Nyt oli jotain tarkempaa listaa tarjolla iltiksen sivuilla, viittasivat lifehackerin tietoihin
Aiemmin on kerrottu, että myös mini Roku-suoratoistolaite lakkaa tukemasta Netflixiä. Kaiken kaikkiaan lista Netflixin menettävistä laitteista on toistaiseksi seuraavanlainen:
Samsung:
Vuoden 2010 ja 2011 älytelevisiot, joiden mallinumerossa on ruutukoon perässä C- tai D-kirjain
Roku:
Roku 2000C
Roku 2050X
Roku 2100X
Roku HD
Roku SD
Roku XD
Roku XR
Lifehackerin mukaan sama koskee mitä tahansa muuta Roku-laitetta, joka ei pysty toistamaan seuraavaa jaksoa automaattisesti. Lista ei välttämättä ole lopullinen, eli jokin muukin laite saattaa lakata toistamasta Netflixiä joulukuun alussa.
Syy kännykän käyttöön se että pitkät nimet on helpompi kirjoittaa kännykällä kuin kaukosäätimellä.
En tiedä, tokihan se jos katsoo netflixissä vain ehdotuksia ja oman listan kohteita niin voi olla että ei ole ongelmakaan.
Mutta jonkun Youtuben kanssa alat kaukosäätimellä etsimään jotain 'Scooter Hamburg live 2007 how much is the fish' niin henki ja terveyshän siinä menee ennen kuin tuon saa T9:llä kirjoitettua
LG ja Magic remote on tässä(kin) loistava. Tuntuu paluulta jonnekin 90-luvulle, jos joskus joutuu perinteisellä kaukosäätimellä samoja asioita hoitamaan.
Dolemite tuli katsottua. Vähän epäilin että onko minkäänlainen, mutta hitaan alun jälkeen meno paranee. Ääniraita on huikeeta tykitystä (katso kunnon laitteilla). Leffan edetessä itsekkin virnistelee sitä mukaa kun tarina etenee. Ja kyllä se näin on: Eddie Murphy osaa vieläkin.
Hittolainen, naurahdin kun luin tämän kehun leffasta, tuli sitten alkuviikosta kuitenkin katsottua tämä Eddien leffa ja voi että, sehän oli juuri niin hyvä. Musiikit ihan huiput ja heitetyt läpät huippuluokkaa nekin. Käsittämätöntä, että Eddie Murphy oli pitkästä aikaa hyvä roolissaan ja vanhaan tapaan revitteli menemään.
LG ja Magic remote on tässä(kin) loistava. Tuntuu paluulta jonnekin 90-luvulle, jos joskus joutuu perinteisellä kaukosäätimellä samoja asioita hoitamaan.
Netflix ei tuota suoraan oikein kerro, mikä on mun mielestäihan takapuolesta. Ehdoissakin lukee vain
Pienin vaadittava yhteysnopeus normaalia kuvanlaatua (SD) varten on 0,5 Mbit/s. Suosittelemme kuitenkin nopeampaa yhteyttä mahdollisimman korkean kuvanlaadun saavuttamiseksi. HD-sisällön (resoluutio 720p tai enemmän) suositeltu kuvastriimikohtainen latausnopeus verkosta on vähintään 5,0 Mbit/s.
Eli periaatteessa SD = <720p, jolloin se voisi vaikka tarkoittaa vaikka PAL:in 720 × 576 resoluutiota, mutta jossain on myös kerrottu sen olevan rajattu 480p:hen...
Mahtaisko jollain olla tuota käytössä ja vois katsoa striimin infot..
Eiköhän nuo PAL/NTSC sun muut vanhat resoluutiot ole historiaa nykyään striimi palveluissa, taitaa kaikki kulkea noissa standardeissa 360p, 480p, 720p, 1080p jne... tänä päivänä.
Olen kyllä ihan eri mieltä tuon hiplauspinnan käytettävyydestä. Esim menuissa liikkuminen kunnon napeilla on sata kertaa helpompaa, tuo hiplailulla mene aina ensin yli siitä mitä yrittää.
Netflix ei tuota suoraan oikein kerro, mikä on mun mielestäihan takapuolesta. Ehdoissakin lukee vain
Eli periaatteessa SD = <720p, jolloin se voisi vaikka tarkoittaa vaikka PAL:in 720 × 576 resoluutiota, mutta jossain on myös kerrottu sen olevan rajattu 480p:hen...
Mahtaisko jollain olla tuota käytössä ja vois katsoa striimin infot..
Tuli vahingossa vastaan eilen, kun saman pääosan esittäjän joku sarja ilmestyi Netflixiin, ja luin kuvauksen ja ajattelin kokeilla onko mihinkään. Tällaisella pohjalla erittäin positiivinen kokemus, elikäs hyvä leffa. IMDB:n 6,7/10 ei kannata säikähtää. Ainakin omasta mielestä leffa on parempi. Ei klassikko, mutta ei kannata ohittaakaan jos aihepiiri kiinnostaa.
Netflix kuvaa leffan näin: Zaidin jengeissä pyörivä pikkuveli tapetaan, ja Zaid lähtee hakemaan kostoa hyläten menestyksekkään lääkäriuransa ja onnellisen perhe-elämän.
Ei kuulosta, eikä olekaan erikoinen juoni, mutta leffa oli mielestäni laadukkaasti rakennettu, asioiden annettiin rauhassa kehittyä. Vmäiset ihmiset ovat vmäisiä jne. Leffa on tanskalainen, jossa varmasti nämä huumeasiat jengeineen on yhtä kova ongelma kuin Ruotsissa, Suomen himoitessa samaa tilannetta, ilmeisesti.
Sattumalta sopivasti aamulla kuulin uutisen, jossa ruotsalainen poliitikko Jonas Sjöstedt vaatii huumeiden käytön kriminalisoinnin lopettamista. Näin siksi, että "keskiluokan huumeiden käyttö ylläpitää jengirikollisuutta, ja laiton huumekauppa taas johtaa väkivaltarikollisuuteen". Jokainen meistä tietää kuinka rankkaa huumemaailma ja siihen liittyvä rikollisuus on. Ja kun esim. kranaatti maksaa kuulemma 5 € (Ylen radio-keskustelusta bongattu), niin niitäkin nakellaan menemään reippaalla kädellä. Hyvässä kuosissa Eurooppa on.
Edellinen liittyy Underverden -leffaan sopivasti, juuri ko. leffassa tätä "tavallisten huumeiden käyttöä/jengit hoitavat kaupat" tuotiin hyvin esille, vaikkakin yhdessä kohtauksessa mutta silti. Asiaa harvoin esitetään näin, se kävi päähenkilöä nyppimään. Yleensä huumeiden käyttäjät(kin) ovat itse luusereita itsekin (joo tiedän, ei tämä ainutlaatuista ole, mutta yhteys miten/miksi kohtaus on, saa ajattelemaan).
Muutenkin leffassa on esitetään joitain tabuja, joita harvoin näkee: maahanmuuttajataustainen päähenkilö haukkuu isänsä siitä, ettei tämä maahanmuuton jälkeen ole tehnyt muuta kuin 30 vuotta istunut sohvalla ja valittanut. Ilmeisesti kotimaassa isä olisi hoitanut isän hommansa ja laittanut ongelmapoikansa ojennukseen (no, uskoo ken tahtoo). Isän mielestä vika tietenkin on kaikissa muissa paitsi heissä. Näinhän meillä Suomessa somput tuntuu ajattelevan... Samalla tuodaan esille, kuinka todella muualta tulleet ovat ylpeitä siitä, etteivät ole muuttuneet "valkoisiksi". Toki tämä on vain leffaa, mutta lukuisia dokumentteja katsoneena, tässä on vankka perusta: maahanmuuttajat sopeutuvat huonosti länsimaihin, varsinkin Euroopassa, jossa heidän annetaan "istua 30 vuotta sohvalla katsoen vain uutisia Lähi-idästä, ja muutenkin eläen oman lähtömaan kulttuurin kuplassa". Ei ihme jos näiden lasten koulunkäynti ei suju, töitä ei saada ja kuitenkin pitäisi elää länsimaisen makeasti -> rikollisuus on oikotie onneen, ainakin väliaikaiseen.
Takaisin itse leffaan, ja lopulta sen oman käden oikeuteen. Ei taatusti ensimmäinen kerta, mutta Tanska on kuitenkin jo sen verran lähellä, että sitä toivoo, ettei katso leffassa Suomen tulevaisuuteen. Leffassa Tanskan poliisi on käytännössä täysin voimaton huumejengeille. Eikä kiinnostusta tutkia juurikaan ole, varmaankin rikoksien määrän vuoksi. Kädet on nostettu ilmaan. Siitähän pääosassa oleva kirurgiksi opiskellut ja huippuna työskentelevä mies vetää herneet nenään, ja päättää itse kostaa veljensä puolesta.
Täytyy sanoa, että loppupuolen kohtaus, jossa pääpahis lentää ikkunasta pihalle, on nautinnollista katsottavaa. Myös se miten tuo on toteutettu on hienoa, asialla ei makustella sen enempää. Se siinä. That's it.
Niin tai näin, jos tällaiset leffat kiinnostavat, Underverden kannattaa katsoa. Mieluummin ilman trailerin katsomista, mitä vähemmän tiedät/odotat, sitä paremmin voit yllättyä iloisesti. Laitan kuitenkin trailerin.
TLDR - Tanskalainen maahanmuuttajajengien huumebisnestä sivuava kostoleffa, jossa hyvin pärjäävä ja kotiutunut, peräti tohtorismies, antaa periksi sisäiselle luolamiehelleen, ja aikoo kostaa ei-hyvin kotiutuneen veljensä kuoleman. Kielinautintoa, tanskaa ja arabiaa.
Netflix hankki oikeudet tehdä Beverly Hills Cop nelosen ja option vitoseen.
Paramount has made a one-time license deal — with an option for a sequel — that will enable Netflix to make the fourth installment of the film with Eddie Murphy and producer Jerry Bruckheimer.
^ kyllä, kunhan lämpimikseni heitin, ainakin se Dolemite is my name oli jopa helvetin hyvä. Sitä edellinen hyvä suoritus voi olla aasille annettu ääni Shrekeissä.
Tästä sarjasti ei olekaan tainnut olla vielä juttua tässä ketjussa: V Wars
Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta tapaukselta, saas nähdä mitä tulee...
Nopeasti leviävä sairaus, joka muuttaa uhrinsa verta imeviksi pedoiksi, asettaa parhaat ystävykset eri puolille taistelussa ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta. https://www.netflix.com/fi-fi/title/80236118
Storyline
Dr. Luther Swann, enters a world of horror when a virus is released in ice melting due to climate change. This disease transforms his best friend, Michael Fayne, into a murderous predator who feeds on human blood when he has the hunger. As the disease spreads and more people are transformed, society fractures into camps putting normal people against the growing number of these vampires. Swann race against time to understand what's happening, while Fayne rises to become the powerful underground leader of the vampires until revolution and a new election. V-Wars (TV Series 2019– ) - IMDb
Samaa paskaa toi Wars on varmaan mitä viime vuodet on nähty netflixista. Ryhmä teinejä heittää helvetin tyhmää läppää ja harrastaa välillä seksiä tietysti unohtamatta "yllättävää" orastavaa homo tai lesbo suhdetta. Hetkellisesti voi sitten tapahtua jotain kiinnostavaakin sarjassa. En odota tästä roskafirmasta enää mitään muuta kun Witcheriä..
En tyrmää kaikkea, itse asiassa mielestäni Netflixissä on itselleni enemmän katsomista kuin jaksan katsoa, mutta on tosi että em. kaltaisia sarjoja on liikaa. Näkee jo "kansikuvasta" kannattaako katsoa vai ei. Jos siinä poseeraa joukko teini-ikäisiä tai juuri päälle 20:n, niin voi luultavasti skipata. Mutta, en ole kohderyhmääkään
Aika kapeaks menee keskustelu jos pelkästään kerrataan "katsoin ohjelman X, tykkäsin". En kyllä näe mitään syytä miks ei myös tulevista ohjelmista vois täällä keskustella...
Irishman pitänee kyllä katsoa, mutta en varmaankaan jaksa noin pitkää elokuvaa teatterisssa katsoa. Onneksi on Netflix, mistä sen voi nähdä. Joe Pesciä ei ole kyllä tullut nähtyä elokuvassa pitkiin aikoihin.
Oliko juttua versioiden pituudesta? Muistan aiemmin lukeeni, että tästä tulisi ainakin kaksi eri versiota. Toivottavasti Netflixiin tulee myös se pidempi versio. 3h 29min on aika pitkä siivu, tietty lopputekstit 10min pois, mutta silti.
Oliko juttua versioiden pituudesta? Muistan aiemmin lukeeni, että tästä tulisi ainakin kaksi eri versiota. Toivottavasti Netflixiin tulee myös se pidempi versio. 3h 29min on aika pitkä siivu, tietty lopputekstit 10min pois, mutta silti.
Samaa mieltä. 90min on oikea pituus komedialle ja tusinatoiminnalle, 2h sitten jollekkin Harry Potterin tapaiselle isommalle pläjäykselle. On äärimmäisen harvinaista että juoni on niin monipuolinen että yli 2h pituus olisi oikeutettu.
No tämähän on ensiarvioissa kerrottu olevan niin hyvä, että ajankulua ei edes huomaa ja tarinaa riittää näin pitkään teokseen. 90min ja alle on tarkoitettu johonkin aivot narikkaan -tyyliseen väliaikaperuspaskaviihteeseen, parin tunnin paikkeilla on laatuelokuvia jo enemmän. Aika paha adhd jos ei osaa keskittyä yli kahta tuntia.
Mistä ajasta oikein puhut? Pidempiä elokuvia on tullut ihan joka vuosikymmenellä? Tuleeko pitkästyminen esim. Kummisetää katsoessa? 2h 58min. LOTRien extended -versiot vähän alta kolmesta puolesta lähes neljään tuntiin kappale jne.
Propsit pitää muuten Netflixille antaa, että mitä olen näitä teinisarjoja Elite, Baby, The End of the F***ing World, Stranger Things, Sex Education jne katsonut, niin kerronta on tosi hyvin jaettu eri jaksoille, eikä sellaista tyhjäkäyntiä ole juuri ollenkaan. Parhaille sarjoille olisi toivonut joihinkin juonenkäänteisiin jopa hitaampaa kerrontaa jotta olisi saanut mässäillä paremmin.
Mistä ajasta oikein puhut? Pidempiä elokuvia on tullut ihan joka vuosikymmenellä? Tuleeko pitkästyminen esim. Kummisetää katsoessa? 2h 58min. LOTRien extended -versiot vähän alta kolmesta puolesta lähes neljään tuntiin kappale jne.
Toki aina on ollut noita spektaakkeleita, joiden kesto mitataan kalenterilla. Mutta ihan tuonne 90-luvun alkupuolelle itse ainakin mielsin "koko illan" elokuvan pituudeksi tuon noin 90min. Sen jälkeen on tuo koko käsite kokenut hienoisen inflaation, ja välillä jopa tuntui että elokuvien tekijät kilpailivat siitä kuka tekee pisimmän "koko illan" elokuvan, ja kun sitten löytyi katsojien maksimi, niin keksittiin jakaa se elokuva kahdeksi "kokemukseksi". Nythän tuntuu, että parin tunnin elokuva on kestoltaan "lyhyt".
Toki aina on ollut noita spektaakkeleita, joiden kesto mitataan kalenterilla. Mutta ihan tuonne 90-luvun alkupuolelle itse ainakin mielsin "koko illan" elokuvan pituudeksi tuon noin 90min. Sen jälkeen on tuo koko käsite kokenut hienoisen inflaation, ja välillä jopa tuntui että elokuvien tekijät kilpailivat siitä kuka tekee pisimmän "koko illan" elokuvan, ja kun sitten löytyi katsojien maksimi, niin keksittiin jakaa se elokuva kahdeksi "kokemukseksi". Nythän tuntuu, että parin tunnin elokuva on kestoltaan "lyhyt".
Juuri näin. Muistaa kuitenkin miten perusleffat kesti just sen 90min. ja nykyään joku komediapläjäyskin venytetään yli kahteen tuntiin. On ne karannut kestoiltaan ihan mahdottomiksi.
Olen noiden Scorsesen 90-luvun eeppisten legendojen jälkijunassa odotellut tätä teatteriin kuin kuuta nousevaa ja nyt se tuleekin ihan puskista Netflixiin ja lisäksi selviää, että Finnkino ylpeästi passaa koko julkaisun.
No, pitää laittaa huomenna illalla pizzaa tilaukseen ja varautua sopivan porukan kanssa järisyttävään leffa-iltaan, ehkä viimeistä kertaa, kuten tuossa lähes inhorealistisessa artikkelissa sanotaan.
on tullut ihan joka vuosikymmenellä? Tuleeko pitkästyminen esim. Kummisetää katsoessa? 2h 58min. LOTRien extended -versiot vähän alta kolmesta puolesta lähes neljään tuntiin kappale jne.
Tämä. Eihän jossain max. 1½ tunnin virityksessä ehdi edes lämmetä kunnolla, eikä noin lyhyessä pätkässä ole mahdollista kertoa mitään erityisen hyvää ja syvällistä tarinaa. Tyypillisesti parhaat elokuvat menevät enemmän tai vähemmän reilusti yli kahden tunnin.
Jos yhtään mielenkiintoinen tarina on, niin kyllä sillä pituutta saa olla. Turhan usein jää puolet elokuvasta leikkaamon pöydälle, kun jostain syystä haluttiin sitä lyhentää.
The Crownin kolmoskausi tuli juuri katsottua loppuun.
On kyllä uskomattoman koukuttava sarja siihen nähden, että kuninkaalliset ei ole aiemmin kiinnostaneet pätkääkään.
Pienoisena yllätyksenä tuli, että Olivia Colman on irl vasta 45-vuotias.