1. TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

  Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

  Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

  Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Kotimaan politiikka

Viestiketju alueella 'Politiikka ja yhteiskunta' , aloittaja Molle, 21.10.2016.

 1. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 007
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Toi on muuten Yleltä ihan helvetin epäasiallista toimintaa, että kun joku on jossain ryhmässä tietämättään, niin syyllistetään kaikesta mitä ryhmässä on muka lukenut.

  Eikä siellä ole näköjään sen kummenpaa lukenut kuin mitä täältäkin saa lukea.
   
  hkultala tykkää tästä.
 2. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  4 325
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  "osa osallistujista".

  Äärimmäisen pieni , täysin merkityksetön osa,

  Mihin tahansa kulkueeseen voi aina tulla vaikka yksi murhaaja eikä se tee kulkueesta murhaajien kulkuetta.

  Sinä puhuit "natsivaltiota ajavien kulkueesta".

  Tuo kulkue ei todellisuudessa ole "natsivaltiota tukevien kulkue", se että siellä on tuhansien ihmsiten joukossa mukana kourallinen "natsivaltion tukijoita" ei tee siitä antsivalion tukijoiden kulkuetta. Ylivoimaisesti suurin osa kulkueen jäsenistä eikä mikään virallisista järejkstätätahoista ei tue natsivaltiota. Väittäessäsi sitä "natsivaltiota puhuvien kulkueeksi" sinä valehtelit.

  Se hyvin pieni vivahde-ero ei ollut minulta mikään tahallinen väärintulkinta, eikä se muuta sen paikkaansapitävyyttä oleellisesti.

  Sen sijaan sinä olet täällä laukonut aivan suoria valheita, mm.


  Mutta tosiaain, kun ollaan "hyvällä asialla" eli natseja vastustamassa, ei totuudesta tarvi piitata, ei tarvi piitata edes siitä, onko ne, keitä vastustetaan oikeasti natseja. Kun voidaan syyllistää muita natseiki, voidaan osoittaa omaa moraalista ylemmyyttä.


  Rekursiivinen natsi on muuten kätevä määritelmä. On tietty ihmisryhmä, jotka ovat oikeita natseja. Sitten kaikki, jotka ovat missään tekemississä näiden kasnsa, voidaan myöskin luokitella natseiksi. Samaa askelta voidaan toistaa loputtomiin. Voidaan kivasti syyttää ketä tahansa natsiksi, piittaamatta faktoista.


  varustelekan valtteri lindholm kirjoittaa hyvin natseista:


  Haluatko lisää natseja Helsinkiin? Käy marssimassa niitä vastaan.
   
  DJEzko tykkää tästä.
 3. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  4 381
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Näin naamakirjaa aika vähän käyttävänä, niin onko siellä muka mahdollista lisätä kavereitaan ryhmiin? Ainakin itselle nuo on kaikki pitänyt aina itse hyväksyä
   
 4. wanderer_

  wanderer_ Team R&T

  Viestejä:
  2 078
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016

  Näin toimii Suomen Vastarintaliike  Yksi esimerkki tästä on itsenäisyyspäivänä pidettävä kansallismielinen soihtukulkue 612. Holapan mukaan SVL oli aloitteellinen soihtukulkueen järjestämisessä ja ensimmäisessä kulkueessa SVL:n aktivistit toimivat järjestysmiehinä.

  [​IMG]

  SVL-aktivistit myös loivat ja ylläpitivät tapahtuman nettisivua. Lähes kaikki jäsenet ja tukijäsenet osallistuivat kulkueeseen, mutta matalalla profiililla. Pitkän tähtäimen suunnitelmana oli, että SVL:stä tulisi koko suomalaisen äärioikeiston näkymätön kattojärjestö. Holappa sanoo, ettei liike halunnut karkottaa mahdollisia osallistujia sillä, että Suomen Vastarintaliike toimisi avoimesti järjestäjänä. Siksi virallinen versio oli, että soihtukulkue on epäpoliittinen tapahtuma.
   
 5. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  4 325
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  :facepalm:

  Miten tämä liittyy yhtään mihinkään?

  Se, että PVL on vuonna miekka ja kypärä (muttei enää moneen vuoteen) osallistunut 612-kulkueen järjestämiseen (yhtenä monista järjestöistä) ei tee 612-kulkueesta PVLn tapahtumaa.

  Tämän nostaminen esille on juuri sitä guilt by association- argumentaatiovirhettä johon jatkuvasti syyllistut.
   
  DJEzko, Kel Varnsen, Adrana ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 6. wanderer_

  wanderer_ Team R&T

  Viestejä:
  2 078
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Huomautus: Provoaminen

  Ihanan naiivia :kahvi: Hyvää marssia!
   
  PCB, Good ja ttjm tykkäävät tästä.
 7. draco76

  draco76

  Viestejä:
  1 570
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  On mahdollista.
   
  ttjm tykkää tästä.
 8. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  4 381
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ok. Mulla taitaa olla kyllä kaikki mahdolliset lukot siellä päällä, ettei kukaan lisäile mihinkään kuviin tms.
   
 9. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  4 325
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  :facepalm:

  Väittelyn vastapuolen syyttäminen naiiviksi ei ole ole mikään kovin hyvä argumentti jolla vastata siihen, kun jäädään kiinni argumentointivirheestä omaa valehtelua puolustaessa.

  Oletko koskaan harkinnut sellaista vaihtoehtoa, että sinä saattaisit joskus olla väärässä, ja että ATE ansaitsisi sinulta anteeksipyynnön virheellisistä natsikytkössyytöksistä?
   
  Skøgø, Kel Varnsen, Pahviukko ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 10. draco76

  draco76

  Viestejä:
  1 570
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  caustic ja Good tykkäävät tästä.
 11. wanderer_

  wanderer_ Team R&T

  Viestejä:
  2 078
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016

  En ole.
   
  PCB tykkää tästä.
 12. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  4 325
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Viimeksi muokattu: 06.12.2018
 13. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  4 381
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tää koko keskustelu on ollut aivan yhtä vitun olkiukkoa ja tahallista väärinymmärtämistä. Koko paska lähti siitä liikkeelle, että minä totesin perussuomalaisten osallistumisen samaan tapahtumaan PVL:n kanssa on paskaa "peeärrää". Sitten on saanut kuulla uusnatsien vähäisestä määrästä ja antifasta, vaikkei kumpikaan ollut se mun alkuperäisen postauksen pointti.
   
 14. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  4 325
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Jos ennakkoasenne on tuo, että asia on omassa päässä lyöty lukkoon eikä mitkään faktat voi sitä omaa käsitystyä muuttaa, sitten ei ole mitään edellytyksiä mihinkään keskusteluun. Sitten on vain säälittävää ääriäainesta, ihan yhtä säälittävä tapaus kuin ne natsit.


  Voin kertoa että itse olen aika monta kertaa tänne forumille meinannut postata jotakin. Sitten olen kesken viestin kirjoittamisen tarkastanut faktat (mahdollisimman neutraalista lähteestä), oppinut asiasta jotain uutta, muuttanut käsitystäni ja jättänyt viestin kirjoittamatta, TAI muuttanut sen sisältöä aika paljon verrattuna siihen, mitä alunperin aioin kirjoittaa. Suosittelen tätä muillekin.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2018
  DJEzko, Skøgø, Pahviukko ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 15. PCB

  PCB

  Viestejä:
  333
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eikö sun google toimi, vai muutenko esität tyhmää? Jankutat asiasta, joka on ihan yleisessä tiedossa. Lapsellista vänkäämistä.
   
  ttjm tykkää tästä.
 16. ATE

  ATE

  Viestejä:
  5 524
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei näytä niitä lähteitä olevan sinullakaan?
   
  Kel Varnsen, Pahviukko, Holotna ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 17. Heimolainen

  Heimolainen

  Viestejä:
  371
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  En mä ainakaan tiedä, ja ihan mielelläni voisin nuo todisteet ottaa vastaan.

  Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
   
  piru tykkää tästä.
 18. Itsetehtymies

  Itsetehtymies BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2018
  Mitä olen näihin natsiaatteen kannattajien kirjoituksiin tutustunut, niin he jopa kannattavat jonkinlaista Suomen liittymistä Venäjään aikanaan. Kuulemma siellä kun on tulevaisuuden "arjalaisvaltio", niin olisi kaikkien "arjalaiskansojen" edun mukaista olla osa Venäjää. Vielä pidemmälle asia vietynä, kannattaisi kaikkien "arjalaiskansojen" myös omaksua ainoaksi kulttuuriksi ja kieleksi venäjä ja uskonnoksi venäjänordotoksia, näin vältyttäisiin tulevaisuudessa kaikenlaisilta eräpuraa aiheuttavilta sodilta, kuten toisessa maailmansodassa jossa oli paljon eri kulttuureja, kansoja, uskontoja ja kieliä, siksi eivät voineet mitenkään omaksua "saksalaisarjalaista" ideologiaa.

  Erittäin epäisänmaallista porukkaa siis. Sama jos kaikki omaksuttaisiin islami, arabiankieli ja kulttuuri, näin vältyttäisiin monelta ongelmalta.
   
 19. ATE

  ATE

  Viestejä:
  5 524
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Hieno hommahan tuo Kohti vapautta uusnatsikulkue kun vetää puoleensa takkutukat kananmunineen niin kunnon isänmaalliset ihmiset saa sitten marssia rauhassa 612:ssa.
   
  caustic ja Daemoni tykkäävät tästä.
 20. wanderer_

  wanderer_ Team R&T

  Viestejä:
  2 078
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016

  Eiköhän samat (natsi-)ihmiset ehdi molempiin, ainakin osallistumaan. Kätevästi jätetty 4 h väliä ja eka kulkue loppuu Töölöön, josta toka alkaa. (Ihan sattumalta tietenkin.) Välissä ehtii ottaa muutaman kaljan. Ns. etkot:kahvi:

  Itsenäisyyspäivänä marssitaan ympäri Helsinkiä – tarkista täältä, osuvatko mielenosoittajat juuri sinun reitillesi
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2018
  Donaldo tykkää tästä.
 21. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 007
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Joskus ainakin onnistui. En tiedä onko se muutettu. Mutta vaikka olisikin epähuomiossa hyväksynyt itsensä liittämisen johonkin ryhmään, niin ei siltikään ole vastuusta sen ryhmän kirjoittelusta. Yhtä vähän kuin minä olen vastuussa mitä iotechissä kirjoitellaan, vaikka olen sattunut tänne oikein rekisteröitymään.
   
 22. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  7 040
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Kaverin voi kutsua ryhmään mutta kutsu pitää hyväksyä. Eikö joskus ollut noita bait and switch juttuja, joissa alunperin isänmaallinen ryhmä muuttui ajansaatossa täysin äärilaidan nasuiluksi ja sitten siellä oli vanhoja jäseniä edelleen alkuajoilta?
   
 23. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  2 476
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Siellä ne keskustelunaiheet kiltisti marssii. Urpoa sakkia.
  [​IMG]
   
 24. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  7 040
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Siellähän ne. On polpo mainittu, Saksan mallin natsiliput otettu mukaan ja kansanpetturia huudetaan :facepalm:

  Miksi noi muuten Kallioon lähtivät marssimaan vai oliko ainoa vapaa alue? Tuolla ne tarvitsee yhtä monta poliisia turvakseen kun joka talo on täynnä vihamielisiä.

  [​IMG]
   
 25. draco76

  draco76

  Viestejä:
  1 570
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Itsenäisyyspäivänä Suomi vastaisia. Sama kuin punalippu liehuisi.
   
  kekkeruusi, Donaldo, ttjm ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 26. Chloe

  Chloe AMD fanboy Tukijäsen

  Viestejä:
  7 765
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eiköhän taas lueta hyvä tovi miten viattomat anarkomarkot ovat joutuneet väkivaltaisten natsipoliisien uhriksi. Ottaakohan legendaarinen kumiluoti-Jari taas osumaa? :hungry:
   
  DJEzko, Holotna, Jurppii ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 27. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  4 325
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Niin, ja tämä on siltä oikealta natsimarssilta("kohti vapautta"), ei 612-marssilta.
   
 28. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  7 040
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Mä luulen, että Jari kuuluu ennalta sisälle otettavien porukaan tänäkin vuonna.
   
 29. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  7 040
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Jep. 612 on kai siistiytynyt ihan asialliseksi.
   
 30. PCB

  PCB

  Viestejä:
  333
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  On se hienoa, että Poliisi turvaa natsilippuja liehuttavaa paraatia.
   
 31. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  2 476
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Kaippa nuo sinne jatkomarssillekkin lähtevät. Niin näppärästi saatu järjestettyä peräkkäin samaan paikkaan ettei tarvitse reissata koko porukan busseilla paikasta toiseen. Poliisi vei natsiliput tosin.

  Ehkä joku päivä saadaan vielä lisäksi joku ISIS porukka joka on samalla tavalla suomenvastainen mukaan samalle marssille. Voivat sitten vaikka mennä naimisiin keskenään ja muuttaa kaikki jonnekkin autiosaarelle. :tup:
   
 32. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  741
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Natsiliput ovat aiheuttaneet lehtimiesten mukaan inhoa tavan kansassa. Oulun tapahtumat eivät aiheuttaneet mitään niin voimallisia reaktioita että niissä olisi lehdissä kirjoitettu.
   
  DJEzko tykkää tästä.
 33. Plebsant

  Plebsant

  Viestejä:
  370
  Rekisteröitynyt:
  21.01.2018
  Kyllä se Suomen Poliisi turvaisi kommunistilippuja heiluttelevaa sakkiakin. Se on katsos niitten tehtävä ja työ. Poliisin tehtävä on yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpito. Ihan aatteeseen, poliittiseen suuntautumiseen katsomatta ja hyvä näin.
   
  rane58, DJEzko, Skøgø ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 34. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 551
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Osa noista taitaa ihan oikesti uskoa että enemmistö kansasta on samaa mieltä kun ne itse eli elää todella vahvassa kuplassa.En todellakaan usko että porukalla on mitään mielipidettä koko lipusta tai porukasta.Tulee vähän samanlaiset fiilikset noista kuin niistä taistolaisista/vassareista paitsi että suhtaudun noihin posiitivisemmin kuin kommunisteihin/taistolaisiin/vasemmistolaisiin/vihreisiin/kd porukkaan yms.Itselleni toi on vain saksan lippu vuosilta 1933-1945 ja ilman kyseistä saksaa täällä puhuttaisiin todennäköisesti venäjää ja suomea puhuvat suomalaiset olisi siirretty jonnekin uralin taakse yms.:D:kahvi:
   
 35. draco76

  draco76

  Viestejä:
  1 570
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Kuka on siis kuplassa? Noi natsit vai sinä? Kenties molemmat?
   
  Turd Ferguson, Plebsant ja ttjm tykkäävät tästä.
 36. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  7 040
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  On kyllä aika kuplaista kuvitella, että natsisaksan liput Helsingin kaduilla ei herätä mielipiteitä tai tuntemuksia. Ollaan kuitenkin saavutettu se piste, jossa Hitlerin tuominen keskusteluun ei ole enää mikään suhteeton veto :facepalm:
   
  Tarnado, Donaldo, Plebsant ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 37. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 551
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Epäilisin että porukka täällä helsingissä vaan katsoo että uusnatsit marssii rauhallisesti aiheuttamatta sen enempää hässäkkää jonnekkin torille pitämään jonkun puheen->himaan/jatkoille sen enempää ajattelematta.Enemmän porukka närkästyy noista hihhuleista jotka huutelee niille ja alkaa haastamaan riitaa niiden kanssa joka sitten on johtanut noihin poliiseihin ja muihin varotoimiin eli katuja pistetään kiinni yms.
   
 38. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  7 040
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  No eikö se just ole se ajattelu? Porukka katsoo vaan, että tuossa menee nyt tyyppejä, jotka on avoimesti tunnustuksellisia natseja, ihailee Hitleriä, toteuttaisi etnisen puhdistuksen, yhdistäisi Pohjoismaat jonkinlaiseksi autoritääriseksi diktatuuriksi jne. Ei siis mitään suomen sisun puttepossuja vaan ihan sitä itseään, mihin ei koskaan saa ketään muuta missään oloissa verrata.
   
  draco76 tykkää tästä.
 39. taxman

  taxman

  Viestejä:
  623
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  [OT]Avaatko vähän ajatuksenjuoksuasi, kun en ole koskaan kuullut järkeviä perusteluja olla liittymättä Natoon mahdollisimman nopeasti? Mielelläni ymmärtäisin, miksi joku on eri mieltä.[/OT]
   
 40. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  2 476
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Pakko varmistaa tulkitsinko tämän oikein, tuo "epäilisin" aiheuttaa tulkinnanvaraa. Mielestäsi helsinkiläisiä siis ei harmita avoimet natsit vaan ihmiset jotka sanoo natseille vastaan? Vai oliko se niinpäin että tarkoitat epäileväsi tuon harhaisen kuvitelman todellisuutta?
   
 41. delerium

  delerium

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Mielestäni hienoa että nyt PVL:n porukalla oli ihan oikeasti natsiliput mukana, niin nyt ei ole enää mitään epäselvyyksiä kuka on natsi ja kuka ei.

  Saisivat vaan pysyä poissa 612-marssilta.
   
  rane58, DJEzko, kekkeruusi ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 42. PCB

  PCB

  Viestejä:
  333
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minusta olisi vielä selkeämpää, jos olisivat mukana 612-marssilla hakaristilippujen kera. Parhaiten tulisi selväksi tuon kulkueen ideologia.
   
  Aloe tykkää tästä.
 43. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 007
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jos minä haluaisin provota mahdollisimman tehokkaasti, niin tottakai minä natsilippua heiluttelisin. Olen muuten aika pitkälti sitä mieltä, että nykyään ei mitään oikeita natseja ole. On vain hauskaa larpata natsia.
   
  Holotna tykkää tästä.
 44. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 551
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  No koska olen tossa vieressä ja vähän kauempana parissakin osoittessa asunut niin enemmän noi poliisit/muut hihhulit aiheuttaa häiriöitä kuin tollainen marssi joka olisi ohi n20 minuutissa.Varmaan v*tun siistiä yrittää katsoa jotain telkkaria yms jos/kun kadulta näkyy koko ajan jotain poliisiautojen valoja yms.Tollaista marssia ei edes huomaisi jollei sattuisi olemaan kadulla juuri samaan aikaan kun se menee ohi.
   
 45. Donaldo

  Donaldo

  Viestejä:
  415
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2017
  Voi jösses. Suomen poliisi on nyt jo hihhuleita jotka häiritsee Marko-Petterin television katselua. Että antakaa natsien vaan kaataa suomalainen demokratia, ette mene sinne väliin niine vilkkuvaloinenne!

  Kuvastaa minusta hyvin yhteiskuntamme erään aineksen älyllistä kyvykkyyttä, mutta toisin kuin natsit, me ei tapeta teitä. Me elätetään verovaroillamme myös nämä Marko-Penat. Ja se on parempi kuvio kuin poikien pistäminen uuniin. Jotkut pojista nimittäin isoksi kasvaessaan saavat vähän sitä älliäkin päähänsä.
   
 46. Diziet Sma

  Diziet Sma

  Viestejä:
  579
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Osittain joo. Vaan eipäs unohdeta sitä tosiseikkaa, että kyseinen Saksa sopi Molotov–Ribbentrop-sopimuksella Suomen kuulumisesta Neuvostoliiton etupiiriin ja antoi Stalinille vapaat kädet tehdä täällä mitä huvittaa. Samoin kyseinen Saksa esti sen minkä pystyi Suomea saamasta ulkomaista apua, kun Stalin pani täytäntöön omaa osuuttaan sopimuksesta.

  Saksan antama ase- ja muu apu jatkosodan aikana oli sinänsä oikein hyvä asia. Mutta kokonaisuutta katsoen se oli laiha lohtu, kun koko jatkosota oli suoraa seurausta Saksan aiemmasta perseilystä.
   
  kekkeruusi ja ttjm tykkäävät tästä.
 47. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 551
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sä et vaan tajua kun et ole ison kaupungin keskustan lähittyvillä asunut puolta ikääsi mitä tolla tarkoitin.Noita poliiseja ei tuolla tota määrää olisi ilman näitä hihhuleita jotka sinne menee haastamaan riitaa noiden kanssa.
   
 48. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  741
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Minusta natsit on ongelma lähinnä vähän sellaisten hitaasti käyvien päässä. Nämä mamut sen sijaan oikeasti tekevät muutakin kuin aiheuttavat pahaa mieltä muillekin kuin ylen toimittajille.
   
  rane58, DJEzko, Skøgø ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 49. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 551
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jatkosota oli kylläkin jatkumoa talvisodalle eikä saksa olisi pystynyt mitenkään estämään talvisotaa.Toi sopimus merkitsi saksalle sitä että jakoi puolan nl:n kanssa ja se ei hyökännyt saksan kimppuun kun ne hyökkäsi ranskaan eikä se liittoutunut ranskan/englannin kanssa.
   
 50. delerium

  delerium

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Haluatko tarkentaa lausuntoasi, meinaatko että kaikki 612-marssilla olevat ovat siis natseja?