FlickFetch

Viestiketju alueella 'Yleinen ohjelmistokeskustelu' , aloittaja darxide, 17.05.2017.

 1. Manala

  Manala

  Viestejä:
  368
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Minulla nuo kyllä latautuu oletusasetuksilla ihan ongelmitta ja täysin automaattisesti eri tiedostonimillä, vaikka yhtä aikaa. Ohjelmassa tuskin siis on mitään vikaa. Jos olet säätänyt asetuksia niin, että tulee jotain tiedoston nimeämispäällekäisyyksiä ei "ongelma" ratkoonnu ohjelmaa kehittämällä. Ehkä voisi siinä kohtaa vaan hyväksyä tiedoston automaattinen uudelleennimeäminen (?) tai mikä ikinä se ongelmaksi nimitetty asia nyt olikaan, jäi vähän epäselväksi, kun en itse saanut millään tavalla FF:ää noita "sotkemaan".
   
 2. Samppa88

  Samppa88

  Viestejä:
  110
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2018
  Varmaan tämä ongelma johtui tiedostonimestä. Jos tiedostonimeä muutetaan niin ettei se tallenna vaikkapa päivämäärää niin silloin samanniminen ohjelma katsotaan jo ladatuksi. Voi olla, että tästä oli kyse. Asia siis ratkeaa kun FF:n asetuksista muokkaa tiedostonnimeämis-käytäntöä.
   
 3. Toiota

  Toiota

  Viestejä:
  320
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  Ruudun sivuilla on paljon hyviä National Geographics dokkareita, mutta näitä ei ilmeisesti FF osaa ladata koska näiden näyttäminen vaatii Ruuduun sivuille (ilmaisen) rekisteröitymisen?
   
 4. Samppa88

  Samppa88

  Viestejä:
  110
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2018
  National Geographicin ja FOXin ohjelmat taitaa olla DRM-suojattuja, joten niiden lataaminen ei onnistu. Eikä ne vaadi rekisteröitymistä. Siellä alhaalla on valinta jatka rekisteröitymättä tjs. ja kun painaa sitä niin mainokset rupeaa pyörimään.
   
 5. stica

  stica

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  06.10.2017
  Ihan mielenkiinnosta pitää kysyä onko ruudun ohjelmissa tapahtunut joitain muutoksia? Meinaan että vielä joku kuukausi sitten lähti kaikki ohjelmat latautumaan ihan ffmpegillä, mutta nyt ei edes ilmaiset videot toimi? Ei alkanut aluksi FlickFetch myöskään lataamaan ennen kuin päivitin uusimpaan versioon. DRM suojaus se ei (varmaan?) ole, sillä kaikista mitä kokeilin löytyi latauslinkit.
   
 6. hrk

  hrk

  Viestejä:
  536
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  On tapahtunut muutoksia. Asiaa on tässä ryhmässä käsitelty toukokuun alkupuolella.
   
 7. stica

  stica

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  06.10.2017
  No niimpä näkyy, en älynnyt selata taaksepäin :vihellys:
   
 8. Johnny99

  Johnny99

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  04.08.2019
  Kun lataan ohjelmia Yle Areenasta niin missään ohjelmassa ei ole enää tekstityksiä mukana. Aiemmin tekstitykset tulivat aina ladatessa, mutta parina viime kuukautena niitä ei ole enää tullut. En oikein tiedä mistä tämä johtuu kun en ole asetuksiakaan muuttanut. Yritin lähettää tästä bugiraportin tuon ohjelman kautta, mutta sen lähetys myöskin epäonnistui.
   
 9. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 385
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Mikä versio sinulla on Flickfetchistä?
   
 10. Johnny99

  Johnny99

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  04.08.2019
  Version 4.1.3.0
   
 11. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 385
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Aika hiljattain Flickfetchin päivityspalvelin muuttui. Poista vanha asennus ja laita uusi 5.0.2.3

  FlickFetch
   
 12. Johnny99

  Johnny99

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  04.08.2019
  Sempä teen. Kiitos paljon.
   
 13. Scion

  Scion

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2019
  Uusi tuttavuus minulle tämä flickfetch. Varmaan siksi että tule enemmän toimittua linuxissa ja siellä yle-dl:n kanssa näissä latailu asioissa. Tämä näyttää olevan ihan pätevän oloinen ohjelma. Yhteen asiaan kaipaisin hiukan apuja kun ffmpeg:in hienosäätäminen ei ole kunnolla hanskassa. En ole tainnut sitä juuri muuhun suoraan käyttää kuin aikoinaan yle-dl:n kanssa ladattujen radio-ohjelmien muuntamiseen .flv --> .mp3 muotoon. Nykyään siihenkään ei ole enää tarvetta.

  Miten saisin muutettua yle areenan latauksen komentojonoa siten että se kääräisisi myös ohjelman/jakson kuvauksen mukaan .mkv tiedostoon. Nythän se jää omaksi tiedostokseen mukaan pyörimään. Saako sen .jpg:in muuten kietaistua kanssa siihen .mkv videotiedostoon mukaan kansikuvaksi. Yritin löytää ffmpeg:in ohjeista tietoa mutta täytyy myöntää ettei oikein auennut että onko se edes mahdollista.

  Sattui silmään samalla etsiessä että ffmpeg:istä on tullut juuri uusi versio, 4.2. En tosin tiedä onko sitä jo portattu windowsiin, mutta jollei vielä ole niin varmaan kohta on.
   
 14. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 329
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  FlickFetch ei taida käyttää mitenkään vakiosti uusinta versiota(?), mutta kukaanhan ei estä "asentamasta" omaa versiota ffmpeg.exestä. Esim. itsellä on uudempi versio (vaikka ei uusin aina ole sama kuin parempi...) ja kaikki tällaiset pikku exet omassa kansiossaan, joka taas on Windowsin path-muuttujassa määritelty (toinen vaihtoehto kopioida se oma ffmpeg.exe FlickFetchin kansioon oletuksena olevan tilalle). Niin tai näin, FlickFetchin tiedostojen tarkistus herjaa tästä jos tarkistaja on päällä, ja jos vahingossa korjaat tiedostot, on oletuksena oleva ffmpeg.exe kopioitu takaisin FlickFetchin kansioon. :)
  [​IMG]

  Ja Windows-versiot FFmpegistä löydät täältä: Builds - Zeranoe FFmpeg

  Kannattaa muistaa, että jos vaihtaa ffmpeg.exen omaan versioon, niin ennen kuin ilmoittaa mahd. ongelmista, kannattaa kokeilla palauttaa FlickFetchin mukana tulevaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.08.2019
 15. hrk

  hrk

  Viestejä:
  536
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  Kyllä Matroska-speksi tuntee liitteet (attachments), ja kyllä mkv-tiedostossa voi olla liitteenä periaatteessa mitä vaan. Tietynkokoinen ja oikein nimetty kuvatiedosto voi toimia "levykantena" (cover art), jota jotkut sovellukset kenties osaavat hyödyntää. Ja jollain sovelluksella kenties voi tutkia mkv-tiedostoon liitettyä tekstinpätkää. Mutta se sovellus ei ole ainakaan Windows Explorer.

  Jos niistä kuvista ja esittelyteksteistä on kiinnostunut, niin pitää aloittaa ketjun loppupäästä eli käyttötilanteesta. Eli millä systeemillä niitä videoita ja kuvia ja esittelytekstejä halutaan katsella. Kannattaa ottaa käyttöön joku "mediacenter"-tyyppinen sovellus. Esimerkiksi ohjelma nimeltä Kodi on hyvin suositeltava. Tästäkin ryhmästä löytyy aiheesta juttua viime joulukuulta, viestistä 1705 alkaen. Tähän liittyy FlickFetchin asetuksista löytyvä kohta "Pohjat", katso viestiä 1718.

  Tiivistelmä: Ei ole mitään helppoa kikkaa.
   
 16. Scion

  Scion

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2019
  Kodi on käytössä ja se osaa ainakin matroskan esittelytekstit esittää. Tiedän sen koska minulla on myös tvheadend-serveri joka lisää tallennuksiin ohjelman tiedot mikäli ne on saatavilla. Siksi oikeastaan aloin ominaisuutta kaipailemaan koska tiesin sen olevan mahdollista. Sen sijaan ennen flickfletchiä en tiennyt että ne saa myös ladattua Areenasta. Yle-dl ei esittelytekstien lataamisesta kerro mitään. Tai jos kertoo niin on sitten mennyt minulta kyllä täysin ohi.

  ffmpeg liittää esittelytekstin mukaan valinnalla -metadata description "Tämä on esittelyteksti". Linuksissa homma onnistuu bashissa helposti kun tuuppaa sen .txt tiedoston sisällön muuttujaan jonka sijoittaa ffmpeg komentoon. En tiedä miten se onnistuu windowsin komentokehoitteessa.

  #!/bin/bash
  ## video.mkv - video file, video.txt - description text file for video
  desc=$(<"video.txt")
  ffmpeg -i video.mkv -vcodec copy -acodec copy -metadata description "$desc" video_with_description.mkv
  rm video.mkv
  mv video_with_description.mkv video.mkv


  Taidan tehdä nassille mihin tallenteet joka tapauksessa tallentuvat cron jobin joka käy säännöllisesti yhdistämässä uusien tallenteiden esittelytekstit niihin tallenteisiin. Ainakin väliaikaiseksi ratkaisuksi.

  Se kansikuva juttu on vielä auki mutta eiköhän siihenkin vielä ratkaisu löydy. Aion myös yrittää selvitellä voiko sen esittelytekstin liittää mukaan -i parametrilla sen sijaan että sen upottaa siihen metadata parametrin muuttujaan. Silloin sen saisi suoritettua ilman erillistä kikkailua myös windowsin komentokehoitteessa.
   
 17. hrk

  hrk

  Viestejä:
  536
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  No juu, jos halutaan vain tallettaa pätkä tekstiä mkv-tiedostoon, niin se kyllä onnistuu noinkin (kunhan lisätään yksi puuttuva =-merkki). Eli lisätään tiedostoon nimetty "tagi", jonka arvona on se teksti.

  Mutta ffmpeg on tässä hieman tehoton väline, koska se remuxaa eli kopioi koko tiedoston, mihin kuluu aikaa. Sen sijasta voisi käyttää vaikkapa mkvtoolnix-pakettiin sisältyvää ohjelmaa mkvpropedit. Myös muita ja kenties parempia välineitä löytyy, google "mkv tag edit".

  Tämmöisellä komennolla

  mkvpropedit leffa.mkv -s title="Leffan nimi" -t global:tagit.xml

  asetetaan tiedoston leffa.mkv title-propertyksi leffan virallinen nimi, ja lisäksi muokataan tiedoston tageja tiedostossa tagit.xml määritetyllä tavalla. Tagit.xml sisältää seuraavaa:

  <Tags>
  <Tag><Simple>
  <TagName>COMMENT</TagName>
  <TagString>
  Esittelytekstiä
  Esittelytekstiä
  Esittelytekstiä
  Esittelytekstiä
  Esittelytekstiä
  </TagString>
  </Simple></Tag>
  </Tags>


  Eli tagin COMMENT arvoksi asetetaan pätkä tekstiä. Voisi myös käyttää tagia DESCRIPTION, riippuen käyttökohteesta.

  Jätetään harjoitustehtäväksi tempun ohjelmointi kokonaiselle kansiolliselle tiedostoja.
   
 18. Hans Niskatuki

  Hans Niskatuki

  Viestejä:
  516
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Oliko niin että joskus aiemmin oli asetuksista valittavissa että kysytään latauslaatua aina joka latauksen yhteydessä erikseen? Ilmeisesti tuo asetus on poistettu? Vai? Koska en sitä enää jostain syystä löytänyt?

  Nimittäin, en ole nyt vähään aikaan aktiivisesti käytellyt FlickFetchiä. Mutta olen pariin koneeseeni FlickFetchin asentanut jo vuosia sitten ja päivitellytkin ohjelmaa säännöllisen epäsäännöllisesti aina kun olen muistanut.

  Toisen koneeni FlickFetchin settings.cfg-fileessä on mm. rivit:

  Koodi:
  <add key="SelectQualityForEachDownload" value="True" />
  <add key="SelectQualityForEachDownloadToggle" value="True" />
  Tällöin jos esimerkiksi käyn selaimella Areenassa ja kopioin leikepöydälle jonkun ohjelman linkin, FlickFetch avaa heti Valitse latauslaatu -ikkunan josta voi valita laadun jonka jälkeen lataus alkaa.

  Onko tähän asennukseeni nyt jäänyt asetuksiin kummittelemaan tuo latauslaadun valinta? Jos nimittäin käytän FlickFetchin omaa hakua niin siihenkin pomppaa heti tuo latauslaadun valinta mutta se jää pörräämään siihen loputtomasti eikä haku valmistu.

  Toisen koneeni FlickFetchin asetusfileestä noita samoja rivejä ei löydy lainkaan. Ja sen haku toimii ja latauslaatua ei kysellä missään vaiheessa.
   
 19. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 329
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Se on hieman hankala löytää, jos ei ole käytellyt viime aikoina, ainakin näin allekirjoittaneella. Löytyy pääikkunan osoitekentän päässä olevasta valikosta.
  [​IMG]
  Ja itsellä tuo tuntuisi toimivan, eli lataa sen minkä käsin valitsee.

  Sen sijaan, Ohjelmalistassa oleva asetus muistaakseni itselläni lopetti toimimisen, joten vaihdoin laadun korkeimpaan. Lataa siis aina yleisen asetuksen mukaisesti.
  (minulla siis oli oletuksena toiseksi korkein, paitsi että osassa sarjoissa määritelty korkeimmaksi, ja latasi kaikki toiseksi korkeimmalla. En jaksa tähän hätään tarkistaa...)
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2019
  Hans Niskatuki tykkää tästä.
 20. Hans Niskatuki

  Hans Niskatuki

  Viestejä:
  516
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kiitos! Siellähän se on kun ottaa silmän käteen. Kaivelin tosiaan vain Asetukset-osastoa läpi. Ehkä kyseinen asetus on hieman "piilotettuna" juu, mutta vika löytyy kyllä näytön ja selkänojan välistä täältä päästä eikä erinomaisesta ohjelmasta.

  Minulla kuitenkin, kun tuo Valitse laatu kaikille latauksille -valinta on päällä, Hae-toiminto tuntuu kestävän jostain syystä. Juuri äsken kokeilin hakusanalla apollo. Mikäli Valitse laatu kaikille latauksille -täppä on pois päältä, hakuosumat tulevat sekunnissa näkyville.
   
 21. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 329
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Näin varmaan juurikin siksi, ettei laatuja jouduta etsimään silloin kun laatua ei valita erikseen, vaan voidaan käyttää sitä, mitä asetuksissa on valittu.

  Tuossa on varmaan käynyt joku virhe, laatuahan kannattaisi kysellä vasta kun haun löydöksistä on joku valittu ladattavaksi, eikä haun yhteydessä? Itselläni ainakin FlickFetch jää tahkoamaan tuota testaamaani "Apolloa" loputtomiin, tosin en tiedä hidastaako kesken oleva 10 Gt Oasis liven lataaminen jotain... ;)

  Itse käytän Areenan omaa hakua, sitten lataa linkin, ja antaa FlickFetchin sitten tarjota laatuja vain ko. ohjelmalle. :)

  Edit. typöjä, ja typ öja
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2019
 22. Hans Niskatuki

  Hans Niskatuki

  Viestejä:
  516
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Itsellänikään haku ei valmistu. Eikä luultavasti johdu nettiyhteyden laadusta tahi kapasiteetista. Tosin kärsivällisyyteni kestää seurata tilannetta max. sen 2 sekuntia. :kahvi:
  Itse olen usein vain pällistellyt Areenan sivustoa selaimella ja siellä "mainostetun" sopivan ohjelman tullessa näköpiiriin kopioinut sen linkin selaimen osoitekentästä. Tarkkaile leikepöytää -täpän ollessa ruksittuna (kuten myös Valitse laatu kaikille latauksille) FlickFetch sitten kysäisee halutun laadun ja lataus alkaa heti tai menee jonoon.
   
 23. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 329
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Sama juttu siis. :tup:
   
 24. darxide

  darxide

  Viestejä:
  482
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tuossa on näemmä bugi eksynyt mukaan, tuota laatuikkunaa ei ole tarkoitus tyrkyttää hakua tehdessä. Korjaillaan jossakin vaiheessa, kesäloma vedetään loppuun saakka koodittomana :)
   
 25. reita

  reita

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  22.06.2017
  Tekstitykset lakkasivat toimimasta ja uusi versio ei lataudu. Pitääkö vanha versio poistaa ennen kuin uuden voi asentaa?
   
 26. reita

  reita

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  22.06.2017
  Sori, oli tuo sisälukutaito hetken hukassa......
   
  tarmo2011 tykkää tästä.
 27. reita

  reita

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  22.06.2017
  Ei tuo uusikaan versio tallenna strömsön tekstejä :(:confused:
   
 28. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 329
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Aluksi muutama vinkki avun kysymiseen yms.:tup:
  1. Jos kukaan ei ole ehtinyt vastata, älä kirjoita uutta viestiä, muokkaa viestiäsi. :)
  2. Kun kerrot ongelmista jostain ohjelmassa, kerro osoite esimerkkiin, se helpottaa ongelman todentamista.
  3. Ja ennen kaikkea: Kannattaa kokeilla ongelmallista jaksoa palvelun omalla sivulla, tässä tapauksen Yle Areenassa: toimiiko sivu siellä, tässä tapauksessa siis toimiiko siellä tekstitykset?
   Tätä viimeistä on usein korostettu, ja usein se jo selvittäisi, ettei virhettä ole FlickFetchissä.
  Sitten itse ongelmaan. Oletetaan, koska et kerro osoitetta, että ongelmasi on uusimman Strömsön jakson kanssa http://areena.yle.fi/1-50003030 (to 7.6.2018, tuota Areena tarjoaa uusimmaksi minulle:confused2:). Kyseisen jakson kohdalla tekstitystä ei tunnu löytyvän Arenan oman sivun soittimella, joten tekstitystä ei yksinkertaisesti ole.:tdown: Vertailun vuoksi, jaksossa http://areena.yle.fi/1-4589769 tekstityksiä löytyy (kts. kuva alla).
  Eli ongelman kohde selvisi Areenan sivuilta heti :tup: (ja jälkimmäisen jakson kohdalla FlickFetch lataa tekstitykset normaalisti).
  [​IMG]
  Ongelma ei siis ole FlickFetchissä, vaan Areenassa. Tästä voi jättää palautetta Areenaan: http://palaute.yle.fi/ Kannattaa siis kertoa ongelmallisen jakson osoite ja että tekstitykset puuttuvat.
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2019
  tarmo2011 tykkää tästä.
 29. reita

  reita

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  22.06.2017
  Ok Kiitos
  Olen lataillut noita strömsön lyhyitä pätkiä esim. Strömsö inslag | Gör en enkel ampel av kopparplåt ja kun tuota katsoo areenassa niin siinä on teksti. Nyt vasta kun näytit niin huomasin tuon tekstin kuvakkeen. Oppia ikävä kaikki :vihellys:. Kiitos, laitan marinani ylelle :tup:
   
 30. Manala

  Manala

  Viestejä:
  368
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  First lady valitti Big Brother -lähetysten mainoksien määrää. Ohjasin sen asentamaan FF:n, mutta ei saanut ladattua mitään. Kokeilin itse enkä saanut minäkään. Kaatuu koko ohjelma, jos esim. lisää ohjelmalistaan ja sitten yrittää tarkastella ladattavissa olevien jaksojen listaa. Mahtaako johtua sivulla olevista live-lähetyksistä vai mistä? Big Brother Suomi
   
  Areppa tykkää tästä.
 31. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 385
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei kai FF ole missään vaiheessa tukenut maksullisia Ruutu+ -lähetyksiä?
   
 32. Manala

  Manala

  Viestejä:
  368
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Ei niitä kaivattukaan vaan normaaleja maksuttomia lähetyksiä.
   
 33. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 329
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kokeilin, ohjelmalistan kautta ei onnistu. Yksittäiset linkit lataavat maksuttoman sisällön kuitenkin normaalisti. Eli linkkiä leikepöydälle vaan, niin lataa kyllä. Noin niin kuin siksi aikaa, jos/kun ei ohjelmalistan kautta toimi...
   
  Manala tykkää tästä.
 34. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  1 030
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Heipähei darxide, huomasin tuossa Androidissa Yle Areena appsin pääsivulla, että ainakin leffoista on normaalit pystyposterikuvat olemassa palvelussa. Saisikohan noita FF:n kautta ladattua?

  yle_areena.jpg

  Lisäksi, olisiko jossain vaiheessa mahdollista saada yksittäisiä latauksia omiin kansioihin? Parametrit- ja/tai komentojono-asetuksissa en pysty tekemään sitä mitä kaipaisin.

  Eli haluaisin leffat seuraavanlaisesti kansioihin:

  Movies\
  Rudderless (100')\ (leffan kesto ei ehkä ole tarpeellinen tässä kansion nimessä, riippuu miten info-templaatti ja mediasoittimeni pelaa yhteen)
  Rudderless (100').mkv (tekstit ympätty latausvaiheessa mukaan)
  folder.jpg (pystymallinen posteri)
  info.xml (templaateilla tämän taitaa saadakkin jo, en ole tarkemmin katsonut vielä)​
   
 35. Manala

  Manala

  Viestejä:
  368
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Kovasti tuntuu olevan muidenkin Ruudun ohjelmien kanssa ongelmia. Ladattujen ohjelmien tarkistukset jäävät ikuiseen jumiin ohjelmalistassa ja ladattujen ohjelmien listan avaamisyritykset johtavat koko FF:n kaatumiseen. Esim. Hyvät ja huonot uutiset aiheuttaa moista.
   
  Areppa tykkää tästä.
 36. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  1 030
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  LÖYTYI. Läppärillä haistelin ja tutkin liikennettä ja nätisti löytyy, myös muita tietoja joita voisi ottaa ainakin tiedostonimieditoriin lisäksi.

  Esimerkkielokuva: areena.yle.fi/1-751947

  Kokeilin myös yhdellä dokkarilla ja siitäkin löytyi samalla lailla. Sarjoista ei löydy samalla lailla, jossain näytti olevan jonkinlainen pystyposteri, esim. Syke-sarja (kaksi erilaista pystykuvaa, ei ollut mitään sarjan nimeä tosin kummassakaan), mutta esim. Poldark-sarjasta en löytänyt pystykuvaa (ehkä rupesi jo silmissä viiraamaan tässä vaiheessa noiden jsoneitten tutkiminen).

  JSON:
  Koodi:
  https://areena.yle.fi/api/programs/v1/id/1-751947.json?app_id=areena_web_frontend_prod&app_key=4622a8f8505bb056c956832a70c105d4
  Ja tuolta esim:
  Koodi:
  originalTitle: {en: "3:10 to Yuma"}
  
  posterImage: {id: "13-1-751947-1547534368416", available: true, type: "ImageObject", version: 1567304035}
  
  shortDescription: {fi: "Moderni menestyslänkkäri"}
  Noista itse ainakin kaipaisin originaltitle (paljon parempi kuin suomennettu) ja posterimage, joku voisi tykätä myös tuosta lyhennetystä descistä. Kannattaa varmaan koodissa tarkistaa, että nuo löytyy kaikista, voi olla, että esim. suomileffassa ei ole tuota originalTitle:ä, tai se voi olla tyhjä.

  Leffan kuvat: Normaali, pienennetty normaali (näkyy areenan sivuilla), poster, pienennetty poster (tätä itse ainakin tarvitsisin, liian isot kuvat ovat mediatoistimelleni myrkkyä)

  Tällaisia toimintoja itse noista tekisin:
  1. "shortDescription" ja "originalTitle" tiedostonimieditoriin. Ja/tai tiedostonimi-asetussivulla voisi olla "Käytä alkuperäistä ohjelman nimeä jos löytyy" checkbox joka siis käyttäisi "originalTitle":ä jos se löytyy, muuten kuten ennenkin?
  2. Kuvista olisi mahtava saada tallennettua erikseen:
   1. Normaali iso vaaka
   2. Normaali iso pysty
   3. Pienennetty vaaka (voisi määrätä leveyden pikseleissä)
   4. Pienennetty pysty (voisi määrätä leveyden pikseleissä)
  Miljuuna kiitosta taas jos jaksat vääntää meille kuolevaisille jotain uutta näistä havainnoista. :)

  EDIT: Ja lisäksi se toive, että leffatkin (leffa, kuvat, etc.) saisi omiin muuttujista nimettyihin kansioihin.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2019 klo 16:19
 37. darxide

  darxide

  Viestejä:
  482
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Pitääpä noita tutkailla jahka jaksan taas palata ohjelman pariin :D Pitäisi rakentaa jokin ehtomuuttua, eli esim jos ohjelman %type% muuttuja palauttaa arvon "Elokuva", niin tiedostonimeen/kansioksi lisätään "Movies". Laitetaan mielintähattuun.
   
  TenderBeef tykkää tästä.
 38. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  1 030
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itseasiassa itselle pelkkä leffojen (+ muut tiedostot) omiin kansioihin saaminen olisi riittävä, varsinkin jos sarjoillekin saisi pystykuvat. On varmaan helpompi toteuttaa niin. Tai sitten JSONeista vaan katsoo esim. löytyykö joku "partofseries" (tjsp., en muista nyt tarkasti mitä siellä oli, joku kuitenkin jota ei leffoista löydy) niin siitähän tietää onko leffa vai sarja.. tai näin ainakin kuvittelisin että voisi tehdä.
   
 39. darxide

  darxide

  Viestejä:
  482
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Mutta koska %type% -muuttuja jo palauttaa "Elokuva" elokuvilla, niin se on jo käyttövalmis kansionluoja. Sillä ei vain saa tehtyä kansiota "Movies", siihen tarttettaisiin tommonen if-tyyppinen lisuke tiedostonimen rakennuspalikaksi. Joskus miettinyt muistakin syistä semmoisen tekemistä, niin voisi katsella. Muutenhan saat leffat nykyiselläänkin tiedostoineen leffan nimen mukaiseen kansioon ja sarjat sarjan nimen mukaiseen kansioon. Kattellaan niitä pysty/lisäkuvia myös myöhemmin.
   
 40. J2A4

  J2A4

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  27.09.2017
  Siis miten onnistuu tämä nimen mukaiseen kansioon lataaminen? En ainakaan mistään asetuksista sellaista mahdollisuuta löytänyt. Muuten kiitokset loistavasta ohjelmasta! Jo 11624 onnistunutta latausta.
   
 41. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 329
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  FlickFetch-ohje: Kansion luominen tiedostonimen yhteydessä
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2019 klo 09:12
 42. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  1 030
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tässä on vain se ongelma, että jos tiedostonimieditorissa käyttää esim. "(%duration%') %program%\%program% - blahblah" rimpsua niin leffat kyllä tulee kivasti omiin kansioihin mutta sarjojen kanssa tämä homma ei toimi ollenkaan (läheskään aina ei ole jaksot saman pituisia), ei vaikka lataisi ohjelmalistan kautta jossa määritelty oma kansio. Eli sarjojen jaksot joissa eri pituus kuin muissa menevät omaan kansioon.

  Esim. ohjelmalistan kautta tulee tällainen hakemistorakenne:

  Skam\
  (866) Skam\
  Skam - S01 - E04 - Anna palaa, pikku horo (14').mkv​
  (997) Skam\
  Skam - S01 - E02 - Tämä on älytöntä, Jonas (16').mkv​
  (1004) Skam\
  Skam - S01 - E03 - Koulun pahimmat luuserit (16').mkv​
  jne.​

  Haluaisin käyttää pituustietoa kansion nimessä kuitenkin, saan sillä tavalla kivasti sortattua leffat pituusjärjestykseen (omassa mediatoistimessani ei onnistu muuten sorttaus). Paitsi sitten menee pikkaisen sekaisin jos jonkun leffan kesto ei ole 17-166 minuutin sisällä -> %duration% muuttuja antaa tuolla minuuttimäärän välillä nelinumeroisen luvun. Mitenkään en pysty FF:llä myöskään lisäämään kaikkiin samanverran numeroita, eli lisäämään nollia eteen tarpeen vaatiessa.

  Sarjat haluaisin joko näin:

  Skam\ (mahdollisesti tämän kansion alkuun vielä kesto, jos voi laittaa jostain sarjasta, jossa siis jaksot lähes samanpituisia aina, se pitää kuitenkin aina säätää ohjelmalistan kautta käsin kun tekee uuden ohjelman sinne listalle)
  Series 1\
  Skam - S01 - E01 - Näytät ihan horolta (19').mkv
  jne.​
  Series 2\
  jne.​
  Tai näin:

  Skam\
  Skam - S01 - E01 - Näytät ihan horolta (19').mkv
  Skam - S01 - E02 - Tämä on älytöntä, Jonas (16').mkv
  jne.​

  Ja leffat siis omiin kansioihin joissa duration alussa. Ei taida nyky-FF:llä onnistua automaattisesti? EDIT: Pitäisi varmaan olla eri tiedostonimi-asetukset leffoille ja sarjoille?
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2019 klo 14:43
 43. darxide

  darxide

  Viestejä:
  482
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tuossa auttaisi jos olisi käytössä aiemmin pohtimani if-lauseke, voisi lisätä pituuden tiedostonimeen jos kyseessä on elokuva, muutoin ei lisättäisi..
   
  TenderBeef tykkää tästä.
 44. J2A4

  J2A4

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  27.09.2017
 45. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  1 030
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Lisää ongelmia, tein "pohjat" leffoille ja saan kivasti xml:t niihin, mutta sitten kun kokeilen samaa templaattia "template_series.xml":lle, käsittääkseni tuon pitäisi tehdä koko sarjalle yksi xml-tiedosto mutta se tekeekin joka jaksolle omat. Jätin siis käyttämättä kokonaan "template_seasons.xml" ja "template_episodes.xml" templaatit. Olenko ymmärtänyt jotain väärin? En siis halua xml:ejä kausista tai jaksoista.

  Kokeilin tehdä tällaisen hakemistoratkaisun tiedostonimieditorilla (jouduin ottamaan pituustiedon pois tätä testiä varten):

  Skam\
  Series 01\
  Series 02\​

  Niin en saa tuonne "Skam" hakemistoon sarjan "pääkuvaa" (enkä pysty sen tiedostonimeä muuttamaan, lisää toisessa ongelmassa), enkä sarjan xml:ää. Kausien kansioihin tulee joka jaksolle oma xml ja kaksi eri kuvaa, sarjan ja jakson. Pitää varmaan sitten vaan ladata jaksot tuohon "Skam"-hakemistoon, mutta en siltikään saa koko sarjan xml:ää sinne.


  Toinen juttu: komentojono-asetuksessa ei pysty kontrolloimaan toista kuvatiedostoa jonka FF luo kun yleiset-asetuksissa on molemmat tallennuksessa ("jakson kuva" ja "sarjan kuva", btw. näistä ei ihan heti tajua, että asetukset koskee myös muidenkin kuin sarjojen latausta). Lisäksi voisi olla helpompaa koodata tuota komentojonoa jos FF suorittaisi komennot siinä kohdekansiossa, eikä työkansiona oli FF:n oma kansio appdata\localissa. Tai uusi muuttuja pelkästään siihen kohdekansioon helpottaisi elämää kummasti.

  Esimerkit:

  Leffa areena.yle.fi/1-751947 luo kaksi kuvaa, molemmat samoja sisällöltään:
  1. "Kello 15 -10 lähtö Yumaan (117').jpg" (tiedostonimieditori-asetuksen mukaan)
  2. "Kello 15 -10 lähtö Yumaan (16).jpg" (nimitieto suoraan areenasta)

  Sarja areena.yle.fi/1-3666602 luo kaksi kuvaa per jakso, esim.
  1. "Skam - S02 - E01 - Mikset pitänyt lupaustasi- (25').jpg" (tiedostonimieditori-asetuksen mukaan, ja tämä siis yksilöllinen jakson oma kuva)
  2. "Skam.jpg" (nimitieto suoraan areenasta, tämä kuva aina sama, sarjan "pääkuva").
  Ongelma siis on saada operoitua komentojono-asetuksessa kuvia joille tiedostonimi tulee suoraan areenan nimestä. Komentojonossa "%name%" antaa vain tuon tiedostonimieditori-asetuksen mukaisen tiedostonimen. Ongelma tulee sarjojen kanssa kun pitäisi pystyä muuttamaan sarjan "pääkuva" esim. "folder.jpg"-tiedostoksi.

  Jotenkin tuntuu, että olisi paljon helpompaa jos voisi kertoa asetuksista suoraan, että nämä kuvat, xml, etc. tiedostot haluaisin tallentaa ja tiettyihin kansiohin, ettei tarvitsisi koodata komentoja itse. Esim. tein komentojono-asetukseen viilauksia ja leffojen kanssa tämä toimii ihan ok mutta ei sarjojen:

  Koodi:
  %download%
  del "%name%.srt"
  copy "template_mede8er_view.xml" "%name%.mede8er.xml"
  ren "%name%.mede8er.xml" "View.xml"
  ren "%name%.jpg" "folder.jpg"
  Tekstit olen laittanut menemään videoihin sisään joten poistan turhan erillisen tekstitiedon tuossa latauksen jälkeen, jos joku ihmettelee. Tuon mede8er_view-"templaatin" kopioin suoraan FF:n kansiosta, se ei ikinä muutu vaan on aina samanlainen, se ohjaa mediatoistimen hakemisto/tiedostonäkymää tietynlaiseksi. Ja tarve on saada kansion kuvaksi folder.jpg (tai cover.jpg) jotta mediatoistin osaa näyttää sen.
   
 46. Droppis

  Droppis

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  29.06.2017
  Tuli vastaan sitten video ruutu+:ssa jonka chrome inspectissä ei tule vastaan "?token=" stringiä:
  Ninjago, season 8 episode 2: LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu - Kausi 8 - Jakso 2 - Jadeprinsessa

  Vaikka on ruutu+ tunnus, niin en meni vaikeaksi sen lataus.

  Samalla huomasin, että jakso ykkönen sisältää valtavan väärän virheitä streamissa, kun uusimmalla ffmpegillä haen: LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu - Kausi 8 - Jakso 1 - Petoksen Naamio. Onko toi oikeasti encodattu päin honkkelia vai johtuuko toi ffmpegistä vai ihan streamista?
   
 47. Samppa88

  Samppa88

  Viestejä:
  110
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2018
  Voi olla DRM-suojattu.
   
 48. peace2000

  peace2000

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  09.03.2018
  Lego Ninjagot ovat suojattuja. Firefoxissa näkyy drm-tunnus osoitepalkissa.