Hyvä työtuoli?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kautium, 20.10.2016.

 1. Joda

  Joda

  Viestejä:
  213
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Samaa skeidaa mitä löytyy niin Jyskistä kuin Maskusta. Kummatkin firmat myyvät täyttä kuraa ja sattumalta jatkuvasti -50% alessa kaikki. Todellisuudessa täyttä kiinakuraa jota yritetään myydä ylihintaan.
   
  Alfredson tykkää tästä.
 2. bajamaja

  bajamaja

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2016
  Itselläkin ollut uuden työtuolin metsästys vireillä jo hyvän aikaa ja voi jumalauta että on kyllä vaikeaa löytää suomesta osuvaa jakkaraa ATK käyttöön.

  On tullut kierrettyä ikeat/jyskit/iskut/maskut/askot/martela outletit/ym. konsonanttihirviöt mutta ei vain kertakaikkiaan tunnu löytyvän sitä oikeaa sitten millään. Paljon on tullut hyviä tuoleja vastaan missä ns. pers- ja selkäosa on hyvä mutta sitten käsinojat tai niskatuki on huonoja eikä niitä saa säädettyä mieleisekseen. Tai sitten jos on kokonaisuutena hyvä tuoli niin sitten ulkonäkö on ruma kuin rullatuoli eikä sellaista kotiin halua. Aina on joku osa-alue mikä kusee joko itse tuolissa, käsinojissa tai niskatuessa.

  Välillä tuntuu että onko tuolin suunnittelija itse edes istunut minuuttiakaan tuotoksessaan kun jo kauppaan kävellessä näkee että tuossa hirvityksessä ei varmasti ole kenkään hyvä istua vaikka hintalappu sanoisi 300-400€.

  Eihän tämä voi olla näin vaikeaa :confused:
   
 3. edup

  edup

  Viestejä:
  2 236
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko sulla jotenkin poikkeukselliset mitat vai miten ei säädöt riitä esim. Iskun tai Martelan toimistotuoleissa? Vai meneekö ne kaikki siihen rumien tuolien kategoriaan?
   
 4. KLF

  KLF

  Viestejä:
  654
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  n. kymmenen vuotta on tehnyt tehtävänsä. Ei sellainen suojus olisi ollut huono idea aikanaan, nyt on myöhäistä.

  Vaihtoehtoisesti siihen tuoliin voi alunperinkin hankkia erilaiset renkaat. Eipä se vaan koskaan tule mieleen kun innoissaan uutta tuolia pistää kasaan :)
   
 5. Alfredson

  Alfredson

  Viestejä:
  159
  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Ainakaan mun 2009 markuksessa ei ollut lukkorenkaita (siis mitkä on jarrut päällä jos ei istu) ja ei tehneet mitään damagea lattialle. Käsittääkseni noi jarrulliset turvapyörät on tulleet vasta tässä ihan viimevuosina.

  On mulla kyllä lattialla esim combat rudder pedaalit mitkä vähä väliä liukuilee jaloissa, eikä ole mitään jälkiä jäänyt niistäkään kyllä... ja lattia paskainen kuin mikä :D
   
 6. Alfredson

  Alfredson

  Viestejä:
  159
  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Kesällä btw kävin testaamassa kahta kallista tuolia: Kinnarpsin 8-sarjalaisen, sekä Malmstolenin valvomotuolin. Molemmat eittämättä laatutuoleja. Tuo kinnarps säätyi kyllä joka ikiseen suuntaan hienosti, niskatukikin säätyi niin paljon etten edes tienny olevan mahdollista. Keinukin oli todella hyvä. Mutta jotenkin olo istua oli hutera, selkänoja, vaikkakin muotoiltu, tuntui jotenkin kahdelta laudalta missä hieman pehmustetta: kova ja ei antanut tukea. Ei iso juttu, mutta kun tuolista maksaa n. 1200e niin kaipaisi about täydellisyyttä ... ja tuossakin oli muoviristikko! Tosin tuskin ne hajoavat.

  Malmstolen vaikutti todella hyvältä muuten, mutta jostain syystä kun sillä keinuessa halusi mennä ryhtiin istumaan niin se keikkasikin järkyttävään miinuskulmaan (perseosa etuosa siis lattiaa kohden) ja tuntui että siltä tippuu.. Missään en tuollaista ole ennen nähnyt. 1300e tms hintaa. Ehkä tuota oppii käyttämään tai sitten käyttäjän virhe.

  Lopulta vielä haluisin jossain testata sitä KAB seatingiä ja Ergotekniikan 8100:sta. Käytän töissä Ergon 9000:sta, ja se on kestävä ja hyvä tuoli, mutta aika "karvalakki" hintaansa nähden, tuo hieman kalliimpi 8100 vaikuttaa paremmalta.

  Toistaiseksi kuitenkin kiikun tällä Ikean Makella, keinuskelessa takakenossa jalat rahilla -meingillä tämä ei häviä ergo9000:lle oikeastaan yhtään. Juuri tämä pelastaakin markuksen keskiverron ergonomian, jos alkaa ahdistaa työasento pidemmän päälle niin jalat suoraksi ja keinuen, ja kroppa lepää. Mielestäni hyvin valvomotuolimainen laite.
   
 7. Topeli

  Topeli

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2019
  -
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2019
 8. kothimo

  kothimo

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  30.06.2018
  Mites Workplaceofficesta tai muusta vastaavasta KABin tuoleja tilanneet, menikö toimituksessa kauan aikaa ja minkä hintaiset oli teidän tuolit?
   
 9. xJBEZx

  xJBEZx

  Viestejä:
  73
  Rekisteröitynyt:
  31.03.2017
  Lupasivat 4-5 viikkoa. Nyt on viikko 8 menossa ja pitäisi viimeinkin olla matkalla ja ensi viikolla saapunee. Taisi olla 13.-16. kesäkuuta kun tilasin. Liekkö kesälomat painaneet siellä päässä toimitusaikoja pidemmäksi. En muista hintaa oliskohan ollu vähän päälle 700 puntaa, mutta en voi varmaksi sanoa. Director-malli.
   
 10. Territorial

  Territorial

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  26.03.2018
  Laskin Stepin hintaa, vieläkin myynnissä.
   
 11. Hermannintuoli

  Hermannintuoli

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  26.08.2019
  Kunhan rekkauksesta tulee vaaditut 7 vrk täyteen laitan myynti-ilmon erittäin hyvässä kunnossa olevasta Herman Miller Mirra -työtuolista.
   
 12. Topeli

  Topeli

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2019
  Hinta, sijainti?
   
 13. Hermannintuoli

  Hermannintuoli

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  26.08.2019
  Meneekös tämä sääntöjen mukaisesti tässä mainostaa, mutta 350eur on pyynti ja sijainti Kupittaa, Turku.
   
 14. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 589
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mulla on Steelcase Leap V2 tällä hetkellä käytössä, mutta tuoli on ollut melkoinen pettymys. Käsinojat ei nouse tarpeeksi ylös ja kallistuskulmaa ei voi säätää sekä selkänoja ei tule tarpeeksi eteen joten pitäisi jotain parempaa löytää. Onko Herman Millerit ne mitä kannattaisi etsiä. Käytettynä on oikeastaan pakko ostaa. Aikaisemmin oli Martela Logic 4 ja 400 käytössä muttei nekään oikein tuntuneet mukavalta ja varsinkin käsinojien säädöt oli melko avuttomat.

  Ostaisin ton ylemmän Mirran, mutta harmillisesti asun Riihimäessä turhan kaukana eikä ole autoa.
   
 15. Topeli

  Topeli

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2019
  Suosittelen työntämään hiiret ja näppikset pidemmälle pöytää ja heittämään käsinojat huitsin....
   
 16. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 589
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuolla tavalla on mielestäni vaikea saada hyvää asentoa aikaiseksi ja pitäisi tilata huomattavasti syvempi pöytä kun nyt on 90cm tai muuten katsoisin näyttöä melko läheltä. Nuo Herman Millerin tuolit vaikuttaisi olevan muutenkin ainoita tuoleja joissa on kaikki tarvittavat säädöt. Oikeastaan jokaisessa testaamassani tuolissa on aina joku ominaisuus häirinnyt.
   
 17. kothimo

  kothimo

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  30.06.2018
  Harmi vaan että käytettynä Herman Miller Aeronin hankkiminen on melkoista hakuammuntaa Suomessa. Lähes päivittäin olen Torin vilkaissut läpi ja omaan silmään niitä on sattunut vain muutama. Jenkeissä niitä on Craigslistissä ym aivan tolkuttomasti.
  Katselin kyllä että ebaystakin saa käytettyjä Aeroneita ihan kohtuulliseen hintaan, mutta tuotteen oikeasta kunnosta on vaikea saada varmuutta kun tuotteen myyjä myy jotain paria kymmentä samanlaista tuolia ja kaikki tuolit ovat "kuin uusia". Palautusoikeus varmasti on, mutta postit varmasti joutuu maksamaan palauttaessa ja ne varmaan ovat ihan tuntuvat.
   
 18. Topeli

  Topeli

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2019
  Itse en taas käsinojia voi käyttää ilman hartia kipuja :) Alkuun tuntuu joo oudolle. Kyllähän 90 cm riittää laittamaan näytön reilusti yli käsivarren mitan päähän :p Jokaisella kumminkin omat mieltymykset. Tutkiskelin aikoinaan oikean oppista "posturea " paljonkin, sillä istun koneella vähintään 10h päivään. Käsinojat lähti ensimmäisenä ja seuraavaksi tulikin sähköpöytä.

  Itteä kanssa aina kiinnostanut :D Joskus nähnyt jotain yritysten huutokauppoja, mutta oo kerennyt huutamaan.
   
 19. Hermannintuoli

  Hermannintuoli

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  26.08.2019
  Jos Millerin tuolien säädettävyys ja laatu ovat mieleen niin kannattaa googlata tuo Mirra.

  Paras käyttökoe oli kotikonttorilta käsin tehty projektin go-live joka venyikin 25h pituiseksi. Pari tuntia olin tuosta ajasta syömässä yms, mutta eipä ollut mikään paikka jumissa eikä kipeä.
   
 20. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 589
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mulla on jo sähköpöytä ja oikeastaan kaikki on säädettävissä, mutta jotenkin itellä tuntuu ettei kädet ole optimaallisella tasolla kun ne on pöydällä jos tuoli on oikein säädetty. Olen tuota kyllä jonkin verran kokeillut. Mulla on myös 32" näyttö tietokoneessa ja se ei ole ihan tuossa pöydän perässä kun siinä on johtoreikä kannessa näytön takana. Näppäimistö taso vai mikä onkaan viralliselta nimeltään voisi olla myös toimiva ratkaisu itelle. Tuoli tosin on pakko joka tapauksessa vaihtaa.

  Harmi, että nää tuolit vaan on ihan älyttömän kalliita kun katteet on melkoiset.
   
 21. Ernomies

  Ernomies

  Viestejä:
  140
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Executive kankaalla maksoi 995€ postikuluineen vuonna 2012. Toimitusaikaa en muista.

  Tuossa alkaa olla kaasujousi tiensä päässä kun pitää ainakin pari kertaa päivässä nostaa korkeutta.
   
 22. kothimo

  kothimo

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  30.06.2018
  Torissa on myynnissä käytetty Herman Miller Aeron (B-koko) PostureFitin kanssa. Tuoli on Hyvinkäällä ja pyynti on 650€. En viitsi linkata kun en tiedä onko sallittua laittaa jotain Tori-linkkejä. En myy tuolia itse, ajattelin vaan että joku saattaisi haluta ostaa.
   
 23. huomena

  huomena

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Pystykö noita iskun step tuoleja huollattaa missään?
   
 24. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 023
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Iskun kautta varmasti onnistuu.
   
  huomena tykkää tästä.
 25. C0ntrol

  C0ntrol

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Minulla olisi sänkyostoksen kylkiäisenä tullut 300 euron lahjakortti Vepsäläiseen ja tarve hyvälle työtuolille. Hayn AAC14 on ollut harkinnassa, mutta sitä ei löydy Vepsäläisen mallistosta. Kaipaisin ehdotuksia ja suosituksia.
   
 26. celeron

  celeron

  Viestejä:
  317
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Kyselin slim-tuoliin huoltoa Iskulta. Eivät kuulemma huolla/vaihda huonoja osia vaan vaihtavat kaikki kerralla. Muistaakseni ois maksanu reilun satasen.
   
  huomena tykkää tästä.
 27. ramram

  ramram

  Viestejä:
  101
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Eipä se Kinnarpsin kasitonninen(?) kauaa sitten kestänyt. Sain tämän 2000-luvun alussa ja nyt petti viimeinen pultti selkänojasta. Harmi vain kun firmalla on toimistokalustesoppari ei-niin-laadukkaita tuoleja myyvän firman kanssa. Pitää nyt kuitenkin jotain katsella.
   
 28. kjns

  kjns

  Viestejä:
  2 338
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Eli se on ollut (päivittäisessä?) käytössä jotain 15-19 vuotta vai? Ja nyt meni rikki? Jep, ihan paska, ei jatkoon.
  Muistan, että mulla oli sama fiilis kun mun rippijuhliin hankkimistani Eccon kengistä murtu pohja kun olin 32-vuotias :btooth:
   
 29. Hermannintuoli

  Hermannintuoli

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  26.08.2019
  Tuosta minulla myyntiketjussa olevasta Mirrasta kannattaa tarjota ihan rohkeasti. Se on vain tiellä, kun ei ole käyttöä.
   
 30. ramram

  ramram

  Viestejä:
  101
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  :D Sori, olis pitänyt laittaa sarkasmi-tagit. Onneksi mulla on tässä kotona samanlainen joka on pari vuotta myöhemmin hankittu (käytettynä). No, pitää antaa nyt halpiksellekin mahdollisuus.
   
 31. Retkis

  Retkis

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Martela Logic 400 omistajia paikalla? Olen tuollaista katsonut ja kävin koeistumassakin jo liikkeessä. Käytettynä siis, mutta uudelleenverhoiltuna. Onko mitenkä arvonsa väärti (450€) kun kaasujousi tuntui olevan hieman laiskanpuoleinen, ja säätönupikatkin löysät ja lukitukset temppuili? Toiminee siis kun saa ensin säädettyä kohdilleen eikä koske sen jälkeen..
   
 32. Hessu

  Hessu Team H2O

  Viestejä:
  3 706
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Toimii hyvin kaikesta huolimatta. Kaveri istunut reilu 10v tuollaisella jakkaralla ongelmitta. ainoastaan verhoilut kuluu
   
 33. Retkis

  Retkis

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Eli pitäisi kestää? Ei viitsisi heti tilailla läjää varaosia ja tuskin takuuseen tuollaiset menee kun kuitenkin käytetty kyseessä ja lähinnä itseä häiritseviä asioita.
   
 34. Hessu

  Hessu Team H2O

  Viestejä:
  3 706
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Itse olen istunut nyt kolmatta vuotta samaisessa tuolissa enkä ole (puutta koputtaen) kertaakaan joutunut mitään vaihtamaan. Jyskin jakkara hajosi tähän aikaan kappaleiksi. Tuo tuolin pumppu on hieman "laiska" tai jähmeä alkuun, mutta ainkin itselläni on alkanut likkumaan hyvin. Nuo napit ja säätimet ovat myös rennon oloiset, mutta kestävät kyllä ellet lekalla niitä pieksä.
  Ainut mikä itselläni on alkanut repsottamaan on käsinojissa olevat "kumipinnoitteet". Tuo siis alkanut hieman irvottamaan molemmilta puolista tuosta säätönapin vierestä. Ei iso ongelma ja tuon varmaan saa liimailtua takaisin, jos haluaa. Pysyvät siis paikallaan.
   
 35. khallerz

  khallerz

  Viestejä:
  402
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Hyvä tuoli se on mutta 450 euroa on kyllä mielestäni liian kova hinta. Ostaisin itse tuohon hintaan vain minttikuntoisena.
   
 36. Retkis

  Retkis

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  On kuulemma vaan niin haluttua tavaraa, ettei paljoa tinkimään aleta.
   
 37. Topeli

  Topeli

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2019
  Tuolia luokassa 400-600?

  | TAVARA TRADING TTR Oy tai | TAVARA TRADING TTR Oy onko mistään kotosin?

  Käytettyjä sais, mutta mieluiten ostaisin uutta jos tuohon hintaluokkaan jotain sais.

  Kaikki jakkarat vuosien mennessä kallistunu johonkin suuntaan, vasemmalle tai oikealle :D
  Pelkään että noi käytetyt on jo samassa kondiksessa.
   
 38. Territorial

  Territorial

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  26.03.2018
  Mullan on iso kasa Step tuolin osia Jyväskylässä.
   
 39. Daimonos

  Daimonos

  Viestejä:
  260
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Voisko joku KAB Executive:n omistaja vähän valaista, että mitä optioita tuohon on saatavilla/kannattaa kysyä (esim. mikä kangas kannattaa valita)? Olisin tuolta Briteistä tilaamassa tuolia, kun irtoaa alle tonnilla, ainakin ennen kuin Brexit iskee päälle :D
   
 40. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  932
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Onko jollain kokemusta Iskun slim työtuolista?, kun semmoinen olisi kohtapuoliin saatavilla ilmaiseksi. Nyt on persiön alla Arozzin pelituoli, ja ajattelin että ottaisin oikean työtuolin kun kerta ilmaiseksi irtoaa. Onko tuohon muuten saatavilla erikseen niskatuki, vai onko nuo jo tehtaalla asennettu valmiiksi?.
   
 41. Topeli

  Topeli

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2019
  | Shoutlet.fi miten nää tuotteet kuulostaa liian hyvältä, ollakseen totta?
   
 42. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 023
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  ei nuo nyt niin erikoisen halpoja ole.

  Kinnarpsin omistama palvelu eli eiköhän nuo ole vaihdossa tulleita niille, kun yritykset uusii kalusteita.
   
 43. GTX999

  GTX999

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tuli pitkään annettua tekohengitystä Jyskin halpismallille ja paikkaltua sitä mm. peltilevyillä kun muoviosat petti. Lopulta päätin hypätä suoraan syvään päähän ja tilata KAB:n Controllerin täältä. 850€ tuli hintaa posteineen ja heti kun sai perseen penkille tuli mieleen että tuoli olisi pitänyt vaihtaa jo 5 vuotta sitten, tuntuma vähän kuin hyvällä autonpenkillä istuisi. Sekin varmaan vielä paranee kun tuoli pikkuhiljaa muotoutuu kropalle. Palonestoaineiden tms. haju on melkoinen, tosin tuolikin on tullut tarrojen mukaan tehtaalta ulos vasta 10 päivää sitten joten toivottavasti tuo pikku hiljaa tuosta hälvenee.

  Edit: Tämä lähtikin myyntiin jos sitä kuitenkin vaihtaisi ACS Executiveen.
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2019
  Vipu ja joku tykkäävät tästä.
 44. Topeli

  Topeli

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2019
  Nii en tiedä näistä oikeestaan mitään, mut tuntuu että yllättävän halpoja jos kunto " uudenveroinen " kun vertaa muihin outletteihin.
   
 45. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 648
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Aika edulliselta näyttää minunkin silmään. Mm. Martelan Outletissa hinnat ovat järjestään kovemmat. Sekin vähän ihmetyttää, kun ei näyttäisi tulevan toimituskuluja lainkaan, tai sitten se niiden laskuri bugittaa.

  Juuri aamupiävällä hajosi käsinoja uskollisesti palvelleesta Martelan James H -istuimesta, joten pitää katella löytyisikö tuolta korvaajaa.

  Edit.
  Hahaa, sain vielä kerran korjattua omatoimisesti vanhan tuolin käsinojan, eli ei tarvitsekaan tilata uutta.

  On tämä James H kyllä melkoinen sotanorsu ollut, kun vuosien saatossa on pitänyt korjata vaikka mistä. Päällepäin näyttää edelleen lähes uudelta, mutta mm. juuri käsinojat on pultattu kiinni sellaisilla MacGyver-virityksillä, ettei ole tosikaan.

  Uusia käsinojia kyselin aloituspostauksessa tähän samaan istuimeen, mutta ei tunnu mistään irtoavan. :D
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2019
 46. Topeli

  Topeli

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2019
  :D Joku koira haudattuna prk!!!!!!!
   
 47. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 023
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  soittakaa nyt pompullat perkele, kun niin epäilyttävää on. Muuten vaan nuo ostetut tavarat käydään hakemassa kinnarpsin Keravan toimipisteestä ja onhan tuo nettikauppakin ollut jo useamman vuoden olemassa. Ei kaikki ryöstä asiakkaitaan, kuten martela tekee.
   
 48. Topeli

  Topeli

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2019
  Vitsihän se oli :) Asiasta kukkarukkuun tietääkö kukaan onko tämmönen mistään kotoisin?
  Alice XM työtuoli
   
 49. celeron

  celeron

  Viestejä:
  317
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Ite sain kanssa ilmatteeksi ko. jakkaran. Piti vaan käyttää verhoilijalla
   
 50. Topeli

  Topeli

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2019
  Oscar 50 | Työtuolit | Huonekalut Laukaa | Tyyliä ja laatua kaikkiin makuihin
  Tuollainen nyt tuli tilattua :D Tuun sit tänne vikisee ku heiluu joka suuntaan.

  Istunu nyt useamman vuoden pelijakkaralla ja tuli käytyä hierojalla ensimmäistä kertaa ja voin sanoa että iha heti en halua samaan kondikseen paikkoja :D

  Toivotaan että sais vähän paremman istumisasennon ja ergonomian, kun pelituolissa