Epic Games Store

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Eldmor, 03.02.2019.

 1. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 472
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mikäs siinä jos tykkäät latailla n+1 eri launcheria, en ole tuomitsemassa.

  Hommahan on se, että tuo paska on ominaisuuksiltaan about samaa tasoa kuin Steam oli 15 vuotta sitten, jos sitäkään. Olisi ehkä hieman kannattanut pistää jotain ominaisuuksia jo saman tien mukaan, eikä julkaista jonain pre-alphaa vastaavana raakileena.

  Jokainen tunkekoot rahansa minne huvittaa, mutta minä en tuota paskaa tule ikinä asentamaan.
   
  kusiainen ja Cuthalu tykkäävät tästä.
 2. Sleipnir

  Sleipnir 2. SoAS infantry brigade Brig. Gen. Sleipnir Platinum-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  337
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hommahan on se, että Epic luo kilpailua Steamille hommaamalla parhaita indie-studioita itselleen parantaakseen tarjontaansa ja antamalla upeita pelejä ilmaiseksi joka kuukausi, johon Steam ei pysty. Totta että store on vielä kehitysvaiheessa, mutta jos jotain tuosta olen huomannut, niin siellä jopa kuunnellaan käyttäjien palautteita.
   
  afroilee, P c L A Y E R, DarkkiFIN ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 3. Noddy

  Noddy Tukijäsen

  Viestejä:
  501
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Okei eli noilla peruisteilla on mukavempi pelata 20-30fps pelejä... No jokaisella on prioriteettinsa. Nuo launcherit syö vain muistia ja sitä nykyisin normi PCssä riittää.

  Steam on rahastuskone. Heillä ei ole mitään toimivaa supporttia. Jopa EAn originista saa 10x paremmin tukea ongelmatilanteissa kuin Steamistä. Live chat vastaa muutamassa minuutissa jne. ja pystyvät jopa auttamaankin.
   
  Härkönen ja noppa tykkäävät tästä.
 4. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 472
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niinno, näitä indiana-pelejähän mahtuu 15 tusinaan ja sekaan mahtuu ihan helvetisti paskaa. Johan tätä on vuosikausia nähty.


  Ja kuten tiedät niin mulla on aivan helvetisti pelejä rästissä, ilman että sinne tarvitaan jonon perälle lisää jotain nevahööd ripulia :D
  No nyt kyllä on sellaista maalitolppien siirtelyä, että oksat pois. Jos mä sanon että pelaan mielummin PS3:lla samaa peliä kuin tuon paskastoren kautta, niin aika tuuheasti yleistetty. :D

  Launcherit syö muistia, älä saatana.. Karhukin paskoo metsään. Koskahan viimeksi olisi tarvinnut välittää jonkun taustakikkareen muistinkulutuksesta?
   
 5. noppa

  noppa

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mikäs siinä, jos tykkää olla fanilasit päässä. En tuomitse launchereita tai niiden käyttäjiä.

  E: steamissahan tuo green light systeemi on menny alamäkeä jo muutaman vuoden..
   
 6. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 485
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kylmästi laskettuna noin tunnin sisään niin onhan toi about 60GB eroa mutta noilla nopeuksilla tuskin niin merkittävää eroa 100GB tai alle peleissä.

  Mutta tulevaisuudessa kun pelit alkavat kasvaa moneen sataan gigaan niin sitten sitä eroa alkaakin tulla ajallisesti laskettuna.

  Esim FFXV 80GB 100mb netillä kestäisi noin 2h lataa kun taas omalla 350mb noin 30-40min välille.

  Ja kyllä, olen ladanut steamista joskus 20GB Dragon Age originsia 2m netillä sen about vuorokauden ja silloin päätin että en kyllä netissä säästele ainakaan ja omaan käyttöön toistaiseksi 350m ollut passeli.
   
 7. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 472
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No greenlightissähän nyt on kuraa maksimit, tuo kyllä on totta. Ja no, Steamin valikoimakin on sen verran laaja, että ripuliahan siellä on vaikka kuinka.

  Pientähän tuo vielä on kun joskus jonnena tuli torrentina mp3:ia latailtua gigatolkulla gprs:llä.
   
  ripulisanteri tykkää tästä.
 8. Eldmor

  Eldmor

  Viestejä:
  964
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Ainoa asia mikä tässä kaupassa pännii on Epicin yksinoikeuspelit. Varsinkin se, että jo muualla myynnissä olleita pelejä on kaapattu Epicciin.
   
 9. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 472
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No täähän se nimenomaan on. Jos pelit olisi sekä tässä ripulissa että Steamissa, en näe ongelmaa, mutta tämähän se tilanne on joka tässä vituttaa.

  Ja jälkimmäisestä tosiaan case Metro Exodus jo turhankin tuttu esimerkki.
   
 10. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 485
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Indie kehittäjät tykkäsi alkujaan steamista kun ne oikeasti hyvät indie pelit pääsivät näkyville, nytten ne uppoaa sinne massan sekaan.

  Tässä tapauksessa kävi se legendaarinen että kasvoi liian isoksi ja sitten kuluttajan mielenkiinto laskee indie peliä kohtaan tai että on kilpailua liian paljon.

  Tästä olen samaa mieltä, että kun peli on julkaistu niin sitä ei saisi enää siirtää mutta nytten jos ilmoitettaan että PC versio tulee epiciin ajallisella yksinoikeudella niin se on mulle ok kuin se että pelin on ilmoitettu tulevan steamiin samaan aikaan kuin konsoliversiot ja sitten vedettään tälläinen liike... Tokihan ennakkotilaajat ovat sentää pelinsä saanut steamiin mutta kuitenkin.

  Mikkis on taas näillä näkymin viemänsä pelejänsä myös steamiin Gears 5 lähtien että sielläkin on huomattu että niiden win10 piraatti suojaus on murrettu ja saada mahd paljon asiakkaita peleillensä vain.

  Edit: Mikkis saattaa siis viedä myös muuallekin pelejänsä kuin pelkästään steamiin microsoftin kaupan lisäksi*
   
 11. DarkWing

  DarkWing 12/99

  Viestejä:
  128
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jahas, yksi yksinoikeus jälleen tälle paskalafkalle, hetki sitten tuli sähköpostia että Shenmue 3 olisi Epic exlusive. Lievästi sanottuna vituttaa tällä hetkellä, pitänee alkaa kaivelemaan oliko jossain vaiheessa mainittu Steam että voisi edes johonkin perustaa rahat takaisin-pyynnön.
   
 12. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  5 507
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Taitaa tuo Shenmue 3 olla sitten ensimmäinen, joka millään tavalla osuu omalle kohdalle. En kyllä ole rahaa peliin vielä laittanut, mutta taidan kyllä ostaa sitten epiciltä, jos sieltä ainoastaan saa.
  Näkyy ainakin vielä Steamissakin toivelistalla tosin.
   
 13. Sir.JK

  Sir.JK

  Viestejä:
  225
  Rekisteröitynyt:
  05.08.2017
  Hauskaahan tässä on se että Epicin vastustajat itkevät että Epic varastaa pelejä steamilta, vaikka pelintekijät itse nimenomaan haluavat pelinsä sinne, koska saavat sitä kautta enemmän rahaa. Tosiasiassahan näitä harmittaa se että kaikki pelit eivät olisi samassa kirjastossa, jossa voi sitten ihailla elämänsä saavutuksia.
   
  riptic, Noddy, heavyman ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 14. Raxama

  Raxama Köyhä

  Viestejä:
  1 354
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kickstarterissahan tuosta on varmasti rummutettu Steam-avaimena, oikeastaan itekkin muistan kuinka puhe on ollut Steamista kokoajan, ennen tätä päivää. En tiedä saatko tosin rahojas takas, koska tätähän ei oo voinu ennakkotilata kun vaan kickstarterin kautta
   
 15. DarkWing

  DarkWing 12/99

  Viestejä:
  128
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin, jos jollain pitää kasvattaa virtuaalielimiään pelimäärillä niin siitä vaan. Itse en vaan jaksa asentaa jälleen yhtä launcheria, varsinkaan sellaista joka kerää mitä sattuu tietoja ja lähettelee niitä eteenpäin.
   
 16. Refloni

  Refloni

  Viestejä:
  717
  Rekisteröitynyt:
  30.03.2017
  GOG yrittää ratkaista asian Galaxy 2 -launcherillaan joskus lähitulevaisuudessa. Saa nähdä mitä siitä tulee, mutta olen optimistinen.
   
 17. Noddy

  Noddy Tukijäsen

  Viestejä:
  501
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Kerää mitä tahansa tietoa ja lähettelee niitä eteenpäin? Onko lähdettä? Eikö tuo selvitetty ja ei kerää sen enempää mitä muutkaan. p.s se asennus kestää ehkä 2 minuuttia.
   
  P c L A Y E R tykkää tästä.
 18. perato

  perato

  Viestejä:
  3 265
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Tätä keskustelua lukiessa on aina hauska palata vuoteen -04, josta onneksi löytyy paljonkin foorumikeskusteluita kuinka Steam on hanurista ja ikinä en lataa sinne ikinä mitään, enkä ikinä osta, enkä ikinä, tää on ihan paskaa ja vakoojaohjelma ja vapaudenriistoa!

  Henk. koht. mun ainoa ongelma useiden launchereiden osalta on se, että tuppaan unohtamaan ne pelit mitä omistan muilla launchereilla. Esim. Epic storeen on jo useampi peli(noita ilmaisia) joita pitäs muistaa pelata jossaki vaiheessa, mutta kovasti ne unohtuu siinä vaiheessa ku mietin, et mikäs lähtis seuraavaksi. Tän vuoksi yritän myös välttää näihin peleihin ostamista muuten kuin niin, että ne on Steam-kirjastossa. Toki steamista löytyy ominaisuuksia mitä ei muista välttämättä automaattisesti löydy, mm. pelituntien laskenta ja helppo screenshot. Pelattavaa on kyl niin paljon, ettei paljoa vuoden eksklut haittaa kun niitä tuskin olen ostamassa muutenkaan pariin vuoteen julkasusta hintojen vuoksi.
   
  Tinke-80, afroilee, Snake ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 19. manmangler

  manmangler

  Viestejä:
  104
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itselle tuo Epic launcher ei ollut niin paha koska se oli jo koneelle Unreal Editorin takia. Olen jopa ostanutkin muutaman pelin sieltä. Toisaalta tuo epic on vielä lasten kengissä verrattuna steamiin mutta kai se paranee. Toisaalta kun koneella on launchereita joissa on pelejä
  - Epic
  - Games For Windows Live Marketplace (Juu pelejä sielläkin ostettuna)
  - Steam
  - GoG galaxy
  - Origin
  - uPlay
  - Betsheda net

  Onneksi Microsoft Storen pelit voi käynnistää ilman kaupan klikkailua asennuksen jälkeen.
   
 20. Duke Nukem

  Duke Nukem

  Viestejä:
  163
  Rekisteröitynyt:
  01.09.2017
  Epic game store on osoittautumassa huikeaksi menestykseksi. Indie peli Satisfactory on myynyt yli 500 000 kopiota alle kolmessa kuukaudessa. Monet triple a pelitkään myy niin hyvin steamissa. Samaten Metro Exodus myi 2,5 paremmin, kuin mitä Last Light.:)

  Satisfactory sold over 500,000 copies on the Epic Store, says developer | PC Gamer
   
  Noddy tykkää tästä.
 21. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 485
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Toki mutta steamin tapauksessa monet pelit uppoaa massaan kuin epicillä pääsee enemmän näkyville.

  Indie kehittäjät kritisoikin sitä että pelit jäävät massan alle kuin vertaa vanhoja hyviä aikoja.
  Samasta syystä konsoleiden julkaisussa pelit voivat myydä miljoonan tai pari vaikka konsoli kanta ei oliskaan kovin iso.

  Mutta jokatapauksessa hienoa huomata että pelit käyvät kaupaksi myös epicissä, ehkä se tuo lisää painetta steamille.
   
 22. perato

  perato

  Viestejä:
  3 265
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Steamissakin isojen alejen alkuaikoina indie-kehittäjät hehkuttivat kuinka he möivät euromääräisestikkin enemmän peliä alennuksissa kuin aiemmin. Just näitä alle miljoonan lukuja oli niissäkin hehkutuksissa. Muuttu sitä myöten ku aleissa luovuttu isoista aleprosenteista ja indiepelit muutenkin lisääntyneet tsiljoonalla eikä niitä enää kukaan ehdi kaikkea kuratoimaan.
   
 23. =Jeppe=

  =Jeppe=

  Viestejä:
  70
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Satisfactory on siinäkin mielessä vähän hassu indie peli, kun sitä on suureen ääneen mainostettu isoissa tapahtumissa, esim E3 2018 videota ja haastattelua, sekä lähti leviämään viraalisesti videoiden, streamaajien ja eri sivustojen (hype) artikkeleiden muodossa.
  Peli saanut niin paljon näkyvyyttä, että olisi helposti myynyt saman verran (tai enemmänkin) Steamissakin. Optimi olisikin jos peli saatavilla molemmissa.
  Moni indie peli voi vain unelmoida moisesta.
   
  Dudem ja Cuthalu tykkäävät tästä.
 24. Noddy

  Noddy Tukijäsen

  Viestejä:
  501
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Sen olisi pitänyt myydä paljonkin enemmän jotta olisi kattanut steamin välistävedon rahallisesti.
   
 25. Atorox

  Atorox

  Viestejä:
  573
  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Siitä, miten suuren osuuden Valve ottaa pelien myyntituloista puhutaan paljon (ja yleensä negatiiviseen sävyyn) mutta siitä, mitä pelien kehittäjät saavat rahojensa vastineeksi, puhutaan paljon vähemmän. Esim. mahdollisuus käyttää Valven omaa maailmanlaajuista DoS-suojattua runkoverkkoa moninpelaamiseen ilman lisämaksua, on aika iso juttu: Steam Community :: Group :: Steamworks Development

  [​IMG]

  Nuo ovat tietysti Valven omia lukuja, joten ei niihin tietysti kannata sokeasti uskoa, mutta käsittääkseni Epicillä ei ole tarjota mitään vastaavaa palvelua.
   
 26. Radium

  Radium

  Viestejä:
  230
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aika moni jättää vain jo alkuvaiheessa käyttämättä noita, koska se sitoo koodia täysin Steamiin, jolloin peliä ei ole mahdollista julkaista esim. useampaan muuhun PC-pelikauppaan tai muille alustoille ilman koodin uusimista.

  Epic ilmoitti jo viime vuoden puolella tuovansa "kaikille" alustoille ilmaiseksi paremman setin vähemmillä vaatimuksilla ja riippuvaisuuksilla. Tässä osasta kuvausta: Epic 2019 Cross-Platform Online Services Roadmap
   
 27. kasa

  kasa

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  06.06.2018
  Eipä tässä muu vituta kuin se, että joka pelille on oma storensa. Vähän niinkuin pitäis käydä ostaan kurkut kurkkukaupasta, maidot maitokaupasta ja suklaalevyt suklaalevykaupasta. Ei myymälän idea yleensäkään ole se, että se myy yhtä tuotetta. Käsi ylös kuinka moni ajaa mieluummin prismaan kuin hakee jokaisen ostoksen eri liikkeestä. Sinänsä aivan sama onko kyseessä prisma vai citymarket vai steami vai mikä. Toinen vituttava tekijä on se, että on hankalaa nähdä nykyään pelaako kaverit jotain. Pitää klikkailla auki monia eri ohjelmia halutakseen nähdä onko joku peleillä. Steamit, epicit, originit, uplayt, gta store mikälie, battlenetit jne.. Kolmas tekijä on pelikirjastojen hajaantuminen. Itsekin omistan jonkun battlefieldin, mutta olen unohtanut tunnukseni ja salasanani koska en ole vuosiin pelannut, enkä edes muista mikä store oli kyseessä. Sähköpostejakin lienee ollut 10+, joista osa lakkautettu. En taida pelata enää bäfää. Steamin tunnarin pystyn juuri ja juuri pitämään mielessä. Neljäs on sitten nuo maksukortit, joitten kanssa kikkailu on varmaan melkoista, jos harrastaa useita kauppoja.
   
  Pahviukko ja Cuthalu tykkäävät tästä.
 28. heavyman

  heavyman

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  OT, mutta tämä saattaa ratkaista näitä ongelmia mitä kerroit. Itse ainakin aion kokeilla.

  GOG GALAXY 2.0 - All your games and friends in one place.

  Video myös aiheesta:

   
  Dillescpl, Refloni, Heezy ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 29. xarot

  xarot

  Viestejä:
  1 123
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itselle ainakin Epiciin tulossa Sinking City, Heavy Rain ja Shenmue III näillä näkymin jotka ostoslistalla. Vuosi on liian pitkä aika odotella.
   
 30. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 681
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Minusta kilpailutaloudessa on oltava asenne, että vaihtoehtoja on useita ja tämä saattaa sekoittaa käytäntöjä. Lähtökohta on se, että kilpailijat tarjoavat toinen toistaan parempia ratkaisuja kuluttajalle ja kuluttaja poimii kirsikat päältä, mutta kovin kuluttajakeskeinen ajattelu johtaa yleensä monopoleihin. On selvää että halutessamme kilpailun tuomat edut, meidän pitää asiakkaina myös tukea kilpailua. Minusta kaikissa talousmalleissa on kuluttajallakin jokin vastuu ja kilpailutaloudessa tulisi olla kuluttajan melko valveutunut, ettei ruoki isointa porsasta liikaa niin että muut nälkiintyvät. Keskivertokuluttajan kannalta on tietysti tärkeintä että oma elämä rullaa eteenpäin mutkitta ja ei tarvitsisi liikaa pähkäillä ostopäätösten kanssa, mutta yhteiskunnalle itsessään tekee hyvää että pähkäilee enemmän tai vähemmän ja kantaa rahaa sinne missä se poikii eniten, eli tuottaa parhaan mahdollisen palvelun kuluttajien eduksi.

  Kauppahan on aina kädenojennus kuluttajan ja yrittäjän välillä, jossa kummatkin hyvässä tapauksessa voittaa. Monopolien syntyessä pitää sitten valtion puuttua toimintaan ja kurittaa hallitsevaa yritystä, mikä on ikävää, mutta näin on tehtävä, koska monopolit lähes poikkeuksetta polkevat kuluttajan etua tavalla tai toisella. Kannattaa olla valveutunut kuluttaja ja miettiä miten markkinat pysyvät tasapainossa, ei kuitenkaan omasta edusta tinkien vaan päin vastoin, vaikkapa kannattaen sitä perässä tulevaa yritystä, joka yleensä pyrkii tarjoamaan enemmän etuja mitä kilpailijansa houkutellen näin asiakkaita puoleensa. Epic Store ei nyt toistaiseksi tarjoa asiakkaalleen suuremmin etuja verrattuna kilpailuun, mutta ainakin lupailtu on paljon hyvää. Esimerkiksi Phoenix Pointin kohdalla etuna on sitä rahottaneille se, että Epic Storesta pelinsä lataamalla he saavat koko ensimmäisen vuoden lisäsisällöt ilmaiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2019
  Heezy ja TTohveli tykkäävät tästä.
 31. Refloni

  Refloni

  Viestejä:
  717
  Rekisteröitynyt:
  30.03.2017
  Bugaileeko Epicin kauppa, vai olenko käsittänyt jotain väärin? Vai onko nämä pelit oikeasti näin halpoja?

  [​IMG]

  Vai onko tuo joku muu valuutta kuin jenkkidollari? Outer Worlds lähtee 45 dollarilla ja Vampire 2:sta saa pulittaa alle kaksikymppiä. Kaikki pelit on omituisen halpoja. Nämä hinnat näkyy vain kun menee kauppaan Epicin launcherilla, selaimella katsottaessa kumpikin on 60 euroa.
   
 32. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  5 507
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Bloodlines 2 näyttäisi itsellä olevan alkaen 59,99€
  The Outer Worlds saman verran.

  Onkohan noissa jotain alueellista hinnoittelua?
   
 33. escalibur

  escalibur ATK-harjoittelija Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  4 028
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pssst! Kokeile Intian VPN:ää. :kahvi:
   
  ttjm tykkää tästä.
 34. Refloni

  Refloni

  Viestejä:
  717
  Rekisteröitynyt:
  30.03.2017
  Ja kai tuon pitäisi näyttää euroja dollarien sijaan, vähän vaikea sanoa missä Epic kuvittelee meikäläisen olevan. Mitään VPN:ää ei ole enkä ole aiemmin ostanut tuolta mitään. Nyt kyllä tekisi mieli.

  Myös se on outoa että Vampiren ja TOW:n ero on noin iso. Sama hintahan niissä pitäisi olla.
   
 35. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  808
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Intian kaupan kautta standard on tosiaan 18,99$ ja premium on 27,99$
   
 36. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  837
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Olihan tuolla joku bugi että sovellus heitti jotkut jostain syystä periferiaan ja hinnat sen mukaan.
  Kato sillä launcherin manage accountilla minne se sut näyttää?
   
 37. Refloni

  Refloni

  Viestejä:
  717
  Rekisteröitynyt:
  30.03.2017
  Sitähän se olikin. Region oli jostain syystä Intia. Vaihdoin alueeksi Suomen ja hinnat pomppasi kuuteenkymppiin.

  Sitten laitoin alueeksi taas Intian ja eikös vaan hinnat taas pudonneet. Aika kohtelias maksa mitä haluat -systeemi. :D
   
 38. ulti_

  ulti_

  Viestejä:
  105
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Tuleeko tuossa jotain region kohtaisia ongelmia eteen mikäli ostaa Intian regionilta pelin ja pelailee sitä ilman VPN:ää Suomesta käsin? Kaverin puolesta kyselen.
   
 39. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  808
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kun on ostanu niin ei tarvi mitään VPN sen jälkeen enää käyttää
   
 40. Taizuuni

  Taizuuni Jai Bhole Ki! Team Stream Team Apex Legends Köyhä Team HFF

  Viestejä:
  674
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Region jää sitten pysyväksi. Itselläni ei toiminut VPN:n kanssa ostelu, mutta store pisti silti Intian pysyväksi maaksi. Respan kautta sai vaihdettua, mutta henkilöllisyys piti todistaa ajokortista ottamalla kuva.
   
 41. Rokkijani

  Rokkijani

  Viestejä:
  773
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Minulla ei omatunto salli tuollaista hintakikkailua.
   
 42. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  808
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sen takia kaikki ostetaan ilman alennuksia suomalaisista kaupoista ;)
   
 43. Rokkijani

  Rokkijani

  Viestejä:
  773
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Saatoin missata jotain, mutta tokihan minä alennuksia käytän. Epicin kesäalesta ostin pari peliä esim.
   
 44. Refloni

  Refloni

  Viestejä:
  717
  Rekisteröitynyt:
  30.03.2017
  Ei minullakaan, mutta on tosi omituista että alue oli oletuksena Intia ja sitä saa vaihtaa miten huvittaa Epicin omista asetuksista.
   
 45. Rokkijani

  Rokkijani

  Viestejä:
  773
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  On kyllä. Voihan tuota toki järkeillä, että on tyhmä, jos ei hyödynnä kaupassa olevaa aukkoa enkä tarkoittanut moralisoida muiden tekemisiä. Minun omatunto on kuin nalkuttava vanha eukko, joten pelinautinnosta ei tule mitään, jos vähänkään teen vastoin.

  Kuka haluaa pelata ja kuunnella nalkutusta samalla, mitä ei pelasta edes hyvät kuulokkeet? :D
   
 46. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 681
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Intiassa pikkuisen eri elintaso kuin useimmissa Euroopan maissa. Sama tuotehan on kyseessä ja vieläpä digitaalinen, joten miksi maksaa enemmän siitä toisessa maassa? Kalliimmassa maassa levittäjä saattaa joutua kustantamaan esimerkiksi korkeamman veron tai muita kustannuksia. Ei tule ajatella niin että vauraampi maksaa enemmän vain koska on vauras, vaan köyhempi maksaa vähemmän, koska muuten hän ei voisi ostaa tuotetta ollenkaan. Pääasia on että kaikki pääsevät nauttimaan pelistä ja tekijät saavat reilun palkan.
   
 47. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  837
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  En kyllä ymmärrä miten tuota ei ole vielä korjattu. Itseä ei kyllä jaksa kiinnostaa tippaakaan kikkailla.
  Ostan sillä hintaa millä se on myynnissä, jos ostan.
   
  Rokkijani tykkää tästä.
 48. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  808
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Huomattavasti kovempaa kikkailua ihmiset käyttää kuten esim nytkin on tarjousketju täynnä amazonin tarjouksia
   
 49. Eldmor

  Eldmor

  Viestejä:
  964
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Milläs tavalla Saksan Amazonista tilaaminen on kikkailua?
   
  k1nggg tykkää tästä.
 50. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  808
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Esim jos ei normaalisti suomeen lähetetä tuotteita niin maksetaan se postiosoite juttu että saa halvemmalla