Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kokeilin näitä kahta, molemmat latautuivat normaalisti.Jostain kumman syystä nämä kaksi alla olevaa ohjelmaa eivät tosin lähde lainkaan latautumaan restarttaamisyrityksistä huolimatta. Näiden lisääminen leikepöydän kautta latausjonoon kesti myös tuskastutavan kauan:
Urlit noihin on ja
Areenassa lähtevät toistamaan ongelmitta. VPN ei ole ollut päällä.
Joo nyt sain itsekin nuo tulemaan, 10 minuuttia sitten ei vielä onnistunut, eikä puoli tuntia tai tunti sitten. Areenassa kuitenkin toimivat koko ajan, outoa.Kokeilin näitä kahta, molemmat latautuivat normaalisti.
Hyvä juttu. Areenassa varmaan on säätöä aika ajoin näiden uusien maarajoitusten vuoksi, riittää varmaan säädettävää.Joo nyt sain itsekin nuo tulemaan, 10 minuuttia sitten ei vielä onnistunut, eikä puoli tuntia tai tunti sitten. Areenassa kuitenkin toimivat koko ajan, outoa.
Näin.Näyttäisi vähän siltä, että Areenan streameja enkoodataan vielä siinä vaiheessa kun ohjelma tulee tarjolle. Esimerkiksi Oscar-gaalan osa 1/2 oli vielä vähän aikaa sitten tarjolla vain 360p/469kbps, nyt on sen lisäksi 360p/666kbps, mutta ei mitään sen parempaa. Osaa 2/2 saa sentään jo 720p:nä. Tuohon varmaan liittyy jollain tapaa nämä latausongelmatkin tuoreiden Areena-julkaisujen kanssa.
Jotain häikkää näissä nelosversioissa on ollut latauksien suhteen, välillä kopiointi leikepöydälle aiheuttaa minuuttien mittaisia infonhakemisia, ennen kuin laadunvalintaruutu tulee esille. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta nämä ovat kaikki olleet videoita, joissa laatua ei ole voinut valita, kuten esim:
Tämän jälkeen kun painaa "Download", kestää taas minuuttikaupalla, että ohjelma lisätään latauslistaan viiden "pallukan" animaation kelatessa samalla pääikkunan yläosassa. Jos tällä aikaa latausjonossa siirrytään seuraavaan ladattavaan tiedostoon, ollen sen mikä tahansa muu, tiedoston lataaminen käytännössä aina epäonnistuu jääden "Searching..." -kohtaan jumiin ja lopulta muuttuu 0,0%:ksi, josta ei lähde eteenpäin. Yleensä ko. ohjelman latauksen restarttaaminen oikealla hiirennappulalla kuitenkin auttaa ja ohjelma lähtee saman tien latautumaan. Seuraavan kerran kun kokeilee leikepöydän kautta saman ohjelman lisäämistä jonoon, siinä saattaa kuitenkin mennä normaalit pari sekuntia aiemman parin minuutin sijaan.
Jotain häikkää näissä nelosversioissa on ollut latauksien suhteen, välillä kopiointi leikepöydälle aiheuttaa minuuttien mittaisia infonhakemisia, ennen kuin laadunvalintaruutu tulee esille. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta nämä ovat kaikki olleet videoita, joissa laatua ei ole voinut valita
Tämän jälkeen kun painaa "Download", kestää taas minuuttikaupalla, että ohjelma lisätään latauslistaan viiden "pallukan" animaation kelatessa samalla pääikkunan yläosassa.
Outoa. En pysty nyt kyllä itse saamaan tommosta käytöstä esiin. Onko muilla samaa?
Ei tunnu kumpikaan vaihe kestävän minuuttikaupalla. Hakeehan tuo jonkun aikaa, mutta puhutaan parista kymmenestä sekunnista. Tietenkin asiassa on useita muuttujia, vaikka tietoturvakikkareet yms. netin kyttääjät, Areenan ruuhkaisuus tms.
http://neko.kapsi.fi/temp/ff-laadun-valinta-kaikissa2.mp4
Mitä haittaohjelmien torjuntaohjelmia on asennettuna/saako web-suodatuksia pois päältä ja vaikuttaako nopeuksiin?Jotain häikkää näissä nelosversioissa on ollut latauksien suhteen, välillä kopiointi leikepöydälle aiheuttaa minuuttien mittaisia infonhakemisia, ennen kuin laadunvalintaruutu tulee esille.
Kannattaisiko hieman pidentää? Videolla menee lähelle 20 sekuntia.Kiitos videosta, tuolla näkee mainiosti miten toimii Videolla ainakin ikkuna tulee heti esiin. Haku kestää, mutta muistelen että siinä on 20sek aikakatkaisu jos ei yhteyttä saada sinne mistä laadut haetaan, eli Kalturaan.
Ruutu muuttanut hieman videoiden latausta (kiitos vinkistä @newbie_1977), tässä korjattu versio Ruuttuus-skriptistäni.
Tiedoston hashit:
SHA-1: d5d05a128f7c16568b9ff37b636bfcde8ca52edc
SHA-256: 95534fe78f70b447fac5efd35109c7822a9b38cf37ee0d94ff52c109ae159707
Itsellä ei ole (vielä) kovasti kokemusta linuxista/winestä mutta kokeileppas vaihtaa skriptini mukana tuleva Wget 64-bittiseksi versioksi. Laitoin 32-bittisen version sen takia pakettiin, että se oli helpoin tapa tukea kaikkia, eikä 64-bittisyydestä ole AFAIK mitään hyötyä skriptini kanssa.Hei olisiko jollakulla taito hyppysissä TenderBeefin Ruuttuus-skriptin "kääntämiseen" puhumaan unixia/linuxia? Yritin ajaa skriptiä Winen kautta, mutta sepä onkin 32-bittinen eikä sitä siksi voi ajaa 64-bittisessä Linuxissa/Winessä. Ja siis ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, pärjään kyllä Win 10/Linux Mint -dualbootillani nykytilanteessakin.
Itsellä ei ole (vielä) kovasti kokemusta linuxista/winestä mutta kokeileppas vaihtaa skriptini mukana tuleva Wget 64-bittiseksi versioksi. Laitoin 32-bittisen version sen takia pakettiin, että se oli helpoin tapa tukea kaikkia, eikä 64-bittisyydestä ole AFAIK mitään hyötyä skriptini kanssa.
Jos ei toimi niin helpommalla pääset kun ajat VirtualBoxissa windowsia linuxin päällä, kuin, että dual-boottaisit vain latailemaan Windowsiin.
Ehkä voi, mutta en suosittele tuollaista kikkaa, herkästi voi mennä rikki koko asennus. Käsittääkseni Windows 10:n voi asentaa ja käyttää ilman mitään aktivointeja, toki varmasti nalkuttaa ja saattoiko evätä (huonosti) jonkun työpöydän taustakuvan vaihtamisen.. en muista enää tarkalleen. Sitten on tietenkin Windows 10 Enterprise LTSB 2016 (90pv evaluointi) jota voi tietyillä cmd-komennoilla jatkaa aina 270 päivään (90 päivän välein jatkot pitää tehdä). Itse laitan tuon LTSB:n dualboottiin kunhan saan aikaiseksi, pelkille peleille joita saatan joskus harvoin pelata eikä linuxissa toimi.Joskus olen semmoisen sisään asentanut jonkun Ubuntun, mutta nyt itselleni on epäselvää, mistä saan Windows-kopion asennusta varten. Vai saako sen dual-bootin toiselle puolelle asennetun Windowsin laitettua VirtualBoxiin pyörimään?
Tollakin voi yrittää latailla ohjelmia Areenasta sekä Ruudusta:Hei olisiko jollakulla taito hyppysissä TenderBeefin Ruuttuus-skriptin "kääntämiseen" puhumaan unixia/linuxia? Yritin ajaa skriptiä Winen kautta, mutta sepä onkin 32-bittinen eikä sitä siksi voi ajaa 64-bittisessä Linuxissa/Winessä. Ja siis ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, pärjään kyllä Win 10/Linux Mint -dualbootillani nykytilanteessakin.
Joku hurjimus on näin tehnytkin, mutta riskinsä siinä täytyy kyllä olla... Kiitos tuosta LTSB-vinkistä.Ehkä voi, mutta en suosittele tuollaista kikkaa, herkästi voi mennä rikki koko asennus. Käsittääkseni Windows 10:n voi asentaa ja käyttää ilman mitään aktivointeja, toki varmasti nalkuttaa ja saattoiko evätä (huonosti) jonkun työpöydän taustakuvan vaihtamisen.. en muista enää tarkalleen. Sitten on tietenkin Windows 10 Enterprise LTSB 2016 (90 evaluointi) jota voi tietyillä cmd-komennoilla jatkaa aina 270 päivään (90 päivän välein jatkot pitää tehdä). Itse laitan tuon LTSB:n dualboottiin kunhan saan aikaiseksi, pelkille peleille joita saatan joskus harvoin pelata eikä linuxissa toimi.
Niin, siellä lukee lisätiedoissa että "TV-lähetyksen ääniraidat: suomi 5.1-ääni". Eli tuskin Areenassa.Saako FF:llä ladattua areenalta videota niin, että 5.1 ääniraita tulee mukaan? Katselin jotta Karpissa olisi 5.1 ääniraita mutta ladatussa tiedostossa vain aac stereo raita.
Niin, siellä lukee lisätiedoissa että "TV-lähetyksen ääniraidat: suomi 5.1-ääni". Eli tuskin Areenassa.
Itse ajattelen myös näin, mutta ajattelen että tuossa nimenomaisessa rivissä halutaan tuoda asia esiin, että TV-lähetyksessä on 5.1 äänet. Sekavaa? Kyllä, mutta eihän se olisi Yle ilman tällaisia.Aah, niin voi tuon noinkin tulkita. Itsehän oletin, että "Ohjelman tiedot" vastaa ko. areenan ohjelman tietoja.
Hiljattain on tullut Android-appsiin päivityksiä missä on moniäänilähetyksille ilmeisesti tuki.Ja voiko Areenassa valita mistään 5.1 ääniä? Tarkoitan, antaako Areenan käyttöliittymä joko WWW-sivulla tai vaikka Android-ohjelmassa valita 5.1 ääniä? Ei taida voida.
Uutta
- Tuki moniäänilähetyksille ja audiokielen valinta
- Parannuksia ja bugikorjauksia
Mutta tässä ei ole latauslistalla jo valmiiksi ohjelmia, jotka ovat latauksessa. Itselläni ongelmia tuntuu olevan ainoastaan silloin. Jos latauslista on tyhjä niin ongelmia ei ole. Kaikki urlit eivät ongelmaa aiheuta, mutta jotkut aiheuttavat, kuten tuo videossa ollut kioskijuttu tai esimerkiksi tämä, jota viimeksi yritin: areena.yle.fi/1-4304145 ja näemmä tälläkin saa saman aikaiseksi omalla koneella: areena.yle.fi/1-4355063Kiitos videosta, tuolla näkee mainiosti miten toimii Videolla ainakin ikkuna tulee heti esiin. Haku kestää, mutta muistelen että siinä on 20sek aikakatkaisu jos ei yhteyttä saada sinne mistä laadut haetaan, eli Kalturaan.
Puhti tuskin loppuu, kuitenkin Core-i7:aa ja 12 gigalla rammia. CPU-käytöt, muistinvaraukset tai muut eivät ole kovin korkealla. Vain yhtä latausta olen pitänyt päällä kuten kuvasta näkyy. Nettikin on 50M kuitua ja käytännössä kaikkiin pk-seudun palvelimiin mitä pingailee saa 1-2ms vasteaikoja. Levy on nopea SSD, jossa toistasataa gigatavua tyhjää tilaa. Mitään haittatutkiakaan ei koneessa ole Aviran real-time protectionin lisäksi, eikä sen offille laittaminen tunnu vaikuttavan tilanteeseen.Se mitä nyt tullut tätä(kin) asiaa testattua, niin enpä muista sillä olleen väliä, onko listalla jo muuta. Tietenkin jos koneessa loppuu puhti jollain osa-alueella, niin sillehän ei voi muuta kuin vaikka rajoittaa yhtäaikaisia latauksia.
Ellei @darxide keksi jotain kommenttia tähän tai joku ehdi ensin testata, niin minä voin vaikka huomenna kokeilla noita ongelmalinkkejäsi, niin että latauksessa on jo menossa latauksia. Onko väliä kuinka monta latausta on menossa ennestään?
Mutta tässä ei ole latauslistalla jo valmiiksi ohjelmia, jotka ovat latauksessa. Itselläni ongelmia tuntuu olevan ainoastaan silloin. Jos latauslista on tyhjä niin ongelmia ei ole. Kaikki urlit eivät ongelmaa aiheuta, mutta jotkut aiheuttavat, kuten tuo videossa ollut kioskijuttu tai esimerkiksi tämä, jota viimeksi yritin: areena.yle.fi/1-4304145 ja näemmä tälläkin saa saman aikaiseksi omalla koneella: areena.yle.fi/1-4355063
Kun latauslistalla on jo ohjelmia latauksessa, niin pallukat vaan tekevät rivitanssia pienen ikuisuuden ja latauslistassa sillä hetkellä latauksessa oleva ohjelma joko jumiutuu 100%:iin näkyville tai valmistuu, mutta seuraava ohjelma latauslistassa menee "Searching..." kautta 0.0%:iin ja jumittaa siihen. Restartin painaminen ei myöskään auta, jos pallukat vielä tanssii ruudulla leikepöydän url-kopioinnin vuoksi. Ohjelman perään vaan tulee (001) sitten (002) jne. mutta lataus jää aina 0.0%:iin. Kun peruu urlitietojen haun painamalla Cancel-namiskaa, onnistuu seuraavan latauslistalla olevan ohjelman restarttaus normaalisti noin sekunnissa. Muuten voi pallurat vetää rivitanssia kymmenenkin minuuttia, eikä latauslistasta lähde silloin mikään tulemaan:
Mutta tosiaan heti kun painaa "Cancel" tai FF saa kun saakin kaivettua minuuttien odottelun jälkeen ohjelman latauslistalle, toimii latauslistan puolella asiat taas normaalisti.
Tätä tekee silloin tällöin minullakin.Myös flickfetchissä olen kokenut ongelmaa että joku sama jakso rupee latautumaan uudestaan vaikka se jo melkein latautui
Juu latausikkunaa en olekaan alkuihmettelyjen jälkeen käytännössä koskaan käyttänyt/avannut, eikä tullut mieleen, että sieltähän tosiaan saa konsolin näppärästi auki. Täytyy tutkiskella noita konsoliraportteja, kun seuraavan kerran tulee näitä ihme synkrojumitteluja vastaan. VPN:ääkään en niiden kohdalla ole käyttänyt.Suosittelen että klikkailet ongelmalatauksiin auki latausikkunan ja tutkit/liität niiden konsolin sisältöä tänne niin nähdään mikä tökkii niissä.
Hieno ohjelma, toimii kuin ajatus! Isot kiitokset tekijälle! Ainoa snadi bugi (?) liittyy tiedostojen nimeämiseen: kun käyttää (ainakin YLE Areenassa) syntaksia:
%program% S%season%E%episode%
toiveena saada filename tyyliin "Fleabag S01E01" ja kun kausitietoa ei ole saatavilla lainkaan, tulee tiedostonimeksi "FleabagE01", siis tuo välilyönti ei tule ohjelman nimen ja jaksonumeron väliin.
Silloin kun kausitieto löytyy, toimii tuo just oikein.
Eli aika pienet on huolet tällä kertaa Joku mielestäni kirjoitti jo tästä samasta (tai vastaavasta) trabelista tässä ketjussa. Mutta anyways, tämä on ainoa _pienenpieni_ ylimääräinen vaiva tämän ohjelman kanssa tällä erää
Sinänsä oikein hyvä ominaisuus. Mutta mitäpä jos FF kirjoittaisi tuon tiedoston vain jos sellaista ei vielä ole ? Nyt FF taitaa ylikirjoittaa mahdollisen saman nimisen käyttäjän itse tekemän tiedoston ja itse asiassa joka jaksolla/latauskerralla myös itse aiemmin kirjoittamansa.- Lisätty: Koko sarjan kuvaus tallennetaan tekstitiedostoon. Tiedosto tallennetaan samaan kansioon kuin sarjan jaksot, mutta nimellä "sarjan nimi".txt. Asetus on oletuksena päällä, mutta sen voi ottaa pois "Asetukset / Yleiset / [X] Tallenna sarjan kuvaus tekstitiedostoon".
Sinänsä oikein hyvä ominaisuus. Mutta mitäpä jos FF kirjoittaisi tuon tiedoston vain jos sellaista ei vielä ole ? Nyt FF taitaa ylikirjoittaa mahdollisen saman nimisen käyttäjän itse tekemän tiedoston ja itse asiassa joka jaksolla/latauskerralla myös itse aiemmin kirjoittamansa.
Milloin lie katsomosta voi ladata?
Normi-käyttäjällä ei ole sinne kirjoitusoikeuksia.Miksi ohjelmaa ei voi tallentaa C program filesiin vaan ehdottaa C usersin alle?
Eikä ole järkevää väkisin ängetä Program filesiin, koska jos vaikka "manuaalisesti" tarvitsee käsitellä jotain tiedostoja/ohjelmia, niin menee Kosusen mainitsemasta syystä turhan hankalaksi. Sitten ollaan itkemässä kun ei toimi, ei päivity, ei <keksi jotain>. Miksi vaikeuttaa asiaa turhaan.Miksi ohjelmaa ei voi tallentaa C program filesiin vaan ehdottaa C usersin alle?Normi-käyttäjällä ei ole sinne kirjoitusoikeuksia.
v4.0.2.0 - 25.3.2018
- Lisätty: Pika-asetusvalikosta avattava loki-ikkuna, johon tulostuu kaikki nettiosoitteet joissa FlickFetch käy hakemassa tietoa. Lokiin ei tulostu päivitystyökalun eikä latausikkunoiden tekemiset. Lokiin on saatavissa näkyviin myös virheilmoitukset FlickFetchin sisäisistä poikkeuksista vianetsintää varten. Niitä tulee myös FF:n toimiessa oikein, eli niihin ei kannata huomiota kiinnittää. Virheilmoitukset on oletuksena piilossa, mutta ne saa näkyviin "Lokin asetukset -valikosta".
- Lisätty: Koko sarjan kuvaus tallennetaan tekstitiedostoon. Tiedosto tallennetaan samaan kansioon kuin sarjan jaksot, mutta nimellä "sarjan nimi".txt. Asetus on oletuksena päällä, mutta sen voi ottaa pois "Asetukset / Yleiset / [X] Tallenna sarjan kuvaus tekstitiedostoon".
- Lisätty: Sekä sarjan että jakson kuvaustiedostoon on mahdollista lisätä myös kyseisen sarjan/jakson nettiosoite. Löytyy samasta paikasta kuin ylläoleva asetus.
- Muutettu: Areenan latauslinkkien ja -laatujen hakua Kalturan palvelimilta muutettu, toivottavasti toimivampaan suuntaan. Myös muita hakuja optimoitu ja nopeutettu.
- Korjattu: "Valitse jokaisen latauksen laatu" -ruksi otti laadunvalintaan vahingossa mukaan myös hakukenttään syötetyt hakulausekkeet.