Epävirallinen Jimm's PC-Store -ketju

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
22 619
Erittäin hyvin sanottu siellä! Ihmisten kaksoismoralismi on todella mielenkiintoinen aihe.
Ettei tulisi väärä kuva kenellekään, yo. kommentti on ns. nollapostaus ja se "hyvänä pidetty" kommentti taas puhdasta whataboutismia, joka on kielletty. Josta myös huomautettu ketjussa.

Tämän ketjun voisi siirtää YK:lle tai paremmin moderoituun alueelle, kun kaltaisenne häiriköt ovat pesiytyneet tänne.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
22 619
Juu, väärämielisiltä täällä katkaistaan kaula nopeammin kuin ehdit sanoa Jimm…. :giggle:

Mutta kyllä tässä on ihan valideja argumentteja vapaaehtoisen boikotin puolesta esitetty ja hyvä niin. Mennee Jimms ja Teboil vähän samaan kategoriaan, monet niitä boikotoi, mutta osa niissä silti vielä asioi päätään sen enempää vaivaamatta. Vapaaehtoisen boikotin teho, vaikea on varmaan kovin korkeisiin lukemiin päästä. Yli 50% olisi kyllä jo aika huikea lukema.
Ei väärämielisiltä, vaan keskustelun sotkijoilta. Jotkut esittävät mutua faktoina, lukevat pelkästään Jimm'sin tiedotteita ja sitten erittäin ärsyttävästi tulevat puhumaan ihan samat asiat parin sivun välein. Mitään uutta ja mullistavaa ei ole. Sanotaan vaan samat asiat, uudestaan ja uudestaan, josko toistamalla asiat menisi perille. Ei ne mene, kun se toistettava asia on vaan periaattellisesti väärin. Siinäs yritätte, ei täällä muuta mieltään kuin heikot ihmiset ja ne, joiden moraalilla ei ole mitään väliä, eivät alunperinkään välittäneet.

Ja siitä boikotista: en minä ainakaan yritä masinoida mitään boikottia ja ei minua kiinnosta, kuinka moni täällä Jimm'siä boikotoi. En minä Jimm'sille hae mitään vahinkoa ja vakavia seurauksia. Teboilia en kommentoi whataboutismina muuten kuin että en asioi sielläkään.

Se valinta on vaan moraalikysymys. Sanotaan nyt näin, vaikka voin kuulostaa ylimieliseltä: Jimm'sissä asioivat ovat huonompia ihmisiä ja heidän moraalinsa on myytävissä rahalla. En mielelläni asioi sellaisten ihmisten kanssa, enkä ole ketään laittanut ignoreen siitä syystä, mutta tosiaan en hirveästi ajattele heistä jaloja ajatuksia. Heillä on tähän kaikkeen oikeus, eikä siinä ole mitään laitonta ( kaikki se mikä on laillista, ei ole oikein :D ). Tulee vaan jatkuvasti mieleen, että he yrittävät hakea yleistä hyväksyntää teoilleen, niin tänne tullaan aika ajoin kirjoittamaan Jimm'sin puoltavia lausuntoja, boikotin vähättelyä ja keskustelun häiriköintiä, yleisimpinä tuo whataboutismi, jonka määrittely aina unohtuu. Ja edelleen , boikotti ei minua kiinnosta, puoltavat lausunnot ovat 90% ajasta sitä samaa potaskaa, mitä on ketjun 10 ekalla sivulla melkein samoilla sanoilla. Sitten foorumin säännöt unohtuvat aina kuukauden tai sivun vaihtuessa, niin tämä ketju kaipaisi aktiivisempaa moderointia.

..tai sitten standardivastaukset, kun argumentitkaan ei muutu, mutta ei kai ole keskustelufoorumin idea toistaa samaa dialogia jatkuvassa loopissa?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 764
Ajankohta nyt omalle postaukselle oli täysi sattuma! Lukenut aina joskus tätä ja alkuperäistä Jimmsin ketjua. Huomannut ettei tällä juuri olla armollisia Jimmsille. Meinannut jo aikaisemminkin laittaa toisenlaista mielipidettä kehiin. Päätin siis tarkistaa ensin onko Jimms laitanut mitään uutta tähän aiheeseen liittyvää, ja olihan siellä.:thumbsup:

Päivämääriä on täällä kaivattu, niitäkin löytyi Jimmsin blogista, heidän sivuiltaan ja pidempi teksti:
Voit toki päätellä tykkäysten määrästä, miten paljon täällä arvostetaan huonosti tehtyä sissimarkkinointia maanne ja peiteyhtiönne puolesta.

Jos nyt tässä ketjun kehityksessä jotain hyvää on, niin aika monta sai kerättyä listalle ilmeisinä venäläisinä toimijoina. Jatkossa voi lukea vähemmän syöpää.
 
Viimeksi muokattu:

perusmies

Ihan perus
Tukijäsen
Liittynyt
10.06.2022
Viestejä
51
Kiitos kommentista! Luin kyllä mutta samalla logiikalla olisin syyllinen Kiinan ihmisoikeusloukkauksiin kun ostan tavaraa joka tuotettu Kiinassa
Erittäin hyvin sanottu siellä! Ihmisten kaksoismoralismi on todella mielenkiintoinen aihe.
Tässä on vain sellainen pienoinen ero, että Kiina ei ole suora uhka Suomen turvallisuudelle, Venäjä on. Siksi Jimm’sin tekemät Venäjän myynnit ovat Suomen kannalta selvästi vakavampi asia kuin joku etäinen Kiinan tilanne.

Lisäksi Jimm’sin hailakoista anteeksipyynnöistä johtuen luotto, etteivät tekisi samaa uudelleen jos tilaisuus vain tulee, on heikko. Ymmärrettävästi jonkin verran ikävältä tuntuu tuollaista puljua tukea, kun taannoinen moraalikato on todistettu ja anteeksipyyntökin oli hailakan ja viileän välimaastossa. Jatketaan ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mahtoivatkohan ihan oikeasti oppia virheestään?
 
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
879
Teit vaan sen virheen että noi droneilla ja hävittäjillä on eri tehtävät, eikä kumpikaan korvaa toista ja dronet on tehokkaita oikein käytettynä.
Huomioi kuitenkin että, artikkelissa Lindberg puhuu sotilaskäyttöön tehdyistä droneista, ei marketista tai Jimmsillä myydyistä.
Miten tuo "ukrainalaisetkin valmistavat" sitten liittyy yhtään mihinkään kirjoituksissasi tai lankaan?
Oli vain maininta asiasta.
Ja missä tuossa tekstissä Suomen armeijan edustaja toteaa dronet leluiksi tai "ei mitenkään tehokkaiksi"? Kannattaa lukea tuo artikkeli uudestaan ja pyrkiä sisäistämään se paremmin. Lue edes tuosta kopioidusta tekstistäsi muutama lause eteenpäin. Se, että sanotaan ettei dronet ole hävittäjän veroisia, ei tee niistä mitenkään tehottomia.
Ei suoraan sanokaan niin, huomioi kuitenkin että, artikkelissa Lindberg puhuu sotilaskäyttöön tehdyistä droneista, ei marketista tai Jimmsillä myytävistä. Mitä luulet, jos häneltä kysyttäisiin, em. olisko hänen mielestä yhtä hyviä kun sotilasmallit vai enempi niitä "leluja"?
Katsoin Verkkiksen kalleita drone mallia ja sen speksejä, toiminta-aika 34min, ei mainintaa hyötykuormasta. Kuinka paljon sellainen voi ottaa kuormaa mukaan? Paljonko toimintamatka lyhenee?
Esim. valurautainen sirpale kranaatti painaa jonkin verran (olen kunniakomppanniassa tällaisen kovan räjäyttänyt aikoinaan).

Missään Ukrainan tekemässä dronen kranaatin pudotusvideossa ei ole näkynyt sirpale kranaattia, vain muun tyyppisiä, kevyemmän näköisiä.
Akrtikkeli on luettu huhtikuussa kokonaan ja nyt ennen tänne linkitystä kokonaan uudelleen.
Voit toki päätellä tykkäysten määrästä, miten paljon täällä arvostetaan huonosti tehtyä sissimarkkinointia maanne ja peiteyhtiönne puolesta.

Jos nyt tässä ketjun kehityksessä jotain hyvää on, niin aika monta sai kerättyä listalle ilmeisinä venäläisinä toimijoina. Jatkossa voi lukea vähemmän syöpää.
Täällä moni pitää pilkun tarkasti faktoista kiinni ja puuttuu pienimpäänkin asiavirheeseen. Epäilyksesi on täyttä potaskaa ja suorastaan loukkaavaa.
Täällä aikaisemmin joku jo vihjasi, että Jimmsin myymiä droneeja voitaisiin jopa käyttää Suomeakin vastaa. Sekin väite, mennyt täällä läpi, ei ole häirinnyt ketään.

Voin kertoa että olen puhunut puhelimessa Sampsan kanssa vuosia sitten, hän voi vahvistaa, jos muistaa, ettei ollut aksenttia.:)
Myös Suomen kunniakomppanjassa olon voin todistaa. Sinne muuten ei pääse, jos on rikosrekisteriä. Pitää olla moitteeton tausta.
 
Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
17 407
Ei siis ole ollut osallisena pakotteiden kierrossa vaan syyllinen ollut heidän asiakkaansa

Niin noin uutisoinnitkin kyllä kertoivat, piti vaan varmistella ettei lantit mene Putinia tukemaan. Kiitos paljon
Yhtiö on myynyt pakotteiden alaista tavaraa venäjälle, tavaraa jota venäjä on käyttönyt hyökkäysodassa jossa säälimättä tuhoaa niin puolustajiakin kuin siviilejä, ja Unrainen prus siviili infraa.

Samaan aikaan tiedotusvälieneissä, mukaan lukien venäläiset trollikanavat, on kerrottu miten venäjä käyttää drooneja sodassa, samaan aikaan ukrainalaiset puolustajat kertoneet miten venäläisten droonit vaikeuttaa puolustusta. Samaan aikaan kerrottu piatarin drooni kehitys ja koulutus keskuksista. Jos myyjät ei ole oleet jossain autiosaarelle kuplassa, niin heidän on täytynyt tietää ja ymmärtää että mihin tarkoitukseen ne menee. Yhtiö itse todennut että myyntikiima iski. Kiimassa varmaan ketseltu telegram videoita kuin ukranalaista puolustajaa teusrastetaan.



piti vaan varmistella ettei lantit mene Putinia tukemaan. Kiitos paljon
Samaan aikaan muut toimijat kiinittivät huomioita ja kehittivät toimintatapoja miten venäjälle vientiin menevät tilaukset tunnistetaan, Jimm samaan aikaan myi päämärkänä hyvään hintaa tuntemallee venäjän diilerille. Tilaukset kasvoi, moninkertaistu sitä mukaan kun muut kieltäyti.

Tekemällä töitä tuollaisille, tuet putinia, oli se sitten palkallista, tai palkatonta. Jos etsit laillista hankintakanavaa laislliseen käyttöön, niin tukemalla toimijaa joka tukee putinia, niin samalla veikeutat muiden toimintaa.

Jos etsit kanavaa mistä voisi ostaa putinille jotain, niin ihan vääräpaikka kysellä, soita suoraan Jimmisille, ehkä keksitten jotain.
 
Liittynyt
17.12.2016
Viestejä
764
Eiks tää on ihan yksinkertainen kuvio kenelle vaan:

Myyt suomalaiselle firmalle (tietäen et menee venäjälle) tavaraa listahinnalla isohkoja eriä helmikuuhun -22 asti. Putin aikoo vallata Ukrainan kolmessa päivässä ja tää sama suomalainen firma jatkaa/kiihdyttää ostotahtia ja toimitusosoite onkin yhtäkkiä turkissa.

Tässä vaiheessa jos olisin myyjä/omistaja/kauppias mulla alkais korvat punottamaan ja laittaisin yhteistyölle yksiselitteisen stopin sillä sekunnilla. Dronet/rekan osat jne on varmaan harmaalla alueella kaksikäyttöisyyden takia, mut myisinpä mitä vaan kaalilaatikkoa tai ihan mitä vain, kauppasuhde loppuisi siihen. Ihan vaan sen takia että en haluaisi tukea putinin touhuja. Ja jos olisin ollut jimzzillä töissä hoitamassa tota myyntiä, loparit olisi varmaan ollut seuraava toimenpide, jos ylhäältä ois tullut käsky jatkaa as usual.

Ja siis syynä se että nolottais olla osallisena myymässä tavaraa alunperin ennen sotaa venakoille. Ja olettaen et sama jatkuu kyllä maskien riisuttua.

Raha haisee. Verelle.
 
Viimeksi muokattu:

Retale

Premium-jäsen
S Y N T H W A V E
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 043
Ei tästä keissistä tarvitse muuta tietää kuin, että Verkkis ei niitä droneja suostunut myymään, vaikka yritettiin ostaa, mutta jimms myi. Ihan vitun lapsellista jimmsiltä selittää, että mitään ei voitu aavistaa ja kaikki oli ok.

Ja jokainen voi käydä serrinsä hakemassa vaikka Pietarista, mutta turha tänne tullaan selittämään mustaa valkoiseksi ja viljelemään whataboutismia.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
599
Aikomuksissa oli hankkia konetta ja kun Turku aika vieressä on niin Jimm`s liike, pomppas haussa esiin kuten myös nämä ketjut. Onko Jimm`s syyllisyydestä fakta tietoa vai pelkästään olettamia ja salaliittoteorioita? En ole itse löytänyt mitään
Useampi iso toimija on tämän dronesotkun takia lopettanut kaupallisen yhteistyön, esimerkiksi Assembly ja io-tech.
Eli haisee niin pahasti että ei kannata olla tekemisissä Jimmssin kanssa.

Ja voihan tämän sotkun takia Jimss lopulta mennä konkurssiin.
Siinä sitten takuupalautukset voi olla sen jälkeen hieman hankalampia.

Huomatkaa että konkurssitilanteessa takuupalautettu tietokoneosa jää sinne kauppaan lukkojen taakse,
eikä sitä kuluttaja saa enää takaisin käsiinsä. Vaan se toimii vastineena konkurssipesän veloille.

Itse lähettäisin tulevaisuudessa kaikki Jimmsistä ostetut osat ja laitteet suoraan valmistajalle takuuseen.
 
Liittynyt
06.07.2024
Viestejä
11
Ja voihan tämän sotkun takia Jimss lopulta mennä konkurssiin.
Siinä sitten takuupalautukset voi olla sen jälkeen hieman hankalampia.

Huomatkaa että konkurssitilanteessa takuupalautettu tietokoneosa jää sinne kauppaan lukkojen taakse,
eikä sitä kuluttaja saa enää takaisin käsiinsä. Vaan se toimii vastineena konkurssipesän veloille.
Tää on hyvä vinkki, ihan tulevaisuuden varalle, kiitos. Sain koneen hankittua, sweet :) ja kaikille epäilijä-eetuille, ei ole Jimm`siltä :p

Useampi iso toimija on tämän dronesotkun takia lopettanut kaupallisen yhteistyön, esimerkiksi Assembly ja io-tech.
Eli haisee niin pahasti että ei kannata olla tekemisissä Jimmssin kanssa.
Jimm`s liikevaihto on yli 50 miljoonaa(2022) ja assembly ja io-tech yhdessä pääsevät yli miljoonna(2022) niin en usko että hirveesti tuo ongelmia kassan heidän lähtönsä. Ja jos tämä sivusto on irtaantunut JImm`s toiminnasta niin jostain kumman syystä edelleen, mulle ainakin, nousee mainoksissa niiden tuotteet.
 
Liittynyt
03.12.2019
Viestejä
761
Jimm`s liikevaihto on yli 50 miljoonaa(2022) ja assembly ja io-tech yhdessä pääsevät yli miljoonna(2022) niin en usko että hirveesti tuo ongelmia kassan heidän lähtönsä. Ja jos tämä sivusto on irtaantunut JImm`s toiminnasta niin jostain kumman syystä edelleen, mulle ainakin, nousee mainoksissa niiden tuotteet.
No kai ny tietotekniikan kaupalla on isompi liikevaihto ko foorumilla tai messuilla:notworthy:konkassahan jimss ois vuosia ollu jos forumin liikevaihdolla ois menny..
Kyllä se kaali o kovaa tavaraa aivoille...
Edit odotetaan ny sitä seuraavan vuoden tulosta...
 
Liittynyt
06.07.2024
Viestejä
11
No kai ny tietotekniikan kaupalla on isompi liikevaihto ko foorumilla tai messuilla:notworthy:konkassahan jimss ois vuosia ollu jos forumin liikevaihdolla ois menny..
Siis noiden pikku firmojen lähtö ei paljoa, minun mielestä, noin isoa heilauta. Luulin että oli aika selkeästi on kirjoitettu :lol:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
22 619
Jimm`s liikevaihto on yli 50 miljoonaa(2022) ja assembly ja io-tech yhdessä pääsevät yli miljoonna(2022) niin en usko että hirveesti tuo ongelmia kassan heidän lähtönsä. Ja jos tämä sivusto on irtaantunut JImm`s toiminnasta niin jostain kumman syystä edelleen, mulle ainakin, nousee mainoksissa niiden tuotteet.
Ihan mutulla veikaten, foorumi ja Assembly tuotti Jimm'sille tappiota suorana rahavirtana. Tai siis tappiota siinä mielessä, että he maksoivat io-techille ja Assemblyille mahdollisuudesta olla mukana. Tämä oli ns. markkinointirahaa, jossa on ideana, että saavat näkyvyyttä ja profiloituvat harrastajien kaupaksi. Niin sitten ne loppuasiakkaat kantavat rahansa Jimm'sille ja se voitto tulee sitä kautta.

Vähän on sinulla perusbisnesmallit haussa, jos kuvittelet, että Jimm's sai rahaa foorumilta tai Assemblyltä. Ja lähteenä on tällä kertaa: niin bisnes se toimii.

Lopettaessaan yhteistyön Jimm'sin kanssa io-tech siis menetti osan liikevaihdostaan ja rahoistaan. Siksi moni osti tukijäsenyyden niihin aikoihin ja jotkut ei :rolleyes: .

--

Yleisestikin kaupallisen yhteistyön lopettaminen on merkki siitä, että lopettivat rahan/tavaroiden vastaanottamisen Jimm'siltä. Ottivat siis takkiin taloudellisesti, kun moraali painoi vaakakupissa enemmän kuin saatu etu.

Tää on hyvä vinkki, ihan tulevaisuuden varalle, kiitos. Sain koneen hankittua, sweet :) ja kaikille epäilijä-eetuille, ei ole Jimm`siltä :p
Sinä hankit sieltä, mistä haluat. Vähän ihmettelen kyllä, että kovasti ollaan Jimm'sin puolella, mutta sitten ei kuitenkaan osteta sieltä. No , se on sinun asiasi.
 
Liittynyt
03.12.2019
Viestejä
761
Siis noiden pikku firmojen lähtö ei paljoa, minun mielestä, noin isoa heilauta. Luulin että oli aika selkeästi on kirjoitettu :lol:
Pikkufirmojen? Esim tällä forumilla käyttäjäkuntaa on paljon enempi kuin jimssillä.. se ei toki liikevaihdossa niin näy, mutta supisina korvaan kyllä moninkertaisesti jimssin asiakaskuntaan nähden.. ja maineeseen! Eikös se menettänyt muitakin sponseja viellä lisäksi? Eli juttu kulkee nopeemmin ja enempi ko liikevaihto eurot..
 
Liittynyt
06.07.2024
Viestejä
11
Sinä hankit sieltä, mistä haluat. Vähän ihmettelen kyllä, että kovasti ollaan Jimm'sin puolella, mutta sitten ei kuitenkaan osteta sieltä. No , se on sinun asiasi.
Tämä nyt on teidän puolelta ihan virhepäätelmä. En ollut puolesta enkä vastaan, aika moni kuten te, olitte ihan tyytyväisiä omiin olettamiin ilman mitään tarkempaa tiedustelua tai tietoa. Mutta sitaatti teidän kirjoituksistanne "No, se on sinun asiasi." :rofl:

Kyvyttömyys kriittisyyteen, tiedon puuttuessa on taito joka sattuu puuttumaan monelta ja missä tieto puuttuu, ihmisillä on taipumus täyttää raot olettamuksilla, huhuilla ja toisen käden tiedoilla.
Kun en lähtenyt mukaan sokeasti, ilman ottamatta selvää asioista, moni otti tämän Jimm`s puolustus puheena ja teki siitä mitä räikeimpiä virhepäätelmiä.

Olin, useammassakin asiassa, samoilla linjoilla teidän ja Infinityn kanssa mutta, ei se ketään kinnostanut koska "lauma" oli puhunut ja leima lyöty. Ja tämähän on tämän ajan syöpä, ennenkuin asian oikea laita on selvitetty Horde on ehtinyt ottaa netti-oikeudenkäynnin, julkaisut tuomion ja toimeenpannut sen.

Ehkä seuraavan kerran kun uusi tulee kyseleen asioita, muistatte(toivottavasti) ottaa pikkasen happea ja miettiä mitä sanoo. Asiallinen käytös kun sattuu olemaan ilmaista niin kaikilla on siihen varaa
 
Liittynyt
03.12.2019
Viestejä
761
Tämä nyt on teidän puolelta ihan virhepäätelmä. En ollut puolesta enkä vastaan, aika moni kuten te, olitte ihan tyytyväisiä omiin olettamiin ilman mitään tarkempaa tiedustelua tai tietoa. Mutta sitaatti teidän kirjoituksistanne "No, se on sinun asiasi." :rofl:

Kyvyttömyys kriittisyyteen, tiedon puuttuessa on taito joka sattuu puuttumaan monelta ja missä tieto puuttuu, ihmisillä on taipumus täyttää raot olettamuksilla, huhuilla ja toisen käden tiedoilla.
Kun en lähtenyt mukaan sokeasti, ilman ottamatta selvää asioista, moni otti tämän Jimm`s puolustus puheena ja teki siitä mitä räikeimpiä virhepäätelmiä.

Olin, useammassakin asiassa, samoilla linjoilla teidän ja Infinityn kanssa mutta, ei se ketään kinnostanut koska "lauma" oli puhunut ja leima lyöty. Ja tämähän on tämän ajan syöpä, ennenkuin asian oikea laita on selvitetty Horde on ehtinyt ottaa netti-oikeudenkäynnin, julkaisut tuomion ja toimeenpannut sen.

Ehkä seuraavan kerran kun uusi tulee kyseleen asioita, muistatte(toivottavasti) ottaa pikkasen happea ja miettiä mitä sanoo. Asiallinen käytös kun sattuu olemaan ilmaista niin kaikilla on siihen varaa
Liittyminen just forumille ja sen jölkeen tekstit, jotka laimeni toki kun väki alko takertuu niihin.. hiukan on tiedottamisessa/markkinoinnissa/ ja ennen kaikkea positiivisen sävyn hankimisessa petrattavaa jimssillä... . Tai toki jos tavoite saada kaikki "sinisilmäiset' ni ehkä osaan uppoo.. mutta enempi si vaan muun "väristen silmien" omaavilla alkaa nousee niskakarvat.. eli sanoisin et tää yritys oli 1-9 nolla jimsin tappioks..
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
22 619
Tämä nyt on teidän puolelta ihan virhepäätelmä. En ollut puolesta enkä vastaan, aika moni kuten te, olitte ihan tyytyväisiä omiin olettamiin ilman mitään tarkempaa tiedustelua tai tietoa. Mutta sitaatti teidän kirjoituksistanne "No, se on sinun asiasi." :rofl:

Kyvyttömyys kriittisyyteen, tiedon puuttuessa on taito joka sattuu puuttumaan monelta ja missä tieto puuttuu, ihmisillä on taipumus täyttää raot olettamuksilla, huhuilla ja toisen käden tiedoilla.
Kun en lähtenyt mukaan sokeasti, ilman ottamatta selvää asioista, moni otti tämän Jimm`s puolustus puheena ja teki siitä mitä räikeimpiä virhepäätelmiä.

Olin, useammassakin asiassa, samoilla linjoilla teidän ja Infinityn kanssa mutta, ei se ketään kinnostanut koska "lauma" oli puhunut ja leima lyöty. Ja tämähän on tämän ajan syöpä, ennenkuin asian oikea laita on selvitetty Horde on ehtinyt ottaa netti-oikeudenkäynnin, julkaisut tuomion ja toimeenpannut sen.

Ehkä seuraavan kerran kun uusi tulee kyseleen asioita, muistatte(toivottavasti) ottaa pikkasen happea ja miettiä mitä sanoo. Asiallinen käytös kun sattuu olemaan ilmaista niin kaikilla on siihen varaa
Tässä on ongelmana vaan se, että toistit ihan niitä samoja argumentteja, mitä on toistettu siitä lähtien kun ketju perustettiin, etkä tuonut keskusteluun mitään uutta.
Vastauksen kysymyksiisi olisit saanut ihan lukemalla pari edellistä sivua. Ja samalla vääntöä niistä ihan samoista asioista, jotka nostit taas tapetille.

Kukaan ei ole mitään laumaa organisoinut ja jokainen tekee omaa päätöksensä, niinkuin olen yrittänyt sinulle monta kertaa sanoa.

--

Ehkä seuraavan kun uusi tulee kyselemään asioita, voi edes sen verran nähdä vaivaa, että lukee ketjua pari sivua taaksepäin tai vähintään aloituksen ja sen linkit. Muuten jää taas se kuva, että Jimm'sin puolesta tullaan taas vänkäämään samoja asioita.
 
Liittynyt
06.07.2024
Viestejä
11
Liittyminen just forumille ja sen jölkeen tekstit, jotka laimeni toki kun väki alko takertuu niihin
Tässä hyvä esimerkki miten ei pitäis toimia. Pelkkää olettamaa ja virhepäätelmää. Tämänkin henkilön pitäisi tietää että foorumille pitää liittyä että voi sieltä jotain kysyä eli herää kysymys kuinka kauan pitää olla liittyneenä että saa kysyä jotain? Hervotonta Toiseksi, kiitoksen antaminen ei ole asian laimentamista. Se vain osoittaa hyvää tapakasvatusta. Se että on erimieltä ei tarkoita sitä että pitäisi olla huono tapainen vaikka nimimerkin takaa huuteleepi. Voi osoittaa hyvää käytöstä ilman että se ottaa asialta mitään pois.
 
Liittynyt
03.12.2019
Viestejä
761
Tässä hyvä esimerkki miten ei pitäis toimia. Pelkkää olettamaa ja virhepäätelmää. Tämänkin henkilön pitäisi tietää että foorumille pitää liittyä että voi sieltä jotain kysyä eli herää kysymys kuinka kauan pitää olla liittyneenä että saa kysyä jotain? Hervotonta Toiseksi, kiitoksen antaminen ei ole asian laimentamista. Se vain osoittaa hyvää tapakasvatusta. Se että on erimieltä ei tarkoita sitä että pitäisi olla huono tapainen vaikka nimimerkin takaa huuteleepi. Voi osoittaa hyvää käytöstä ilman että se ottaa asialta mitään pois.
Ei ois tavennu eesliittyä ko ois lukenu ketjua jonka "google" toi ni ois saanu samat vastaukset...
 
Liittynyt
06.07.2024
Viestejä
11
Tässä on ongelmana vaan se, että toistit ihan niitä samoja argumentteja, mitä on toistettu siitä lähtien kun ketju perustettiin, etkä tuonut keskusteluun mitään uutta.
Vastauksen kysymyksiisi olisit saanut ihan lukemalla pari edellistä sivua. Ja samalla vääntöä niistä ihan samoista asioista, jotka nostit taas tapetille.

Kukaan ei ole mitään laumaa organisoinut ja jokainen tekee omaa päätöksensä, niinkuin olen yrittänyt sinulle monta kertaa sanoa.

--

Ehkä seuraavan kun uusi tulee kyselemään asioita, voi edes sen verran nähdä vaivaa, että lukee ketjua pari sivua taaksepäin tai vähintään aloituksen ja sen linkit. Muuten jää taas se kuva, että Jimm'sin puolesta tullaan taas vänkäämään samoja asioita.
Mitä argumentteja? En ole sanonut mitään puolesta enkä vastaan

- -

En ole koskaan väittänyt että olette laumaa järjestänyt ja olen samaa mieltä että jokaisen pitäisi tehdä omat päätökset mutta ette te ole voinut sanoa toistuvasti koska se edellyttäisi että olisi

- -

Luin kaikki aikaisemmat postaukset, aloituksen ja linkit ja se sai minut ottamaan selvää asioista. On myös moraalisesti väärin levittää huhuja tai olla osallisena kyseiseen toimintaan.

- -
Tässä voisin heittää pallo tontillesi ja pyytäisin että tekisit hieman reflektointia omasta toiminnassasi. Oletko itse tuonut mitään uutta kun muilta sitä pyytelet? Oletko ollut avoin uudelle tiedolle? Aikaisemmassa kommenteissa pidät mielen muuttamista heikkoutena, entä jos tulee uutta tietoa joka osoittaa että olet ollut väärässä, pidätkö silti mielesi vai oletko ”heikko” ja muutat sitä. Oletko ollut asiallinen vai oletko hypännyt johtopäätöksiin asioissa jotka olisivat selvinneet kysymällä? FYI, nämä on sitten retorisia kysymyksiä
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 764
Tässä voisin heittää pallo tontillesi
Voisit lopettaa flamettamisen ja paskasisällön tuottamisen ketjuun. Sehän ei tietysti tule kysymykseen, jos annettu tehtävä on ensisijaisesti kylvää epäilyksen ja "vaihtoehtoisen näkökulman" siementä ja toissijaisesti kuluttaa toisten aikaa ja ärsyttää.
 
Liittynyt
03.12.2019
Viestejä
761
Mitä argumentteja? En ole sanonut mitään puolesta enkä vastaan

- -

En ole koskaan väittänyt että olette laumaa järjestänyt ja olen samaa mieltä että jokaisen pitäisi tehdä omat päätökset mutta ette te ole voinut sanoa toistuvasti koska se edellyttäisi että olisi

- -

Luin kaikki aikaisemmat postaukset, aloituksen ja linkit ja se sai minut ottamaan selvää asioista. On myös moraalisesti väärin levittää huhuja tai olla osallisena kyseiseen toimintaan.

- -
Tässä voisin heittää pallo tontillesi ja pyytäisin että tekisit hieman reflektointia omasta toiminnassasi. Oletko itse tuonut mitään uutta kun muilta sitä pyytelet? Oletko ollut avoin uudelle tiedolle? Aikaisemmassa kommenteissa pidät mielen muuttamista heikkoutena, entä jos tulee uutta tietoa joka osoittaa että olet ollut väärässä, pidätkö silti mielesi vai oletko ”heikko” ja muutat sitä. Oletko ollut asiallinen vai oletko hypännyt johtopäätöksiin asioissa jotka olisivat selvinneet kysymällä? FYI, nämä on sitten retorisia kysymyksiä
En jaksa koittaa ny kännyllä alkaa fiilistelee mihin quoteen vastaan.. mutta jos oisit lukenu kaikki aijematkin oisit jo tienny vastauksen kaikeen mitä kysyit ja yleisen mielipiteen..
 
Liittynyt
03.12.2019
Viestejä
761
Apus Ko cale jatkaa muutan aikasemman 1-9 mielipiteeni -2/+11 statukseksi.. jimsin yrityksestä/forumin.. mun mielipiteellä oomerkitystä mut kiva nähä kuinka tää yritys auttaa liiketoimintaan... Alas on menty...
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
22 619
Mitä argumentteja? En ole sanonut mitään puolesta enkä vastaan
Jos tosiaan koet asian olevan näin, etkä ole sanonut mitään mihinkään suuntaan - niin ei sinulla ole mitään sanottavaa ja voisit mennä pois nollapostaamasta :D

Tämä ei ollut retorinen neuvo. Ja keskustelusta keskustelemista voi jatkaa moderaatiolangassa, tai missä vaan muualla kuin asiaketjussa.
 

Cuthalu

Tukijäsen
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
1 431
Kieltämättä upeaa keskustelua. Yritetään antaa itsestä hyvinkin hillitty vaikutelma ja kuva objektiivisena, kriittisenä ajattelijana, samalla kun joka käänteessä pyritään "hienovaraisesti" gaslightaamaan Jimssiin toimintaan tyytymättömiä.

Tullaan keskusteluun tekeytyen tietämättömäksi* ("Onko Jimm`s syyllisyydestä fakta tietoa vai pelkästään olettamia ja salaliittoteorioita? En ole itse löytänyt mitään") ja kysellään asioista, jotta niitä pääsee freimaamaan itselle mieluisilla ja ketjussa hyvinkin tutuksi tulleilla tavoilla:
"Luin kyllä mutta samalla logiikalla olisin syyllinen Kiinan ihmisoikeusloukkauksiin kun ostan tavaraa joka tuotettu Kiinassa"
"Ei siis ole ollut osallisena pakotteiden kierrossa vaan syyllinen ollut heidän asiakkaansa"


*Tietämättömäksi tekeytymisestä huolimatta keskustelija kuitenkin lopulta toteaa näin: "Luin kaikki aikaisemmat postaukset, aloituksen ja linkit ja se sai minut ottamaan selvää asioista. On myös moraalisesti väärin levittää huhuja tai olla osallisena kyseiseen toimintaan."

Ja kaikki tämä vieläpä tuoreelta tunnukselta. Vaikuttaa vahvasti siltä, että motiivit keskustelulle ovat ensimmäisestä viestistä lähtien olleet kyseenalaisia.

Mitä itse aiheeseen tulee, ja tämä on käyty jo sataan kertaan läpi, mutta toistetaan nyt kuitenkin: aloituspostauksen tiedoista välittyy vahva vaikutelma Jimssin toiminnan ongelmallisuudesta, vaikka oikeudessa ei 100 % aukotonta syyllisyyttä voitukaan todistaa. Liskin sanoin: "Asiakirjojen mukaan droonit on viety Venäjän kautta Turkkiin. Ilman Venäjän viranomaisten apua on jälkikäteen ollut jokseenkin mahdotonta selvittää, vietiinkö tavarat tosiasiassa sinne."

Jos täälläkin esitettyihin kysymyksiin olisi ollut saatavilla asiaa lieventäviä ja selittäviä vastauksia, olisi niitä varmasti kerrottu. Sen sijaan vastauksia ei kuulunut, vaikka niitä yhteistyökumppanitkin suoraan kysyivät. Ehkä se on sitten vain kriittisen ajattelun ja reflektoinnin puutetta kun kuvittelee, että jotain on tehty väärin.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
246 398
Viestejä
4 304 563
Jäsenet
71 840
Uusin jäsen
dataunavailable

Hinta.fi

Ylös Bottom