Hyvä työtuoli?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kautium, 20.10.2016.

 1. Vipu

  Vipu

  Viestejä:
  586
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Omasta mielestä verkko paras tuoliin kuin tuoliin.
   
 2. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  957
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Nyt on persiön alla Iskun slim. Meni tunti etsiessä kaikki säätönappulat, ja vieläkin parhaat säädöt hakusessa omalle ruholle kun mittaa on 188 ja painoakin parin pikkujannun verran. Tuntuu kyllä ovelan ryhdikkäältä istua kun ei voi röhnöttää niinkuin entisessä pelijakkarassa, ja noita säätöjä on enemmän kuin kaikkein kalleimmassa pelituolissa. Jospa tähän tottuu ajan myötä. Tämä jakkara ei ole kovin tuore tapaus mutta päälliset ei ole menneet miksikään eikä muutenkaan mekanismit rutise eikä kitise.
   
 3. Maxwell

  Maxwell

  Viestejä:
  219
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Vanha tuoli oli enemmän design- kamaa eli ei kovin mukava, ja lisäksi kun pyörät irtosi niin oli niin matala ettei voinut enää käyttää. Päädyin sitten budjettiratkaisuun (189 eur) eli Ikean Markus -tuoliin, ja olen kyllä tyytyväinen.

  Ei tämä nyt ihan vedä vertoja ns. oikeille konttorituoleille, isoimpana miinuksena käsinojia ei voi liikuttaa mihinkään suuntaan, joka hankaloitaa hieman parhaan ergonomian saamista hartioille. Tämän kyllä tiesinkin, mutta tutkittuani markkinaa, pitää ilmeisesti maksaa aika reilusti että saa käsinojiin myös eteen-taakse-säädön. Jossain 300-400 euron tuoleissa taitaa olla lähinnä korkeussäätö.

  En vietä kotona kauhean pitkiä aikoja koneella joten siihen tämä on hyvä. Myös riittävän mukava satunnaisesti etätyöpäivien tekemiseen.
   
 4. Maki-Taaki

  Maki-Taaki

  Viestejä:
  232
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Olisi työtuolin päivitys täälläkin mielessä.

  Muutama tärkeä kriteeri olisi, että käsinojat olisivat joko nopeasti poistettavissa ja takaisin kiinnitettävissä tai sitten ne saisi painettua ihan istuinosan tasalle. Tämä siitä syystä kun joskus tulee ajeltua autopelejä ja tuppaa nuo käsinojat tulevan tielle rattia käännettäessä. Toinen kriteeri olisi lukittavat pyörät tuota samaa autopelien pelailua varten. Tuoli liikkuu taaksepäin kun polkee jarrua. Lukittavista pyöristä voi sen verran tinkiä, että mikäli tuolista löytyy irroitettavat pyörät niin sekin riittää, koska itsellä on jemmassa 5kpl lukittavia pyöriä 11mm halkaisijalla olevalla tapilla niin nämä kyllä saa sitten tuoliin kiinni.

  Kuppipenkkiä ei tarvitse olla. Ihan normi istuinosa riittää. Sitten vaan ehdotuksia tulemaan jos tällaisista on muilla kokemuksia :)
   
 5. Masatir

  Masatir

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jos täällä ketään kiinnostaa, niin ihan kohta puoliin olen laittamassa myyntiin Martela Logic 3 (musta) ja Isku Step (musta/harmaa) työtuolit. Molemmat ovat siistissä kunnossa. Ovat molemmat palvelleet hyvin mutta tarkoitus olisi löytää jotain sirompaa, vaikka eivät nuokaan työtuoleista isoimmasta päästä ole.
   
 6. Moonland

  Moonland

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Täällä kanssa kiinnostaisi löytää työtuoli, joka ominaisuuksien puolesta palvelisi ratilla ja polkimilla pelatessa.
  Niin kuin sanoitkin, nuo lukittavat pyörät ja irroitettavat käsinojat ovat kyllä aika pakolliset ominaisuudet. Lisäksi arvelisin että istuimen ja selkänojan erilliset kallistussäädöt ovat tärkeät. Hyvä työasento ja ajoasento kuitenkin eroavat jonkin verran.

  Oma simracing ajopenkki/teline on tietysti paras vaihtoehto, mutta sellaisen omistavana olen todennut että se vie epäkäytännöllisen paljon tilaa asunnosta.
  Nykyisellä wheel stand pro:lla on mukava ajella, kun sen saa kätevästi taitettua kasaan työpöydän alle, mutta nykyisellä tuolilla ei ajoasentoa saa mitenkään mukavaksi.

  Olisi hyvä kuulla muiden kokemuksia, mikä tuoli olisi tähän käyttöön hyvä.
   
 7. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 608
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mulla on ollu lähi vuosina DX Racer R series, Martela Logic 4 ja nyt on Steelcase Leap V2 käytössä, mutta mikään noista ei ole ollut omille mitoille (183cm / 80kg) ihan täydellinen. Selasin saksan amazonin tuoleja ja tämä vaikutti erittäin mielenkiintoiselta: https://www.amazon.de/gp/product/B07NYWNFJ3/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A38Y7KJ45Z8DAS&psc=1 yleensä noilla säädöillä olevat tuolit maksaa monta kertaa enemmän ja tuossahan on paremmat säädöt kuin nykyisessä Leapissa joka uutena maksaa noin 10 kertaa enemmän. Keksiikö joku jotain negatiivista tuosta tuolista?
   
 8. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 800
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jos jokin vaikuttaa liian hyvältä...

  155 eurolla ei yksinkertaisesti voi saada laadukkaasti valmistettua uutta tuolia yhtään mistään. Kannattaa katella valikoimia vaikka aiemminkin linkitetystä Shoutletista. Tällä hetkellä valikoima on aika paljon suppeampi kuin kuukausi sitten, mutta se elää koko ajan.
   
 9. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 608
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Noissa laadukkaimmissahan katteet on parhaimmillaan 70%. Herman Millerin tuolit kiinnostaisi, mutta niissäkin on omat vikansa ainakin arvostelujen mukaan niin ei huvittaisi maksaa ihan ok tuolista yli 1000€. Aikoinaan kun jotain 20€ tuoleja käytin niin nekin kesti vuosia joten vaikea uskoa, että kestävyys tulisi heti vastaan noissa.

  Säädöt on ne mitkä suurimmassa osassa tuoleista on ongelmana ja tuosta ne löytyisi.

  EDIT: Harmi ettei suomesta taida löytyä mitään paikkaa jossa olisi kunnolla noita eri malleja testattavana? Jotenkin tuntuu olevan mahdoton löytää tuolisi jossa olisi kunnon säädettävä alaselkätuki, käsinojat sekä niskatuki. Tietysti kallistukset yms. saisi löytyä. Pääsääntöisesti oli budjetti mikä tahansa niin vähintään yhden noista saa tiputtaa pois.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2019
 10. Marti77

  Marti77 Team H2O

  Viestejä:
  1 514
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Itsellä on nyt ollut Noble Hero tuoli n5kk ja olen ollut tyytyväinen ja on säilyttänyt muotonsa hyvin.
  On omalle kropalle turhan leveä mutta Sampsan testaama noble tuolissa ei ollut ristiseläntukea niin valitsin tämän version.
  Ainoa moite on noi muoviset kynärnojat mitä ei ole laadultaan erityisen hyvät mutta menevät tarpeeksi alas mikä on ongelma aika monessa mallissa.
   
 11. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 800
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Melkoiset vaatimukset sinulla, jos tosiaan nuo yleisesti hyväksi havaitut toimistotuolit eivät tarjoa riittäviä säätömahdollisuuksia. :beye:

  Sen olen huomannut, että halvoissa tuoleissa materiaalit ovat kokonaisuutena melkoisen kehnoja ja mm. keinumekanismin lukituksessa on usein väljää jne.

  Uutena en ostaisi mitään tonnin merkkituolia, mutta refurbished-versioina niitä saattaa saada hyvinkin edullisesti.
   
 12. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 608
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Martelan tuoleissa suurin ongelma oli ettei käsinojia saanut säädettyä sivuttais suunnassa ja selkänoja ei taipunut käytännössä yhtään taaksepäin niin ei ollut oikein kotikäyttöön sopiva. Leap V2 taas käsinojat ei nouse ihan tarpeeksi ylös, mutta noihin sai sellaiset pehmusteet jotka korjasi sen, mutta alaselän tuki ei ole tarpeeksi säädettävissä eikä ole pääntukea ollenkaan.

  Eikä mulla edes ole kovinkaan kummoisia vaatimuksia. Ei pitäisi kuitenkaan ihan mahdottomia olla vaadittu säädettävät käsinojat, alaselkätuki ja niskatuki. Kuitenkin ainakin ite ajattelen niin, ettei sillä varsinaisesti ole hirveästi merkitystä maksaako tuoli 1000€ vai 2000€ kun kuitenkin käyttötunteja kertyy sille niin paljon jos vuosia kestää. Nykyisin perus näytötkin ja näytönohjaimetkin maksaa sen 1000€ kpl ja niitä parin vuoden välein vaihdellaan :D
   
 13. Lassivv

  Lassivv Tukijäsen Team H2O

  Viestejä:
  884
  Rekisteröitynyt:
  12.02.2017
  Nähnyt muutamissa paikoissa rullaluistinten näköisiä pyöriö laitetun normi pyörien tilalle luulis olevan lattialle ystävällisemmät ja varmasti herkät pyörimään. Onko noita ihan erikseen tähän hommaan myynnissä vai pitääkö itse rakennella alusta asti?

  Itse tuoli keskusteluun niin monta vuotta ollut jo erittäin tyytyväinn Martelan Logic 400 (niskatuella, ristiselän pumpulla). Loistavan tuoli ollut ainakin omasta mielestä jokainen säätö löytyy ja hintakin oli käytettynä sopiva vuosia sitten kun tuon hain.
   
 14. xJBEZx

  xJBEZx

  Viestejä:
  90
  Rekisteröitynyt:
  31.03.2017
  Nämä tuli hommattua itse viime vuonna ja hyvin ovat pelittäneet. Plussaa kahdesta lukittavasta renkaasta niin pysyy tuoli paikoillaan jos liikaa eläytyy. Varmista oman tuolin yhteensopivuus kuitenkin ennen tilaamista.
   
 15. Vipu

  Vipu

  Viestejä:
  586
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mistä tommosia siis saa ja minkä nimisiä ne on että osaa edes etsiä.
   
 16. Dualram

  Dualram

  Viestejä:
  380
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vipu ja Lassivv tykkäävät tästä.
 17. Lassivv

  Lassivv Tukijäsen Team H2O

  Viestejä:
  884
  Rekisteröitynyt:
  12.02.2017
  Mistäs hommasit?
   
 18. xJBEZx

  xJBEZx

  Viestejä:
  90
  Rekisteröitynyt:
  31.03.2017
 19. Moonland

  Moonland

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Tuliko ihan oikea linkki? En näe ainakaan mainintaa pyörien lukitsemismahdollisuudesta.
   
 20. xJBEZx

  xJBEZx

  Viestejä:
  90
  Rekisteröitynyt:
  31.03.2017
  Viimeksi muokattu: 24.10.2019
 21. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  957
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Onko tässä iskun slimissä selkänojan ruuvit sen iskun logolla varustetun myovipötkylän takana, kun hieman heiluu tuo selkänoja. ei kehtaisi alkaa hajottamaan tuolia jos se onkin vaikka jossain toisessa paikassa. Siis jos joku on joskus kyseisen tuolin kanssa pelehtinyt?.
   
 22. Pandabird

  Pandabird

  Viestejä:
  31
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2019
  Ikea Markus työtuoli, kangaspäällystetty tietysti.

  +Ammattimainen ja tyylikäs
  +Saatavuus
  +Varaosat
  +Hinta
  +Luotettava
  +Tukevat käsinojat
  +Korkea selkänoja
  +Ergonoominen ainakin keskikokoisille ihmisille
  +Mukava jousittu selkänoja joka tuo mukavan keinutuoliefektin jos haluat nojata taakse pelisessioiden välissä
  +Ilmava Selkänoja
  +Kevyt kantaa mutta vaikea kaataa
  +Rullaa tasaisella pinnalla todella nätisti
  +Hiljainen!
  +Ei liikaa säätöjä ja vipuja, helppokäyttöinen


  -Tekonahkaversio, hiostava ja kuluu.
  -Käsinojat ei pysty säätää
  -Istuintyyny rypistyy melko nopeasti, pehmuste aika heikko laatua
  -Käsinojien kumiset päällysteet, hajoavat helposti ja helppo alkaa nyppiä materiaalia pois (meinasin vetää kaveria turpaan sen takia)  Yhteenveto: luotettava tuoli joka pääset helposti kokeilemaan Ikea käynnillä ja sit takuulla löydät kirppis-sivustoilla. Taisin maksa omastani 50e enkä kadu sitä ostosta hetkeäkään.

  Voisin kertoa että olen jyskin pilipali tuolit käyttänyt paljonkin ja eniten on ärsyttänyt säädettävien käsinojien huteruus. Joten kiinteät ovat paljon parempi mulle. Kaverin pelituoli on vähän lapsellisen näköinen vaikka onkin mukava. Joten aika pal makuasia kai.
   
  kothimo tykkää tästä.
 23. KLF

  KLF

  Viestejä:
  674
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Noi kaksi yhdistämällä sai hyvän. Kun kauan sitten ostamani aito/tekonahkaversio tuolista päätyi kierrätykseen, kierrätin käsinojat tähän uuteen kangasversioon.
  Nahkajakkarassa istuinosa ja käsinojat on aitoa nahkaa ja ne pysyivät hyvässä kunnossa kun kaikki tekonahkaosat kuoriutuivat lattialle.

  Itse en käsinojia pahemmin käytä tämän tuolin kanssa. Kyynärpäät on pöydällä (vanha ikean kulmapöytä).
   
 24. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Omalle ruholle tuo Ikean Markus ei antanut tarpeeksi tukea ristiselälle, ja kuukauden päästä piti heivata mäelle koko laitos. Myös käsituet olivat huonosti mitoitettu.
   
 25. Miguel

  Miguel genderfluid sapiosexual demisexual questioning

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kuten aiemmin todettiinkin, nämä kaksi boldattua taitavat parantua oleellisesti tekonahkaversiossa, koska omalla tekonahkaisella Markuksella on alun 10+ vuotta rullailtu, ja käsinojien pehmusteet ja istuinosa ovat ehkä ne ainoat edelleen hyvässä kunnossa olevat.

  Liikkumattomat käsinojatkin ovat lähinnä makuasia, koska itse ainakin pidän sitä yhtenä parhaana ominaisuutena, kun ne osuvat omiin mittoihin kohdilleen, ja koska ovat yhtäpuuta, niistä voi ottaa tukea ja niihin nojata eri asennoissa istuessa ihan eri tavalla kuin esimerkiksi toimistolla olevassa Iskun Step+ tuolissa, jossa käsinojat elävät ihan omaa elämäänsä pienestäkin osumasta :D

  Itse lähinnä kerään motivaatiota matkustaa Ikeaan hakemaan toista Markusta, koska olen niin tyytyväinen ollut tuoliin sekä sen hinta-laatusuhteeseen, ainoastaan nyt alkaa nuo istutut tunnit pikkuhiljaa näkyä tuolissa
   
 26. Territorial

  Territorial

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  26.03.2018
  Ostakaahan joku multa Iskun Steppi pois. Pääsen verhoilemaan seuraavaa.
   
 27. killerm

  killerm

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  04.03.2017
  Onko jollain kokemuksia, miten pelituolit eroavat työtuoleista eli vaikka Arozzi/Ak-racing vs Ikean/Masku työtuoli, jossa molemmat ovat ~300€ hinnoissa? Mitään merkkejä tai osto paikkoja en ole edes vielä oikein katsonut. Itsellä tällähetkellä tällänen 100e pelituoli, joka alkaa pikku hiljaa menemään rikki ja narisemaan liikaan, jonka johdosta olisin uutta tuolia hankimassa. Etätöitä kuitenkin 4x viikossa ja sen lisäksi pelailen, joten aika paljon tulee loppupeleissä istuttua, jonka takia ajattelin nyt satsata vähän laatuun ja mukavuuteen.
   
 28. iHarri

  iHarri

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  03.02.2019
 29. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 608
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tämä kiinnostaisi itseänikin. Vaikuttaisi aika hyvältä tuo tuoli ja noin 500€ halvemmalta kuin vastaavilla säädöillä olevat tuolit.
   
 30. Leopardi

  Leopardi

  Viestejä:
  981
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Noita Optimum on töissä ja on tosiaan oikeasti hyviä istua, mutta halpa hinta tulee sellaisen perus heppoisen oloisen markettirakenteen muodossa.
   
 31. Masatir

  Masatir

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 32. Dille92

  Dille92

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  24.03.2018
  Pro 40

  Tämmöistä jakkaraa olisi tarjolla jonkun matkaa alle neljänsadan, onkohan laadullisesti järkevä hankinta? Takuu 5v. Malli ja ominaisuudet vaikuttaa hyviltä hintaluokassa. Ilmeisesti samaa valikoimaa kuin edellä mainittu Optimum Z tuoli. Kokemuksia?
   
 33. dmntn

  dmntn

  Viestejä:
  63
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Sain käsiini Martela Logic 300 työtuolin ilman niskatukea ja rikkinäisellä pumpulla. Saako näihin jostain varaosia?
   
 34. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 112
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Martelalta saa. Ei kaikissa malleissa ole niskatukea vaikka sille paikka olisikin tuolissa jos sitä ei ostaessa ole tilattu.
   
 35. Sepek

  Sepek

  Viestejä:
  602
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Saako jostakin Isku Step2? tuoliin istuimen kaasujousta?
   
 36. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 112
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Oletko suoraan iskulta kysynyt? Myös aiemmin joku mainitsi AliExpress tilanneensa kaasujousen. Ne on aika standardi tavaraa kuitenkin, kunhan mitta on oikea.
   
 37. Sepek

  Sepek

  Viestejä:
  602
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  No en, täytyypä kysyä.
   
 38. Benji

  Benji

  Viestejä:
  347
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Kokonaispituuden ja iskun lisäksi olisi syytä tarkistaa voima. Vanhassa lukee mahdollisesti joku koodi, jolla voi löytyä tarkat speksit.
   
 39. Territorial

  Territorial

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  26.03.2018
  Nostovoima pitäisi riittää lähdes kaikissa uusissa jousissa. Steppi on painava tuoli joten hieman kuolettunut jousi tuntuu stepissä täysin kuoleentuneelta. Mulla on yksi kappale uusia jousia Jyväskylässä hyllyssä.
   
 40. Sepek

  Sepek

  Viestejä:
  602
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sain uuden jousen Iskusta kokeiltavaksi. Ei lähtenyt vanha irti istumen päästä. Taistelu jatkuu huomenna. Lähti viimein irti, isossa viilapenkissä ja vielä isommalla muovivasaralla.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2019 klo 11:38
 41. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 112
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Siihen on oma työkalukin olemassa irroitusta varten. Ne on todella tiukasti kiilautuneena tuoliin kiinni. YouTubesta löytyi muistaakseni videoita missä oli erilaisia tapoja irroittamiseen.
   
 42. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 800
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Minä en ole onnistunut saamaan useista kyselyistä huolimatta yksityishenkilönä Martelalta minkäänlaisia varaosia mihinkään tuoliin. Tai no, paikallisessa Iskussa oli renkaita johonkin malliin, mutta siinäpä se sitten.

  Yrityksille palvelua irtoaa helpommin, kun voivat laskuttaa aina vähän ekstraa samalla.
   
 43. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 112
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Ainakin firman sähköpostin kautta yksityishenkilönä tuli vastaus, mutta ne osat voi olla hintavia oman kokemuksen mukaan. Olen myös yksityishenkilönä huollattanut ilman kuittia käytettynä ostetun tuolin takuuseen martelalla.
   
 44. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 800
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Huollattamisesta en tiedä, kun ei ole lähistöllä Martelan huoltopisteitä, mutta yhteenkään yksityishenkilönä lähettämääni sähköpostikyselyyn eivät kuitenkaan ole koskaan vastanneet. Yritin kerran myös puhelimella, mutta ei irronnut varaosia sitäkään kautta.

  Kyse on ollut koko ajan Martelan James H -tuolin käsinojasta, joka 3v sitten johti osaltaan tämän ketjun perustamiseen. :D

  Olen tuota saanut fiksailtua eri tavoin vuosien varrella, mutta ihan mielelläni ostaisin siihen uudet käsinojat silti. Tosin saattaa saada uuden istuimen samalla hinnalla.
   
 45. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 112
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Maksoivat melkein 100€, kun kysyin hintaa martela logic käsinojan päälliselle, jätin ostamatta, kun niiden tyyppivika on se, että ne hajoaa iän myötä.
   
 46. Henezki

  Henezki

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2017
  Dxracer pelituoli ja väärällä korkeudella ollut työpöytä rikkoi selkäni pari vuotta takaperin. Käytettynä ostettu ja uudelleenverhoiltu Kinnarps 6000 ollut nyt alla jo hyvän tovin. Voin selkävammaisena suositella muillekkin. Pystyy kyllä istumaan pitkiäkin aikoja ilman ongelmia. Ainoa ongelma on tuolin pitämä natina. Varmaan loppuisi kiristelemällä ja rasvailemalla jotain?
   
 47. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 112
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Miten se tuoli selän rikkoi? Taisit kuitenkin itse istua huonossa asennossa jotenkin siinä. Vaikka miten kalliin tuolin omistaa niin on niissä silti mahdollista huonosti istua jos röhnöttää niissä.
   
  Zalskin tykkää tästä.
 48. Skye

  Skye

  Viestejä:
  150
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Onko kellään tullut missään keskusteluja/tietoa vastaan Kinnarpsin tuolien korjaamisista/yleisimmistä vioista? Oma Kinnarpsin 6000/8000(?) -sarjalainen vuodelta 2000 vapauttaa kallistuksen, jos päästää reilummin painoa istuimen etuosaan.
  Olen miettinyt jonkun pelituolin ostoa, mutta jos tämän saisi jotenkin korjattua, niin voisi varmaan lopettaa mietinnät taas toistaiseksi.