F1 2024 - Yhdysvaltain GP

Olen ollut tietoinen siitä että vain pienestä osasta kuskeja tulee koskaan MM-voittajaa, mutta nyt ei kyse ollut siitä vaan totesin että ei Hamilton tule enää koskaan voittamaan mestaruutta. Ajelee Ferrarilla tutti frutti huviksi kauden kaksi sitten eläkkeelle.
Näyttääkö siltä että Ferrari ottaisi jäähdyttelijän tai että Hamilton ei himoa voittoja?

Jokainen kuski haluaa olla Ferrari legenda ja Hamilton tulee iskemään kaiken likoon.

@Habazon Hamiltonista tuli Mersun hylkiö sillä sekunnilla kun Ferrari sopimus ilmoitettiin
 
Voisi tuo Alonsokin tulla jo pois tuolta jaloista. Kummallista kun vanha mies ei osaa lopettaa hyvän sään aikana.

liam-lawson-revealed-alonso-promised-to-screw-him-after-the-v0-jwhlf515pvvd1.jpeg.webp
 
Kyllä tossa hämiksen mersu menossa haiskahtaa vähän semmonen luovuttaminen, moti alkaa olla nollis ja ajatukset seuraavassa kaudessa.

Tallin sisälläkin alkaa olla varmasti aika hylkiö kun ei enää uusimpia juttuja kerroja auton kehitykseen liittyen eikä varmaan uusimpia osia tulla laittamaan kiinni hämiksen autoon.
Ainakin vielä sai uusimman päivityksen autoonsa, eikä ilmeisesti oikeen tykännyt siitä kun tarjos päivitys osiansa russellille kolarin jälkeen:lol:
 
Ihan sama miten menee, kunhan Max saa 0pts ja seuraavaan kisaan lähtöruuturangaistuksen, ja Norrisille 26pts
 
On kyllä kyseenalainen tuo tämän radan alku kun on lentokentä leveydeltä latua josta voi ajaa, oikaista varikon viivan yli yms, ei paljon paalu paina
 
Landolta puuttuu kunnon tappajan vaisto. Taas jätti turhaa tilaa sisämutkaan ja siinä meni monta sijaa. Eiköhän se McLarenin tuleva mestari tule olemaan Piastri, jolla ei tunnu olevan mitään ongelmaa ajaa aggressiivisesti ja tehdä tarvittavia liikkeitä.
 
SC:n lähdettyä Russel ohittaa Boltterin 1. kierroksella, Oconilta vaaditaan kolme, ja Albonilta kuusi kierrosta.
 
Lando on kyllä varsinainen Bottas noissa lähdöissä. Aina liian varovainen ja väärässä paikassa. Ei ole mestari ennen kuin saa tuon puolen kuntoon.
 
On kyllä kyseenalainen tuo tämän radan alku kun on lentokentä leveydeltä latua josta voi ajaa, oikaista varikon viivan yli yms, ei paljon paalu paina
Tavallaan hyvä, että rata on leveä niin nähdään näitä rinnakkain ajoja mutkissa pitkään, mutta heti rataviivojen ulkopuolella vois olla hiekkaa ei lentokenttää
 

Statistiikka

Viestiketjuista
256 217
Viestejä
4 456 583
Jäsenet
73 693
Uusin jäsen
Vartia

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom