Tärkeä Kauppa-alueen säännöt ja ohjeet

Liittynyt
12.05.2019
Viestejä
601
Tiedän tämän, mutta kuten ylempänä keskustellaan nimenomaan siitä, miten myyntipuolen huijareita saisi vähennettyä. En tiennyt, että se on käyty läpi. Mutta eipä tuokaan auta, jos myyntiinpistoa jatketaan nykyisestä viikosta vaikka kuukauteen. Tunnuksia voi luoda ja odotella. Ne jotka petoksia tekee, niin ne kyllä odottelee. Itse en ole huijareihin vielä törmännyt täällä, mutta ilm. niitä kuitenkin on täälläkin.
Oli verkkopankkitunnistautuminen tai ei niin netissä tapahtuvaa petostelua tuskin saadaan mitenkään järkevästi 0% asti, on vain erilaisia tapoja hidastaa tai vähentää toimintaa, juuri mitä tuo nykyisen viikon 'cooldownin' pidennyskin tekisi.
 
Liittynyt
10.10.2017
Viestejä
159
Eihän sitä mitenkään saa kokonaan kitkettyä.
Verkkopankkitunnistautumiselle kuitenkin saa huom. helpotettua henkilön tunnistamista. Esim. huuto.net:ssä, en ikinä osta "ei tunnistautunut":lta käyttäjältä mitään ja ikinä en ole menettänyt pennin pyörylää huijareille. Haluan uskoa, että jonkun %-osuuden tuokin rajaa pois.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
840
Verkkopankkitunnistautumiselle kuitenkin saa huom. helpotettua henkilön tunnistamista.
Mikä hyöty? Sä et edelleenkään saisi sen kaverin henkilötietoja itsellesi. Huijaustapauksessa poliisi saisi ihan samalla lailla henkilötiedot käyttöönsä maksun perusteella, kuin ilmankin tunnistautumista. Eihän tuo tunnistautuminen tee mitään muuta, kuin parhaassa tapauksessa rajaa tunnukset yhteen per henkilötunnus palvelun käyttöönotosta lähtien.
 
Liittynyt
01.12.2016
Viestejä
204
Mun mielestä tuolla näyttisten myyntiosiossa on nyt sääntötulkintaa, joka ei ihan tunnu osuvan maaliin. Näyttistä (Asus RTX 2080 Strix OC) on myyty black fridayna Gigantissa ryysishinnalla, jolla a) nettikauppaan sai jonottaa tunnin b) silti tuotteet myytiin alle minuutissa c) heti ko. tarjouksen jälkeenkin käytetyistä yksilöistä sai helposti enemmän. Joku karenssi on varmasti ihan paikallaan, ettei trokattuja tuotteita heti saa työnnettyä markkinoille tämän palstan kautta, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan ole asiallista, että ko. näyttisten omistajien kaivo on pysyvästi saastutettu maailman tappiin asti. Ei se nyt mitään hiton trokaamista ole, jos oot kuukausikaupalla käyttänyt tuotetta hyvällä omallatunnolla.
 
Liittynyt
02.03.2020
Viestejä
1
Rekisteröidyin yli 7 päivää sitten ja sain "Tervetuloa kauppa-alueelle" mitallin siltikään en pysty tekemään myynti ilmoitusta tarkoitus olisi myydä peliläppäri pois pölyyntymästä
 
Liittynyt
12.11.2018
Viestejä
231
"Ylläpito on käsitellyt raporttisi: Viesti keskustelussa x" - Tuntia vailla kolme päivää uppien välissä, ei nyt ihan noin pienestä sentään aleta valittamaan
Mitä varten ne säännöt ovat jos niitä ei pakoteta?
 

Freeze

Elitisti
Team Ryzen
Team NVIDIA
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 225
Rekisteröidyin yli 7 päivää sitten ja sain "Tervetuloa kauppa-alueelle" mitallin siltikään en pysty tekemään myynti ilmoitusta tarkoitus olisi myydä peliläppäri pois pölyyntymästä
Kokeile seuraavana päivänä uudestaan, se ei muutu muistaakseni klo 2400 vaan jonkin ajon jälkeen.
 

Nom

homo debilis obēsus
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
459
Voisiko joku moderaattori tehdä pienen muistutuskierroksen paikkakunnasta otsikossa? Nyt tuntuu kuin joka kymmenennessä ilmoituksessa löytyy tälläinen ominaisuus. :think:

Kehitysehdotus: Tämän voisi laittaa pakolliseksi takaliitteeksi myyntialueen otsikoinnissa kuin "myydään" toimii nyt etuliitteenä, jos siis Xenforo taipuu sellaiseen.

@Sampsa @escalibur
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
84 846
Viestejä
1 745 086
Jäsenet
37 657
Uusin jäsen
KarponHannu

Hinta.fi

Ylös Bottom