• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Israel, Jerusalem, palestiinalaiset ja kumppanit

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 290
Ainoat, jotka tuolla suunnittelevat kansanmurhaa ovat islamistit (Ovat useastikin todenneet, että haluavat tuhota israelin ja tämänkinkertainen hyökkäys osoitti, että menetelmät olisivat tappaminen raiskaaminen, kiduttaminen ym.) Muiden onneksi Israel ei ole antanut siitäväin tuhota itsään, käännellen vain toista ja toista poskea.

Muiden onneksi islamin kannattajat ovat yleensä melkoisen jälkeenjäänyttä, keskiaikaista porukkaa, kaikkine typerine tapoineen, joita ei voi muuttaa, jotta kehitys etenee siellä hyvin hitaasti, vaikka rahaa on ollut, kuin roskaa..
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 180
Viestejä
4 349 208
Jäsenet
72 362
Uusin jäsen
akvavitix

Hinta.fi

Ylös Bottom