Noin 10 vuoden kokemuksella suosittelen, osta Gaggia. Satasen hintaeron uskon olevan perusteltu.
Varmasti parempiakin löytyy mutta tuo on parhaimpia entry leveleitä mitä käyttävät Italiassakin kotikoneina. Netistä voi googlailla Gaggia kokemuksia. Itsellä vielä Italiassa tehty laite, taisivat siirtää valmistuksen pois Italiasta, siksi juuri ehkä kannattaa googlailla onko laatu vielä yhtä hyvä.
Tarvitset myös hyvän myllyn joka jauhaa tarpeeksi hienoa, itsellä oli aluksi Zassenhaus espresso -malli eli manuaali, sillä jaksoin veivata pari vuotta, tulee todella hienoa jauhatusta.
Sitten Graefin CM 702 mylly, ihan ok, mutta ei saanut tiettyjä papuja tarpeeksi hienoksi jauhettua.
Nyt ollut muutaman kuukauden Sage Dose Control ja se on hintalaadultaan erinomainen, kartioterät varmistaa tarpeeksi hienon jauhatuksen, saa vaikka turkkilaisen kahvin tehtyä joka vaatii jo todella hienoa "pölyä". Hinta alle 200€.