FlickFetch

Viestiketju alueella 'Yleinen ohjelmistokeskustelu' , aloittaja darxide, 17.05.2017.

 1. darxide

  darxide

  Viestejä:
  247
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Kaikki ideat on ylhäällä, toteuttamisesta en sano juuta tai jaata tällä hetkellä :)

  Katki oleva nettiyhteys tai ongelmat Ylen palvelimilla näemmä kaatoi FF:n oikein kunnolla ohjelmalistaa tarkistettaessa, nyt on toivottavasti nuo ongelmat korjattu. Ohjelmalistan tarkistusnopeutta en enää keksi miten nopeammaksi saa, kaikki aika menee nettisivujen lataukseen josta tiedot jaksoista haetaan, itse FF ei tuota tietoa kauaa pureskele. Ja valitettavasti tuo Windowsin ListView -kontrolli ei salli skrollaamista kun se on lukittu muutoksilta. Jos sen taas jättää auki ja käyttäjä käy härväämässä ohjelmia kesken tarkistuksen niin käy hurjia juttuja.

  Joskus pyörittelin mielessä että käytössä voisi olla useampi ohjelmalistatiedosto ja tarkistuksen voisi tehdä aina tiedostokohtaisesti, sillon ei tarttisi kaikki ohjelmia tarkistaa aina kerralla, vaan voisi vähän lajitella eri tyyppisiä / eri henkilöiden ohjelmia. Ohjelmalistaikkunassa olisi pudotusvalikko josta ohjelmalistatiedoston saisi valita käyttöön. Tämä tosin hankaloittaisi ajastettuja hakuja ja toisi muutenkin suht paljon lisätyötä, siksi kai jäi toteuttamatta...

  v4.0.2.2 - 16.4.2018
  - Korjattu: FlickFetch kaatui ohjelmalistan hauissa Areenasta jos nettiyhteys pätki tai Ylen palvelimilla oli häikkää.
   
  erihyva tykkää tästä.
 2. MikeA

  MikeA

  Viestejä:
  68
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  Ei meillä ole kuin tämä yksi yhteinen tietokone ja läjä älykännyköitä. Katselin juuri hintoja. Läppäri isolla 17,3" näytöllä, 32GB muistilla, 256GB SSD:llä + 1TB HDD:llä ja i7 prosessorilla maksaa 3000e. Halvemmallakin pääsee, jos jostain pminaisuudesta tinkii. Elämä on....

  Kiitos tuosta vieritys-vinkistä! Minä olen aina käynnistänyt ohjelmalistan tarkistuksen Ohjelmalistan viereisestä "Tarkista ja lataa uudet jaksot" ja silloin vieritys ei onnistu.
   
 3. cutoff

  cutoff

  Viestejä:
  83
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En ole varma onko hiljattain mainittu, mutta vieläkin lähtee välillä 2 latausta yhtäaikaa käyntiin, vaikka asetuksena on 1 latausta kerrallaan. Tämän tuplakäynnistymisen pystyy usein aikaansaamaan siten, että lisää uuden kohteen "liitä ja lataa" painikkeella, kun käynnissä oleva lataus on n. 98% kohdalla ja listalla on lisäksi odottamassa muita kohteita.

  Tällöin käynnissä olevan latauksen loppuessa lähtee seka listalta seuraava kohde että tämä samaan aikaan listalle lisättävä kohde latautumaan. Ps. Käytän softaa näissäkin tilanteissa mahdollisimman yksinkertaisella tavalla, eli lataan ns. yksittäisiä erillisiä kohteita kerrallaan (elokuvia jne.). Ei ole menossa mitään sarjojen lataamista tms. spessua, vaan yksi kerrallaan listalle lisättäviä kohteita.

  Ps. Softa on joka tapauksessa aivan mahtava ja on ollut sitä jo kauan! :)
   
 4. Manala

  Manala

  Viestejä:
  80
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  No ei tarvitse edes tinkiä, jos osaa itse ruuvata sen pohjalevyn ruuvin auki läppäristä. Toki tuo muisti jonkin verran jo maksaa, mutta esimerkkinä oma arkikäytössä oleva kokoonpano on 17,3" Core-i7 läppäri tonnilla, siihen 8 gigaa lisää muistia (yht 12G) 50 euroa, 500 giganen SSD 110 eurolla ja 2TB HDD 100 eurolla. Eli yhteensä reippaasti alle 1300 euroa. 32 gigaa jos tarvii niin varmaan tarvitsee vaihtaa myös koneen mukana tuleva muisti pois (ellei ole neljä paikkaa), mutta varmaan tuollasen koneen saa kasaan noin puolellatoista tonnilla, ellei siinä tarvitse olla aivan huippuluokan erillistä näytönohjainta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2018
 5. J2A4

  J2A4

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  27.09.2017
  Tosta rakkaudesta vaan, että ainakin minä rakastan. Kiitosta vaan!
   
 6. arthur3.0

  arthur3.0

  Viestejä:
  214
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Panda security ilmoittaa, että uusin FlickFetch (v4.0.2.2) sisältää viruksen (W32/explit.gen). Muilla havaintoja tästä?
   
 7. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 101
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  False positive eli virhemerkkaus:

  VirusTotal

  VirusTotal
   
 8. Talvi

  Talvi

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2017
 9. Manala

  Manala

  Viestejä:
  80
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Mulla on jostain syystä alkanut areenasta ladatun tavaran ääni ja kuva pätkiä lähes kaikissa uusissa videoissa. Noin puolen sekunnin mittanen pätkäsy tulee tasaminuutein (00/01 sekunnin kohdilla) ja pätee 720p ja 1080p resoilla/laaduilla ladattuun tavaraan, mutta 360p laatuvalinnoilla näkyy normaalisti. Mikähän on muuttunut niin, että se tekee tuota? Areenassa nuo näkyy ok. Pätkimisen takia audio/videosynkka menee päin pyllyä telkkarissa ja joutuu pausen kautta käyttämään, että synkka palautuu. Tietokone on tuolle immuunimpi ja pätkäsy on juuri ja juuri huomattavissa eikä pilaa videon ja audion synkkaa ainakaan MPC-HC:lla katsottuna. Mutta silti se pätkäisy siellä videotiedostossa selvästi kuitenkin on.

  Tässä yksi tuore video joka tuota tekee: areena.yle.fi/1-4303253 ja tässä toinen: areena.yle.fi/1-4315130
   
 10. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 495
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mitä kokeilin, niin hienoinen nykäys kuvassa on myös selaimella Areenasta katsottaessa, juuri mainitsemissa kohdissasi. Saa tosin tiirailla tarkasti. Selaimena Vivaldi, jos on merkitystä asiaan.

  Samoin välähdys näkyy Yle Areena sovelluksesta katsottuna (Android-versio), selainta selvemmin. Joten tämän ohjelman kohdalla lienee kyse siitä mitä Yle tarjoaa. Toista en jaksanut kokeilla.

  Edit. katsoin ekaa linkkiäkin Areenan Android appsilla ja nykii se kuva siinäkin, kuvailemissasi kohdissa.

  Palautetta Areenaan. :)

  (Itseä ei kyllä haittaa, en olisi varmaan ehkä edes huomannut ilman tietoa. Satunnaisesti olisin voinut luulla että on bitti ollut poikittain)
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2018
 11. Manala

  Manala

  Viestejä:
  80
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Outoa. En pysty näkemään enkä kuulemaan virhettä Chromella, Operalla tai Firefoxilla Areenasta. Ei välähdystä, nytkähdystä, rusahdusta tai mitään. En myöskään puhelimella Areena-sovelluksella. Vain koneelle fetchatusta huomaan tuon ongelman, eikä se tosiaan ole hirvittävän iso siitä suoraan katsottaessa. Televisiossa (Samsung) taas tulee kerran minuutissa selvä "tuplarusaus" ja lipsync menee heti noin puolella sekunnilla pieleen ja kasvaa siitä joka minuutti, niin se alkaa nopeasti häiritä ihan mitä tahansa ohjelmaa seuratessa.
   
 12. ntkt

  ntkt

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  10.05.2018
  Onnistuuko tällä Iltalehden ILTV-videoiden talteenotto? Jos ei, niin mitenkä niitä saisi helposti talteen?
   
 13. pipsa33

  pipsa33

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  16.05.2018
  Nyt on jotain häikkää flickfetchissä kun osa ohjelmista ei lataudu kuten pitäisi. Ja just sitten ne mitkä haluisin saada ladattua. Alkaa etsiin tiedostoa kuten yleensäkin ja sitten sekunnin parin jälkeen ilmoittaa että lataus epäonnistunut. Missä vois vika olla? Osa ko ohjelmista ja sarjoista aiemmin latautunut ihan ok. Ja olin jo aiemmin ladannut pari samaa jaksoa ko sarjaa niin nyt ei yhtäkkiä niitä kyseisiä jaksoja enää ladannut kun kokeeksi testailin asiaa. Eli nyt apuja asiaan kaipailisin.
   
 14. jkeskir

  jkeskir

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Anna esimerkki ei toimivasta
   
  122h63 ja neko tykkäävät tästä.
 15. Manala

  Manala

  Viestejä:
  80
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Mulla ei tällä hetkellä kai muuta häikkää, paitsi että nää 100% kohdille jämähtäneiden määrä tuntuu jotenkin vain lisääntyvän koko ajan. Eikö tähän saisi jotain timeouttia, että jos file on 100% minuutin verran, niin se poistettaisiin listalta ja jatkettaisi seuraavan lataamista? Ikävä huomata kun palaa tunnin päästä koneelle, että kuuden ohjelman latauslistasta vain ensimmäinen onkin onnistunut. Tämä ongelma tekee myös ohjelmalistan automaattisen tarkistuksen väliajoin -ominaisuuden hyödyttömäksi.
   
 16. hrk

  hrk

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  On ruvennut häiritsemään se, että FF:n hakutoiminto toimii miten sattuu. Esimerkiksi juuri nyt on areenan leffasivulla vierekkäin rainat "You got me" ja "Suffragette". Ensinmainittu löytyy hakutoiminnolla, jälkimmäinen ei. Kuitenkin kun kirjoitan osoitteeksi Areenan näyttämän urlin, niin Suffragette latautuu aivan iloisesti. ???

  Lisähuomio: Kohteen osoitetta (urlia) ei tarvitse kirjoittaa tai kopioida FF:n osoitekenttään, riittää että se kopioidaan windowsin leikepöydälle esim. siinä selaimessa, jossa areenan sivu on avoinna. FF siis näköjään vahtii kaiken aikaa leikepöytää, ja hakutoiminnon ja ja lataajan välinen kommunikointi perustuu siihen.
   
 17. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 495
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tämähän on ihan peruskauraa, asialle on ruksi pääikkunassa, eli että tarkkaillaanko leikepöytää vai ei. :) Joskus nimittäin on ihan hyvä myös sulkea, jos muuten tarvitsee tuettuja osoitteita kopioida leikepöydälle muttei halua FlickFetchin mitenkään reagoivan niihin.
   
 18. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  3 892
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oletko varma että kirjoitit sen Suffragette oikein hakuun kun siinä on kaksi perättäistä "ff" ja "tt" joka on harvinaista englannikielessä ja kaksi peräittäistä f kirjainta on harvinaisia jettuna kahteen eri tavuun suomenkielessä niin niissä tekee herkästi alitajuisen kirjoitusvirheen (se voi tuntua väärältä oikeinkirjoitettuna) jättämällä jomman kumman tuplauksen tekemättä.
   
 19. hrk

  hrk

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  Olen täysin varma. Esimerkkejä löytyy paljon lisää, esim. "Ruotsalainen avioliitto", "Micmacs" jne.

  Väitätkö, että sinun flickfetchisi löytää nuo?
   
 20. hrk

  hrk

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  Juu, ominaisuus on ihan hyödyllinen kun haku on rikki.
   
 21. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 495
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Se, leikepöydän tarkkailu on kyllä ihan must muutenkin. Ainakaan itse en koskaan näe syytä toiminnalle jossa kopioisin osoitteen leikepöydälle, liittäisin sen manuaalisesti latausta varten. ;) Tämä oli yksi ensimmäisiä ominaisuuksia jotka erotti FlickFetchin muista alkuaikojen aikaan olleista "Areena-lataajista".

  Edit. Tuli hakua koskien mieleen, ettei Areenan haussa olisi vika? Sehän on tunnetusti huono. Jotkut ohjelmat löytyvät, jotkut ei vaikka kirjoittaisi varmasti oikein. Sama vika vaivaa Areenan Android appia myös. Joskus esim. etsinyt tiettyä. M.O.T:n jaksoa, eikä millään löydä. Tällöin käytänkin sitten yleensä Googlen hakua, ja loppu onkin helppoa.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2018
 22. hrk

  hrk

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  Areenan haussa saattaa hyvinkin olla vikaa. Mutta kyllä kaikki edellä mainitut esimerkit löytyvät webisovelluksen ja Android-sovelluksen haulla. Ja moni muukin esimerkki. Siksi uskallan väittää, että juuri FlickFetchin haku on pahasti rikki.
   
 23. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 495
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Joo, itsekin kokeilin tuota Suffragettea ja löytyi ne.

  Areenan kanssa on se huono, että aika usein tekevät pieniä muutoksia ties minne ja sitten FlickFetch tarvitsi päivityksen. Kannattaa tehdä bugi-ilmoitus jos asia todella häiritsee, voi olla että darxide on kesälaitumilla eikä välttämättä näe näitä pohdintoja.

  Itse tosiaan käytän usein Googlen hakua. Ja taas jos on kyse sarjasta, niin Ohjelmalista toimintohan ne sarjat hoitaa. En käytä FlickFetchin hakua juuri koskaan, paitsi että Ohjelmalistassa on joitain vakiohakuja (esim. etsimässä mitä tahansa ohjelmia joissa on kissoja tms.). Ohjelman URLin haen yleensä muuten.

  Ei muuten, mutta pärjäile mahd. korjaukseen asti. :tup:
   
 24. hrk

  hrk

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  Siis sinäkö löydät FlickFetchin haulla ohjelmat "suffragette", "ruotsalainen avioliitto", "micmacs" ja "drift", esimerkiksi? Vai mitä tarkoitat? Minua nyt tässä yhteydessä kiinnostaa vain tuo FF:n hakutoiminto.
   
 25. darxide

  darxide

  Viestejä:
  247
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  FF:n Areenan haku perustuu Areenan RSS-hakuun, joka toimii nyt vähän kämäsesti näemmä. Jos joku keksii toimivamman hakurimpsun saa kertoa.

  Esimerkki 1 (ei hakutuloksia):
  http://areena-v3.yle.fi/.rss?sisalto=ohjelmat&q=suffragette

  Esimerkki 2 (toimii):
  http://areena-v3.yle.fi/.rss?sisalto=ohjelmat&q=pokka pitää

  Eli sinänsä FF:n päässä ei ole mitään vikaa. Hakuosoitteen muuten näkee hakua tehdessä jos kytkee FF:stä näkyviin Loki-ikkunan (Asetukset-napin viereisestä nuolivalikosta "Näytä loki").

  EDIT: ja kuten neko tuossa arvelikin, oon hieman huonosti nyt korjauskykyinen FF:n liittyen, ketjua seuraan sillon tällön. Bugiraportteja en oo hetkeen tarkistanut edes :)
   
 26. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 495
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei, vaan löytyi samoin kuin kerroit löytäneesi Areenasta. Heh...
   
 27. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  763
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No nopeahan tuo oli kun meni vain Ylen hakusivulle ja tutki firefoxin developer consolen "network" tabin kautta. Sieltä löytyi näppärä JSONin palauttava URL:

  Koodi:
  https://haku.yle.fi/api/search?UILanguage=fi&category=Areena&decade=&keyword=&language=fi&media=&page=1&q=suffragette&sort=relevancy&time=
  Itse lisäisin tuohon hakuun vielä tarkennuksen videoista, eli "media":n perään tekstiä näin:

  Koodi:
  https://haku.yle.fi/api/search?UILanguage=fi&category=Areena&decade=&keyword=&language=fi&media=video&page=1&q=suffragette&sort=relevancy&time=
  Tuo löytyi minuutin tsekkauksella, näyttäisi ainakin toimivan.
   
 28. darxide

  darxide

  Viestejä:
  247
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Näemmä juu löytyy nykyään tuokin JSONina. Vaatii tosin haun uudelleenrakentamisen pois RSS-feedistä, eli jäänee syksymmälle :)
   
 29. hrk

  hrk

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  Ja tuosta opimme mitä? Epäselväksi jää ainakin se, miksi vain jotkut FF-haut epäonnistuvat.

  Ei kun joo. Ymmärrän. Löytyy parempi tapa. Nyt käytössä oleva on epäkelpo.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2018
 30. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  763
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Otettaanppas takaasin vähän. Tuo on YLEn haun kautta tuleva JSON. YLE Areena käyttää eri hakua. Tuolla postaamallani haulla ei löydy esim. "micmacs" leffaa.

  Tässäpä parempi vaihtoehto käyttäen YLE Areenan hakua:

  Koodi:
  https://areena.api.yle.fi/v2/ui/search?app_id=areena_web_personal_prod&app_key=6c64d890124735033c50099ca25dd2fe&client=yle-areena-web&language=fi&v=7&episodes=true&packages=true&query=micmacs&service=tv&offset=0&limit=7
  Noita parametrejä ehkä voi tarkemmin katsella, esim. mitä tuo "limit 7" tekee jne.

  YLEn hakusysteemit ovat olleet sekaisin jo kauemman aikaa, muistan itsekin kun en millään kauan sitten löytänyt tabletin appsilla Buster Keatonin "Film" eli "Viimeinen rooli" lyhäriä vaikka se Areenassa olikin. Näyttäisi vieläkin olevan vikaa ainakin jossain YLEn hakukoneissa. Myös YLEn RSS-fiidit ovat olleet ainakin jossain vaiheessa vähän sekaisin ja ovat muuttuneetkin matkan varrella monta kertaa.
   
 31. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  763
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tästä nyt vielä esimerkkitapaus: Mene YLE Areenan sivulle ja kirjoita ylhäällä olevaan hakukenttään "micmacs" (ilman lainausmerkkejä) -> oikea leffa löytyy. Nyt klikkaa sitä hakutulosten alla olevaa "tarkennettu haku" nappia niin päädyt YLEn hakusivulle -> ei hakutuloksia. Eli aika köppästä on YLEn systeemien toimiminen.
   
 32. reita

  reita

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  22.06.2017
  Mulla ei edelleenkään tallennu tekstit win 10 koneessa, mutta win 8 toimii. Nyt jostain syystä en saa ladattua Komisario Maltesen jaksoa 8 kummallakaan :(
   
 33. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  763
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sama homma.

  Ja vielä FFmpegin:
  Tekstit tulee mutta ei videota.
   
 34. hrk

  hrk

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  Minulla taas se Maltesen jakso 8 imppautuu aivan nätisti. Paitsi tietenkään FF-haku ei Maltesea löydä...
   
 35. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  3 892
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kokeilin ei löydä.

  Mutta kaikilla jotka ei läydä tuntuu olevan yhtäläisträ että niiden URL osoite ei ole vain yksi numerosarja vaan sen numerosarjan alussa on aina 1-xxxxxx tai 0-xxxxxx oisiko taas Ylellä uudenlaisia rakenteita sivuissa niin että FF ei löydä latauslinkkiä.
   
 36. hrk

  hrk

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  Se on kyllä yhtäläistä ihan kaikilla.
   
 37. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  763
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Outoa. Minulla ei vieläkään. Olisikohan jotain DNS probleemaa? Välillähän täälläkin raportoidaan, että joku ei lataudu mutta jonkun ajan päästä alkaa toimimaan.

  Omasta mielestäni ei, vika ei ole FF:ssä. Kyllä ainakin noiden hetki sitten tekemieni testien perusteella sanoisin, että YLEn eri hakusysteemeissä se vika on.

  Ainakin kolme eri YLEn hakusysteemiä, hakuna = micmacs :

  1) RSS haku (tämä siis tällä hetkellä FF:ssä käytössä): http://areena-v3.yle.fi/.rss?sisalto=ohjelmat&q=micmacs = ei tuota mitään tulosta

  2) YLEn "yleis/päähaku": Yle Haku - Yle Sök = ei löydä leffaa

  3) YLE Areenan haku: areena.yle.fi/tv = löytää leffan
   
 38. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  3 892
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Noihin DNS ongelmiin liityen Yle Areena on minulle muistaakseni joskus nakkaillut Nginx proxyyn liityviä virheilmoituksia voisiko tuo Ylen oma edusta proxy systeemi olla syyllinen joihinkin FF lataus ongelmiin.
   
 39. reita

  reita

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  22.06.2017
  Sain sitten ladattua sen komisaarion. Näytti hieman sille, että se osoite oli lyhyempi kuin ensimmäisellä yrityksellä? Areenan sivut ovat jo jonkin aikaa tökkineet. Välillä pitää sulkea sivu ja hakea uudelleen ennen kuin toimii.
   
 40. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  763
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itselläkin se toimi heti tiistaina päivällä. Tälläista häröilyähän on ollut aiemminkin. Eli pitää vain yrittää uudestaan seuraavana päivänä.
   
 41. Parta45

  Parta45

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  10.06.2018
  Onko asia niin, etteivät Yle Areenan "Suorat" ohjelmat käynnisty suorana lähetyksenä FlickFetch ohjelmalla?
  Kun kopioin Yle Areenasta ohjelman https -osoitteen, niin osoite tuli kyllä FlickFetch osoite kohtaan, mutta alla olevaan ikkunaan tulee vain "Latauslinkkejä ei löydy. Tarkista osoite" sekä nettiosoite. Yle Areenan Suorat ohjelmien tiedot kyllä näkyvät Areenassa, mutta eivät kopioiudu FlickFetch:iin. FlickFetch ajastin toimintoahan ei voi käyttää Areenan ohjelmille? Eli suoria ohjelmia ei voisi tallentaa PC:lle?
  Kysyn tätä vain sen takia, kun ensi Perjantaina alkaa Areenassa suorana uusi sarja The Tunnel!
  Areenassa olevat muut ohjelmat kyllä tallentuu hyvin, mutta ns. "Suorat" eivät. Olen Areena ohjelmia seurannut vain sisäverkon kautta TV:llä, kun on unohtanut tallentaa ohjelma muilla laitteilla.
  Näistä Areenan "Suorista" ohjelmista ei ole kokemusta, että tulevatkohan ne katsottaviksi ohjelman päättymisen jälkeen?
   
 42. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  3 892
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Katso FF Ajastin
   
 43. ourasi

  ourasi

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  04.03.2017
  Ei FF:n Ajastimessa ole mahdollisuutta ajastaa Areenan lähetyksiä.
   
 44. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  3 892
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei siinä lähetystä ajastetakkaan vaan tallennus ;-p


  Sinällään sekavaa kun aina ei hahmota puhutaanko Yle Areenasta vain Yle Areenan Areenasta.
   
 45. ourasi

  ourasi

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  04.03.2017
  Mitä ihmeen saivartelua tuo oli? Olisiko ymmärrettävämpi ilmaisu: Ei FF:n Ajastimessa ole mahdollisuutta ajastaa Areenan suorien lähetysten tallennusta.
   
 46. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  3 892
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Opettele lukemaan hymiöitä.

  Se varsinanine asia oli se että en alunperin hoksannut että puhuit nimenomaan Areenan Areenasta
  ja siten se alkuperäinen neuvoni ei ollut paikkansapitävä.
   
 47. hrk

  hrk

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  "Suora lähetys" on melko onneton termi Areenasta puhuttaessa. Eikä "Areenan Areena" ole ainakaan parempi.

  Areenahan on striimauspalvelu, joka välittää
  - YLE:n normaalikanavien lähetysvirtaa reaaliajassa, "suorana"
  - Erikoismateriaalia (kuten eduskunnan täysistunto) vain reaaliajassa, "vain suorana"
  - YLE:n kanavien tallenteita
  - Muita tallenteita

  FlickFetchin ajastustoiminto puree vain ensimmäiseen kategoriaan, reaaliaikaiseen lähetysvirtaan. Ja koska melkein kaikki kiinnostavat ohjelmat myös tallennetaan, ei ajastusta useinkaan tarvita.

  Uusi sarja "The Tunnel" kuuluu kategoriaan "Muut tallenteet", ja se tulee katsottavaksi 90 päivän ajaksi alkaen tämän viikon perjantaina. Näin ainakin luvataan YLE:n sivulla

  Viikon 24 vinkit: jalkapallon MM-kisat sekä liuta uusia sarjoja ja tuotantokausia!

  Areenan omilla nettisivuilla (areena.yle.fi) ei sarjasta kuitenkaan vielä puhuta mitään, eikä Areenan hakukaan sitä löydä. Eikä sitä voi nyt FlickFetchillä imuroida, koska tallenne ei vielä ole käytettävissä. Mutta kyllä sen ehtii sitten perjantaina tai sen jälkeen.
   
 48. lattis

  lattis

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  15.06.2018
  Eilen alkoi jalkapallon MM-kisat, ja kuvittelin tallentavani ottelut areenasta. Mutta enpä ole onnistunut tuntien yrityksestä huolimatta. Olen kyllä käyttänyt tätä FlickFetchiä useamman vuoden ja uusin versiokin on asennettuna, mutta kun ei toimi niin ei toimi sitten millään. Kunnollinen tallentava digiboksi, josta saisi ohjelmat joskus myös ulos tietokoneelle, maksaa aika paljon. Sen vuoksi luulin pärjääväni areenalla. Mutta nyt on oikeasti hyvät neuvot kalliita. Keksiskö joku keinon noiden MM-lähetysten lataamiseksi. Itse en osaa.
   
 49. hrk

  hrk

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2017
  Kyllähän Areenan nettisivun/sovelluksen kautta löytyy tallenteita. Mutta FF-imurointi ei näköjään onnistu. Eikä FlickFetchin ajastustoiminto pääse käsiksi TV2:n lähetysvirtaan otteluiden aikana. Varmaankin tahallista. Elisa viihteen kautta TV2-tallennus kyllä näyttäisi onnistuvan.
   
 50. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  2 843
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Luultavasti DRM suojattuja eli ei onnistu tallennukset.