Eihän tässä keittiö asiassa ollut mistään sen ihmeellisemmästä kysymys kuin että vitutti.
Aivan samalla tavalla luulisin myyntihenkilöä vituttavan jos viisi minuuttia ennen sulkemisaikaa tulee asiakas joka haluaa tietää ummet ja lammet siitä ja tuosta. Tai onkohan koskaan missään virastossa tai pankissa (tai IT-tuessa) vastattu puhelimeen viittä vaille viisi perjantaina? Erona toki että myyjä joutuu jauhamaan paskaa sen viisi minuuttia ja virastoissa ei vastata. Kokki kuitenkin tekee sen ruoan, ammattilainen ilman "jekkuja".
Jos kiireinen ravintola jossa tilauksia tulee muutenkin koko ajan niin asialla ei ole väliä. Jos kahteen tuntiin ei ole käynyt asiakkaita (korona) ja viittä vaille tilataan ruokaa jonka valmistaminen kestää kauan niin se vituttaa. Ei sille mitään voi.
Aivan samalla tavalla luulisin myyntihenkilöä vituttavan jos viisi minuuttia ennen sulkemisaikaa tulee asiakas joka haluaa tietää ummet ja lammet siitä ja tuosta. Tai onkohan koskaan missään virastossa tai pankissa (tai IT-tuessa) vastattu puhelimeen viittä vaille viisi perjantaina? Erona toki että myyjä joutuu jauhamaan paskaa sen viisi minuuttia ja virastoissa ei vastata. Kokki kuitenkin tekee sen ruoan, ammattilainen ilman "jekkuja".
Jos kiireinen ravintola jossa tilauksia tulee muutenkin koko ajan niin asialla ei ole väliä. Jos kahteen tuntiin ei ole käynyt asiakkaita (korona) ja viittä vaille tilataan ruokaa jonka valmistaminen kestää kauan niin se vituttaa. Ei sille mitään voi.