Liittymät

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Ano
  • Aloitettu Aloitettu
Tänne myös tuli otettua 1kpl Elisan 4G 100M Perus liittymä 7,99€ kuukausihinnalla. Moilta laitoin numeron siirtymään. Nakkasivat tosiaan myös kaupanpäälle 50€ keskon lahjakortin. Liittymässä ei avausmaksua eikä määräaikaa. Ei valittamista. Paljon kiitoksia teille jotka vinkkasitte tänne tuosta tarjouksesta
salut.gif
 
Onko tuo Elisan salainen sellainen että ei näy numero edes soittaessa? Otin tuon vaihtoehdon kun chatissä kysyttiin. Moillahan on se vaihtoehto että näkyy soittaessa, mutta ei numeropalveluissa.

Edit: Ilmeisesti Elisalla se on vielä erillinen asetus.

Screenshot_2024-10-21-10-39-43-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Joo näköjää on eli tuo on ihan ok vaikka itselle tuli vahingossa.
 
On tämä taas veivausta. Viikon kerkesi olla Moi:lla, kun edellisestä kierroksesta myöhästyi.

Perus 100 7,99€/24kk + 30€ Kesko + Katsomo, Ruutu ja Viaplay kokeilut kuukaudeksi. Parin vuoden päästä sitten taas uudelleen. Lahjakortin toimitus 1kk sisällä, kun liittymä ollut 2kk käytössä.
 
Viimeksi muokattu:
Näköjään edelleen käynnissä tuo 7,99€ kamppis, kuten kuvakaappauksesta näkyy.
Näyttökuva 2024-10-21 kello 9.03.28.png
Täydennetään vielä hiukan. Chatissä aspa sanoi, että vain yhden avausmaksun voi poistaa. Kuitenkin tilausvahvistuksessa niitä ei ole lainkaan. Hyvä näin.
Noudin kauppareissulla SIM-kortit Elisan liikkeestä. Siellä myyjä sanoi, että Elisalta on lähtenyt suoramarkkinointiviesti Moin asiakkaille sisältäen em tarjouksen. Itse sain sen chatin kautta kirjautumatta OmaElisaan.
 
Nyt käytössä Tarkka100M 13,99e/kk (kys. hinta päivittyi tässä kuussa, näyttää vuosi vuodelta nousevan)

Eli menikö tämä veivaus niin että jos laitan nyt siirron Moille ja odotan että liittymä siirtynyt (oletettavasti ehtii ennen kuun vaihdetta) ja menen sitten Elisan chattiin kysymään tuota 7,99e/kk tarjousta? Pitikö Moi siirrosta tulla joku vahvistus txt/email, vai missä vaiheessa sinne Elisan chattiin kannattaa suunnata?
 
Telialta ei ole vielä kuulunut mitään. Laitoin siirron menemään Moille niin, että tulevana perjantaina tulee 2 viikkoa täyteen. Oliko Telialle joku numero, josta kysellä tarjouksia?
 
Ja mikä juttu tuo tilauksen jälkeen Elisalta tulleen tekstiviestin "vavhista tilauksesi osoitteessa x" idea on? onko tämä joku uusi juttu joka tulee aina, en oo ennen muistaakseni nähnyt.

Se on vaikeuttamassa sitä että joku esiintyisi jonakuna toisena, koska chatin tai puhelimen kautta tilatessa ei henkilöllisyyttä voi kunnolla varmistaa. Ja joo, ei tuota vaihetta ennen vanhaan ollut mutta nykyään on.
 
Elisan winback tuli itselle. Yksi liittymä siirtymässä Moille, tarjosivat 200 M rajaton hintaan 17,99 € /kk 24 kk ja 70 € Keskon lahjakortin. 100 M olisi ollut 15,99€ / kk....
 
  • Tykkää
Reactions: VVG
Huh täällä on taas ollut levottomia tarjouksia. Normaaleille ihmisille laitoin Telialta 2kpl rajaton 4G 200M liittymää siirtymään DNA:lle ja välittömästi sai winback-puhelusta hinnan 18€/kk -> 16€/kk + 30€ Lidlin lahjakortti, toistaiseksi voimassa.
 
7,99 hintaan lyöty täälläkin elisan 100M liittymä pakettiin 30€ lahjakortin kanssa. Viikon verran pidin numeroa Moilla. Nyt on kahdeksi vuodeksi taas liittymä kunnossa, kiitokset jälleen foorumille vinkeistä
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
256 104
Viestejä
4 448 419
Jäsenet
73 700
Uusin jäsen
shiinonen

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom