Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja thester, 16.10.2016.

 1. moonspell

  moonspell

  Viestejä:
  1 057
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Voisin arvailla että yhden silpomapillun synnytys on haastavampi toteuttaa ja maksaa huomattavasti normaalia enemmän. Mutta tokihan päivittäinen monikulttuurisuus synnytysosastolla on rikkaus!

  Kansanedustaja vaatii ripeästi erillislakia tyttöjen ympärileikkauksen kieltämiseksi: ”Helsingissä synnyttämään tulee lähes viikoittain ympärileikattuja naisia”

  –Suomalainen lainsäädäntö ei ole naisten ympärileikkausten osalta muiden pohjoismaiden kanssa linjassa, eikä riittävällä tasolla. Näin tapahtuu siitä huolimatta, että kansainväliset ihmisoikeussopimukset velvoittavat niihin sitoutuneita suojaamaan ihmisten koskemattomuutta ja terveyttä. Myös Istanbulin sopimus velvoittaa Suomea ja päättäjiä nykyistä tiukempiin toimiin tyttöjen suojelemiseksi.

  Sarkomaan mukaan ongelma on vakava jo myös Suomessa.

  –Tyttöjen ympärileikkaus on vakava ongelma Suomessa. Asiaa koskeva kansalaisaloite kertoo osaltaan, että ongelma on todellinen. Helsingissä synnyttämään tulee lähes viikoittain ympärileikattuja naisia. Terveydenhuollon ammattilaisille ilmiö on valitettavan tuttu.Viranomaiset saavat näistä kuitenkin harvoin tietoa.
   
  innos ja zZzz tykkäävät tästä.
 2. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 418
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ja kysymys kuuluu, että mikäli viikottain tulee vastaan kidutuksen uhreja, niin miksi tapauksista ei aloiteta rikostutkintaa? Laki pitää toki muuttaa ensin vaikka niin, että vitun silpominen ei vanhene koskaan ja jos syyllinen tiedetään, eli vanhemmat, niin niitä pitää tietenkin rangaista joteniin niin, että se tuntuu. Karkoitushan on se mikä somaleille tuntuu, olishan se kauheata menettää kelagold.
   
  Taker, MasaA, AvaruudenTarzan ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 3. Router

  Router

  Viestejä:
  328
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Ainoat joita tuossa loukataan ovat Suomen kansalliskirjailija, Suomen kansallisromaani ja sitä myötä jokainen suomalainen.
  Mitähän tuo rasmuslainen Sanna Valtonen on tehnyt tuossa seminaarissa? Kytännyt haamunatseja, haamurasismia ja tilaisuutta loukkaantua?

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2018 klo 12:18
  Taker, AvaruudenTarzan, Melchor ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 4. Tankard

  Tankard

  Viestejä:
  54
  Rekisteröitynyt:
  09.02.2018
  Hyvin pitkälti juuri näin.Jos joku puolueeton psykiatri kävisi tekemässä anylyysia joittenkin rasmuksen tyyppien kirjoittelusta niin taatusti kommentoisi ettei näitten tulisi antaa kulkea vapaana.
  Itsekin käyn välillä nostattamassa alhaista verenpainetta rasmuksessa.Niin järjettömiä triggeröitymisiä missä vain leijona tai suomen lippu on esitetty väärässä paikassa.Kun näitten tyyppien profiilileja tarkastelee niin useimmiten ovat sinkkuja tai lapsettomia pariskuntia.Sinkut äijät yrittää saada epätoivoisesti naista olemalla ryhmässä samaa mieltä mutta vokissa työskentelevät valaat antaisivat ennemmin vokin asukkaille mutta ovat niin rumia ettei edes Ahmad niihin tee tarpeitaan vaan ennemmin lähtee iltasella ullatusrakastelemaan lenkkipolun varteen.
   
  neko, Taker, Router ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 5. kaakau<"'\\/>

  kaakau<"'\\/>

  Viestejä:
  251
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Scarlett Johansson ei saa näytellä transua, koska ei ole itse.
  Scarlett Johansson drops out of trans role after backlash
   
  Eramaankettu, Tonnin Seteli ja zZzz tykkäävät tästä.
 6. IhmeellinenJuttu

  IhmeellinenJuttu

  Viestejä:
  311
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei voikaan, mitään ihmistä tai tilannetta ei nykyään voi näytellä ellei kuulu kyseiseen ryhmään ja ole kokenut näyteltävää asiaa oikeasti.
  Näyttelijän ammatti on oikeastaan hyvin rasistinen ja julma toimintamalli nykymaailmassa, koska siinä on tarkoitus teeskennellä toisia ihmisiä, omia heidän kulttuurinsa, tunteensa ja kokemuksensa rahaa ja julkisuutta vastaan.
  Ihme, että vain sosiaalisen median fiksuimmat ihmiset ovat uskaltaneet nostaa asiasta älämölön ja ne miljardit näyttelijöiden uhrit vain kärsivät hiljaa tilantenteesta.
   
  Cougar83, Dr.Nick, Kan Dee Dokata ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 7. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 243
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kiinassa on taidettu herätä toden teolla islamin uhkaan :tup:  CHINA continues its crusade to rid the country of Islam by trying to ban all halal products
   
  Taker, MasaA, Cougar83 ja 17 muuta tykkäävät tästä.
 8. Zezekärppänen

  Zezekärppänen

  Viestejä:
  98
  Rekisteröitynyt:
  08.04.2017
  Taker ja Eramaankettu tykkäävät tästä.
 9. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen

  Viestejä:
  966
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Meneeköhän tämä myös toisinpäin. Joku transu esittää miehen/naisen roolin, niin nousee someraivo, koska eihän transu voi esittää jotain mitä ei ole? Tai jos pääosassa onkin homo, niin valitaanko siihenkin myös sitten hetero, koska eihän homo voi esittää heteroa? Vaikka siis sarjassa hahmolla ei olisi mitään - ei mitään - tekemistä seksuaalisuuden kanssa...

  Ai niin, ei se toimi näin päin. Helvetin musta mannerheimi - se oli ensimmäinen mikä aiheutti tämän...
   
  zZzz tykkää tästä.
 10. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 418
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Onhan se nyt hiukan eri asia, että tahallaan ärsytetään katsojia. Tottakai siitä tulee raivoa. Itseäni tuossa mustassa Mannerheimissa ärsyttää kuitenkin se, että käytännössä se oli verovaroin toteutettu lomamamatka Afrikkaan. Siinä ohimennen sitten vähän kuvailtiin.
   
  Taker, zZzz, DJEzko ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 11. Kääriäinen

  Kääriäinen

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  zZzz ja DJEzko tykkäävät tästä.
 12. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 418
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sellainen jännä juttu, että tämähän on ollut ainakin pari päivää persujen lehdessä ja ties missä muissa vaihtoehtomedioissa.
  Mutta jengi selittää, että ei varmaankaan voi pitää paikkansa, koska sitä ei ole luotettavissa medioissa. No, nyt on, joten voivat uskoa. Tosin mikäli haluaa tietää millaisesta kirjoituksesta se syyte tuli, niin se pitää etsiä ihan muualta kuin valtamedioista.

  Eli oikeastaan pitäisi tästä tapauksesta ottaa linkkejä talteen, jos aikoo joku päivä osallistua taas kerran siihen väittelyyn, että kerros milloin valemediassa on ollut oikea uutinen ja sieltä on saanut enemmän tietoa kuin perinteisestä mediasta.
   
  zZzz ja Eramaankettu tykkäävät tästä.
 13. DJEzko

  DJEzko

  Viestejä:
  140
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  Vehkoosta lienee syytä mainita, että hän on myös paskanp.. faktantarkistaja, tietokirjailija, Julkisen sanan neuvoston jäsen, sekä feministisen ajatushautomo Hatun jäsen, sekä erityisenä kunniamainintana Long Play-verkkojulkaisun yksi perustajajäsen.

  edit. Se piti sanoa, että tokihan Long Play on vastuullista valtamediaa...
   
  zZzz ja Eramaankettu tykkäävät tästä.
 14. Daemoni

  Daemoni

  Viestejä:
  399
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Mielestäni Junes tekee tärkeää työtä tässä. Jossain piffillä yms kommariporukoissa on ihmetelty miten noin helpolla voi tulla syyte. Alkaa vasemmistokin heräämään sananvapauden tilaan suomessa, kun kaikesta typerästä nostetaan syytteitä. Mielestäni sananvapaus pitäisi olla USA:n tasolla, jossa voi kohtuu reilusti puhua kaikista paskaa.
   
  MasaA, zZzz ja DJEzko tykkäävät tästä.
 15. Annihilaattori

  Annihilaattori

  Viestejä:
  96
  Rekisteröitynyt:
  15.12.2016
  Taitaa Yhdysvalloissakin joutua leivättömän pöydän ääreen, jos vastapuolesta kirjoittaa/lausuu perättömiä väitteitä. Mutta mielipiteitään toisista siellä tietenkin saa lausua eri malliin kuin täällä.
  Esim. jos sanoisin Yhdysvalloissa että "BLM on vain tekosyy mustille aiheuttaa mellakoita", joutuisin korkeintaan somelynkkauksen kohteeksi. Suomessa saisin todennäköisesti syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
   
  Taker, Mestaritonttu, Eramaankettu ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 16. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 418
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Katson tässä nyt tuota Juneksen skriimiä, missä hän käy läpi tätä Vehkoo keissiä.
  Vihapuhe fm 11.10.2018 kekseliäät hassuttelijat.
  Koko homma lähti liikkeelle Maria Asunnan facebookpäivityksestä. Marialla olisi varmasti enemmän syytä kuin Lokalla tehdä joku rikosilmoitus Vehkoosta, kun tämä yllytti sitä vastaan lokakampanjan. Maria oli ilmeisesti Vehkoon kavereita niin kauan, kunnes alkoi väittämään Vehkoolle vastaan, että ei toi sun päivityksesi Juneksesta ole asiallinen. Kaikkihan me tiedämme kuinka hyvin suvakit ottavat kritiikkiä vastaan.
  Junes on myös nähnyt Vehkoon kuulustelupöytäkirjat, mutta ei saa sanoa niistä mitään ennen oikeudenkäyntiä. Lupaa että siellä on todella kovaa kamaa ja tuskin malttaa odottaa, että pystyy julkaisemaan kaiken.
  Aikoo ilmeisesti mennä oikeuteen ilman asianajajaa, miksi pitää olla noin tyhmä? Syyttäjä kai siellä syyttää, joten ehkä sillä ei ole edes tarvetta, en tiedä miten oikeus toimii tältä kantilta.

  Mutta kolmen tunnin lähetys ja en ole vielä edes puolivälissä. Osaa olla raskasta, pitää oikeasti olla mielenkiintoa aiheeseen, että tällaista jaksaa katsoa. No, käyvät kyllä perusteellisesti läpi, joten siltä kantilta tietenkin hyvä, mutta jos nämäkin ovat tätä harrastaneet vaikka kuinka kauan, niin luulisi suullisen ulosanninkin edes vähän kehittyneen, mutta ei. Lisäksi voisi tonkin kolme tuntia varmaan editoida puoleen tuntiin, jos kaiken tyhjäkäynnin, miettimisen ja sivupolut leikkaa pois.
   
  zZzz, moonspell ja Eramaankettu tykkäävät tästä.
 17. Daemoni

  Daemoni

  Viestejä:
  399
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Itse kuuntelen "äänikirjana" näitä juneksen "skriimejä". Menee töissä ihan siinä ohessa. On kyllä totta, että jos haluaa suuren yleisön katsovan tätä sisältöä, niin pitää palkata joku editoimaan rusinat pullasta. Juneksen ulosanti on myös aika heikkoa ja tökeröä, joka varmasti osaltaa työntää keskivertokuuntelijan pois, vaikka miten editoisi. Junes on kuitenkin mielestäni lähes kaikesta "oikeaa" mieltä. Avovaimo on enemmän valkonationalisti, mutta Junes on ns. tolkun ihminen.
   
  zZzz tykkää tästä.
 18. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen

  Viestejä:
  966
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  No viitsisitkö olla niin ystävällinen, että typistäisit tän jutun vaikka siihen virkkeeseen mistä syyte pamahti niin meidän muiden ei tarttisi kärsiä ristillä kun sinä sen jo teit @Lallijuoppo
   
  zZzz tykkää tästä.
 19. Daemoni

  Daemoni

  Viestejä:
  399
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Junes Lokka teki tänään rikosilmoituksen Johanna Vehkoosta

  Rikosilmoitus on ilmeisesti tehty seuraavasta tekstistä:

  "Vähän asiaa suomalaisista natsipelleistä. Minun piti tänään esiintyä Rosan ja Saaran kanssa Rovaniemellä kirjakaupassa ja sitten vetää Hatun Feministinen kiroiluiltama paikallisessa baarissa.

  No, tulin kipeäksi, enkä päässyt lähtemään, joten Rosa ja Saara joutuivat ottamaan vastaan minulle tarkoitetun vastaanottopartion.

  Tunnettu rasisti Junes Lokka ja Suomen Sisun pohjoissuomalainen aktiivi Tuukka Kuru saivat tietää minun olevan tulossa Rovaniemelle, joten he päättivät väijyttää minut.

  Aikomus oli esiintyä salanimillä ja ”haastatella” minua videolle ja ylipäätään häiriköidä.

  Natsit olivat jutelleet suunnitelmastaan julkisesti Youtubessa, joten sain asiasta vihiä etukäteen.

  Niinpä kirjakaupassa oli Rosan ja Saaran turvana neljä vartijaa ja yksi siviiliasuinen poliisi.

  Mukava tietää, että tällaiset tapaukset otetaan tosissaan."

  Kuten aiemmin sanoin: mielestäni Junes tekee tärkeää työtä. Itse tutkintapyyntö on ihan naurettava, mutta vasemmistolle on annettava heidän omaa lääkettään. Sananvapauden tila Suomessa ja Euroopassa yleensä on tällä hetkellä hälyyttävä. On tärkeää tehdä tutkintapyyntö kaikesta turhasta paskasta, jotta lainsäädännön mätä käy ilmi.

  Hyvänä esimerkkinä tapaus, jossa "törkeäksi ämmäksi" kutsuminen toi tuomion:
  Toimittajan uhkailijalle sakot - Journalisti
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2018 klo 19:47
  80286, zZzz ja Eramaankettu tykkäävät tästä.
 20. teppemies

  teppemies

  Viestejä:
  737
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Johannan versiohan on, että hän on "julkaissut" kyseisen kirjoituksen vain rajatulle ystäväporukalle ja joku on sen vuotanut (oletan, että tässä versiossa Johannan tietämättä/hyväksymättä) julkiseksi.
  Mikäli pitää paikkansa, hankala nähdä, että tuollaisesta leivättömän pöydän ääreen Yhdysvalloissa.
  Edelleen, mikäli tarina pitää paikkansa, onhan se melkoista skeidaa, jos siitä tuomio tulee alkuperäiselle kirjoittajalle.

  Toisaalta, CV huomioiden, en yllättyisi jos kävisi ilmi, että Johannan kertomus olisi totuuden vierestä.

  Jouduin googlaamaan, mistä on kyse. Samalla tuli vastaan myös seuraava juttu:
  Tekniikan Maailman päätoimittaja kummastelee, miksi Johanna Vehkoon tapauksesta ei uutisoida - Suomen Uutiset
  Hyvä pointti tuokin.
   
  zZzz ja Eramaankettu tykkäävät tästä.
 21. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen

  Viestejä:
  966
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Kiitos. Saksassa on jo todettu, että AFD jäseniä ja kannattajia saa sanoa sananvapauden piirissä natsipelleiksi, joten mielenkiinnolla seuraan miten on asian laita Suomessa. Jännä sinällään, että vihervasemmistoksi ei saa kutsua edes vihervasemmistoa ilman somekohua, mutta natsipelleiksi saa kutsua jos on persu..

  Noh, olisi ihan kiva kokeilla heittää vettä myllyyn kokeilemalla saako suomessa esim SDP jäseniä kutsua kommarihomoiksi tai vihreitä vaikka ekoterroristeiksi.

  Jos nyt ihan tosissaan, niin ei toi imo täytä kunnianloukkauksen piirteitä vaikka onkin ihan ala-arvoista tuollaiselta henkilöltä kenen pitäisi olla sekä älykäs, että henkisesti stabiili esim JSN jäsenyyden perusteella pelkästään..

  #Vihapuhuja sanavastuuseen :cigar2:
   
  Mestaritonttu tykkää tästä.
 22. teppemies

  teppemies

  Viestejä:
  737
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Hetkonen. Mitä vittua?
  Kuinka henkilökohtaisen tekstiviestin lähetys solvauksen kohteelle itselleen voi olla kunnianloukkaus?
  Vai käsitinkö jotain väärin?
   
 23. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 418
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Periaatteessa olen samaa mieltä, mutta kun vastapuolelle on myös annettu tuomioita asioista joita ei pitäisi edes ottaa oikeuden käsiteltäväksi, niin jos laki on kaikille sama, niin kyllä tästäkin tuomio pitäisi tulla.
  Saihan Pertti Nykänenkin äsken oikeutta, kun häntä rasistiksi solvattiin.
   
  MasaA, zZzz ja Eramaankettu tykkäävät tästä.
 24. Annihilaattori

  Annihilaattori

  Viestejä:
  96
  Rekisteröitynyt:
  15.12.2016
  Näköjään lakia on uudistettu:
  Kunnianloukkaukseen syyllistyy rikoslain mukaan se, joka "esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa" tai muuten halventaa toista.

  Tässä ei siis ratkaise onko kunnianloukkaus julkinen vai ei.

  Vanhassa vuoden 1889 rikoslaissa erotettiin toisistaan törkeämpi "herjaus", joka merkitsi paikkansapitämättömän tiedon tai vihjauksen levittämistä toisesta siten, että se voi "saattaa hänet halveksimisen alaiseksi tahi haitata hänen elinkeinoansa tai menestystään", ja toisaalta lievempi "solvaus", joka merkitsi toisen loukkaamista muulla tavalla. Rikoslakia yksinkertaistettiin vuonna 1999 niin, että nämä nimikkeet yhdistettiin "kunnianloukkaukseksi".

  Tässä taas ratkaisee että kunnianloukkaus on julkinen.

  Kunnianloukkauksesta on erotettava Suomessa erikseen rangaistavaksi säädetty yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, joka merkitsee paikkansapitävän tiedon levittämistä toista loukkaavalla tavalla.

  Ja lähde on wikipedia.
   
  zZzz tykkää tästä.
 25. sono-thermism

  sono-thermism

  Viestejä:
  917
  Rekisteröitynyt:
  18.11.2016
  Juneksen livestriimi joka käsittelee aihetta (mutta varmaan paljo muita kulttuuririkastusaiheita myös, koska nämä striimit on yleensä jotain 2 tuntia pitkiä):

   
 26. spertti

  spertti

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  zZzz tykkää tästä.
 27. moonspell

  moonspell

  Viestejä:
  1 057
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  "Taciroglu otti uhrin sekä tämän kaverit kyytiinsä huoltoasemalta puolenyön jälkeen. Mies vei ensin uhrin kaksi kaveria koteihinsa. Sitten matka jatkui uhrin kotia kohti.
  Tuomittu oli pakottanut tytön koskettelemaan itseään, puristellut tätä, kosketellut sukupuolielimiä ja pakottanut tytön sukupuoliyhteyteen."

  Mitä tästä opimme? Kun menee yöllä moniosaajan kyytiin, voi käteen jäädä musta pekka.
   
  Taker, Mestaritonttu, Pahviukko ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 28. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  2 072
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Suomalaisilla tytöillä/naisilla on tuo että mitään ei voi sillei ymmärtää ja sisäistää ilman omaa henkilökohtaista kokemusta (tai traumaa), joten jokaisen pitää vuorollaan jossain kohtaa elämäänsä hankkia joku oma rikastuskokemus että ymmärtää miten nämä asiat menee. Kuitenkin kouluissa aivopestään niin päinvastaiseen suuntaan ja monella vielä kodissa aivopestään lisää. Toki monihan ei vielä sen oman traumankaan jälkeen suostu uskomaan vaan siirrytään ruotsalaiseen tyyliin suoraan kohtaan --> miehet on sikoja.
   
  Uglukman, Recommended ja jipsu tykkäävät tästä.
 29. Albireo

  Albireo

  Viestejä:
  423
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siinä saa Gurkan paistaa monet lätyt ja pizzat, että saa vapauduttuaan kasaan nuo 13000 euron korvaukset, jotka ehtivät hieman korkoakin kasvattaa sen ehkä 15 kuukauden aikana, jonka viettänee jossain linnan juhlissa. Saattaa ajatuksen jos toisenkin kenties miettiä, että kannattiko toimia kuskina.
   
 30. E_Mustakari

  E_Mustakari

  Viestejä:
  391
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Luultavaa on, että Gurkan tuntee itsensä uhriksi ja miettii kuka järjesti hänelle tällaisen ansan, jossa lopulta päätyy kahdestaan tytön kanssa autoon. Sellaisen tilanteen lopputuloshan on väistämätön ja hyvin tunnettu.
   
  Taker ja zZzz tykkäävät tästä.
 31. spertti

  spertti

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei ole tänä päivänä varmasti monella teinitytön isällä kovin helppoa mennä nukkumaan, jos ei se oma lapsi ole jo tullut kotiin, vaan on pelko että on jossain ulkona ottamassa vaikka siideriä. Tuollaiset teinityttöjen metsästäjät saa kyllä oman pulssin niin tappiin... Autolla onkinut kyytiin jostain bensikseltä, ja heittänyt ensin frendit himaan, jonka jälkeen tyttö on jäänyt täysin tämän armoille. Kyllä, sinisilmäistä käytöstä toki tytöltä, mutta kyseessä on nuori kokematon lapsi, ja joka paikassa kehotetaan vain olemaan enemmän suvaitseva, ja olemaan pelkäämättä erilaisuutta.
   
  Curver, Taker, MasaA ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 32. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 418
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mietin vaan sitä, että ovatko nykyajan vanhemmatkin niin perhanan suvakkeja, että eivät enää edes sitä opeta ettei tuntemattomiin luoteta ja muutenkin vähän varotaan ennenkuin ollaan kuin muka parhaat kaverit?
  Toki tuo pätee ihan kantasuomalaisiinkin.
  Ilmeisesti tässäkin on kansa niin kahtiajakautunut, että osalla porukalla ei ole mitään itsesuojeluvaistoa ja osa on sitten sitä perinteistä suomalaista, että kun on kymmenen vuotta jotakin katellut, niin ehkä se ei ole sitten ihan mulkku, kun ei ole siihen viittaavaa näkynyt.
   
  Mestaritonttu ja Ragnarök- tykkäävät tästä.
 33. jipsu

  jipsu

  Viestejä:
  493
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Teinit tekee typeryyksiä ja kapinoi vanhempia vastaan. Vähän veikkaan että jos isä kovasti muistuttelee mamumiesten kovemmasta taipumuksesta raiskauksiin niin voit olla varma että hän sellaisen poikaystäväksi tulee esittelemään.

  Tilanteessa ei oikein voi muuta kuin toivoa parasta.
   
  Mestaritonttu ja zZzz tykkäävät tästä.
 34. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 407
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Pistää miettimään, että onko siinä samalla jätetty kaikki yleisempikin varovaisuuteen opastaminen pois. Mihin jäi "vieraitten kyytiin ei lähdetä, ihan ihonväristä riippumatta" ja "pysytään erossa vanhemmista miehistä noin yleisesti" yms. perusohjeet?
   
 35. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 243
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Näin se vain menee.

  Vanhempien kannattaisi kyllä linkkailla noita raiskausjuttuja tyttärilleen, niin ehkä jäisi takaraivoon kummittelemaan, kun ma*un jossain kohtaa.
   
  zZzz tykkää tästä.
 36. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 407
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ymmärsitköhän sä nyt lainaamasi tekstin oikein? o_O
   
 37. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  2 456
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Voihan sitä kotona kouluttaa ja esim lukea raiskausuutisia siten, että jälkikasvukin kuulee, sitten voi vielä todeta, että kas, miltei samanikäinen oli, kuin sinä.
  Lisäksi voi kertoa kulttuurien eroista ja mitä esim islamistiseen kulttuuriin kuuluu, naisia / tyttöjä koskien.
   
  Taker, Eramaankettu ja zZzz tykkäävät tästä.
 38. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  2 072
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  "Moikka iskä, tässä on Jamal" :btooth:
  Tuo 13-17 ikä (tai no, varmaan nykysuomessa pitää sanoa 11+ tai jotain) voi kyllä tosiaan olla tyttölapsen isille yhtä maanpäällistä kiirastulta.
   
  jipsu ja zZzz tykkäävät tästä.
 39. E_Mustakari

  E_Mustakari

  Viestejä:
  391
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kyllä se realiteettien opettaminen on aloitettava aivan pienestä pitäen. Luulenpa, että oma tyttäreni ei kovinkaan helposti ählämin tai nekrun mukaan tule lähtemään.

  Koululaista voi jo olla myöhäistä valistaa ihmisten erilaisuudesta kun esikoululainenkin alkaa jo olla naimaiässä..
   
  moonspell ja zZzz tykkäävät tästä.
 40. Router

  Router

  Viestejä:
  328
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Suurin osa vanhemmista varmaan ota mitään kantaa. Sen sijaan virkakoneisto aloittaa aivopesun ja multikulttipropagandan jo lastentarhasta ja lopettaa vanhainkotiin. Tällä tavalla naiviien ja helppojen uhrien määrä maksimoidaan.

   
  sl4yer94, Dr.Nick, Recommended ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 41. tuplaweeberit

  tuplaweeberit

  Viestejä:
  277
  Rekisteröitynyt:
  08.04.2017
  pakko pistää tähän

   
  sl4yer94, Dr.Nick, Taker ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 42. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 243
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Taker ja Mestaritonttu tykkäävät tästä.
 43. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen

  Viestejä:
  966
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Kuulostsa siltä, että sivistymisen määrää ei voi estää. Miten olemmekaan näin onnekkaita
   
  Taker ja zZzz tykkäävät tästä.
 44. shams

  shams

  Viestejä:
  172
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  EU ja Schengen tulevat kaatumaan kauan ennen moisten märkien unien toteutumista. En olisi uskonut että Italiasta tulee Euroopan pelastaja, mutta näin voi oikeasti käydä.
   
  Taker, MasaA, Mestaritonttu ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 45. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen

  Viestejä:
  966
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Se koira ekana älähtää kehen kalikka kalahtaa.
  Italia on ollut kaikkein vähiten varautunut ja ottanut matkalla aika paljon osumaa, joten on aika luonnollista, että siellä aukeaa silmät ennen Suomea. Samoin, kuin Ruotsi. Tuo jälkiviisaiden paratiisi. Jotain nekin vissiin tekee oikein kun voi noin paljon perseillä ennen kun tulee reppu helläksi. Jännä vain miten vieläkään huomattavasti suurin enemmistö ei koe sopivaksi olla realisti.. Sama koskee toki suomeakin.
   
  zZzz tykkää tästä.
 46. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  323
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  taitaa olla pisteet ja pilkut sekaisin tuossa turbolaturin postaamassa käppyrässä. Mutta ei siinä, Malta on kiva paikka.
   
 47. Recommended

  Recommended

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2018
  Ku muutki niin minäki, lauantain kevennykseksi. Pulkkinen Ruusu-Show ja vieraana Somali.

   
  Taker, neko ja Uglukman tykkäävät tästä.
 48. Paapaa

  Paapaa

  Viestejä:
  1 553
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016

  Nyt vähän sisälukutaitoa. Tuo 1000:lla laskettu taulukko on lähinnä laskuharjoitus, jossa näytetään, paljonko eri valtioissa olisi väestöä, jos kaikissa olisi väestöntiheys 1000/km^2. Se ei ole mikään tavoite, se ei ole mikään oletettu skenaario - koko jutussa ei taideta mainita missään, miksi tuo vertailu 1000:n ja 200:n välillä on haluttu tehdä. Ja 200:kin on vain EU:n jonkinlainen keskiarvo (yläkanttiin). Siinä voisi olla formi, johon saat syöttää tiheydeksi vaikka miljoona ja sitten hörhösivustoilla voitaisiin kauhistella, että "Suomeen halutaan suvakkien takia 340 miljardia pakolaista!!!!!!1!"

  Kannattaa siis keskittyä todellisiin ongelmiin, ei keksittyihin.
   
  Kalix ja sniperfin tykkäävät tästä.
 49. sniperfin

  sniperfin

  Viestejä:
  657
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  On näköjään alt-raitti aloittanut kampanjan tuolla taulukolla. Joka saitilla altin edustajat jakavat sitä politiikka triideissä.
  Tullut tällä viikolla vastaan monessa paikassa (niin suomen, kuin englanninkielisillä).
   
 50. Router

  Router

  Viestejä:
  328
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  No tuota. Osoite on https://ec.europa.eu/home-affairs/s...df/final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

  /final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

  Otsikko on:

  RELOCATION OF BENEFICIARIES OF INTERNATIONAL PROTECTION

  Ja viraston tai projektin nimi on EurAsylum

  Mikä tuossa on epäselvää?

  Imgur
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2018 klo 15:22
  Taker tykkää tästä.