Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja thester, 16.10.2016.

 1. Tarzan

  Tarzan BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2017
  Maailman turvallisimmat paikat vierailla TOP-10

  1. Suomi
  2.Muslimimaa
  3.Islanti
  4.Muslimimaa
  5. Hong Kong
  6.Muslimimaa
  7.Norja
  8.Sveitsi
  9.Rwanda
  10.Muslimimaa

  The Safest Countries to Visit in 2017
   
 2. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  1 256
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miten pihalla pitää olla että saa Singaporesta "muslimimaan"?
   
  zZzz tykkää tästä.
 3. Nazi

  Nazi

  Viestejä:
  111
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  No ohhoh!
  Harvinaisen selvä suvakki, ja aivan vakavissaan tuollaista ehdottaa ettei saa uutisoida heidän ideologiaansa turmelevia uutisia. Kait se menee tunteisiin, kun vähän kerrallaan totuus kulttuurin rikkaudesta tulee julki. Suvakkien ratkaisu on aina niin elegantti, kielletään kaikki, asioista ei saa uutisoida eikä puhua. Taitaa tuo kaveri olla muutenkin vähän tyhmä.
   
 4. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  290
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllähän suomessa olevat "ranskalaiset" on 99% musuja tai negoja. Ja eivät tosiaan perimältään niitä gallialaisia.
   
 5. Terevis

  Terevis

  Viestejä:
  164
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Eiköhän tämäkin ollut rauhanuskonnon edustaja. Todennäköisesti vielä koneinsinööri. Monikultturisuus on rikkaus.
   
  Lihansyöjä ja zZzz tykkäävät tästä.
 6. petepas

  petepas

  Viestejä:
  258
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei vaan mitenkään pysty ymmärtämään miten aikuinen mies voi tappaa oman 3-vuotiaan lapsensa puukottamalla. Oli taustat mitä vaan. Toivon tälle sankarille helvetin pitkää ja ikävää elämää.
   
 7. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  4 360
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Uusi käyttäjä ja suoraan YK:lle Kulttuurin Rikastuminen -ketjuun ja IP-tiedot vähintäänkin mielenkiintoiset. @police bannit 55 min sitten, @Tarzan rekisteröi 40 min sitten, ihan systemaattista trollaamista meneillään.
   
  Simple, 80286, Pahviukko ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 8. Tomtom80

  Tomtom80

  Viestejä:
  114
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Siinä on aatteella iso painoarvo elämässä kun tuollaista jaksaa harrastaa.
   
  Tarnado, Pahviukko, Wudur ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 9. Stargate2017

  Stargate2017

  Viestejä:
  441
  Rekisteröitynyt:
  02.09.2017
  Suvakki trollausta. Toivottavasti ei se rikollisjärjestö ANTIFA ole kyseessä.

  Maahanmuutto väärin? Ei ole jos se on hallitusti tehty mutta mitä nyt on viime vuosina tapahtunut se on FIASKO mitä maahanmuuttovirasto tekee ja sitä pitäisi tutkia korruuptio rikoksena.

  Musliimi, kristitty tai ateisti? Noh toki hyviä ihmisiä löytyy kaikista ryhmistä. Kuka puukotukset muuten Turussa teki? Ei se tainut olla kristitty tai ateisti.

  Minä voi jutella kenen kanssa tahansa mutta ei nyt unohdeta että missä ryhmässä on eniten terrori tekijöitä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.11.2017
 10. Nazi

  Nazi

  Viestejä:
  111
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Se aate on se sama syvällinen pakkomielle kuin kaikilla muillakin tätä uskontoa puolustavilla. Sen uskonnon puolesta he ovat valmiit tekemään aivan mitä vaan. Itsemurhaiskut, kunniamurhat, jne. Mitä enemmän vääräuskoisia kuolee niin sitä parempi. Tänään täällä trollaamassa vartin välein uudella profiililla, huomenna torilla puukon kanssa, ei sitä tiedä.
   
 11. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  589
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Pohjois-Korea lienee yksi maailman turvallisimmista maista matkustaa (kunhan ei käyttäydy epäkunnioittavasti). Mitä se kertoo Pohjois-Koreasta? Ei ainakaan sitä, etteikö se olisi väkivaltainen ja kauhea maa, vaan pikemminkin sen, että siellä rikollisuus on kansallistettu valtaapitävien oikeudeksi, ja heidän näkökulmastaan turistit on erityissuojeluksessa.

  Varmaan sama pätee joihinkin arabidiktatuureihinkin ja vastaaviin paskapaikkoihin.
   
  Lihansyöjä ja zZzz tykkäävät tästä.
 12. living_death

  living_death ★ Still alive ™ Tukijäsen

  Viestejä:
  893
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Ilta Sanomilta vähän pidempi juttu tämänpäiväisestä tragediasta.

  Porvoon puukotusmurhasta epäillyn veli varoitti surmatun 3-vuotiaan äitiä: Vaihda lukot
   
  Puli Veivari ja zZzz tykkäävät tästä.
 13. arthur3.0

  arthur3.0

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Onko katolinen kristinusko rauhanuskoa?
   
 14. petepas

  petepas

  Viestejä:
  258
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko mikään uskonto rauhanuskonto?

  -88 and still goin´strong
   
 15. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  920
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Minkälaiset arvot ja tavat kyseisellä ideologialla on muita ja sen omia jäseniä kohtaan ja pystyykö ko ideologia elämään toimivassa vuorovaikutuksessa muiden ideologioiden kanssa, missä tapauksissa ja voiko ko ideologiasta esim erota (mitä siitä seuraa)? Voiko kyseisen ideologian ongelmista keskutella, ilman ongelmia ja jos ei, niin mitä voi seurata. Nuohan tuota kysymääsi asiaa hyvinpaljon määrittelevät.

  Merkityksellisintä ovat viimeisen 30 vuoden tapahtumat, kehityksen suunta ja arvioitavissa oleva tulevaisuuden toiminta.

  Uskonnoissahan yleensä kohtuu pienetkin kehitysakeleet vievät helposti vuosikymmeniä tai jos on hyvin määrityksiinsä lukittunut tapaus, niin vähintään vuosisatoja..
   
  Mestaritonttu tykkää tästä.
 16. tomaattikauppias

  tomaattikauppias

  Viestejä:
  433
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  http://www.un.org/esa/socdev/family/docs/egm15/Gibbonspaper.pdf

  Olettaen että tuo on todellakin Karibialta.
   
 17. moonspell

  moonspell

  Viestejä:
  534
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Perin harmillista että ihmiset haluavat muuttaa pois ongelmalähiöistä:

  Asiantuntijoiden karu arvio paljastaa: Näin Suomi on murskannut koulujärjestelmänsä

  Uusi huono-osaisuus puolestaan paikantuu kaupunkiseutujen heikkeneville alueille. Esimerkiksi Helsingissä koulujen oppilasalueiden välinen vaihtelu hyvä- ja huono-osaisuudessa on yhtä suurta kuin koko Suomen kuntien välinen vaihtelu, Bernelius kirjoittaa.

  Hänen mukaansa hyväosaiset perheet hakeutuvat pois ongelmallisiksi leimautuneista naapurustoista ja kouluista.

  - Muuttoliike eriyttää naapurustoja, ja toisaalta vapaa kouluvalinta muuhun kuin omaan lähikouluun voi kiihdyttää koulujen välistä eriytymistä. Ratkaisu tilanteeseen ei ole yksiselitteinen. Kansainvälisesti on esimerkiksi osoitettu, että kouluvalintojen täydellinen kieltäminen ruokkii useissa tapauksissa asuinalueiden välistä eriytymistä, kun paikka halutusta koulusta - tai torjutun koulun välttely - varmistetaan muuttamalla.

  Opetusneuvos Ulla Laine opetushallituksesta sanoo, että oppilaiden osaamiserot kasvavat äidinkielessä. Hyvät oppilaat ovat entistä parempia, heikot heikompia. Huono-osaisimpien perheiden lasten lukutaito on heikentynyt eniten, kun hyväosaisissa perheissä lukutaidon taso on pysynyt hyvänä.

  Ensimmäistä kertaa alueelliset erot osaamisessa ovat merkittäviä. Laineen mukaan suurin ero lukutaidossa on Länsi-Suomen ja pääkaupunkiseudun välillä. Ero vastaa lähes vuoden oppimäärää.
   
  kaupunkilaisjärki, kekkeruusi ja zZzz tykkäävät tästä.
 18. Väinämöinen

  Väinämöinen

  Viestejä:
  129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämän lisäksi tulee muistaa että uskonto hyvin harvoin on yksin selittävä tekijä sille mikä on hyväksyttävää yhteiskunnassa. Etenkin maan kulttuurilla (johon toki uskonto vaikuttaa, joissain paikoissa enemmän kuin muissa) on oma vaikutuksensa. Vanhat heimotavat ja rakenteet elävät rinnalla uskonnon kanssa, ja noissa usein myös säädellään sitä mikä on hyväksyttyä tai oikein.

  Tuskin mistään löytyy kuitenkaan kulttuuriyhdistelmää jossa lapsen murhaaminen olisi yksiselitteisesti hyväksyttyä, mutta noista "kunniakulttuureista" löytyy kyllä paikkoja, joissa eroon pyrkivän vaimoin "rankaisemiseen" keinolla millä hyvänsä suhtaudutaan hyvin paljon myötämielisemmin kuin täällä suomessa. Tuo on se kulttuurin taakka jota
  tietyistä maista tulevat ihmiset kantavat, eikä se mihinkään häviä sillä että annetaan turvapaikka tai jonkun muun maan passi.

  On toki ihmisiä jotka pystyvät muuttumaan, ja tajuavat että sen lähtömään touhut nyt ei ole niitä terveimpiä. Mutta ikävä kyllä etenkin muslimimaista tulevien kohdalla tuo tuntuu olevan varsin vaikeaa ja usein toteutumaton juttu. Tätä toki selittää ko. kulttuurin vahva ote ihmisistä. Ja esim se, että islamista ei monessakaan maassa ole mahdollisuus luopua, ilman että tulee kivitettyä hengiltä tai muuten mestattua.

  Tämä on yksi niistä keskeisistä syitä miksi itse vastustan melko täysin etenkin sosiaaliperäistä maahanmuuttoa ko. maista. Työperäinen on ok, sillä tuolloin ihmiset joutuvat pakostakin "altistumaan" tulomaansa kuvioille, joka taasen mahdollistaa edes jossain määrin henkilön muuttumisen. Muutenkin työperäinen maahanmuutto useimmiten palvelee kohdemaan tarpeita. Sosiaaliperäinen maahanmuutto taasen johtaa vain "valtioihin vahtion sisällä" ja kasvaviin sosiaalikuluihin pahimmillaan.
   
 19. Väinämöinen

  Väinämöinen

  Viestejä:
  129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä aivopieruja viisaan valtiomme suunnasta tuleekaan jolla estettäisiin maksukykyisten ihmisten muuttaminen haluamaansa ympäristöön. Johan tässä jokunen aika sitte väläyteltiin "maastamuuttoveroa". Näkeeköhän "tilapäinen muuttovero" kohta päivänvalon :)

  Vahvasti offtopic :

  Sinänsä tuo peruskoulun romuttaminen on kyllä todella huolestuttava juttu, onneksi omat lapset pääsevät juuri tuolta karkuun, mutta muuten on kyllä saanut vanhempainilloissa puistella päätään kun on kuunnellut kovin ideologiselta kuullostavista "kokeilutyyppisistä" uusista hienoista jutuista. kuten mm. "ryhmäkokeet" ja lisääntyvä "itsenäinen oppiminen" jne.

  Se mikä erityisesti huolestuttaa on tuo jatko-opintojen osalta jatkuvasti korostuva ylippilaskirjoituksen merkitys. Tätä ennen on vielä voinut edes yrittää tsempata pääsykokeisiin, mutta nyt yksi paperi yhä enenmmän ja enemmän säätelee sitä mihin pääset.

  Eiköhän tässäkin jatkossa nähdä sitä että tietyjä "vähemmistökiintiöitä" ehdotetaan myös jatkokoulutokseen "tasa-arvon lisäämiseksi". Tai eri arvosteluasteikkoja "taustaisille". Kantasuomalaiset saa sitten verissä päin kilpailla yhä kiristyvillä markkinoilla, tai mennä opiskelemaan ulkomaille vanhempien laskuun, kuten parissa tuttavaperheessäni on jo tapahtunutkin.
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2017
  O.J. ja zZzz tykkäävät tästä.
 20. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  920
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kyllähän ongelmiin ovat syyllisiä ihan yhtä paljon myös muuton kohdemaat. En näe mitään syytä miksi ongelmakulttuurista luopumista ei voida vaatia automaattisesti, tyyliin tulos tai ulos. Sehän on täysin selvää, että eivät nuo ihmiset muutu, jos sitä ei heiltä vaadita.

  Mykyisin annetaan maahantuoda myös se ongelmien alkuperäinen aiheuttaja ja sitten vielä valehdellaan ja salaillaan sen / siihen liittyviä ongelmia. Se on jotenkin sekä naurettavaa, että surullista.
   
  Mestaritonttu, Doge, zapper ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 21. Väinämöinen

  Väinämöinen

  Viestejä:
  129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Näinhän tämä ikävä kyllä on. Yritetään pehmeillä arvoilla käännyttää ihmisiä jotka ovat koko elämänsä ajan tuota ennen tottuneet siihen että voimalla osoitetaan mikä on henkilön paikka.

  En yhtään ihmettele että nuo pitävät meitä "heikkoina". Vaikka heikkohan on se joka on lähtenyt oman maansa ongelmia pakoon, noin lähtökohtaisesti. Ja omaa karua tarinaansa tiettyjen kulttuurien heikkoudesta kertoo se missä jamassa nuo maat ovat.
   
  Mestaritonttu ja zZzz tykkäävät tästä.
 22. tomaattikauppias

  tomaattikauppias

  Viestejä:
  433
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Nyt mennään kyllä jos syviin pystysuuntaisiin kehäpäätelmiin, muttta kohdemaat ja niissä elävät idealistit tuhoavat maailmasta aidon monikulttuurisuuden. Tekevät tämän siitäkin huolimatta, että kotimaansa poliittinen ilmapiiri muuttuu äärimmäisen kahtiajakoiseksi ja väkivaltaiseksi heidän tätä agitoidessaan. Siinä tuhotaan kaksi kulttuuria, lähtömaan ja kohdemaan.
   
  Gekko Kamen, zZzz, caustic ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 23. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  1 256
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Näinpä. Sitä olen koittanut aina sanoa, että maailmassa on muitakin kulttuureita kuin fundamentalistinen islam. Se vaan on länsimaisen/amerikkalaisen kulttuurin ohella ainoa mistä Suomen media/keskusteluympäristössä puhutaan. Suvakit on yleensä sen verran tynnyrissä kasvanutta porukkaa, että kuvittelevat että tästä tämä maailma koostuu, wippajei. Oikeasta monikulttuurisuudesta ymmärtävät ovat tästä keskusteluympäristöstä lähinnä hämillään ja keskittyvät omiin kuvioihinsa eivätkä teeskentele Jeesusta.
   
  Dr.Nick ja zZzz tykkäävät tästä.
 24. moonspell

  moonspell

  Viestejä:
  534
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Monikulttuurinen ruokatunti kansanopistolla. Tarjolla paskaa puuroa:

  Joukkotappelu kansanopiston ruokalassa – kahdelle vammoja

  Kansanopiston ruokalassa syntyi riitaa eri kansallisuuksia edustavien henkilöiden välillä maanantaina aamupäivällä. Asiasta tiedottaa Hämeen poliisi.

  Paikalle hälytettiin useampi poliisipartio. Paikalla selvisi, että kahakkaan osallistui ainakin viisi henkilöä. Ainakin kaksi sai lieviä vammoja.

  Myös tarjottimia ja ruoka-annoksia oli heitelty lattialle. Yksi henkilö otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelystä.
   
  Pahviukko ja zZzz tykkäävät tästä.
 25. demas

  demas

  Viestejä:
  185
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Tää vois olla hyvä. Roudataan/päästetään ensin ongelmatapauksia toiselta puolen maapalloa tänne. Tästä seuraa että asuinalue tulee huonommaksi, koulu tulee huonommaksi ja oppimisesta ei tule mitään niille jotka oppia haluaisivat(tasoerot niin valtavat). Mikä ratkaisuksi? Estetään rikkaamman/älykkäämmän porukan koulunvaihto (ja/tai muuttaminen) :facepalm: Kuullostaa loistavasti suunnitellulta.

  Olen ihmetellyt monesti sitä että miksei kouluissa ole tasoryhmiä enää? Älykkäämmät ja motivoituneemmat voisivat opiskella kunnolla ja syvällisemmin kuin tällä hetkellä (jo ala-asteelta alkaen) ja ne joilla ei ole halua tai kykyä niin keskitytään sitten opettelemaan perus-perusasioita. Tasoerot kasvaisivat mutta tämä mahdollistaisi halukkaille opiskelun, nythän tätä mahdollisuutta monessa luokassa/koulussa ei ole.
   
  O.J. tykkää tästä.
 26. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  1 256
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Silloin kun Suomessa oli vielä laadukas peruskoulu, niin se perinteinen selityshän kaikille PISA- turisteille oli, että Suomessa tasapäistetään yhteen tasoon ja se taso on kova ja plaaplaa. No, tästä nyt sitten on helppo nähdä että se ei tule enää jatkossa toimimaan mamutetuissa kouluissa koska kaikki vain taantuvat sinne Muha-Matin tasolle, joten sinänsähän paras vaihtoehto olisi vain jakaa porukka tasoryhmiin. Mutta se olisi etnisesti aika hilpeä lopputulos joten ei sitä kukaan uskalla ehdottaa.
   
  O.J., Mestaritonttu, Gekko Kamen ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 27. fang

  fang

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vähän enemmän off topic, mutta onhan meillä jo käytännössä muuttovero. Kutsutaan yleensä nimellä varainsiirtovero...
   
 28. Väinämöinen

  Väinämöinen

  Viestejä:
  129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Totta kyllä. Tuo tosin on vielä sillä tasolla ettei varsinaisesti estä muuttamista. Vaikka toki hampaiden kiristelyä kyllä muutossa aiheuttaa. Mutta +5% tuohon niin alkaisi jo estääkkin.
   
  Flow_77 tykkää tästä.
 29. humpparaakki

  humpparaakki

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ajatus siitä, ettei lastensa parasta saisi ajatella, vaan on mentävä massan mukana on aivan hirveä. Valtio tietää mikä sinulle ja perheellesi on parasta ja jos ei se maistu, niin sitten maksat lisää veroja ja kohta maistuu vaikka väkisin. Katsokaa vaan, niin tämä hullutus menee vuosi vuodelta älyttömmäksi.

  Itse olen 90-luvun alussa kouluni aloittanut kesken pahimman laman ja jostain syystä kukaan ei omasta luokastani jäänyt luokalleen, vaikka se silloin oli vielä mahdollista. Joukossa ei todellakaan ollut niitä penaalin terävimpiä kyniä ja osa on taas nykyään tohtoritason ihmisiä. Olikohan kolmannella, kun vuotta vanhempi maahanmuuttaja tuli meidän luokalle jäätyään silloin ensimmäisenä vuotenaan Suomessa luokalle. Tämäkin kaveri oppi kuitenkin asiat aika hyvin ja ei enää luokalle jäänyt tuon yhden kerran jälkeen. Mikähän ihme siinä vielä tuolloin oli, kun porukka saatiin oppimaan asioita ja opetettiin jopa lukemaan? Vanhan kansan miesopettaja, joka osasi pitää kurin sellaisena, että tunneilla opittiin eikä perseilty? Vai oppilasmateriaali? Pieni kunta? Nuo ala-asteen asiat eivät kuitenkaan mitään pomminpurkua tai ydinfysiikkaa ole, joten luulisi kenen tahansa menevän nuo läpi pienellä yrittämisellä. Tosin nykyään ei tarvitse edes yrittää, kun luokalle ei saa jäädä ja kaikki lasketaan läpi seuraavaan portaaseen.
   
  Mestaritonttu ja zZzz tykkäävät tästä.
 30. Randomizer

  Randomizer

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Suurin ongelma tässä on se mentaliteetti, että pelätään helkutisti eriarvoistumista ja sen estäminen menee sitten aivan kaiken edelle, aivan kaiken. Sama homma on tässä mamuihin suhtautumisessa, pelätään liikaa tuloeroja, eriarvoistumista vaikka ja mitä. Tämä sitten johtaa siihen että näännytetään koko kansa samalla. Tosiasiassa tämä ylitasa-arvoistaminen tuo sitten vaan lisää ongelmia. Ei maailmassa kaikki nallekarkit mene tasan eikä siihen voi pakottaa. Täysin luonnoton ajatus.
   
  zapper, Rebel ja zZzz tykkäävät tästä.
 31. zapper

  zapper

  Viestejä:
  606
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
 32. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  206
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Nyt vaan sitten odotellaan katsooko suomalainen oikeus tässäkin tapauksessa, että lapsensa murhaamisesta annettu tuomio voisi ikävästi haitata syytetyn mahdollisuuksia Suomen kansalaisuuteen ja työllistymiseen. :smoke:

  Verrattuna islamiin ja nykyaikana näin voisi sanoa. Ainakaan se ei ole enää niin pahasti jumittunut ajanlaskun alkuun, kun islam yhä on kultaiseen 600-lukuun ja sen ajan arvoihin.
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2017
  Mestaritonttu ja zZzz tykkäävät tästä.
 33. opelman

  opelman

  Viestejä:
  970
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Go puola.
   
 34. BNo1

  BNo1

  Viestejä:
  110
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mihin se suomen kansalaisuutta tarvitsee kun on EU-maa ranskan kansalaisuus? Asun itsekkin suomen kansalaisena toisessa EU-maassa ilman mitään tarvetta paikalliseen kansalaisuuteen.
   
 35. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  206
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  No pelkkiä töitä sitten. Eikä sitä tiedä, vaikka oikeus katsoisi jo pelkän mahdollisuuden huononemisen liian kovana tuomiona lapsensa puukottamisesta.
   
 36. kekkeruusi

  kekkeruusi

  Viestejä:
  2 279
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Barbie julkaisee ensimmäisen hijabiin pukeutuneen nuken - mallina olympiamiekkailija
  "Barbie-nukkeja valmistava Mattel ilmoitti julkaisevansa ensimmäisen muslimien hijab-huivia käyttävän nuken vuonna 2018. Nukke on saanut innoituksensa miekkailun olympiamitalisti Ibtihaj Muhammadista.

  31-vuotias Muhammad nousi kuuluisuuteen Rio de Janeiron olympialaisissa voitettuaan olympiapronssia ensimmäisenä amerikkalaisena musliminaisena ja miekkailtuaan voittoon hijab-huivi päässään.

  - Olen ylpeä siitä, että pikkutytöt kaikkialla maailmassa voivat nyt leikkiä Barbiella, joka päättää pukeutua hijabiin. Tämä on lapsuuteni unelma, joka muuttui todeksi, Muhammad iloitsi Twitterissä ja kiitti Mattel-yhtiötä kunniasta toimia nuken mallina."

  Barbie julkaisee ensimmäisen hijabiin pukeutuneen nuken - mallina olympiamiekkailija

  :sfacepalm:
   
 37. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  206
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Onkohan joulun 2018 ykköslahja Suomessakin vihervasemmistolaisissa perheissä tyttärille? :D
   
 38. kekkeruusi

  kekkeruusi

  Viestejä:
  2 279
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Ja pojalle mujahadeen-action man-nukke.
   
 39. emerik

  emerik

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Papattimatto vain mukaan, niin saa räjähtävän lähdön barbie.. :)
   
  Dr.Nick, Rebel, SpurdoMösä ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 40. moonspell

  moonspell

  Viestejä:
  534
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Myös mieltä osoittava puuroluutnantti-action figuuri tai puhuva "Hello prime minister I'm seventeen" fahad-nukke olisi toivottu joululahja eat fuck sleep repeat paidalla.
   
  Dr.Nick, Pahviukko, tomaattikauppias ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 41. zZzz

  zZzz lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Make ATK Great Again

  Viestejä:
  236
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  maksatteko kolapurskahduksista kärsineet näytön & näppiksen yhteisvastuullisesti? :psmoke:

  noh, jottei menisi tyystin off-topiciksi, niin katsotaanpas miten YLEnanto meitä taas tänään valistaa:

  Asiantuntija Porvoon tragediasta: "Aikuisten kannattaisi suojella lasten lisäksi myös itseään uutistulvalta"

  Kun kyseessä on kulttuurillisesti rikas keissi Kun kyseessä on Porvoon puukotuksen kaltainen äärimmäisen riipaiseva tapahtuma, ne sieltä täältä eri medioista alati tippuvat tiedonjyvät eivät kuitenkaan tarjoa niin laajaa kokonaiskuvaa, että olisi mahdollista ymmärtää kaikkia syitä ja seurauksia. <--- emme vain voi ymmärtää näitä parempia kulttuureita ja tapojansa, olemmehan suomi-juntteja :(

  – Vanhempien ja muiden aikuisten kannattaisi suojella itsekin itseään medialta ja loppumattomalta uutistulvalta. Kaikkia uutisia ei tarvitse katsoa, kaikkia yksityiskohtia ei tarvitse tietää. Se ei ole välttämätöntä.

  Uutisvirrassa kahlaaminen ei ole hänen mielestään välttämättä mikään inhimillisyyden osoitus.

  – Voi silti tuntea syvää empatiaa ja olla todella pahoillaan tapahtumasta.

  ^ kognitiivinen dissonanssi haisee tästäkin jutusta kilometrien päähän; kun on kyse "kulttuurillisesta rikkaudesta", ei missään nimessä saisi uutisoida (ainakaan pääuutisissa) kuten Charly Salonius-Palsternakka jo aiemmin täällä linkatussa kaksoisstandardisessa twiitissään totesi - ja jos sitten rassistiset ja vastuuttomat toimittajat päästävät uutisen eetteriin, niin missään nimessä ei pitäisi perehtyä paremmin asiaan; vihoviimeinen tikki olisi hakea tarkentavat tiedot esim MV-lehdestä tai muista vaihtoehtoisista palveluista joissa ei leikitellä "ranskalaismies puukotti lapsensa" -eufemismeilla..

  auta armias millainen rassisti-poru siitä syntyisi, jos joku olisi kehdannut ehdotella että uusnatsi-kuolemanpotkija Torniaisen ja kumpp. tekosista ei saisi uutisoida, tai että ei sitten ainakaan pitäisi lukea niitä juttuja.. mutta näinpäin asia on täysin luonnollista ja okei! :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2017
  Dr.Nick, kusiainen, Pahviukko ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 42. Albireo

  Albireo

  Viestejä:
  304
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aivan totta. Ja nyt sitä kynttiläkulkuetta odotellessa en taida pidätellä hengitystäni.
   
  kusiainen ja zZzz tykkäävät tästä.
 43. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  1 154
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ninja barbi?.Onkos kenistä muuten ninja versiota?.Jos noille on vaan menekkiä niin kyllä mattel porukalta rahat pois ottaa.:):kahvi:

  /offtopic
  Toi voi myös olla cia:n salainen agentti barbi joka pelastaa lähi-idässä terroristien alueelta naisia ja lapsia sekä salamurhaa terroristijohtajia.:D
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2017
  AHPU ja zZzz tykkäävät tästä.
 44. Rebel

  Rebel mä elän vieläkin Tukijäsen

  Viestejä:
  96
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Nyt pistän kyllä Barbie-nuket poikottiin iki ajoiksi! Niih!
   
 45. Mestaritonttu

  Mestaritonttu

  Viestejä:
  900
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Kunniakäsitys saa ihmisen tekemään vaikka mitä, etenkin jos lapsi on omaisuutta. Puukotettu taisi olla tyttökin.

  Koko elämänsä kovassa kurissa elänyt ei valitse länsimaista vapautta ja dekadenssiä. Ihmisiin on koodattu lammasmaisuus ja auktoriteettiusko, mennään mieluummin häkkiin kuin vapaille laitumille. Ajattelevathan lapsena fyysisesti kuritetutkin olevansa terveempiä aikuisia mikäli kuuluvat siihen sukupolveen jonka nuoruudessa se oli arkipäivää.

  Islamia markkinoidaan nyt (markkinointi on oiva termi nykytilanteeseen) koska tuli pakolaisaalto, ja massojen mielipide on saatava pakolaismyönteiseksi. Islamia on markkinoitava myös hanakammin
  koska me länsimaalaiset vieroksumme sitä automaattisesti. Tässä puhuu enimmäkseen iso raha.

  Ns. untapped market...:greedy:
   
  zZzz tykkää tästä.
 46. living_death

  living_death ★ Still alive ™ Tukijäsen

  Viestejä:
  893
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Pesäpallomailakin heilui Prisman edessä – useita nuoria tappelussa Keravalla, poliisi otti kolme kiinni

  Pesäpallomailakin heilui Prisman edessä – useita nuoria tappelussa Keravalla, poliisi otti kolme kiinni

  14.11.2017 - 21.40

  Keravan Prisman edustalla Puuvalonaukiolla kokoontui sunnuntai-iltana jopa kymmeniä nuoria, joista osa tappeli keskenään. Poliisi sai tiedon nujakasta kello 18.45 illalla.

  Sosiaalisessa mediassa nujakkaa kutsuttiin joukkotappeluksi. Komisario Timo Luodon mukaan tietoa on kuitenkin vahvasti väritetty, sillä poliisi otti paikan päältä kiinni kolme nuorta miestä epäiltynä osallisuudesta väkivallantekoihin. Yksi epäillyistä on alle 15-vuotias ja kaksi muuta alle 20-vuotiaita.

  – Paikalla oli kyllä enemmänkin nuorisoa, mutta kaikki eivät olleet osallisena nahistelussa. On silti mahdollista, että kiinniottoja tulee lisää kuulustelujen edetessä, Luoto sanoo.

  Timo Luodon mukaan tappelussa käytettiin välineenä ainakin pesäpallomailaa. Yksi mukana olleista henkilöistä sai vammoja, joiden vuoksi tämä toimitettiin sairaalaan.

  Luodon mukaan tappelussa oli kyse kahden ryhmän välisestä vanhasta kinasta, joka eskaloitui väkivaltaisuutena. Luodon mukaan osallisena oli maahanmuuttaja- tai ulkomaalaistaustaisia nuoria.

  – Näyttää siltä, ettei sivullisilla henkilöillä ole ollut vaaraa tilanteessa. Jos tällaiset väkivaltaisuudet alkavat nostamaan päätään Keravan keskustassa, poliisi tulee tehostamaan valvontaansa alueella, Luoto rauhoittelee.
   
  zZzz tykkää tästä.
 47. Nakkipata

  Nakkipata

  Viestejä:
  411
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2016
  Muistaako kukaan 1997 vuoden perhesurmaa? Puukko heilun hieman enemmän ja käräjäoikeus ei edes antanut elinkautista liekö syynä ollu sympatia valkoista miestä kohtaan? Hovioikeus sentään antoi lopulta elinkautisen. Tämä vain nyt tuli mieleen Porvoon tapauksesta kun ihonväri tuntuu olevan merkityksellinen.

  hhttps://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkel...hesurmaajalle-yli-14-vuotta-vankeutta/5438574

  Oli tekijä musta tai valkoinen niin multa ei heru sympatiaa murhaajia kohtaan.
   
 48. Bitutus

  Bitutus

  Viestejä:
  281
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Sellainen "kyllä suomalaisetkin" -kortti 20 vuoden takaa.
   
  agreskap, Dr.Nick, TRG-42 ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 49. Nakkipata

  Nakkipata

  Viestejä:
  411
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2016
  Laitappa itse sitten sellainen toinen "kyllä ne ulkomaalaiset" -kortti jossa Suomessa ulkomaalaistaustainen on puukottanut lapsensa hengiltä. Ja onhan noita suomalaisia perhetragedioita viimeisimpänä tulee mieleen tapaus pääkaupunkiseudulta jossa mies murhasi vaimona ja itsensä lasten nähden. Kangasalalla oli vähän aikaa sitten murhapoltto, tosin tekijä oli sukulainen.

  Mutta Bitutus varmaan ymmärsit asian ytimen? Ei valkoisen tekijän kohdalla kirjoitella, että kalkkilaivan kapteeni surmasi perheensä. Sulla on muuten aika hitosti viestejä tässä ketjussa, tuntuu olevan arka aihe nämä ulkomaalaiset :D :D
   
 50. Kaaaapo

  Kaaaapo

  Viestejä:
  91
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuliko mieleen vai kuumeisesti googlailit et oiskohan joskus suomalainenkin tehnyt vastaavaa? Linkkis muuten ei toimi.
   
  zZzz tykkää tästä.