Luottokortit

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Welmari, 16.11.2016.

 1. kilroy1

  kilroy1

  Viestejä:
  510
  Rekisteröitynyt:
  30.05.2018
  Saksahan on muuten korttien käytössä aivan takapajula mikä on aika yllättävää.. Berliinissä isossa ketjuravintolassa ei kortti käynyt esim. ollenkaan vuosi sitten. Puhumattakaan pienistä paikoista.

  Italiasta tulin juuri, käytännössä joka paikassa kävi kortti ilman ongelmia.
   
  VilEko, qtba ja Räbätäti tykkäävät tästä.
 2. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 273
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Saksa on tosiaan täysi takapajula mitä tulee korttimaksamiseen. Siellä vedetään edelleen pääosin käteisellä, jonka huomaa varsinkin monessa ravintolassa jossa saattaa jo etuovella olla iso kyltti että pelkästään käteinen käy.

  Normaalit kaupat yms liikkeet hyväksyvät kyllä sitten kortteja suht normaalisti.
   
  Räbätäti tykkää tästä.
 3. Räbätäti

  Räbätäti

  Viestejä:
  411
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2017
  No niin, alkoihan niitä tulla muunkinlaisia kokemuksia. Mä jo mietin, että pitääkö reklamoida pankkiin tosta kortista. Mun käsittääkseni mun debit on ollut jo vuosia mallia online, joten ehkä sekin vaikuttaa. Sekä tietysti se, minkä tyyppisissä puljuissa asioi; Euroopassa isoilla ketjuilla korttimaksminen varmaan onnistuukin lähes aina läpyskällä kuin läpyskällä.

  Itsellä matkat suuntautuu usein Saksaan, joka on kaikinpuolin pankkiasioinnin kehitysmaa, mutta toki muuallekin Eurooppaan ja Euroopan ulkopuolellekin. Korttia yritän käytellä kaikenmaailman pikkunarikoissakin, museoissa jne. Käteistä on toki pidettävä aina mukana myös siltä varalta että minkään valtakunnan kortit ei käy. Hotelleissa vaativat usein nimenomaan luottokortin vakuudeksi, samoin toimii kai autovuokraamotkin. Jotkin lippuautomaatitkin ovat veloittaneet creditiä automaattisesti.

  Kovasti toki kehitystä on Saksassakin tapahtunut, mutta ei siellä vieläkään ihan samalla tasolla olla kuin Suomessa. Täällä kun on tottunut siihen että kortti käy ihan kaikkialla.
   
 4. kjns

  kjns

  Viestejä:
  2 413
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Jep, näin satunnaisesti firman kortti taskussa bisnesmatkaavana ei meinaa muistaa lentokentän taksijonossa aina tarkistaa taksikuskilta että onhan sulla maksupääte autossa.
   
 5. kilroy1

  kilroy1

  Viestejä:
  510
  Rekisteröitynyt:
  30.05.2018
  Saksassa taisi tulla joku laki mikä pakottaa taksit hyväksymään kotttimaksut. Tosin saavat kortilla maksamisesta pyytää lisämaksun. En kuitenkaan tiedä käykö kortti vieläkään kaikissa takseissa.
   
  kjns tykkää tästä.
 6. Sonic Empire

  Sonic Empire

  Viestejä:
  531
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No jo on. Espanjassa taasen lähimaksu on kaikkialla käytössä eikä kukaan - paitsi vaimoni - käytä enää pin-koodia maksaessa.

  Lähimaksussa ei luonnollisesti ole edes kattoa, kuten meillä on.
   
 7. Honzo

  Honzo

  Viestejä:
  666
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Toivottavasti. Viime talvena kuski juoksutti mut Münchenissä terminaalin automaatille hakemaan käteistä, kun ei kortti kelvannut...
   
 8. arthur3.0

  arthur3.0

  Viestejä:
  233
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Yhdistelmäkortit olivat ainakin jokin vuosi sitten ihmeellisiä ulkomaisten kauppojen mukaan. Myyjät kuittasivat "turhan" debet/credit -kyselyn selkärangalla ja maksu meni aina creditillä (noin 5% tapauksissa myyjä ihmetteli asiaa ja pääsi sanomaan, että kortissa on sekä debet että credit ja valitsemaan kummalla maksaa). Osaan maksupäätteitä ei tainnut olla ohjelmoitu edes tämän valinnnan mahdollisuutta. Tämä siis Länsi-Euroopassa UK, FRA, ... Tilanne lienee muuttunut.
   
 9. Nurffe

  Nurffe

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin monta kertaa olen maksanut tuttujen ostoksia ja nostanut rahaa heille ulkomailla creditillä kun debit ei toimi, että eiköhän se ole ihan päivän selvää että debitin toimintavarmuus reissussa on aika huono. Toki jossain toimii, välillä yllättävissäkin paikoissa mutta en kyllä itse pelkällä debit kortilla lähtisi reissuun .. saatika uskaltaisi maksaa missään mitään

  Ja tämä on se syy miksi suomalaiset yhdistelmäkortit on aivan annelista. Sitten vielä jotku pankit saattaa myöntää pelkkää yhdistelmää vaikka kuinka kyselee että mitä jos ei debittiä ollenkaan korttiin.. Ja sitten on toki erikseen joku pelkkä credit kortti törkeällä vuosimaksulla :D Yhdistelmäkortissa on sekin ongelma että välillä nämä mitään tietämättömät kauppiaat ihan ominpäin menevät painelemaan sitä debittiä mitään kysymättä... Itsellä ei nykyään olekaan kuin yksi yhdistelmäkortti ja se pysyy kyllä visusti piilossa suomen rajojen ulkopuolella
   
  skiip ja akir0 tykkäävät tästä.
 10. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 273
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei se toimi sen huonommin jos vaan yhteydet on kunnossa.

  Mielummin sitä ottaa sen yhdistelmä kortin kuin pelkän creditin tai debitin.

  Ja Suomessa nyt on muutenkin "kiellettyä" tuo asiakkaan puolesta maksutavan valinta.
   
 11. Nurffe

  Nurffe

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin siis toimii huonommin oikeassa käytössä?

  No ehkä se yhdistelmäkortti toimii sinun käyttöösi sitten paremmin. Se että suomessa jokin asia toimii ei tarkoita että homma toimisi samalla tavalla muualla

  Itsellä vaan ei ole mitään motivaatiota:

  a) Valita maksupäätteellä maksupuolta
  b) Takuta myyjän kanssa joka ei ole ikinä nähnyt yhdistelmäkorttia :rage:
  c) Maksaa mitään debitiltä

  Kukin toki tallaa tavallaan, mutta kyllä itselle on vaikeaa nähdä etuja debit tai yhdistelmäkortilla :bored:
   
  skiip, hmb, qtba ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 12. kilroy1

  kilroy1

  Viestejä:
  510
  Rekisteröitynyt:
  30.05.2018
  Jokainen tietty hoitaa raha-asiat miten haluaa mutta itselle yhdistelmäkortti teettäisi ulkomailla jo ongelmia siinä kun kokematon myyjä valitsee vahingossa debitin ja itse en pidä tilillä rahaa kuin pari sataa.. Voi jo yhden hotellin maksamisessa mennä tili miinukselle..

  Normi käytössä on Norskin Visa missä tätä ei pääse tapahtumaan.. Varakortteina sitten S-Pankin ja Nordean yhdistelmäkortit.
   
  hmb tykkää tästä.
 13. Nomber

  Nomber

  Viestejä:
  1 728
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sama homma. Ulkomailla norwegian visalla ja kotimaassa käytän op ja s pankki yhdistelmäkortteja.

  Ulkomailla kuitenkin kortti on kopioitu muutamaan otteeseen niin ei viitsi siellä käyttää mitään sellaista korttia jota sitten oikeasti tarvitsee suomessa niin paljon parempi olla erikseen matkustus visa.
   
 14. Honzo

  Honzo

  Viestejä:
  666
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Toi nyt on aika kaukaa haettu. Uusi kortti tulee muutamassa päivässä (mulla varmaan viisi kertaa takavuosina kortti kopioitu jossain päin maailmaa / netistä). Kunhan on joku toinen kortti sen aikaa. Kyllä se Norwegian visa toimii siinä missä yhdistelmäkortti...
   
 15. Josef

  Josef Це політично коректна назва.

  Viestejä:
  340
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itelle on about 15 vuoden ulkomailla asumisen aikana kopioitu kortti vaan yhden kerran, aivan tuore amex kouraan pankista, vieressä olevaan ison kansainvälisen ketjun hotelliin kahville ja sit kotiin ihmettelemään heidän nettipalveluita, käytetty saldo jtn ihan kummaa. Soitto pankkiin ett wtf?, kortti kiinni ja uus seuraavana päivänä kädes. Ei vaatinut kovin kummaa selvittelyä tuo tapaus kun tosiaan ensimmäisessä paikassa missä korttia käytin napsahti kohdalle, eikä ollu rosvoillakaan oikeen tuuri.
   
 16. Nomber

  Nomber

  Viestejä:
  1 728
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä se vaan menee niin että silloin kun korttia eniten tarvitsee niin joku ongelma tulee. Ja kun Norwegian visa ei maksa mitään niin miksi sitä ei olisi? Helpointa minusta kun reissussa käyttää aina samaa tiettyä korttia ja Suomessa sitten muita.

  Norwegianissa sekin etu ulkomailla että vieraan valuutan nosto ei maksa erikseen. Ja Suomessa kuitenkin tarvitsee s korttia ja op kortti on joka tapauksessa kun siellä tilit ym.
   
  qtba ja Räbätäti tykkäävät tästä.
 17. Kiinteistönhoitaja

  Kiinteistönhoitaja

  Viestejä:
  160
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2018
  Itsellä myös Norwegian kortti. Käytän sitä ruokaostoksiin, siirrän sinne rahaa x määrän niin että luotto on plussalla, lähinnä lentopisteitä keräten.
  Myös kätevä kortti kun on tiukkaa niin nostaa rahaa kuluitta, kunhan muistaa maksaa pois ennen luotolle siirtymistä.
  Laina/palkka pankin Visa (OmaSp) kuitenkin vie kk maksun, autom. nostoista 2e + %.
   
 18. kilroy1

  kilroy1

  Viestejä:
  510
  Rekisteröitynyt:
  30.05.2018
  Norskihan ei vaadi rahan siirtämistä etukäteen tilille.. Laskuihin ei tule mitään laskutuslisää joten kortti on täysin kuluton kunhan maksaa koko saldon pois viimeistään eräpäivänä.

  Itse käyttänyt yli 2 vuotta norskia kaikkiin ostoksiin, senttiäkään ei ole kuluihin eikä korkoihin mennyt ja n. 400eur saanut lentopisteitä tänä aikana.

  Edit, kortti ollut siis vähän yli 3 vuotta.. Oli pakko tarkistaa. Hieman katsoivat autoliikkeessä suu auki kun halusin maksaa vaihtoauton välirahan luottokortilla.. :D
   
  Skøgø tykkää tästä.
 19. qukswe

  qukswe

  Viestejä:
  98
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minkälainen summa oli kyseessä ja mikä oli autoliikkeen kanta asiaan? Mielikuvani on, että ainakin jossain liikkeessä eivät luottokorttimaksuja oikein halunneet ottaa noin isoihin summiin, taitaa luottoyhtiö vetää välistä vähän liikaa.
   
 20. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 273
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Aika moni autoliike tosiaan pyrkii välttämään noita korttimaksuja isojen summien kanssa koska menettävät noista sitten aina sen korttiprovision.
   
 21. kilroy1

  kilroy1

  Viestejä:
  510
  Rekisteröitynyt:
  30.05.2018
  Summa ei ollut kuin kolme tonnia.. automyyjä katsoi hetken suu auki ja lähti hakemaan korttikonetta. Ei ollut tullut tälläistä ilmeisesti ennen vastaan.
   
 22. Honzo

  Honzo

  Viestejä:
  666
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  No aivan varmasti on. Ellei nyt ihan sit ekaa päivää ollut töissä :)
   
 23. kilroy1

  kilroy1

  Viestejä:
  510
  Rekisteröitynyt:
  30.05.2018
  En tiedä yhtään paljonko ihmiset maksaa näitä korteilla.. kyseessä kuitenkin merkkiliike missä ei ole alle viiden tonnin autoja lainkaan ja melko vähän alle kymppitonnin autoja.
   
 24. Kiinteistönhoitaja

  Kiinteistönhoitaja

  Viestejä:
  160
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2018
  Juu, tiedän, mutta tullut tapa siirtää sinne kk ruokarahat niin pysyy käyttötilillä paremmin kartalla.

  OKT remontin höyläsin tuolla norjan kortilla, kertyi 4-5kk aikana se 35ke höyläämistä =). Toki 3.000e oli luottoraja että sai olla koko ajan siirtämässä rahaa sinne. Maksoin Norwegianilla ja S-kortilla bonukset, tupla hyöty, köyhän unelma.
   
 25. evakko

  evakko

  Viestejä:
  362
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Oliko täällä yksimielisyyttä onko Norwegianin kortti nykyisin järjestelmän näkökulmasta norjalainen vai suomalainen? Vilkaisin Netsin hinnastoa ("epävirallinen" koska ei Netsin sivuilta) jonka mukaan creditin provisio on 0,91 % ja lisäksi ulkomainen ei-EU -kortti(*) +1,30 %. Viittaisi että täytyisi olla ulkomainen että lentopisteitä kannattaa antaa. Toisaalta matkalla EU- muttei euromaassa lähimaksu ei onnistunut ja myyjä ilmeisesti joutui manuaalisesti vaihtamaan PIN-tilaan kysyen samalla haluanko maksaa euroissa vai paikallisessa valuutassa joten hyvin on NOK saatu piiloon jos se olisi yhä kortin kotivaluutta. Ensimmäisellä kortilla maksoin tietämättömyyttäni yhden PayPal-oston kruunuissa.

  *) Norja on kuitenkin SEPAssa joten en tiedä pätisikö tuo kohta vai olisiko EU-maan +0,10 % oikea valinta.
   
 26. mineraalimies

  mineraalimies

  Viestejä:
  996
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2017
  Bank Norwegian AS | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

  Yhtiöllä ei taida olla edes suomalaista tytäryhtiötä.

  EDIT:

  Tarkistin

  {"number":{"length":16,"luhn":true},"scheme":"visa","type":"debit","brand":"Traditional","prepaid":false,"country":{"numeric":"578","alpha2":"NO","name":"Norway","emoji":"","currency":"NOK","latitude":62,"longitude":10},"bank":{"name":"TELLER, A.S.","url":"www.teller.no","phone":"815 00 400"}}

  Voitaneen lopettaa siis p*n jauhaminen siitä, että kortti olisi Suomessa myönnetty. Kaikki vähänkin älykkäämmät alustat tulkitsevat noiden tietojen perusteella kortin oletusvaluutaksi NOK ja kieleksi norjan.

  Tässä verrokkina S-Pankin kortti

  "number":{"length":16,"luhn":true},"scheme":"visa","type":"credit","brand":"Traditional","prepaid":false,"country":{"numeric":"246","alpha2":"FI","name":"Finland","emoji":"","currency":"EUR","latitude":64,"longitude":26},"bank":{"name":"S-PANKKI OY (S-BANK LIMITED)"}}
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2019
 27. evakko

  evakko

  Viestejä:
  362
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Tuossa yllä on "type":"debit" mikä on ainakin suomalaisen termistön kanssa ristiriidassa kun kortin käyttö maksetaan jälkikäteen laskulla. Voisikohan tuolla pakottaa maksun varmennuksen tms.
   
 28. mineraalimies

  mineraalimies

  Viestejä:
  996
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2017
  Tuohan riippuu toki myönnetystä kortista, esimerkin kortti oli tosiaan debit. Tuota debit/credit arvoa ei saa feikata.

  {"number":{},"scheme":"visa","type":"credit","country":{"numeric":"578","alpha2":"NO","name":"Norway","emoji":"","currency":"NOK","latitude":62,"longitude":10},"bank":{"name":"TELLER, A.S.","url":"www.teller.no","phone":"815 00 400"}}
   
 29. kilroy1

  kilroy1

  Viestejä:
  510
  Rekisteröitynyt:
  30.05.2018
  Lentopisteet kannattaa antaa vaikka provikka olisi alle prosentin.. Norskin bisnes perustuu kuitenkin siihen että ihmiset siirtävät luottokorttilaskun liitolle kun rahat loppuvat kesken ja 20% korko alkaa pyörimään.. saahan lennoista 4%-10% pisteitä riippuen lipuista. Ja muut edut (mm. autonvuokraus) kerryttää pisteitä enemmän kuin kortin käyttöprovisio on.

  Toinen syy hyvään cashpoint pistekertymään on se että sillä saadaan asiakas todennäköisemmin lentämään Norskilla. Asiakkaan sitouttamiseksi hinta on pieni vaikka korttiprovisiosta vain osan saisi lentoyhtiö.. tai vaikka ei saisi mitään.
   
 30. analysti

  analysti

  Viestejä:
  40
  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Kesällä mietin myös, onko Norski-kortti EU:ssa myönntetty, vaiko ei. Tanskan rajaviinakaupoissa luki, että ottavat provikan non-EU-korteista. Päättelin kuitenkin, että norskista eivät ota, koska markkinoivat korttia myös Tanskassa. Eihän provikat oman maan korteille ole hyvää bisnestä. Eihä sitä sitten provikkaa mennyt, eli EU-korttina käsittelivät.
   
 31. rogerpe

  rogerpe Make ATK Great Again

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Juuri tänään maksoin Norskin kortilla 4k€ auton. Ei autoliikkeen sihteeri ainakaan mitään valittanut :vihellys:
   
 32. Nomber

  Nomber

  Viestejä:
  1 728
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itse juuri maksoin 22 000 € auton debit kortilla. Mietin kyllä nyt että olisi pitänyt maksaa kuitenkin luotolla niin olisi saanut pisteitä. Mutta en jotenkin tullut ajatelleeksi siinä auton oston lomassa.

  Oo debitille saa maks 60 000 €/päivä maksu rajaksi laitettua, mutta onko esim tossa Norwegian visassa mitään maksimia? Jos siis vaan maksaa sinne etukäteen riittävän summan niin saako maksettua vaikka 100 000 €?
   
 33. Vision

  Vision

  Viestejä:
  553
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Yritin eilen myöhään illasta maksaa tilauksen S-pankin VISA debit kortillani ulkomaille, ensimmäiset kaksi yritystä epäonnistuivat kolmannen siinä onnistuessa.

  Nyt nuo kaksi epäonnistunutta yritystä ovat valitettavasti edelleen varauksessa ja nuo varaukset pitäisi saada nyt siis poistettua, jotta voisin tehdä yhden suurempi arvoisen tilauksen.

  Soitin tänään VISA:n asiakaspalveluun ja he kertoivat, etteivät voi auttaa asiassa koska eivät hoida S-pankista myönnettyjen VISA-korttien ongelma tapauksia.

  Katsoin S-pankin asiakaspalvelun aukioloajat, vkl:na ei ole saatavilla puhelinpalvelua, mahtavaa ;)

  Facebookissa sekä twitterissä päivystävät kylläkin mutta vain yleisellä tasolla vastaten ja itselläni ei ole tunnuksia kumpaakaan palveluun.

  Chat-robotti taasen löytyi S-pankin sivustolta mutta valitettavasti emme oikein ymmärtäneet toisiamme :)

  Ei tässä nyt mitään suurta hätää toki ole mutta olisi ollut kiva kuitenkin hoitaa omat tilaukseni loppuun.

  Jos jollakulla on kokemusta tälläisestä tai uskoo voivansa auttaa, mielelläni kuulisin.
   
 34. Dalle

  Dalle

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mahtaisko ne voida auttaa pankki-puolelta? Eli lähimpään Prismaan vaan missä S-pankki palvelu, pitäis olla auki myös viikonloppuisin.
   
  Vision tykkää tästä.
 35. Vision

  Vision

  Viestejä:
  553
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kävi itselläkin mielessä mutta en saa edes tallennettua rahaa omalle tililleni S-pankin palvelupisteissä (kokeiltu on) koska en omaa virallista hyväksyttävää henkilökorttia kuvan kera.

  Ainoa kuvallinen korttini kun on ajokortti ja sekin on vielä vanhalla sukunimelläni ;)

  Pitäisi varmaan hoitaa tuo henkilökortti asia kuntoon ..
   
 36. podopado

  podopado

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  27.07.2017
  Norjan ja Osuuspankin kortit on aktiivikäytössä. Pitäisi alkaa maksaa enemmän norjan kortilla kun opssa kertyy jo bonuksia enemmän kun on kuluja eli molemmat kortit on ilmaisia.

  Norjan pankissa on vielä hyvä talletuskorko eli siellä on vähän rahaa tarpeen tullen, muutoin en viitsi käteistä rahaa pitää muuta kuin akuutteja laskuja varten.

  Ulkomailla kätevä olla useampi kortti, on joskus käynyt niin ettei toinen kortti jostain syystä toimi.

  Lentobonukset on plussaa, täytyy katsoa seuraavalla kerralla onko siellä mitään järkevää saldoa kertynyt.
   
 37. Nurffe

  Nurffe

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuskin tuossa auttaa soittaminen tai "pankissa" käyminen. Eiköhän jokainen aspa levittele käsiään ja sano että ne poistuu sieltä muutaman päivän kuluessa. En ole koskaan kuullut että kukaan noita ylimääräisiä varauksia olisi saanut poistettua nuin vaan. Ne hengailee sen jonkun aikaa pankin järjestelmissä ja poistuu aikanaan
   
 38. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 273
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  DanskeBank ainakin poistanut katevsraukset kun on pyytänyt. Jos menee tietyn summan yli niin vaativat myyjältä kirjallisen pyynnön, mutta pienet summat poistavat pyydettäessä. Ei noilla kuitenkaan huijaamaan pysty.
   
 39. Nurffe

  Nurffe

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oho, no tämäpä uutta että jossain oikeasti tehdään asialle jotain käsien levittelyn sijaan ja todeten että kyllä järjestelmä hoitaa
   
 40. Vision

  Vision

  Viestejä:
  553
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Varotoimenpiteiden vuoksi järjestelmät myös välillä jäädyttävät hetkellisesti maksuja, jos yhtä-äkkiä tuleekin poikkeuksellisen runsaasti maksuja (tai iso sellainen), varsinkin ulkomaan suuntaan. Itselläni on käynyt kerran näin, huomasin tosin vasta kun pankista soitettiin ja kysyttiin, että järjestelmä on automaattisesti laittanut maksuni jäihin ja mitäkö haluaisin tehdä maksuni kanssa.
   
 41. Joukahaine

  Joukahaine

  Viestejä:
  182
  Rekisteröitynyt:
  03.12.2016
  Tulipa huomattua tänään, että Bank Norwegianin sovellusasetuksissa sai minimilyhennyksen sijaan valita koko luottosumma laskulle. Tässä muuttanut sitä summaa itse joka lasku kun luulin ettei ole mahdollista:D nyt selviää yhdellä klikkauksella.
   
  Viimeksi muokattu: 31.08.2019
  Cumbo, Los Kapakki, miloytyn ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 42. mozeinen

  mozeinen

  Viestejä:
  100
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Tätä onkin odotettu jo kauan, hyvä bongaus! Sitten kun komplett saisi edes elaskuksi omansa...
   
 43. jamz

  jamz

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  25.05.2019
  Norskin kortti tehnyt pari kertaa ulkomailla ollessa, ettei ole mennyt hotelli/matka varaus läpi. Mutta toisella kortilla taas onnistunut.
   
 44. Sneikku

  Sneikku

  Viestejä:
  127
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Minkälaisilla tiedoilla ootte komplettin kortin saanu? Aika tiukkoja ovat kyllä myöntämään :D
   
  hmb ja qtba tykkäävät tästä.
 45. henkilöllisyyS

  henkilöllisyyS

  Viestejä:
  108
  Rekisteröitynyt:
  24.07.2018
  .
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2019
 46. khyllä

  khyllä

  Viestejä:
  71
  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016

  Missä tämä kyseinen asetus mahtaa olla kun ei löydy. Sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.
   
 47. Nurffe

  Nurffe

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Lasku -> Muuta e-laskun laskutusasetuksia -> Laskuta koko käytetty luotto

  Näin siis androidilla Bank Norwegian sovelluksessa
   
  Los Kapakki tykkää tästä.
 48. Laissez-Faire

  Laissez-Faire

  Viestejä:
  78
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Samasta polusta löytyy Norskin weppiversiosta.
   
 49. woodeye

  woodeye

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  31.08.2018
  "Pieni" ero Norwegianin kortilla ja verkkopalvelulla verrattuna esim. Nordean vastaaviin. Positiiviseen suuntaan siis.

  Nordealla sekä korttitapahtumien katselu että laskutusrajan muuttaminen ovat maksullisia palveluja, puhumattakaan korttien vuosimaksuista. Nordeahan nyt on tosin pankki jossa haista paska-maksuja isketään kaikkeen mahdolliseen.
   
 50. qtba

  qtba

  Viestejä:
  166
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Samaa ihmetellyt... Oma postinumero tosin on yhdeltä maksuhäiriöisimmistä alueista koko Suomessa. Ei virallisesti varmaan saisi vaikuttaa, mutta en yllättyisi jos käyttäisivät tuota päätöksissä.