Laadukkaat kuulokkeet?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja kodinkoneet' , aloittaja Kautium, 19.10.2016.

Tagit:
 1. Janda

  Janda

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  31.12.2016
  Jonkin sortin klassikot nuokin on. Kannattaa yrittää kaikkia kuunnella jossain. Esim. noissa 702:ssa ei ole ihan kauheesti bassoa.
   
  unholy_walrus tykkää tästä.
 2. Uke

  Uke Team Nokia

  Viestejä:
  830
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miten voi olla jokseenkin ehjä jos toisesta kupista ei kuulu kuin pörinää? Onnistuuko takuu suoraan valmistajalle?
   
 3. unholy_walrus

  unholy_walrus

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  K702:n kanssa suunnilleen samasta hintaluokasta löytyy myös K612 Pro:t jotka kannattaa kokeilla. Sokkona en lähtisi ostamaan luureja vaikka nuo K702:t ovatkin varsin legendaariset.

  Ilmeisesti kuulokkeet ovat maagisesti korjanneet itsensä. Audiokaupalta löytyy suora kontakti maahantuojalle, joten sinänsä luurit ovat hyvässä paikassa. En vain ymmärrä miten tässä voi kestää näin kauan - ja miten ongelma voi kadota kun luurit istuivat viikonlopun yli liikkeessä. Jos maanantaina ei ala tapahtua, niin täytyy miettiä mitä tässä tehdään.

  edit:

  Kamalan hyvää arvosanaa en Audiokaupalle voi tästä antaa. Kun soittelin tällä viikolla luurien perään, niin tämä toinen työntekijä, jonka asiaa olisi pitänyt hoitaa, ei edes tiennyt koko asiasta mitään. Totesi, että kyllähän tuossa pöydällä jotkut Sundarat pyörivät. Sen jälkeen alkoi vasta tutkia luureja. Ei tuosta kyllä saanut kovin ammattimaista kuvaa.
   
  Uke tykkää tästä.
 4. varajäsen

  varajäsen

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Kohtuuhintaiset langattomat vastamelukuulokkeet (~ 150e) - kannattaako katseet suunnata suoraan kiinalaisiin vai löytääkö moisia käytettynä?
   
 5. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 112
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos nyt haluaa jotain muuta kuin kiinalaiset niin uutenakin saa esim. Sennheiser HD 4.50 BTNC:t. Eivät tietenkään vedä vertoja noille parhaimmille mutta imo ovat hintaisekseen ihan hyvät. Vastamelu noissa nyt ei tietenkään ole sitä parasta mutta on parempi kuin ei mitään. Joillekin se riittää, toisille ei, joten kannattaa käydä vaikka Verkkokaupassa testaamassa jos mahdollista. Toinen vaihtoehto on toki käytetyt, esim. tuolla 150€ hinnalla saa Sonyn MDR-1000X ja WH-1000XM2 malleja, jotka ovat kyllä imo edelleen parhaita markkinoilla (häviävät lähinnä uudelle yli 300€ hintaiselle XM3 -mallille ja ehkä mukavuudessa Boseille).
   
 6. XDream

  XDream

  Viestejä:
  516
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017


  HE4XX & HD58X vertailua, oli molemmat myös omalla pöydällä vierekkäin ja samankaltaiset ajatukset itsellä. HE4XX jäi käyttöön neutraalimpana ja innostavamman kuuloisena.
   
 7. SuperPertti

  SuperPertti

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  14.02.2017
  Mä tarvitsen paremmat kuulokkeet punttitreeniin, tällä hetkellä on Applen vakiot. Pitäis olla langattomat ja äänen laadun parempi kuin nykyisissä. Onko jollain kokemuksia hyvistä sporttikuulokkeista? Hinnan pitäis alle 250€.
   
 8. Swedgin

  Swedgin

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mitkä olisi hyvät kuulokkeet ennen kaikkea pelaamista silmällä pitäen? Äänenlaatu etusijalla. Myös musiikin kuunteluun, mutta tälle ei niin kauheasti tarvitse antaa huomiota. Ei tarvitse olla mikkiä.

  Kokemusta on Bosen QC35II vastamelukuulokkeista ja pidin noiden ääntä ihan kohtalaisen hyvänä. Ei vaan ole kauheasti vertailupohjaa, koska tähän asti olen pelannut enimmäkseen kaiuttimilla.

  Mieluiten ehkä suljettu malli, mutta tämäkään ei ole mikään ehdoton vaatimus. Tuo vastamelutoiminto kieltämättä olisi ihan mukava lisä ja vaikuttaa toki myös kokemukseen. Toisaalta esim nämä Boset pyörii siinä 300e hintaluokassa, niin saako jollain tonnin Sennheisereilla sitten selvästi parempaa pelikokemusta?

  Budjetti ei ole sekään mitenkään kiveen kirjoitettu, mutta alta tonnin mielellään.
   
 9. edup

  edup

  Viestejä:
  1 500
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mulla on Jabran Elite Active 65t ollut käytössä, ja oon ollut kyllä tyytyväinen. Vertailukohtaa AirPodeihin ei ole, mutta arvosteluista olen saanut käsityksen ettei tarvitse olla kovinkaan kummoiset napit että ne voittaa.

  Lyhyesti plussat ja miinukset:
  +Säilytys- ja latauskotelo on kompakti ja laadukkaan oloinen, ja ainakin itselläni hyvinkin luontevaa laittaa napit aina koteloonsa mikä lataa sitten nappien akun täyteen
  +Akkukesto on riittävällä tasolla (5h + 10h lisälataukset kotelolla), jos kuuntelusessiot on yli 5h kerrallaan niin panostaisin ehkä hieman toisenlaisiin kuulokkeihin ylipäätään
  +Muotoilu (=istuvuus) omassa käytössä 10/10, jonkun toisen korvanmuodoilla saattaa toki olla eri homma, mutta en usko että nuo kovin huonot kenelläkään silti on
  +Kontrollit on yksinkertaiset ja toimivat, ei mitään aina vähän sinne päin toimivia hipaisukytkimiä vaan varmasti toimivat fyysiset painikkeet
  (+)Hear-through-ominaisuus, jos sellaista kaipaa
  +/-Ei minkäänlaisia yhteyden katkeiluja, mutta kantama ei ole erityisen pitkä. Tosin eipä se soitin nyt urheillessa yleensä kauhean kaukana olekaan.
  -Äänenlaatu ei pääse parhaiden langattomien nappien tasolle. Esim Sonyn WF-1000X:t voittaa siinä mennen tullen (tosin häviää sitten kaikessa muussa)
   
 10. Janda

  Janda

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  31.12.2016
  Jos tinkii langattomuudesta ja vastamelusta niin halvemmalla saa parempaa ääntä, subjektiivista tietenkin mistä tykkää. Esim. K550 tai DT770. Mutta onko edes parempaa vastamelua pelaamiseen olemassa?
   
 11. MAD

  MAD

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2018
  Onko jollain apua? Ostin Philips Fidelio X2HR-kuulokkeet, mutta ne eivät herää PS4:n ohjaimesta. Onko mitään tehtävissä? Ohmeja pitäisi olla 30, mikä on muille kuulokkeille ilmeisesti riittänyt toimintaan ja nopeasti selattuna osa sanoo, että nämäkin pitäisi riittää myös pleikalle ilman mitään vahvistimia (toisaalta taas joku arvostelija sanoi että kytki ne televisioon). Terveisin nimim. "menevätkö suoraan myyntiin".
   
 12. Janda

  Janda

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  31.12.2016
  Nuo on niin herkät, että ei siitä pitäisi olla mitenkään kiinni. Toimiiko ne muissa laitteissa ja toimiiko muut kuulokkeet ohjaimen kanssa?
   
 13. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  774
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Puheet ohmeista romukoppaan ja katse pikemminkin herkkyyteen. Ja Fidelioiden herkkyys on 100 dB @ 1 mW mikä on aivan perkeleen herkkä, eli äänilähteen täytyy olla täyttä ripulia jos tehot eivät riitä. Verrokkina esimerkiksi jotkin nappikuulokkeet ovat 103dB @ 1mW ja jotkin normaalit kuulokkeet ovat 92 dB @ 1mW. Hifiman HE-6 tyyppinen kuuloke sitten on karmaisevat 83,5 dB @ 1mW, mikä vaatii Zeuksen voimat (eli kaiutinvahvistimen) toimiakseen kunnolla.

  Joten katse kohti sitä johtoa. Pleikan ohjain käyttää 4-pole liitäntää missä samaan 3.5mm plugiin on ympätty kuulokeliitännän lisäksi se mikkiliitäntä, normaali kuulokeliitäntä (mitä Fidelion vakiojohto käyttää) kun on 3-pole mikä voi aiheuttaa ongelmia. Tuollaiset ongelmat saa korjattua vaihtamalla johtoa (mikilliseen) tai hankkimalla adapterin.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019
 14. MAD

  MAD

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2018
  Juu, puhelimellani koitin niin toimii, kotiteatterivahvarista toimii ja ohjaimessa toimii Razerit ongelmitta.

  @Tiihokatti; Ok, eli joku muu johto pitäisi saada testiin. Harmi ettei Razereissani ole irroitettavaa johtoa...

  Kiitos selvennyksestä kummallekin! En näistä tiedä juurikaan.
   
 15. XDream

  XDream

  Viestejä:
  516
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  @MAD

  Ja ennen adaptereiden hommaamista varmistus että pleikkarin asetuksissa on ohjaimesta äänenvoimakkuus/äänet päällä. Eikös tuo oli pelin aikana ps näppäintä/sound devices/controller volume.

  Omat X2 toimi ps4 kapulassa suoraan ilman kikkailua. Voit myös yrittää kääntää sen mukana tulleen kaapelin toisinpäin.
   
 16. joketz

  joketz

  Viestejä:
  31
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2018
  Nykyiset Superlux HD330:t hajosivat ja nyt pitäisi hankkia uudet kuulokkeet tilalle. Ajattelin tilaavani joko samat kuulokkeet uudelleen tai sitten Audio-Technica ATH-M20x. Onko näiden kahden kuulokkeiden ominaisuuksien välillä paljonkin eroa, että kannattaisi hankkia joko kalliimpi tai halvempi vaihtoehto? Onko noin 50-100€ hintaluokassa mitään muita hyviä ja halpoja varteenotettavia vaihtoehtoja?

  edit.
  Käyttötarkoituksena musiikin kuuntelu, pelaaminen ja kitaran soittaminen etuasteen kautta.
   
 17. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 902
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  ATH-M20 on suljettu ja lienee sen mukaisella purkkisoundilla, kun M50 sekään ei ole tunnettu äänen avaruudesta.
  Ja hintaisekseen HD330 on erittäin pätevä pelaamiseenkin, siis ääneltään.
  Mukavuus sitten vähän mättää kun on nähtävästi aasialaisille mitoitetuilla pehmusteilla.
  "Esikuvaansa" pienempi pannan säätövara nyt sentään riittää ainakin ei niin isopäisille.

  Tuohon hintaluokkaan ei ihan mahdu kopioinnin kohde ja varastoerän huvetessa tainnut hinta nousta kourallisella euroja, kun muistelen tuon olleet 115€ välillä.
  Beyerdynamic DT990 PRO avoimet kuulokkeet - St. Paul's Sound verkkokauppa
  (Verkkokaupalla Beyeriä löytyisi hyllystä muutamalla lisäeurolla, jos liike löytyy läheltä)

  Mutta eikös sinulla ollut siellä Intelin käsi ja jalka hintainen prossukin, jonka arvo tulenee romahtamaan kesäksi kuin jääpuikko, toisin kuin äänentoistolla...

  Bassossa Superlux pärjää "esikuvalleen" täysin, mutta sitten yksityiskohdissa se on askel jäljessä, eikä pysty binaural äänellä peleissä samaan tilavaikutelmaan.
  (vaikka Turd Beachin suljetut pelirihkamat sen saavatkin tuntumaan huippuluurilta)
   
 18. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 112
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämähän korjaantuu tosin helposti laittamalla noihin Beyerdynamicin velourit. Hyvässä lykyssähän kysyjällä on nuo valmiina niiden entisten HD330 jäljiltä. Mutta kieltämättä nuo DT990 Pro:t olisivat hyvin houkutteleva suositus vaikka menevät ihan hitusen yli budjetista. Ne ovat kuitenkin käytännössä jo sen tason kuulokkeet, että ei tarvitse periaatteessa äänenlaadunkaan takia lähteä vaihtamaan parempiin ja muutenkin ne paremmat alkaa olemaan jo sitten ihan eri hintaluokassa. Varmaan kestävämmätkin kuin nuo HD330 (ovat kuitenkin laadukkaasti rakennetut ammattikuulokkeet) sekä varaosia löytää tarvittaessa paremmin kuin noihin halppiksiin. Ja vinkkinä, jos kaipaisi ennemmin 3m suoraa johtoa kuin tuota kierrekaapelia niin Saksan Amazonista saisi Black Editionia kohtuuhintaan: https://www.amazon.de/gp/product/B0...1d2-6ff1a2e98cf0&pf_rd_r=3JKNM6CESFR8ZKEZVSJW
   
 19. joketz

  joketz

  Viestejä:
  31
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2018
  Taitaa nyt mennä hieman offtopiciksi. En nyt tiedä miten prosessorin arvonmuutos liittyy tähän keskusteluun, mutta eikös se ole vähän sama vika kaiken ATK-raudan kohdalla, että niiden arvo tuppaa laskemaan X ajan kuluttua jälleenmyyntihinnoista? Eikä sekään ole mielestäni mitenkään yllättävää että 8-ytimisten prossujen yleistyessä mainstream-käyttöön AMD julkaisee todennäköisesti paremmalla hinta-laatu-suhteella olevia prossuja. Varmasti jotain arvon heikkenemisiä Intelinkin nykyisten tuotteiden kohdalla on odotettavissa, sitä ei voi kieltää :D. Kesällähän sitä tiedetään paremmin hinnoista ja suorituskyvystä, kun AMD julkaisee tuotteensa ulos. Mutta mitä tulee 8 ytimen yleistymiseen kuluttajien työpöytäprosessoreissa, niin softatasolla ja peleissä muutokset ovat hitaampia. Jos ostat nyt 8-ytimisen prosessorin pelikäyttöön, niin se kyllä ajaa asiansa. Ei voi siis sanoa että kesällä julkaistavat Zen 2 -prosesorit tekevät kaikista nykymarkkoinoilla olevista prossuista arvottomia tai heikkotehoisia.

  Mutta palaten kuulokkeisiin, päätin ostaa samat HD-330:t + DT770 earpadit. Entisiä HD-330 käytin noilla vakio-earpadeilla, joten kyllä kai nuo DT770:t tekevät noista kuulokkeista hieman suljetumman oloiset.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019
 20. Swedgin

  Swedgin

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Langattomuus ja vastamelu ovat itselleni lähinnä bonuksia, joten näistä hyvinkin voi tinkiä. Äänenlaatu ja pelikokemus edellä siis mennään.

  Ei ole tuttuja nuo mainitsemasi mallit, mutta astetta korkeammasta hintaluokasta olen kyllä katsellut luureja. En siis voi sanoa tietäväni, että noissa ehdotuksissasi olisi jotain vikaa, mutta epäilyttää ostaa alle 200e kuulokkeita :D Mikään pakkohan ei tietysti ole törsäillä, mutta saisiko parilla tai muutamalla satasella selvästi parempia luureja?

  Miten esim nämä Sundarat toimii pelikäytössä? En siis tosiaan tarvitse mitään mikkejä tai RGB-ledejä :rolleyes: Ennen kaikkea hyvää kokemusta yksinpeleihin.

  Tosiaan kaiutinmiehiä olen vahvasti ollut tähän asti, joten vaikea edes yksilöidä, mitä toivon näiltä luureilta. Saa ihan yleisesti antaa neuvoja siitäkin, mihin kannattaa kiinnittää huomiota pelikuulokkeissa.

  Ihan tarkoituksella en kuitenkaan postannut tuonne pelikuulokkeiden omaan ketjuun, koska tarkoitus on nimenomaan hankkia HYVÄT KUULOKKEET, jotka sopivat pelaamiseen eikä mitään Gaming-RGB-DiuDau -luureja.
   
 21. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 112
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pakko kyllä sanoa suoraan, että en ymmärrä miten padit tekisivät avoimista (tai no tarkemmin puoliavoimista) kuulokkeista yhtään sen suljetummat. Se äänihän kuuluu niissä parhaiten sieltä avoimen kupin kautta, ei sieltä padin puolelta. Omassa ajatusmaailmassa kuvittelisin muutenkin nahkapädien olevan ulkoääniä sulkevammat kuin velourit. Mukavuuteenhan nuo pädit vaikuttaa, ei niinkään mihinkään muuhun. Toki ovat kyllä silti ehdottomasti hintansa arvoinen sijoitus, aivan eri tasolla tuo käyttömukavuus noiden velourien kanssa kuin alkuperäisten (jotka ovat ihan kamalat). Ja loppupeleissä muutenkin varmaan kannattaa hankkia suljetut suoraan, jos kokee tarvetta tehdä avoimista suljetummat. (Ellei tässä nyt sitten käytetty sanaa suljetumman oloinen hieman hämäävästi ja tarkoitettu esim. parempaa istuvuutta.)

  Osittain pointti oli varmaan siinä, että kait sen 120€ voisi käyttää kuulokkeisiin joilla pärjää seuraavat 10 vuotta ja senkin jälkeen niissä on vielä arvoa jäljellä. Vastaavasti sillä Intelin 400€ prossulla selviää korkeintaan muutaman vuotta ja prosentuaalisesti arvoa katoaa jo siinä ajassa luokkaa saman verran kuin niistä Beyerdynamiceista kymmenessä vuodessa. Loppupeleissä se kestävyys ja osien helppo vaihdettavuuskin voi maksaa itsensä osittain takaisin vs. halpojen kuulokkeiden vaihtaminen niiden nopeamman hajoamisen jälkeen.

  Sanoisin, että nuo DT770/DT990 ovat se piste, jonka jälkeen kuvioihin asettuu RPG -pelimaailmoista tutut "diminishing returns" vaikutukset. Harppaus jostain 20-30€ peruskuulokkeista esim. DT990 on valtava mutta tästä harppaus kalliimpiin tuo huomattavasti pienemmän lisän. Muutenkin ääni on aika pitkälti makuasia ja kalliimmat eivät välttämättä ole omaan makuun aina paremmat. Loppupeleissä kalliimpi ei tuo aina siis välttämättä parempaa, kuten esimerkiksi prossumarkkinoilla. IMO Massdropin HD58X:t tarjoavat n. 180€ loppuhinnallaan todella kovaa vastinetta rahoille ja näihin päivitin noista DT990. Toki makuasioita ja ei näistäkään kaikki tykkää. Parastahan olisi päästä testaamaan kuulokkeita vaikka jossain hifikaupassa ja valita se, mikä itseä miellyttää eniten. (Tästä voi vilkaista nuo HD58X: Massdrop x Sennheiser HD 58X Jubilee Headphones | Price & Reviews | Massdrop)
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019
 22. HMV

  HMV Tietäjä Tukijäsen

  Viestejä:
  484
  Rekisteröitynyt:
  07.01.2017
  Vastamelusta puhuttaessa, niin pakko hieman ihmetellä, että miksi näissä ANC-kuulokkeissa on niin paska äänenlaatu vastamelu pois päältä? Oma kokemus ei nyt ihan hirveän laaja ole, kun perustuu testeihin broidin BOSE:ista
  (25c vai mikälie se malli onkaan, kuitenkin se mikä täälläkin aina esillä) ja duunista saaduista vastamelu-kuulokkeista (jabra). Kummassakin on ihan mukiinmenevä ääni ANC päällä, mutta pois päältä kuulostavat aivan hirveältä. Bosessa ero huomattavasti suurempi. Mistä tämä johtuu, koska eihän se ulkoa tuleva kumottava ääniaalto ikinä ole sama, joten eihän niitä kuulokkeita voida suunnitella hyötymään jostain tietynlaisesta vastamelun taajuudesta? Onko tämä vastamelukuulokkeiden ominaisuus, vai sattuiko vain eriskummalliset yksilöt omille kohdille.
   
 23. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 112
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Käsittääkseni tuo ei ole suoraan yhteydessä siihen itse vastameluun vaan liittyy enemmänkin päällä/pois päältä oloon. Boseissa ANC on käsittääkseni aina päällä kuulokkeiden ollessa päällä mutta Sonyista sen saa pois ja äänenlaatuun ei vaikuta niinkään se ANC vaan kuulokkeiden päälläolo. Liittyy siihen tekniikkaan mitä noissa kuulokkeissa on käytetty, kuulokkeiden ollessa pois päältä myös DSP on poissa päältä jolloin se ääni kuulostaa huonommalta. Voisi ehkä verrata vaikka tilanteisiin, joissa kalliita ja vaativia kuulokkeita ajetaan jostain puhelimen ääniliitännästä vs. hyvästä vahvistimesta (vaikka ei tavallaan liity tähän mitenkään).
   
 24. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 902
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Noita vastamölyvekottimia on ihan laidasta laitaan.

  Tässä on aika "oudon" näköinen kanttiaaltovaste ANC päällä ja parempi passiivisena. (niin paljon kuin bassojyrää voidaan sellaiseksi sanoa)
  https://www.innerfidelity.com/images/AAudioEliteNCActive.pdf
  https://www.innerfidelity.com/images/AAudioElitePassive.pdf

  Bose QC35 taas on passiivisena bassoltaan hallitsematon.
  https://www.innerfidelity.com/images/BoseQuietComfort35WiredPassive.pdf
  https://www.innerfidelity.com/images/BoseQuietComfort35WiredActive.pdf

  QC25 ei sen parempi:
  https://www.innerfidelity.com/images/BoseQuietComfort25Passive.pdf
  https://www.innerfidelity.com/images/BoseQuietComfort25.pdf

  JBL:n kanttiaalto taas on aktiivisena jotain juopon örvellystä:
  https://www.innerfidelity.com/images/JBLEverestElite700WiredActive.pdf
  https://www.innerfidelity.com/images/JBLEverestElite700WiredPassive.pdf

  Sony taas on passiivisena hallitsematon bassojyrä:
  https://www.innerfidelity.com/images/SonyMDR1000XWiredPassive.pdf
  https://www.innerfidelity.com/images/SonyMDR1000XWiredNCActive.pdf

  Tiedä kuinka nuo on oikein onnistuttu tuollaisiksi tekemään.
  Mutta jos haluaa itse signaalia kuunnella, niin on parempi pysyä kuulokkeissa jotka on sentään suunniteltu toistamaan sitä signaalia.  Next-gen konsolit tulevat viemään pelikehitystä eteenpäin enemmän kuin Intel kymmenessä vuodessa.
  Kiinteälle raudalle ohjelmointihan mahdollistaa tehojen paljon paremman käyttöönoton ja myös kun ei ole PC:n Wintoys10 bloatwarea/jne pyöritettävänä, niin niille tehdyt pelit voivat laittaa nykyiset prossut tiukoille.
   
  HMV tykkää tästä.
 25. Mittubisi

  Mittubisi

  Viestejä:
  870
  Rekisteröitynyt:
  15.01.2017
  Osaako muute @E.T tai joku sanoa onko minkälainen ero hyperx cloud ei 2 vaan normeissa noihin dt770 dt990 kuulokkeisiin. Jotkut sanoo et aika tasoissa mutta sittenntaas toiset haukkuu kaikki headsetit suohon.
   
 26. Lipeälinja

  Lipeälinja

  Viestejä:
  50
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Sain viimein aikaiseksi käydä koekuuntelemassa DT 1770 Pro:ta. Täytyy sanoa, että pettymyksen kanssa sieltä kaupasta lähdin. Verrattuna nykyisiin DT 770 pro (80ohm) ääni oli kyllä parempi: täyteläisempi, lämpimämpi ja selkeämpi. Tosin ei mielestäni riittävästi, ei ainakaan tuon 300e erotuksen verran. Pahimpana ongelmana 1770:ssa oli kuitenkin se miltä ne päässä tuntuivat, siinä missä 770 istuu täydellisesti olivat nämä jopa epämukavat. Myyjä vielä koekuuntelun loppuun teki tarjouksen, joka oli halvempi kuin missään päin nettiä, mutta ei vaan voi nousta tähän pulkkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019
 27. unholy_walrus

  unholy_walrus

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Käytettynä löytyisi vaikka mitä luureja vajaalla satasella. Jos ei käytettyjä halua hankkia, niin AKG K612 Pro pitäisi löytyä 100-110€ hintaan suomesta. Nuo luurit aikaisemmin omistaneena voin lämpimästi suositella.
   
 28. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 902
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  No Takstarin tekemät HyperX:t ovat niitä harvoja peliheadsettejä mitkä eivät ole täysien rihkamatehtaiden tekemiä.
  Tuosta voi katsoa minkälaista sontaa pelihypemainonnan Anus Strix, Raastin, Roskat ja ShitSeries myyvät:
  Hardware.Info Nederland
  Vuoristoradan profiili silmukalla ei paljoa noista taajuusvastekäyristä erottuisi.
  Tuo ei kamalimman pään Turd Beachkin on toistoltaan "ämpäri päässä veden alla" tasolla ja saa Superlux HD330:n tuntumaan huippuluokan luurilta.
  DT990:in en edes ruvennut suoraan vertaamaan, koska se olisi ollut täyttä ajanhukkaa.

  Enkä kyllä suljetun rakenteen takia odottaisi HyperX:ien pääsevän lähellekään kunnon avoimia kuulokkeita.
  Suljettu rakenne kun on iso haaste toiston tarkkuudelle perinteisille audiovalmistajillekin.
  Ja kunnollisen peli-immersion saaminen on kuulokkeille paljon vaativampi kuin mikään stereo-musiikki, joka ei edes toiston tarkkuudesta paljoa välitä.
  Eli jos ei meluisan ympäristön ääniä tarvitse eristää, niin suosittelisin välttämään suljettua rakennetta.
   
 29. Mittubisi

  Mittubisi

  Viestejä:
  870
  Rekisteröitynyt:
  15.01.2017
  Miettinyt kyllä kovasti avoimia, mutta itse asustelen vilkkaan ison tien vieressä Helsingissä niin mietin että tulisikohan kesäksi pahasti läpi. Noi avoimet ei kuitenkaan varmaan hirveästi estä ääntä? Mutta kiitoksia tästä tekstistä. Sen modmicin kun jaksaisi vaan vääntää dt990 viereen ni olis kyllä kova sana.
   
 30. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 902
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Avoimista ulkoiset äänet tulevat läpi melkein täysin vaimentumattomina.
  Eli jos liikenteen äänet häiritsevät kun katsot esim TV:tä/kuuntelet jotain musiikkia kaiuttimilla, niin kyllä se sitten häiritsisi kuulokkeillakin.

  DT770:n pitäisi olla hintaisekseen suljetuksi harvinaisen pätevä pelaamiseen.
  Suljetun rakenteen vahva basso vain jyrää, niin sitä voisi tarvita equttaa pois yksityiskohtien paremmaksi erottamiseksi.
   
  Mittubisi tykkää tästä.
 31. unholy_walrus

  unholy_walrus

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Suljetuista luureista AKG K550MKIII on tehnyt ainakin muhun tosi suuren vaikutuksen soundstagellaan. Välillä unohtaa, että käytössä on suljetulla rakenteella varustetut kuulokkeet.

  Hintakin alkaa olla pudonnut 150-170€ luokkaan nykyään, mikä on mielestäni ihan kohtuullista tän tason luureista. Oma pari on ollut käytössä matkaluureina, ja kotona silloin kun tarvitaan äänieristystä, eikä valituksen aiheita ole tullut vastaan. Padit pitää tosin saada tiiviisti päätä vasten, löysä kosketus vaikuttaa bassoon herkästi. Tästä huolimatta silmälasienkin kanssa toimivat hyvin.
   
 32. Suolainen

  Suolainen Köyhä

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  12.03.2018
  Miten ne DT1770 voi epämukavilta tuntua kun omassa päässä ne pehmeämmät padit tuntuu paljon paremmilta varsinkin kun silmälasien kanssa ne ei purista lähes ollenkaan :confused: Mulla on myös nuo 80ohm DT770 ja vaikka ne on ihan menevät päässä niin mukavuudessa ja äänenlaadussa omat DT1990 vie niitä 6-0
   
 33. Janda

  Janda

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  31.12.2016
  Mulla oli sama kokemus 1770 ei istunut jostain syystä. Jotenkin ne asettui vain huonommin päähän kuin 770:t.
   
 34. Lipeälinja

  Lipeälinja

  Viestejä:
  50
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Jaa-a, olisiko painolla jotain syytä asiaan. Silmälasejakaan en omista...

  En yhtään ihmettele, että äänenlaadussa avoimet DT1990 pieksee suljettuja DT770:a :dead:
   
 35. jaaha

  jaaha

  Viestejä:
  47
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2018
  Kyseinen DT 990 ilmestyi markkinoille about 80-luvun puolivälissä eli tyyliin 35 vuotta sitten. Alkuperäinen versio myy edelleen käytettynä samoissa hinnoissa kuin "uusi", ihan vain koska kuulostaa samalta/paremmalta ja build quality on helvetin kova.

  En muista oliko se E.T joka murossa erityisesti harasi retrokuulokkeita vastaan, mutta näin se vain menee.
   
 36. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 242
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No varmasti olet sitten itsekin huomannut, että DT 1770:ssa on liian pienet pehmusteet... Bassboostin vuoksi Beyerdynamic meni kaventamaan reikää liian paljon ja itsekin palautin kuulokkeet kauppaan hyvästä alennuksesta huolimatta, koska ne olivat päässä täysin sietämättömät. Onneksi T 5 p -malli istuu paremmin.
   
 37. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 902
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  No johan on jos on pehmusteiden reikää pienennetty...
  Menivätkö sitten ottamaan testaajiksi pienempikokoisia aasialaisia maahanmuuttajia?

  Tosin on 43% enemmän painoa DT770:n nähden aika huomattava ero: 270 g vs 388 g.


  Ei minulla ole mitään oikeasti laatutuotteita vastaan, oli ikä mikä tahansa.
  Se mitä vastustan on jonkin myyminen/perustelu pelkällä muodilla.
   
 38. Marti77

  Marti77 Team H2O

  Viestejä:
  891
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Ulkomaisten arvostelujen perustella ihan ok vaikka on studiokäyttöön suunniteltu.
  Arvosteluissa sanotaan ettei sovi kännykän ja mp3 soittimen kaveriksi.
  Noita koekuuntelumahdollisuuksia ei kovin helpolla löydy ehkä hifistudiolla tai samantapaisilla liikkeillä olisi mahdollista kuunnella.
   
 39. MAD

  MAD

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2018
  No helvetti täähän se olisi. Aloin vaihtelemaan johtoa kaikin päin laitteiden välillä, irroitellen/kytkien välillä plugeja erikseen ja lopulta huomasin että "toisto kuulokkeisiin" -kohta oli "vain chat-ääni" -kohdassa... Siis, vaikka mielestäni kävin kyllä noi asetukset läpi moneen otteeseen ja olen ne vanhoilla Razereillani säätänyt tietysti oikeaksi, joten en ajatellutkaan sen enempää ilmeisesti asiaa tai mahdollisuutta nollautumiseen. Lisäksi kun Razerit kytkee ohjaimeen tulee ilmoitus (ilmeisesti niissä olevasta mikrofonista), nyt ei mitään tule, joten oletin ettei härpäkettä tunnisteta ollenkaan. Käsi pystyyn virheen merkiksi. Hyvä ja edullisin toki näin. Kiitoksia vielä kaikille neuvoista. :tup:
   
 40. doppla

  doppla

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kuinka paljon nuo dt1990 pro-kuulokkeet antavat melua ja päästävät läpi ympäröivää ääntä? Voiko harkita avotoimistoon?
   
 41. Suolainen

  Suolainen Köyhä

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  12.03.2018
  Suht vähän ne meluaa ympärille mutta ulkopuolisia ääniä ne ei vähennä lähes ollenkaan. Itehän ottaisin DT1770 koska ne on loppupeleissä aika samankaltaiset ja vähentää hyvin muita ääniä :geek:
   
 42. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 112
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itse en ottaisi avotoimistoon mitään avoimia kuulokkeita. Ihan jo työkavereitakin ajatellen.
   
  IcyT ja Exact tykkäävät tästä.
 43. Mika__

  Mika__

  Viestejä:
  61
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Tämä + en halua kuunnella muita avokonttorissa, siksi suljetut ja vastamelulla.
   
 44. unholy_walrus

  unholy_walrus

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Nyt on kyllä Turun Audiokauppa hoitanut asiat todella paskasti. Tammikuussa ostetut Hifimanit, vian takia liikkeeseen viedyt Sundarat, ovat nyt neljättä viikkoa siellä. Lupasivat ilmoittaa vaikka millä tavalla kun vika on korjattu tai uudet luurit ovat noudettavissa, mutta eiväthän ne sitäkään hoitaneet. Tänään sitten selvisi, että "korjatut" kuulokkeet ovat odottaneet liikkeessä jo lähes viikon. Korjaus tarkoittaa siis johdon vaihtoa, vaikka kotona vika ilmeni kahdella eri piuhalla, kolmesta eri lähteestä. Eivät kuulemma löytäneet enää vikaa kun testasivat. Mutta ei hätää, olisivat kuulemma voineet tuoda kuulokkeet nyt kotiin jos olisin ollut paikalla. Helvetin hienosti hoidettu. Tähän kun lisää alun sekoilun - esimerkiksi työntekijä, jonka piti hoitaa korjausasiaa ei edes tiennyt, että luurit ovat liikeessä - ei tuota lafkaa voi kyllä suositella kenellekään. Turun Hifistudion kanssa asiointiin verrattuna ero on kyllä aika hurja.

  Tämän pelleilyn aikana kuulokkeiden hinta on pudonnut vielä satasella. Tarkoitus oli myydä nuo Sundarat kun ne tulevat takaisin, koska sen verran järkyttävästi tässä on Hifimaniin kypsytty, mutta nyt sitäkin pitää miettiä älyttömän tappion takia.
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2019
 45. Jaoshi79

  Jaoshi79 Tukijäsen

  Viestejä:
  70
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Saako nuihin massdropin 58x:iin sellaisia memoryfoam padeja?
  Muitako niitä dekonin kalliita.
  Kun käsittääkseni ne mitä myydään varaosina ovat näitä normaali vaahtomuovi läpysköitä, korjatkaa jos olen väärässä.
  Pitäis saada yhtä pehmeät kuin noissa HD569ssä, velouria ja memoryfoamia.
   
 46. Daimonos

  Daimonos

  Viestejä:
  207
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Sennheiserilta et saa memoryfoameja, mutta tosiaan 3rd party pädejä, kuten mainitsemasi Dekonit, kyllä löytyy. Kannattaa vaan muistaa, että kaikki ei-alkuperäiset tyynyt muuttavat ääntä.
   
  Jaoshi79 tykkää tästä.
 47. Mixu81

  Mixu81

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kertokaas.

  Hakusessa leffoja/musiikkia varten lagattomat over-ear kuulokkeet. Bassoa pitäisi löytyä niin, että leffoja on kiva katsella. NC olis plussaa, mutta ei pakollinen. Max hinta 150e.

  Edit: tärkein unohtui, eli pitää sopia isoon päähän mukavasti!

  Ehdotuksia?
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2019 klo 20:18
 48. Sejus

  Sejus

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Kotiutu tuossa taannoin Massdropista Senkun 58x Jubileet, hyviltä luureilta vaikuttaa kokonaisuudessaan. Piuhan pituus tosin on heikko kohta itselle. Kertokaahan mistä tuohon saisi inhimmillisellä hinnalla kahden-kolmen metrin piuhan?
   
 49. mailbag

  mailbag

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Black Replacement Cable For Sennheiser HD414 HD430 HD650 HD600 HD580 headphone | eBay

  Näitä piuhoja käyttänyt aina. Paljon laadukkaamman tuntuinen muutenkin kuin alkuperäinen, sleevattu kaapeli.
   
  Sejus tykkää tästä.
 50. Skeptikko

  Skeptikko

  Viestejä:
  27
  Rekisteröitynyt:
  26.09.2018
  Sennheiserin omasta puodista löytyy suhteellisen edullisia piuhoja, itse hankin tämän samoihin kuulokkeisiin, postikulut sisältyvät hintaan ja toimitus on kohtuullisen nopea.
   
  Sejus tykkää tästä.