- Liittynyt
- 28.03.2018
- Viestejä
- 1 399
Kokeiltu. Uunissa paahtuu pieni erä hyvin. Yleensä lasin läpi pystyy bongaamaan ne ajoituksen kannalta tärkeät "raksuvaiheet". Hyvän kahvipaahtimon tuoksun sijaan tuleekin helvetillinen pohjaanpalaneen katku. Kannattaa ennen kokeilua irrottaa palovaroittimet ja haudata ne metrin syvyyteen, lähettää puoliso ja lapset maalle ja pitää liesituuletin päällä ja sitten tuulettaa kaksi päivää. Kahvissa on heti paahdon jälkeen ruohomainen sivumaku, muistaakseni n.kolmessa päivässä kahvi paranee ihan kelvolliseksi. Taisin aikanaan Hasbeanistatilata tilailla papuja, sieltä nuo raa'atkin. Muistan nähneeni raakoja papuja muuallakin.Pitäiskös palata vanhaan aikaan,kun ei ollut nykyajan kahviautomaatteja.
Ensin raakakahvia,sitten paahdetaan levyllä,sen jälkeen jauhatus,kahvinkeitto,juonti.
Kahvit — Postimage.org