Escape from Tarkov (PC)

Liittynyt
05.02.2019
Viestejä
748
Ite pelannu tota PVEtä n. 20 tuntia, ja tasan yhen kerran tullu bossi vastaan :D
Edit. Korjaan, kahdesti. Kerran woodsissa ja kerran customsissa. Toki molemmilla kerroilla oli goonsit kyseessä.
Kun lukee foorumeita niin juuri tälläisiä kokemuksia on paljon, osalle ei bossit näyttäydy ja toiset saa ne joka raidiin. Ihan balanssissa ei tuntuisi olevan tämä peli
 

Kleimo

Töysäläinen
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
585
Boss/Goons spawni taitaa olla 80% tuossa PVE:ssä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.09.2018
Viestejä
171
Joskus kokeilin sitä sp tarkovia, onkohan se vielä voimissaan, pystyi modamaan itse peliä.
 
Liittynyt
20.01.2017
Viestejä
53
Onko tämä peli kuinka voimissaan vielä? Eiköhän suht stabiili pelaajakunta kummiskin ole muodostunut, huolimatta aikaisemmasta sekoilusta rahastuksen suhteen. Toki nyt on myös kilpailijoita ilmestynyt markkinoille, jotka varmaan hiukan syövät pelaajamääriä?
 
Liittynyt
14.02.2017
Viestejä
1 439
Itse lopetin aikoinaan cheatteri ongelman takia koska ei tainnut pahemmin olla raideja joissa ei olisi ollut cheattereita ja kehittäjää ei kiinnosta poistaa flee marketista selkeitä cheattereita. Mutta nykyään kun on tuo PVE moodi niin pari peliä pelasin ja voisi melkein sitä jatkaa.

Mutta viimeaikoina on tullut pelattua aika paljon Ghost Of Taboria. Se kopioi aika kovalla kädellä Tarkovia (niin hyvässä kuin pahassa, mutta eipähän ole cheatteriongelmaa vielä) ja on VR peli, mikä tuo immersiota huomattavasti lisää. Siinä saa samalla tavalla kädet tärisemään ja sykkeen nousemaan kuin Tarkovissa. Käytän myös gun stockkia joka tuo vielä lisää immersiota ja saa ammuksen osumaan pidemmältäkin etäisyydeltä.
 
Liittynyt
17.10.2017
Viestejä
638
0.15 Patch Note julkaistu.

Taisi olla vain tämmöinen pakollinen väli wipe, että saadaan taas pelaajat kiinnostumaan pelistä ja takaisin pelaamaan. Lähinnä mitä uutta nyt tuli on Factoryn uudistus, muutama uusi ase ja uusi bossi.
Minä kun luulin, että nyt olisi wipen myötä päivittynyt pelimoottori uudempaan samalla ja isompiakin uudistuksia tullut. Nyt vaikuttaa ainakin siltä että itse skippaan tämän wipen ja katsotaan josko seuraavassa jaksaa pelata. Tahtoo olla, että alkaa puuduttamaan nuo samat aloitustehtävät ja kohta on kymmenes kerta kun hakee samoja pronssi taskukelloja ja kaasu analysaattoreita.
Pelin isoimpana ongelmana näen pitkät latausajat ja tämän myötä peliin latautuessa menee usein yhtä pitkään kuin siellä pelissä selviytyy. Jos haluaa olla ultimaattinen hikky kostaja, niin suosittelen lämpimästi asentamaan pelin kovalevylle ja ainakin vielä muutama vuosi sitten koko servu sai odottaa minua yksittäistä pelaajaa latautumaan servulle jossa meni se 5-10 minuuttia. Nyt alku wipessä servujen ollessa luultavasti tukossa, niin eiköhän tuon ajan saisi venytetty yli 10 minuutin. Tämä päti myös factoryyn. Tästä tuli aika nopeaan kavereilta ei niin positiivista palautetta, että oli pakko laittaa uusi M2 SSD tilaukseen. :lol: Tuskinpa tuota on mitenkään muutettu kun ainakaan vielä keväällä ei ollut mitenkään harvinaista, että servulle odoteltiin yli 5 minuuttia kohdassa "Waiting for players".

E: Nuo tripwired/ansalangat näen myös erittäin huonona uudistuksen ja voin jo kuvitella miten noita spämmitään johonkin portaisiin ja romukasoihin, missä ne bugaa jonnekin maan sisälle näkymättömiin odottaen jotain kovan onnen sankaria niihin kävelemään, ilman mitään mahdollisuutta näitä ansalankoja nähdä. :lol:
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
2 559
Ei tullu millään löytyvän 4 regionilla matsia - US East, EU north, central ja mikähän se kolmas oli. Ground Zero wipe night.

Kaikki pelaavat PVE:tä tai jotain paremepaa peliä?

Delta Force Hawk Opsissa ehtii ottaa matsin pari siinä ajassa, kun Tarkov vasta etsii ja latailee päivän ekaa matsia.
 
Liittynyt
17.10.2017
Viestejä
638
Ei tullu millään löytyvän 4 regionilla matsia - US East, EU north, central ja mikähän se kolmas oli. Ground Zero wipe night.

Kaikki pelaavat PVE:tä tai jotain paremepaa peliä?

Delta Force Hawk Opsissa ehtii ottaa matsin pari siinä ajassa, kun Tarkov vasta etsii ja latailee päivän ekaa matsia.
Luultavasti servut tukossa/täynnä ja joutuu odottelemaan "muutaman" muun pelaajan kanssa servun vapautumista ja sillä kestää peliin pääsyssä. Tämä on ollut joka wipen alussa ongelmana, kun pelaajia on niin paljon kunnes alkuinto alkaa porukalla laantumaan. Nuo jonotusajat ovatkin Tarkovin isoin puute ja mieluummin sitä pelaa jotain peliä, jossa edes pääsee pelaamaan sen vähäisen ajan mitä aikaa on käytettävissä työpäivien+salin jälkeen.
 
Liittynyt
20.01.2017
Viestejä
53
Löytyisikö täältä peliseuraa Tarkoviin? Minä ja kaverini tätä suht aktiivisesti pelataan (2-4 iltaa viikossa), mutta yksin en tätä jaksa ja kaverikaan ei aina kotona tietenkään ole. Suhtkoht rennosti pelataan, mutta silti toki halutaan selvitä hengissä kotiin. Vittusaatanaa pääsee, mutta mitään ragea ei jaksa ja ei ole tarkoituskaan. Molemmilla peli ollut vuosia, mutta parin vuoden tauko tehnyt tehtävänsä, vaikka toki vanhoista mapeista aika hyvin tiedetäänkin mestat yms. Mikäli pa*ka seura ja typerät ratkaisut kiinnostaa, niin nakkaa viestiä!
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
252 481
Viestejä
4 396 503
Jäsenet
72 984
Uusin jäsen
mikkomalliton

Hinta.fi

Ylös Bottom