Hyvä pesukone/kuivausrumpu/pesutorni?

Edit: vastauksessa eivät antaneet lisätietoa miksi nämä on "vanhoja käytöstä poistettuja"
Tämä siksi, että siellä on siakaspalvelussa joku mitään kieltä kunnolla osaamaton kärsimätön kiireinen ihminen, joka yrittää hatarasti kommunikoida käännösbotin kautta. I will close the ticket now.
 
Olipa mielenkiintoinen vastaus:


Pyysi tosin vielä toimittamaan SWIFT numeron, jotta voivat lähettää Irlantiin manuaalin cashback-hakemuksen. Piti vielä kysyä lisätietoa miksi kone on poistettu myynnistä, mutta en oleta saavani siihen vastausta. Kone oli uusi eikä minkäänlainen outlet-tuote.

Gigantti tunnetusti ostaa keskusvarastojen loppuja ja tämäkin varmaan sellainen hinnasta päätellen, mutta en aivan olettaisi silloin kuitenkaan ostavani käytöstä poistettua tuotetta. Tai mitä tuo sit oikeasti tarkoittaakaan.

Edit: vastauksessa eivät antaneet lisätietoa miksi nämä on "vanhoja käytöstä poistettuja"
Ei mitään uutta. Tuotevastuutapauksessa ilmoittivat, että kone on jo 6 vuotta vanha, joten emme ole vastuussa-vaikka kuitin mukaan 4 vuotta vanha....
 
En ymmärrä koko cashbackin konseptia, varsinkaan pesukoneissa, joita uusitaan harvakseltaan. Maksavat muutaman kympin siitä että saavat pommittaa mainoksilla loppuelämän?

--

Mitenkäs nuo UPO:n pesukoneet? Löytyisi 5 vuoden takuu, höyrytoimintoa, invertterimoottoria ja wifiä, sekä väitetään valmistetun Euroopassa. 348,99€.
En vain yhtäkkiä löydä muiden kuin eco-ohjelmien vedenkulutustietoja.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
256 108
Viestejä
4 448 634
Jäsenet
73 700
Uusin jäsen
shiinonen

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom