Keskustelua TechBBS-foorumin säännöistä ja moderoinnista

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 584
Eikö ylläpidon poistamasta viestistä tule nykyisin ilmoitusta?
Yleensä on tapana aina laittaa jonkinlainen kuittaus poistettavasta viestistä, mutta toiminto pitää poistaessa valita erikseen. En ainakaan äkkiseltään löytänyt sinun lähiviestihistoriastasi mitään poistettua viestiä.
Jos esim. ketjua siivotaan reilummin, niin ei taida silloin tulla ilmoitusta...
Ei vaikuta asiaan, poistetaanko yksi viesti vaiko sata. Aina saa saman ilmoituksen ruksittua poistaessa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
22 615
Joku voisi taas käydä tuolla:

Sama vänkääminen siellä jatkuu, kuin myös whataboutismi - ja onko se nyt hyvästä, että tasaisin väliajoin tullaan ketjuun toistamaan samoja asioita, eikä olla opittu yhtään mitään muiden vastauksista? Sitten joutuu toistamaan samat asiat uudestaan ja uudestaan..

Se käy vaan harmittamaan, kun tod.näk. taas odotetaan kuukausi ja sitten tullaan sanomaan ne ihan ne samat asiat (joista yksi henkilö ollut banneissa) ja tätä vaan jatkuu. Sama keskustelu on käyty niiiiin monta kertaa edellisillä sivuilla, että menee koko hommasta maku. Sitten "uutena asiana" tullaan taas väittämään samoja asioita aina tietyin välein ja toivotaan, että tällä kertaa joku ei jaksa kumota virheellisiä väitteitä. Tai no, viimeaikoina väitteitä on hiottu niin, että ne ovat puolitotuuksia , mutta samaa potaskaa ne vielä ovat, ja jättävät asioita kertomatta. Sitten muita syytetään mutusta, itse ei laiteta tietenkään mitään lähteitä (tosin lähteinä on selvästi pelkästään Jimm'sin tiedotteet) ja kaikki lehtijutut tai median uutisointi unohtuu, kun sivu vaihtuu..
 

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 584
Täällä aina valitetaan moderoinnista, mutta annan nyt myös kiitosta @Juha Kokkonen, viestini ei ollut säännösten mukainen mutta selvitys miksi näin ei ollut ja asia saatiin selvitettyä ja päätökseen oli erinomaista palvelua ja toivon että jatkossakin käyttäjää kuunnellaan!

Kiitos :tup:
Asiallisella ja rakentavalla kommunikoinnilla pääsee yleensä varsin pitkälle. Tässäkin keississä oli yksi detalji, jota en ollut moderointia tehdessäni tajunnut huomioida, joten lopputulos jäi vähän puolitiehen. Käsi sen osalta pystyyn virheen merkiksi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
246 294
Viestejä
4 301 031
Jäsenet
71 828
Uusin jäsen
Maija_koo

Hinta.fi

Ylös Bottom