Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
IT-ala on hämäävä joustavuuksineen, kun jos lähipiiri ja tuttavat on samassa, kyllä aikaiseenkin aikaan on tarvetta työlle.Olen ollut koko urani töissä keski-euroopassa ja briteissä, eikä missään näy muutamaa yksittäistä aamuvirkkupoikkeusrs lukuunottamatta porukkaa töissä ennen 8:30:ntä paikallista aikaa.
Ehkä muilla teollisuuden aloillatilanne on eri kuin IT ja telecom-alalla jossa itse olen.
Tottakai, mutta eikö tässä nimenomaan puhuttu toimistotyöajasta. Se toimistotyö kun melkein määritelmänsä nojalla sopii mainiosti liukuvaksi.Maailmassa on aika hemmetisti muutakin työtä kun toimistoduunarin liukumataivas.
Toimi nyt, kukakohan nuo kaikki vapaaehtoiset mielipiteet lukee.
Toimii aivan naurettavan huonosti. Näyttää lähinnä tältä:Eipä toimi enään
Ei tuolla nyt tuhansia enempää voi kerralla olla. Mistä ovat noin paskan serverin edes löytäneet
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/2018-summertime-arrangements?surveylanguage=FI
Riippuu tarkoitatko fyysistä heräämistä vai sitä, että nuppikin alkaa toimia. Ensimmäinen riippuu ihan päivästä, mutta jälkimmäinen ottaa useamman tunnin. Mitä valoisampaa, sen nopeammin tulee ”valmista”. Optimi olisi, jos heräisi valoisuuteen. (Paras työteho sattuu siihen aikaan, kun aamuvirkut on jo kotona poissa häiritsemästä.)Miten myöhään sä oikeen heräät? Sillonhan alkaa aurinko pilkottaa vasta joskus ysin jälkeen pahimmillaan.
Varmuuden vuoksi nyt täsmennän, että tuo alkuperäinen kommenttini oli puhdaasti samanlainen, mitä nämä aamuidiootit päästelee suustaan iltavirkuille. Jostain syystä tämä aamuidioottien ryhmä ei vaan ymmärrä tai halua ymmärtää, että ei ole tahdosta kiinni. Sillä ei ole sen kanssa mitään tekemistä, etteikö tarvittaessa pääsisi ylös. Ei vaan oo tehokasta, jos nollat taulussa istuu koneen käynnistymiseen asti. Reilumpaa se työnantajallekin on, että saapuu mahd. virkeenä.No en tietenkään, jos kelloja siirretään yöllä niin toki herään tunnin eri aikaan. Lähinnä kommentoin tuota että mene myöhemmin nukkumaan niin heräät myöhemmin niin ei se nyt toimi ihan niin.
Näinhän ne kyselyt kannattaa aina teettää, niin ei tarvitse lukea niin paljoa kansalaisten vääriä mielipiteitä. Lomakkeen olen sentään nyt päässyt täyttämään, mutta vielä että sen saisi lähetettyä...
Palvelinta pidetaan ylla verovaroilla. Jos on hidas, niin voit katsoa peiliin.On aikamoinen fail tuo palvelimen ylläpito.
Jaa, hyvinhän tuo sivusto toimi, vastattu on... Kuinka virallinen tuo sivusto, siis onko tuolla oikeasti mahdollisuus vaikuttaa esim kellojen kääntelyyn, vai jotain huttua mikä menee olankohautuksella ohi?
"Äänestys päättyi elokuun puolivälissä. Siihen osallistui 4,6 miljoonaa EU-kansalaista."Ja nyt on tästä EU:n kyselystä tullut tulosta: yli 80 prosenttia haluaa lopettaa vensklaamisen. Katsotaan mitä tuo EU-syöpäläinen tekee seuraavaksi.
Valtaenemmistö haluaa lopettaa kellojen siirtelyn
"Äänestys päättyi elokuun puolivälissä. Siihen osallistui 4,6 miljoonaa EU-kansalaista."
Hyvä otantakin vielä asiaan, jospa se nyt viimein herättää tekemään asialle jotain.
(alle)Prosentti on jo aika kova saavutus kyselyssa kuin kyselyssa.Silti alle prosentti EU:n väestöstä vastasi. Toivottavasti asia kuitenkin etenisi.
(alle)Prosentti on jo aika kova saavutus kyselyssa kuin kyselyssa.
Taisipa olla ennatys EU verkkokyselyissa.
Saksalaismediat: Yli 80 prosenttia EU:n kansalaiskyselyyn vastanneista haluaa luopua kesäajasta
"EU-komissio ei ole vielä julkaissut virallisesti kyselyn tuloksia. Se on kerrottu, että kyselyyn vastasi 4,6 miljoonaa ihmistä (siirryt toiseen palveluun), mikä tekee siitä EU:n historian suosituimman verkkokyselyn. Aiemmin EU-komission kyselyt ovat keränneet enintään noin puoli miljoonaa vastaajaa, kirjoittaa ARD."
Kannattaa muistaa etta esim usein suomessa gallupeissa on joitain tuhansia ihmisia, eli promille tai vahemman koko asukasluvusta. Prosentti vaatisi noin 55000 vastausta suomessa.
Tehdaan niita nettikyselyita muistakin aiheista ja niihin vastaa ne jotka niihin haluaa vastata. Aivan yhta biased ne muutkin ovat.Täytyy nyt ilonpilaajana todeta myös se, että gallupeissa pyritään edustavaan otokseen, kun taas tuossa nettikyselyssä ne vastasivat, jotka halusivat. Muutosta haluavat voivat siis olla vahvasti yliedustettuina.
Toivon toki olevani väärässä tässä epäilyssä.
Yli 80 prosenttia Euroopan komission verkkoäänestykseen vastanneista haluaa, että kellojen siirtämisestä luovuttaisiin, kertoo muun muassa saksalainen Deutsche Welle.
Äänestyksessä kysyttiin myös, pitäisivätkö vastaajat parempana talvi- vai kesäaikaa. DPA kertoo, että suuri osa siirtämisen luopumisen puolesta äänestäneistä suosi kesäaikaa talviajan sijaan.
Suomessa tietysti tuokin voidaan pilata, mutta jos tuloksen mukaan mennään niin pysyvä kesäaika Suomeen.
Käsittääkseni myös Suomi luetaan Itä-Eurooppaan, jolloin tuo olisi kaikkein huonoin vaihtoehto minun mielestä. Mieluummin sitten pitäisin vaikka tämän nykyisen järjestelyn, niin olisi tosiaan edes puolet vuodesta käytössä järkevä aika.Keski-eurooppa kesäaikaan ja itä-eurooppa talviaikaan niin on se täkäläisten kauppiaiden toivoma yhteinen aika. Suostuisikohan länsi-eurooppa ruuvaamaan kelloja kaksi tuntia tuossa tilanteessa, epäilen.
Ei se haittaa vaikka GMT+3 jääkin saamatta kunha ruuvaaminen loppuu.
Kyllä kesäaika parempi on. Varsinkin näin syksyllä ja keväällä sitä pystyy nauttimaan valoisista illoista luonnon helmassa. Olisi aivan perseestä, jos syyskuussa alkaisi jo kuuden maissa hämärtymään.
Ei se talvi- tai kesäaika vaikuta yhtään siihen, koska se valoisa tulee. Se vaikuttaa vaan siihen, mitä se kello silloin näyttää.
Kaikkein epäloogisinta on, kun joskus samat ihmiset valittaa sitä kuinka aamulla on vaikea herätä aikaisin, ja sitten myös sitä, kun illalla tulee liian aikaisin pimeä.
Tosin kerta valtaosalla kansasta on varmaan suht kiinteät työajat niin sillä on väliä että laskeeko se aurinko kello 18:00 vai 17:00.
Oikeasti niitä työaikoja olisi järkevämpää siirtää kuin sitä kelloa. Ne työajat siirtyy hyvin helpolla kun niitä vaan päätetään siirtää.
Kellon siirtäminen taas aiheuttaa epäjatkuvuusongelmia kaikelle, missä on mitään kelloon siduttua kirjanpitoa.
Ei se talvi- tai kesäaika vaikuta yhtään siihen, koska se valoisa tulee. Se vaikuttaa vaan siihen, mitä se kello silloin näyttää.
Kaikkein epäloogisinta on, kun joskus samat ihmiset valittaa sitä kuinka aamulla on vaikea herätä aikaisin, että "miksi maialman pitää pyöriä niin aikaisessa rytmissä" ja sitten myös sitä, kun illalla tulee liian aikaisin pimeä, että kesäaika olisi parempi.
Nykymaailmassa iltaisin touhutaan kaikenlaista. Ei eletä keskiaikaa, jolloin pimeällä ei ollut mitään tekemistä.
Missasit sitten täysin pointin.
Ei se, mitä siinä kellotaulussa sattuu lukemaan, vaikuta siihen, koska on ilta tai koska on aamu.
Jos halutaan lisää valoisaa aikaa työpäivän jälkeen, mennään töihin aiemmin ja lähdetään sieltä aiemmin.
Jos halutaan nukkua pidempään, sitten mennään töihin myöhemmmin, viivytään siellä myöhemmin, ja sitten on työpäivän jälkeen valoisaa aikaa vähemmän.
Nämä on kaksi täysin toistensa kanssa ristiriidassa olevaa asiaa, eikä niitä voida saada yhtä aikaa vaikka kuinka kelloja siirreltäisiin näyttämään mitä tahansa.
Käsittääkseni myös Suomi luetaan Itä-Eurooppaan, jolloin tuo olisi kaikkein huonoin vaihtoehto minun mielestä. Mieluummin sitten pitäisin vaikka tämän nykyisen järjestelyn, niin olisi tosiaan edes puolet vuodesta käytössä järkevä aika.
Mitä oikein sekoilet Onnistuuhan se jo nyt, kun kelloa runkataan, niin saadaan kesällä tunti valoa iltaan lisää.
Eikä saada.
Sillä saadaan aikaan vain se, että jos mennään töihin sen kellon mukaiseen aikaan ja tullaan töistä sen kellon mukaiseen aikaan, sieltä töistä tullaan aikaisemmin pois.