Kissat, nuo universumin hallitsijat ja ihanat karvapallerot

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 809
Onko kukaan ulkoiluttanut kissaa yöllä pimeässä? Viime yönä klo 1.00 kierrettiin omaa pihaa ainakin 30 minuuttia. Tuo 13v kissa "vanhus" oli rohkeampi kiertelemään ja haistelemaan. Ei ollut niin pelokkaan oloinen yöllä. Olisi varmaan viihtynyt huomattavasti kauemminkin pihalla.

20240727_151430~2.jpg
 
Liittynyt
16.11.2020
Viestejä
2 686
^ Tulee ite nukuttua yöllä ja kisut ulkoilutettua sen mukaisesti, että ei oikein kokemusta. Kissahan on yöeläin ja saalistaisivat luontaisesti hämärässä, että kai se voi näkyä tuossa sisäkissankin aktiivisuudessa.

Meillä mennään kyllä minusta ihan aktiivisesti riippumatta siitä mennäänkö ulos aamulla, päivällä vai illalla..
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 809
Juu. Jos tuo kisu/killi muutenkin rohkaistuisi ulkoiluista. Ei ole kai ollut ulkona, ainakaan paljoa ja silloinkin toki kiinni.

Ehkä oli kissalle uutta olla pimeässä ulkoilemassa. Tuskin on koskaan ennen ollut ihan pimeässä :) Kissan näköhän on kanssa pimeässä oikein hyvä ja hälyääniä on yöllä olemattomasti. Autotieltä vain jotain huminaa kuuluu.

Autoilun, maaseutuilun ja mökkeilyn jälkeen ei ole halunnutkaan niin pihalle. Sisällä turvallista. Kerran kisu pääsi livahtamaan liian isolle lukitun ikkunan välistä pihalle, mutta huomasin tuon heti ja kävin kantamassa sen pihalta sisälle. Ja joskus oven välistä livahtanut. Onneksi ei lähtenyt aivan karkutielle heti. Pitää vain hätistellä kisua oven läheisyydestä tai parempi pitää toki kaksi ovea kiinni, niin ei ole mitään mahdollisuutta. Nyt siis jo joko tottunut, tai ei kiinnostakaan ulkona olevat heinät niin paljoa. Oon antanut syödä vapaasti heinää aina silloin tällöin. Usein kumminkin seurailee ikkunasta katutielle, kun kisu on kiipeilypuun päällä (kissanhuoneessa). Mutta sänky myös kiva, jos siinä satun itse oleskelemaan.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 170
Viestejä
4 328 903
Jäsenet
72 147
Uusin jäsen
Cas100

Hinta.fi

Ylös Bottom