä kyllä ole Netflixissä tainu nähdä koskaan ilmaista kuukautta, ehkä pari päivää.
  ViaSat sun muut sit taas jakelee noita koko ajan ku ei taida niille riittää asiakkaita...
   
 41. GuntherPrien

  GuntherPrien

  Viestejä:
  784
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  On siellä ollut se ensimmäinen kuukausi ilmainen. Netflix ei ole jakanut ilmaiskoodeja viaplayn tapaan, vaan jos on halunnut uuden kokeilujakson on pitänyt tehdä uusi tili.  [​IMG]
   
 42. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 964
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Netflixin ei ole pakko anella asiakkaita samaan tapaan kuin kilpailijoiden, mutta edellisessäkin viestissä mainittuun tapaan ensimmäisen kuukauden saa usein uudella tunnuksella ilmaiseksi. Siihen koukkuun minäkin jäin siinä vaiheessa kun palvelu Suomessa aikoinaan avattiin.

  Puutteistaan huolimatta Netflix on ihan eri tasolla muihin verrattuna. HBO Nordic on teknisesti niin kökkö, että sitä on sietänyt lähinnä sisällön vuoksi ja silloinkin vain pätkissä ja Viaplaytä sitten pelkästään ilmaisjaksoissa.

  Nyt tuli näiden rinnalle uusi palvelu (Plex), joka tarjoaa sisällön ilmaiseksi ja ansaintalogiikka on pelkästään mainosten näyttämisessä. Henkilökohtaisesti maksan juuri siitä että saan laadukasta sisältöä ilman mainoksia, joten en selvästikään kuulu kohderyhmään.

  Tuleeko tästä Netflixin kaataja? Uusi videopalvelu saatavilla Suomessa täysin ilmaiseksi
  Plex launches a free, ad-supported streaming service in over 200 countries – TechCrunch
   
  neko ja Daagen tykkäävät tästä.
 43. =JP=

  =JP=

  Viestejä:
  1 206
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tuon takia en sitten ole tietoinen, olen ollut Netflixin asiakas siitä lähtien ku se Suomeen tuli, noita muita sitten napsinu välillä ilmaisjaksoja, mutta eipä niistä vaan ole löytynyt paljoo mitään katsottavaa, että maksaisin.
   
 44. KLF

  KLF

  Viestejä:
  698
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nopeasti katsottuna tuolla on paljon sellaista b-luokan leffaa mistä itse en maksaisi. Lisäksi pari ensimmäistä leffaa mitä kokeilin, oli saatavilla vain 480p:nä.

  Singularity Principle (2013) - IMDb
  Dead Rising: Endgame (2016) - IMDb
  Dead Rising: Watchtowerin suositelluissa on tämmönen lista:
  [​IMG]

  Toisaalta, jos tulee sellainen fiilis että tekee mieli nähdä jotain b-luokan zombimättöä niin tuolta sitä varmaan löytyy :D
  Scifipuolella tarjonta oli pikaisesti katsottuna vastaavaa.

  Kyllä mä noi ilmaseks ota.
   
 45. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  925
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  2 kertaa olen saanut ilmaisen kuukauden, kun ensimmäistä kertaa käytin ja tuon kuukauden jälkeen lopetin. Myöhemmin kun otin taas käyttöön (samoilla tiedoilla) niin sain taas ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi.
   
  Unihiekkamyrsky tykkää tästä.
 46. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  941
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Onko kukaan katsastanut tuota V Wars -sarjaa? Itse tykkäsin Van Helsingin 1. ja 2. kaudesta, mutta viimeinen alkoi olla jo sellaista tuubaa, että teki pahaa katsoa.
   
 47. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 964
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Trailerin ja imdb-arvion perusteella ihan hirveää tuubaa, kuten nämä "virus muuttaa ihmiset vampyyreiksi" -tarinat aika usein ovat muutenkin. Ylipäätään jo se, että tähän on pitänyt sotkea ilmastonmuutos mukaan, kertoo siitä millä tasolla käsikirjoitus etenee.
   
  Dargol tykkää tästä.
 48. Janssoninkiusaus

  Janssoninkiusaus

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  13.06.2019
  V Wars näin 4 jakson perusteella: Tyhmä juoni ja näyttely on välillä melko paskaa, mutta kyllä sitä näin krapulapäivänä katselee.
   
  Dargol tykkää tästä.
 49. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  941
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Kiitos arvioista, jätän välistä :D
   
 50. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  737
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Tuossa aikasemmin kun valiteltiin pitkistä leffoista, tuli katseltua viikonloppuna kaksi 3 tunnin pätkää; Taru sormusten herrasta, kaksi tornia ja The Irishman.

  En ole aikaisemmin noita taru sormusten herran leffoja katsellut, ekan osan katselin aikaisemmin kylläkin. Kahta tornia katsellessa tuli nukahdeltua kyllä vähän väliä, ja leffasta jäi mielen vain että koko ajan sodittiin ja odoteltiin jotain. Voin kyllä myöntää, että ei tämän tyyppiset elokuvat edes kiinnosta minua.

  Mutta tuo Irishman oli mielestäni loistava. Ei missään vaiheessa pitkästyttänyt. Eikä koneella tehdyt nuorennokset/silmät pistänyt mitenkään erityisesti silmään.