FlickFetch

Viestiketju alueella 'Yleinen ohjelmistokeskustelu' , aloittaja darxide, 17.05.2017.

 1. darxide

  darxide

  Viestejä:
  220
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Kaikki ideat on ylhäällä, toteuttamisesta en sano juuta tai jaata tällä hetkellä :)

  Katki oleva nettiyhteys tai ongelmat Ylen palvelimilla näemmä kaatoi FF:n oikein kunnolla ohjelmalistaa tarkistettaessa, nyt on toivottavasti nuo ongelmat korjattu. Ohjelmalistan tarkistusnopeutta en enää keksi miten nopeammaksi saa, kaikki aika menee nettisivujen lataukseen josta tiedot jaksoista haetaan, itse FF ei tuota tietoa kauaa pureskele. Ja valitettavasti tuo Windowsin ListView -kontrolli ei salli skrollaamista kun se on lukittu muutoksilta. Jos sen taas jättää auki ja käyttäjä käy härväämässä ohjelmia kesken tarkistuksen niin käy hurjia juttuja.

  Joskus pyörittelin mielessä että käytössä voisi olla useampi ohjelmalistatiedosto ja tarkistuksen voisi tehdä aina tiedostokohtaisesti, sillon ei tarttisi kaikki ohjelmia tarkistaa aina kerralla, vaan voisi vähän lajitella eri tyyppisiä / eri henkilöiden ohjelmia. Ohjelmalistaikkunassa olisi pudotusvalikko josta ohjelmalistatiedoston saisi valita käyttöön. Tämä tosin hankaloittaisi ajastettuja hakuja ja toisi muutenkin suht paljon lisätyötä, siksi kai jäi toteuttamatta...

  v4.0.2.2 - 16.4.2018
  - Korjattu: FlickFetch kaatui ohjelmalistan hauissa Areenasta jos nettiyhteys pätki tai Ylen palvelimilla oli häikkää.
   
  erihyva tykkää tästä.
 2. MikeA

  MikeA

  Viestejä:
  68
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  Ei meillä ole kuin tämä yksi yhteinen tietokone ja läjä älykännyköitä. Katselin juuri hintoja. Läppäri isolla 17,3" näytöllä, 32GB muistilla, 256GB SSD:llä + 1TB HDD:llä ja i7 prosessorilla maksaa 3000e. Halvemmallakin pääsee, jos jostain pminaisuudesta tinkii. Elämä on....

  Kiitos tuosta vieritys-vinkistä! Minä olen aina käynnistänyt ohjelmalistan tarkistuksen Ohjelmalistan viereisestä "Tarkista ja lataa uudet jaksot" ja silloin vieritys ei onnistu.
   
 3. cutoff

  cutoff

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En ole varma onko hiljattain mainittu, mutta vieläkin lähtee välillä 2 latausta yhtäaikaa käyntiin, vaikka asetuksena on 1 latausta kerrallaan. Tämän tuplakäynnistymisen pystyy usein aikaansaamaan siten, että lisää uuden kohteen "liitä ja lataa" painikkeella, kun käynnissä oleva lataus on n. 98% kohdalla ja listalla on lisäksi odottamassa muita kohteita.

  Tällöin käynnissä olevan latauksen loppuessa lähtee seka listalta seuraava kohde että tämä samaan aikaan listalle lisättävä kohde latautumaan. Ps. Käytän softaa näissäkin tilanteissa mahdollisimman yksinkertaisella tavalla, eli lataan ns. yksittäisiä erillisiä kohteita kerrallaan (elokuvia jne.). Ei ole menossa mitään sarjojen lataamista tms. spessua, vaan yksi kerrallaan listalle lisättäviä kohteita.

  Ps. Softa on joka tapauksessa aivan mahtava ja on ollut sitä jo kauan! :)
   
 4. Manala

  Manala

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  No ei tarvitse edes tinkiä, jos osaa itse ruuvata sen pohjalevyn ruuvin auki läppäristä. Toki tuo muisti jonkin verran jo maksaa, mutta esimerkkinä oma arkikäytössä oleva kokoonpano on 17,3" Core-i7 läppäri tonnilla, siihen 8 gigaa lisää muistia (yht 12G) 50 euroa, 500 giganen SSD 110 eurolla ja 2TB HDD 100 eurolla. Eli yhteensä reippaasti alle 1300 euroa. 32 gigaa jos tarvii niin varmaan tarvitsee vaihtaa myös koneen mukana tuleva muisti pois (ellei ole neljä paikkaa), mutta varmaan tuollasen koneen saa kasaan noin puolellatoista tonnilla, ellei siinä tarvitse olla aivan huippuluokan erillistä näytönohjainta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2018 klo 14:58