Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hyvää joulua!
Osallistu io-techin piparikakkutalokilpailuun 2024 Linkki osallistumisketjuun >>>
SER-huutokaupat hyväntekeväisyyteen käynnissä! Linkki huutokauppaan >>>
B818 etsinnässä, muttei taida oikeastaa löytyä missään alennuksesta.
Käytettynä löytyisi 100€?
DNA myymälästä asiakaspalautusversio hintaan 60 euroa?
Ei ole lukittu.DNA lukittu eli ei toimi Telian liittymän kanssa?
Ei tosiaan ole lukittu, mutta eivät ole kovin halukkaita myymään ellet ole DNAn asiakas ennestään, eli voi joutua ottamaan liittymän kylkeen ja sulkea sitten tovin päästä...DNA lukittu eli ei toimi Telian liittymän kanssa?
DNA myymälästä asiakaspalautusversio hintaan 60 euroa?
Kävin hakemassa kyseisen purkin, operaattori vapaa versio. Dna liittymällä pelaa moitteettomasti pätkimättä ja nopeus on hyvä. Konffaus helppoa. Ihan pätevä vekotin.
Pitääkö noita käydä kysymässä dna myymälöissä että onko niillä noita palautettuja vai näkeekö sen jostain netistä?
Lataappa tuommoinen ohjelma... sillä voi katsella ja muokata boxin asetuksia... ilmainen... ei lisenssipakkoa.Näkeekö tuosta B818 boksista
En itse ole hoksannut muualta kuin speedtestistä, uploadit nousi 17-25M väliltä 35-50M luokkaan pelkällä B1:llä.Nyt kun DNA on toimittanut tuon 11.0.1.1(H220SP1C182) ohjelmistoversion tähän purkkiin, niin mistä voin huomata tuon "4G uplink carrier aggregation" -ominaisuuden aktivoinnin. Eli onko tuolla hallintapaneelin käyttöliittymässä kohtaa, josta olisin voinut ennen päivitystä huomata että laite ei käytä tuota ominaisuutta? Tai toisinpäin, onko siellä kohtaa, josta voisin todentaa että tuo ominaisuus on toiminnassa?
Okei. Itsellä upload-nopeudet eivät ole muuttuneet mihinkään ja ovat n. 3-10M. Alueella toimii B20 hyvin sekä B1 ja B3 heikosti/keskinkertaisesti. En vain ole millään asetuksella saanut upload-nopeuksia nousemaan. Vaikka hallintapaneeli näyttääkin 4G+ niin silti upload ei ole yhtään parempi tai toimii huonommin kuin pelkällä B20 taajuudella. Siksi ajattelin että voisikohan jostain tarkistaa tuon ominaisuuden toimivuuden.
Pitääkö noita käydä kysymässä dna myymälöissä että onko niillä noita palautettuja vai näkeekö sen jostain netistä?
Lataappa tuommoinen ohjelma... sillä voi katsella ja muokata boxin asetuksia... ilmainen... ei lisenssipakkoa.
Pelkällä B20 taajudella tulee siis dl:23M ul:18M. Mutta kun yritän käyttää auto asetusta tai esim B3+B20, niin dl on sellaiset 70-130M ja ul n. 3-10M. Mutta okei en tiennyt että UL-CA vaatii paremman signaalin laadun kuin DL-CA. Vaikka siis DL-CA toimisi. Perin kummallista kuitenkin jos näin on.
Pitää käydä myymälässä kysymässä. Ja pyytää tilaamaan myymälään jos ei ole hyllyssä. Tai hakea toisesta DNA myymälästä jos lähiseudulla on toinen myymälä ja sen hyllysaldo näyttää olevan sellainen että sitä löytyy. Näkevät siis DNA myymälässä että onko sitä vaikka naapuri DNA myymälässä.
Näkeekö tuosta B818 boksista muuten mistään käytettyjä kaistenleveyksiä eri LTE taajuuksilla? Ouluun on tulossa yhteisverkko ja kiinnostaisi tietää onko se jo tullut jo yhdelle alueella käyttöön vai vieläkö mennään erillisella DNA:n verkolla.
Tai erottaako tuon onko boksi Yhteisverkossa tai DNA:n verkossa jotenkin muuten? Miten?
Mikä ohjelma? LTE-H Monitorissa em. tietoja en ainakaan itse löydä.
Näkee tukarin ID:stä. Nokialaiset ovat 40000-sarjaa.
Näiden lukujen perusteella olisi ilmeisesti edelleen DNA:n tukiasemassa kiinni eikä Yhteisverkon?
"Network: DNA
MCC-MNC: 244-12
TAC-CID: 12201-1606XXX
eNB Id: 62XX (sector 21)
UL: 1950,1 MHhz (band 1)
DL: 2140,1 MHhz (band 1)"
Taitaa kerran olla tehnyt saman, mutta tuossa on SIMmiä tarvittu muihinkin testailuihin niin on tullut tuuleteltua virtajohtoa kun modeemi on kätevämpi sammuttaa siitä kuin virtanapistansa
@Kuka_kusi_muroihini Tai mitenkäs sellainen kellokytkin, jota käytetään yleensä auton lämmityksessä? Katkaisisi sähköt joka yö tiettyyn aikaan.
Juu voisi tuokin toimia. Tosin sitten taas 24/7 pyörivät internetriippuvaiset järjestelmät täyttelevät virhelokia, kun kerran vuorokaudessa käy wan-yhteys alhaalla.
Entäs ihan vaan sulakkeen käyttäminen irti sulaketaulusta (tai automaattisulakkeen käyttö alhaalla)? Vai onko paljon muutakin saman sulakkeen takana?
Kiitos! Elisalla mennään.Mitä enemmän taajuuksia tolpassa ja mitä korkeempia taajuuksia sen parempi
Hakukoneella löytyy mm. seuraava osuma: What is HUAWEI Link+?Selailin asetuksia ja näyttää olevan joku huawei link+ ominaisuus tässä. Tarkoittaako tuo sitä että jos ostan esim seuraavan reitittiminen HUAWEI WIFI WS5200 NEW AC1300 REITITIN - Power.fi
..Niin tuo reititin toimii vähän niinkuin mesh laitteena. Eli se osaa vahvistaa wifiä toisessa päässä taloa ja siihen voi jopa ethernetin (rj45) laittaa kiinni jolla pääsisi samaan verkkoon?
Ei oikein löydy dokumentaatiota tuosta.
Tarkoitus olisi talliin laittaa jossa on kone missä ei ole wifiä, eli saisi senkin nettiin sillä rj45 piuhalla.
eli b818 ->wifi->ws5200reitittin->rj45->kone
Ei toimi... et saa kuin yhden ip tuon läpi ja muista että mokkulalla ja reitittimellä ei saa olla samat kotiverkon ip alueet käytössä vaikka ois ip-passtrough päällä. mokkula jää näkyviin tracertissa silti yhtenä hoppina eli laitat mokkulalle 192.168.0.1 ja pool toki samalle alueelle jonka jälkeen ip-passtrough päälle. Sitten sen perään tulevalle reitittimelle 192.168.1.1 ja pool samalle alueelle. Muuten jos molemmilla sama alue niin alkavat tappelemaan keskenään ip-passtrough päälläolosta huolimatta. Eli et voi tuon perään kytkeä kuin yhden reitittimen. Jos tarve useammalle aliverkolle jotka toisistaan erillään ja haluaa sen toteuttaa samalla purkilla niin tarvitsee reitittimen mikä tukee kyseistä ominaisuutta. Esim. TP-Link TL-ER7206 on tälläinen (nykyään toimii tuo multi-nets myös paikallisesti käytettynä uusimmalla firmiksellä... ei tarvitse enää pakosti cloud controlleria). Myös nämä linux-palomuurit on yksi vaihtoehto ja Uniquitilla joissain varmasti tuo tuki löytyy mutta itse kyseistä valmistajaa karsastan monesta syystä niin päädyin TP-Linkin puoleen. TP-Linkin reitittimet on ihan suht ok laitteita kun vertaa kuluttajamallin laitteisiin mutta niissäkin on poikkeuksia. Itselle esim. Decon tukarit oli positiivinen yllätys kun katsoo neliöitä miten laajan alueen kykenee 3 X60 tukarin setti kattamaan... mutta se siitä offtopicista. Jos tarviit lisää apuja asetuksissa yms. niin laita vaikka yv.Mitenkäs, tuo IP passthrough, toimiiko se molempiin LAN-portteihin yhtä aikaa?? Tuli tarpeen rakentaa toinen verkko testiverkoksi nykyisen kylkeen, Huawei on nyt siltaavana, molempiin verkkoihin tulee reititiyskykyinen laite heti keulaan, joten tuplanattia en haluaisi kumpaankaan...
no, kylläpä se viimeistään viikonloppuna selviää
Miten tuon 11.0.1.1 (H220SP1C182) firmware-päivityksen saa tehtyä? Mulla DNA-liittymä ja kun menen pävitysvalikkoon ja yritän päivittää, sanoo että uusia päivityksiä ei ole. Mistä sen pitäisi niitä hakea?
Mulla on joku 10.0.0.x siinä.
Joko täällä keksitty ratkaisua tuohon netin katkeamiseen. Kerran pari päivään Mode valo muuttuu punaiseksi ja loppuu netin käyttö siihen. Virrat pois ja takas auttaa. Vai pitääkö työntää takuuseen tuo paska.
Jos kerran vuorokaudessa tilttaa niin kyllä tutkisin itse verkon mikä olis syynä tilttaukseen. Esim. B818 siltaavana aka. ip passtrouh ja sen perässä reititin jossa sama ip alue niin varmana tuottaa ongelmia. Nimim. toimii vaikka 2 kuukautta 24/7Eikö laitteessa ole ohjattu/ajastettu uudelleenkäynnistys? Laita boottimaan vaikka kerran yössä ja katso vaikutus? Joku tais jossain väittää että WLAN pois kytkentä voisi auttaa asiaan?
Joko täällä keksitty ratkaisua tuohon netin katkeamiseen. Kerran pari päivään Mode valo muuttuu punaiseksi ja loppuu netin käyttö siihen. Virrat pois ja takas auttaa. Vai pitääkö työntää takuuseen tuo paska.