1. Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet (LUE ENSIN!)

Tärkeä Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset

Viestiketju alueella 'Kauppa-alueen tiedotteet ja keskustelu' , aloittaja Ylläpito, 14.11.2016.

 1. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 117
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Poliisin kirjoittama sakko vanhenee viidennen kokonaisen kalenterivuoden jälkeen sen eräpäivästä mikäli sitä ei maksa.

  Pahimmillaan siitä voi olla luottotiedot sen noin 9-10 vuotta kuralla kun saa sen sakon alkuvuonna ja ulosotossa oikeusrekisterikeskus käyttää sitä heti eräpäivän mentyä ja siitä saa varattomuus ulosotossa merkinnän kolmeksi vuodeksi ja sitten vielä käyttää uudestaan vaikka pari kuukautta ennen ennen kuin se vanhenee lopullisesti viidentänä vuonna niin siitä tulee taas se kolmen vuoden merkintä luottotietoihin ja jos samalla toinen sakko tai muu perintä tulee sen kolmen vuoden aikana ulosotosta varattomuusmerkinnällä niin se luottotietomerkintä näkyy neljä vuotta.

  Jos taas tuomion saa käräjiltä ja määrätään siellä korvaamaan vahinko yksityiselle, niin sitä rikosperusteista velkaa voi periä 20 vuotta ulosotossa. Käyttää vaikka kolmen vuoden välein ulosotossa sitä niin luottotiedot on koko sen 20 vuotta pakkasella jos maksuhalua ei löydä.

  Aiheuttaa sen verran paskaa ne menetetyt luottotiedot, että en ainakaan itse siihen kahdeksi kymmeneksi vuodeksi lähtisi 22,80€ velan takia.

  Toki rosvolla voi olla vaikka sata tuhatta tai useampikin sitä velkaa ulosotossa pyörimässä niin siinä ei taida olla väliä noille pienillä saatavilla kun velkoja ei kuitenkaan koskaan saa maksettua ellei osu lotosta jättipotti kohdalle.
   
  timpsu, Cash, ppe ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 2. gouca

  gouca

  Viestejä:
  649
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  No tässä meni tarkoitus hieman ristiin sanojen kanssa, eli piti vain todeta, ettet voi päättää olla menemättä pelkästään kirjallisten todisteiden perusteella, vaan joudut menemään jos kutsu tulee. Itse juuri asianomaisena vastaavassa tapauksessa ja piti mennä henkilökohtaisesti oikeuteen, vaikkakin ainoat puheenvuoroni olivat "kyllä" muutaman kerran, kun syyttäjä kysyi varmistusta yhtymisestäni syyttäjän vaatimuksiin.

  Meillä oli kourallinen asianomistajia ja yhteinen korvaussumma alle parisataa, mutta kaikille kävi käskyä saapua todistamaan. Tuohon siis vaikea varmaan vetää mitään yleistä linjaa, kun poliisikin on selvästi parantanut toimintaansa hiljattain näiden pikkusummien käsittelyssä.

  Villi veikkaus, että psykologisena sodankäyntinä asianomistajia tullaan yhä enemmän ja enemmän kutsumaan nettipetoksissa oikeuteen, jotta taparikollisillakin saattaa omatunto kolkuttaa, kun siellä ei ole vaan 'pahan systeemin edustaja'.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2019
  Lepakomäyrä ja Merkath tykkäävät tästä.
 3. jonesky12345

  jonesky12345

  Viestejä:
  2 253
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Kerran jouduin vastaavan kusetuksen kohteeksi eli raha meni mutta tavara ei tullut ja opin lähinä sen että jatkossa suoritan vastaavassa keississä perinnän henkilökohtaisesti kotiovella tarvittavien apuvälineiden kanssa... Tiedän että tällasen julkisanomista paheksutaan mutta tollaset taparikolliset on niin turtuneita siihen loputtomaan määrään ulosottovelkaa että esim kahteen tai useampaan osaan pilkottu polvilumpio muistuttanee vähän siitä että siinä kusetuksessa suututetaan paljon ihmisiä.
   
  Yelda tykkää tästä.
 4. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 240
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Aika usein taitaa jäädä pelkiksi uhkaikuiksi tälläiset, ei kukaan täyspäinen lähde ketään teloon ja sitä kautta makseleen lisää euroja tälle kusettajalle ja järjestämään itselleen ongelmia.
   
  Yelda ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 5. Cash

  Cash

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minulla on pari kpl Io-Tech petosta vetämässä Poliisilla. Käräjille mennään.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2019
 6. jonesky12345

  jonesky12345

  Viestejä:
  2 253
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Niin noh eipä siinä ovella tarvitse naamaansa näyttää tai muutenkaan kertoa kuka on, tollasilla kundeilla on ihan riittävästi velkojia.
   
 7. Taneli-

  Taneli- ☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣ Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 853
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Saa niitä aina välistä lukea lehdistä mutta ei tuota silti voi oikein suositella. Eli oveen koputetaan (ei varmisteta kuka siellä toisella puolella edes on), sitten ammutaan esim. ovesta lävitse ja kun jäädään kiinni koetetaan selittää että erehdys eikä ollut tarkoitus osua / se vaimo ja lapsi jotka olivat oven takana olivat ihan sivullisia uhreja..

  Päihtynyt naapuri ampui naisen oven läpi Lohjalla, pieni poika pakeni naapuriin: ”Eihän äiti ole kuollut?”
   
  Kaitzschu ja Lepakomäyrä tykkäävät tästä.
 8. Akleksi

  Akleksi

  Viestejä:
  211
  Rekisteröitynyt:
  26.01.2018
  Tapaus "Juhisz" on kanssa menossa käräjille, sen verran montaa kusettanut. Poliisi kysyi sähköpostitse, että käykö kirjallinen menettely. Ei siis tarvitse tässäkään paikanpäälle onneksi mennä.
   
 9. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 621
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Jos nyt kuitenkin pysytään asialinjalla ja a) raportti käyttäjästä ylläpidolle b) varoitus muille käyttäjille tähän ketjuun ja c) rikosilmoitus poliisille
   
  gouca, Juha Kokkonen, ppe ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 10. SoyBean

  SoyBean

  Viestejä:
  414
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kerroppa sitten kun tulee tuomio mitä sai ja oliko monta kymmentä kusetusta.
   
 11. Nuking

  Nuking

  Viestejä:
  148
  Rekisteröitynyt:
  12.05.2019
  Ei taida tosin olla ensimmäinen tuomio hänen kohdallaan, kyseessä on kuitenkin pitkän linjan kusettaja vuodesta 2011 lähtien aina hamaan tulevaisuuteen asti.. :vihellys:
   
 12. BigNasty

  BigNasty

  Viestejä:
  222
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Ja d) laita negatiivinen kauppa palaute :tup:
   
  Yelda, unholy_walrus, Kaitzschu ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 13. HaK77

  HaK77

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  19.07.2019
  Käyttäjä bob lee swagger myi tavaraa ja jätti toimittamatta. 200€ kusetti.

  https://bbs.io-tech.fi/members/bob-lee-swagger.15533/

  Tein rikosilmoituksen koska summa sen verran iso. Poliisille helppo selvittää henkilöllisyys kun käytössä oli suomalainen tilinumero. Onko tänne tapana laittaa muita henkilön käyttämiä nimiä ja tietoja julkisena?
   
 14. Nuking

  Nuking

  Viestejä:
  148
  Rekisteröitynyt:
  12.05.2019
  Tuossa hieman ylempänä on Sampsan ohjeet, niillä yleensä on tapana menetellä. Plus lisäksi tuo mainittu negatiivinen palaute varoittamaan muita käyttäjiä.
   
 15. svk

  svk Apua, avatarini on sormi! Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 456
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Aloituksesta lainattua:
   
  DaKyy tykkää tästä.
 16. HaK77

  HaK77

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  19.07.2019
  Joo nuo kolme vaihetta tehty. Pidän siis itselläni tiedot mitä olen tästä roistosta saanut kasaan.

  Ylläpidolta tosin ei mitään palautetta ole tullut, joten semmone vaikutelma jää, ettei tämmönen ketään kiinnosta.
   
 17. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 240
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Roistojen yksityisyyden suoja tms.. helppo jatkaa kusetusta sitten toisella tunnuksella tai toisaalla.

  Olisi kyllä hyvä jos kusettajien nimet olisi lailla sallittu ilmoittaa ja rikollinen ei olisi lain yläpuolella mutta tämä oikeusvaltio suomi kun suojelee näitä ja kannustaa jatkamaan valitsemallaan tiellä.
   
  Vito ja Veetiboy tykkäävät tästä.
 18. Hessu

  Hessu Team H2O

  Viestejä:
  3 729
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Toisaalta se on yksi ja sama. Voivat keksiä ihan omia nimiään, osoitteita jne. Monikaan kun ei tarkastele puhelinnumeroita ja osoitteita sen kummemmin.
   
 19. svk

  svk Apua, avatarini on sormi! Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 456
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Nimi tuppaa useimiten viimeistään tilisiirrossa näkymään? :think: Toki ongelmaksi voi muodostua vaihtoehtoiset maksutavat.
   
 20. Taneli-

  Taneli- ☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣ Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 853
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ongelmaksi nousee se että on todella helppoa käydä kauppaa toisen nimissä ja jopa toisen tilillä. Toki siinä kaveri/seurustelukumppani/vanhempi/sukulainen tms. voi hieman ihmetellä mutta kun se niin kiltti ja väärinymmärretty Esko Petteri on ne luottotietonsa menettänyt eikä saa omaa tiliä niin täytyyhän sitä nyt auttaa..

  Sitten jos yllättäen netissä alkaakin olla tämän kaverin/sukulaisen/seurustelukumppanin/vanhemman tms. tietoja ja perättömiä syytöksiä niin aika nopeasti foorumin ylläpito/niiden laittajat ovat syytettyinä ja niitä rikollisia. Siinä ei auta "mutta kun netissä nimimerkki bob lee swagger sanoi niin, kyllähän toiseen täytyy luottaa" selittelyt.
   
 21. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 240
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Mulla on kyllä useampi nimi/tilinumero jotka ovat ihan käräjäoikkeuden vahvistamia eli ei perättömiä syytöksiä, mutta täytyy suojella näiden reppanoiden yksityisyyttä.

  Ehkä on vaan parempi ettei porukka maksele ennakkoon muutamaa kymppiä enempää, eli postit tilille ja esim. matkahuollonkautta tarkistusoikeudella.
  Sitten ennakkoon jos voi päätellä että kyseessä rehti henkilö.

  Turhan moni vaan vetää rahat suoraan tilille järkeilemättä sen enempää ja kusettajat ei suomessa saa riittäviä rangaistuksia, sen takia tämä touhu on täyttä paskaa.
   
 22. HaK77

  HaK77

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  19.07.2019
  Täytyy sanoa, että tässä kyrpii eniten se, että olen onnistunut vuosikaudet välttämään tämmöset roistot ja nyt myös omaa typeryyttäni suojaus petti. Jälkeenpäin kun tätä tyyppiä tarkemmin tarkasteltaessa on merkit selvät ja ei kauppoihin olisi pitänyt alkaa.
   
  Lepakomäyrä tykkää tästä.
 23. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 117
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Pastebin palveluun jos joku liittelee huijarin tiedot (ennen kaikkea tilinumero), niin siellä ovat ja pysyvät. Vielä jos joku sen tekee tor-selaimella niin tuskin sekään koskaan paljastuu kuka sen sinne on laittanut.

  Google hakukoneella ne sitten löytyvät jos esimerkiksi tilinumeroa googlaa.

  Kettumainen homma rikollisen niitä uusia tilejä numeroineen hommata kun tahtovat pankeissa vähän nihkeästi niitä aukovan jos luottotiedot ovat pakkasella.
   
  Mika__, jhalmu, Lepakomäyrä ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 24. Weijari

  Weijari

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2019
  Peruspankkipalvelut

  Luottotietojen menetys ei ymmärtääkseni ole este pankkitilin saamiseksi.
   
 25. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 621
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Tiedoksi, että ylläpito yleensä a) yrittää ensin ottaa yhteyttä epäiltyyn huijariin b) tarkistaa miten on viimeksi esim. kirjautunut foorumille c) selvittää muita mahdollisia myyntitapauksia ja toimintaa foorumilla

  Sitten kun käyttäjä bannataan niin hän ei enää foorumille pääse, voi lukea tai vastata yksityisviesteihin jne. Nyt bannattu.
   
  Yelda, Rantakemisti, HaK77 ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 26. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 240
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Eikö tuollaisilla ole kuitenkin mahdollista tehdä tänne uusi tunnus ja alkaa jälleen myymään olemattomia, vai onko tämä jotenkin estettävissä?
   
 27. Nuking

  Nuking

  Viestejä:
  148
  Rekisteröitynyt:
  12.05.2019
  Menisi todennäköisimmin IP-osoitteiden kyttäämiseksi. :beye:
   
 28. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  1 213
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Mitenkäs luulisit tuollaisen estettävän? Paha lähtea julkista IP:tä blokkaamaan, jos sattuu vaikka työpaikaltaan tms. tänne laittamaan viestiä, saattaisi blokkautua muitakin.
   
  Leo_Greta tykkää tästä.
 29. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 117
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  2017 se laki muuttui ja siitä lähtien on ollut pakko pankkien antaa aukaista tili luottotiedottomalle ja joku rajattu verkkopankkiominaisuus myöntää ja ilmeisesti myös pankkiautomaattikortti antaa.

  Sitä aiemmin ainakin pankit pääsääntöisesti kieltäytyivät tilin aukaisusta. Kyselivät missä pankissa tili on ollut tähän saakka elämässä ja käskivät palata sinne ja hoitaa siellä asiansa kuntoon jos on jotain selvittämätöntä. Verkkopankkitunnuksia taas ei ollut mitään mahdollisuutta saada eikä edes pankkiautomaattikorttia jonka myöntävät normaalisti 10-vuotiaalle lapsellekkin.

  Tuollaista ainakin kuulin rikolliselle uralle ajatuneelta entiseltä kaverilta muutama vuosi sitten. Syystä tai toisesta ilmeisesti S-pankkiin saivat rosvot avattua uusia tilejä helpommin kuin muihin pankkeihin. Sitä en tiedä oliko kyseessä pelkkä mutu vai oliko se tosiaan niin.

  Sitä en tiedä millaisen väännön takana se tilinaukaisu nykyään on jos esimerkiksi luottotiedot on menneet. Voihan se olla siinä vähän kaikki vastustaa ja kehottavat hoitamaan entisen pankin suuntaan ensin asiat kuntoon ja palaamaan sitten asiaan uudelleen heidän suuntaan tarvittaessa ja toivovat ettei sama naama koskaan palaa. Sitten jos vaatimalla alkaa vaatia tilin aukaisua niin sanovat kenties että tässä on tämä 9 euron kk-maksu ja koska luottotiedot on menneet niin maksu pitäisi suorittaa käteisellä etukäteen eikä heillä käteispalveluita ole kuin kerran viikossa pari tuntia ja kehottavat varaamaan ajan netissä tilin aukaisua varten ajankohtaan jolloin käteiskassa on auki. Eiköhän erilaisia tapoja ole aika paljonkin miten voivat yrittää estää tilin aukaisua ja toivovat että menisi jonnekkin muualle asiakkaaksi ja muutenkin "palvelu" on sellaista ettei jää epäselväksi että ei ole tervetullut asiakkaaksi.

  Varmaan tuo osassa pankeista sujuu ongelmitta. Eikä luottotietojen menetys tarkoita että ihminen olisi rikollinen. Luottotiedot voi palaa vaikka siitä, että alle parikymppisenä vanhempi kuolee ja perii asunnon omistusoikeuden, mutta hallintaoikeus jää loppuelämäksi leskelle. Jos ei löydy opintarahalla sinnittelevälle perilliselle jostakin vaikka muutamaa kymppitonnia rahaa perintöveron maksamiseksi, niin luottotiedothan siinä menee. Eikä perintöasunnon realisointikaan onnistu välttämättä vuosikymmeniin.
   
 30. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 240
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Huijarillako työpaikka :lol:

  Mutta joo tuskimpa tuolle sitten mitää voi, jatkavat eri tunnuksella sitten rötöstelyän.
   
 31. SoyBean

  SoyBean

  Viestejä:
  414
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Eipä nuo luottotiedot ole tilin avausta ennenkään estänyt kun ei pankit mitään luottotarkistusta tee kun avataan tili jolla ei ole luotto ominaisuutta.
  Eri asia on kun on haettu pankkikorttia eli ei siis electronia jonka kanssa luottotiedoilla ei ole mitään tekemistä.

  Tietysti voivat kieltäytyä avaamasta tiliä jos kyseisellä henkilöllä ollut samassa pankissa aikaisemmin tili joka esim suljettu maksamattomien kk maksujen takia.
   
 32. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 117
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017

  Pankit tarkistavat liian innokkaastitilinavaajien luottotietoja

  ja

  https://www.op.fi/tac?did=Hesaa0000...40d26300c549e470ebdef6aaded422afecb2adcf265c1

  "Pankin oikeus käyttää henkilöluottotietoja
  Pankki käyttää maksuvälineitä ja luottoa myöntäessään ja valvoessaan
  sekä takausta ja panttia hyväksyessään asiakkaan tai sitoumuksen antajan
  henkilöluottotietoja. Luottotiedot hankitaan luottotietorekisterinpitäjän
  (esim. Suomen Asiakastieto Oy) ylläpitämästä luottotietorekisteristä.
  "​

  Käsittääkseni ne luottotiedot pankkitäti näkee suoraan koneelta kun menee pankkiin avaamaan tiliä.

  Joku palstalla on kenties ollut pankin kassalla töissä ja osaa kertoa miten tuo luottotietojen tarkistus käytännössä menee kun tiliä tulee joku uusi asiakas avaamaan.
   
 33. HaK77

  HaK77

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  19.07.2019
  Kiitos tästä. En todellakaan pidä foorumia tai sen ylläpitoa mitenkään vastuullisena tai edes oleta mitään osallistumista tämän selvittämiseen. Nämä on ikäviä juttuja mitkä kuuluu nykyaikaan. Pidän itseäni vastuullisena ja olisi pitänyt tajuta merkit. Näistä asioita ylläpito on hyvin antanut tietoa ja minulla ei ole sen suhteen mitään lisättävää.

  Oman asian selvittämiseksi hommat etenee ja oman pankin kanssa asiaa myös selvitetty. Minulla ei ole tarvetta täällä tätä sen enempää selvittää, mutta voin palata tähän myöhemmin jos asia yleisesti kiinnostaa.
   
 34. SoyBean

  SoyBean

  Viestejä:
  414
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei ne luottotiedot siellä suoraan näy vaan ne pitää erikseen hakea.
  Tuolta menee jo pohja kun luet tätä ketjuakin, useampia henkilöitä jotka tehtaillut näitä petoksia vuosia jos ei kymmeniä vuosia ja availevat kokoajan uusia tilejä.
   
 35. gouca

  gouca

  Viestejä:
  649
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ihan hyvä näin, luottotietonsa menettäneistä alle promille on nettihuijareita. Mutta tämä karkaa nyt täysin OT:ksi, henkilötietolaki ja pastebinin oma ToS kieltävät aiemmin ehdotetut toimenpiteet - kannattaa siis pidättäytyä oman käden oikeudesta.
   
 36. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 240
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Älkää sortuko tähän Aorus 1080Ti/myös hänen myymä one plus huijausta.

  Gigabyte Aorus 1080 Ti, Lappeenranta

  Myi muutamille tutuilleni ohjainta ja kaupat sovittua maksu pikasiirrolla(ei vielä maksettu) mutta antoi tilinumeron kuitenkin myös 2 muulle ja pyysi yhtälailla pikasiirtoa eli kaupat sovittu kaikkien kolmen kanssa samasta tuotteesta.
  Käyttää 2 eri tilinumeroa ja eri nimiä.
  Toinen tilinumero löytyi huijareiden listasta googlettamalla.
   
  Merkath tykkää tästä.
 37. Nuking

  Nuking

  Viestejä:
  148
  Rekisteröitynyt:
  12.05.2019
  Eiköhän tuossa kohtaa pitäisi normaalilla ihmisellä hälytyskellojen soida kun hintavia tuotteita ollaan myymässä yhdellä tai maksimissaan muutamalla kuvalla reilusti "normaalia" halvemmalla :beye: Veikkaampa, että tämä "myyjä" on valitettavan tuttu ei-niin-toivottu foorumilainen viimeisimmällä nimimerkillään alkaen J:llä loppuen Z:taan.
   
  Lepakomäyrä tykkää tästä.
 38. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 240
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Pitkään jo odotellut että Tori.Fi tämä huijareille luotu hiekkalaatikko jossa ei minkäänlaista palautetta voi antaa saisi päivityksen jossa olisi edes jonkin asteinen palaute mahdollisuus niin saisi hieman karsittua jyviä akanoista.

  Hauskinta tässä että odottaa nyt maksua kolmelta henkilöltä joita ei ikinä tule edes saamaan :lol:
   
 39. edup

  edup

  Viestejä:
  2 297
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sit vaan koijaamaan koijaria. "Juu maksettu just verkkopankista.", "Oho, olikin jäänyt vielä hyväksymättä, laitan ihan just.", "No nyt on varmasti maksettu, tässä vielä osoite.", jne.
   
  Lepakomäyrä ja The Oath tykkäävät tästä.
 40. gouca

  gouca

  Viestejä:
  649
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ei onnistu puhtaasti kaupankäyntiin luodulla alustalla, ilman varsinaista yhteisöä. Ymmärrät varmasti, että kuka tahansa voi ladella kauppiaspalautteita, mutta niiden arvo ja merkitys korostuu vasta palautteenantajan credibilityllä, joka tulee esim. kirjoitettujen viestien lukumäärästä ja niiden sisällöstä. Moni täällä myös tuntee toisensa in person, koska kyseessä on erikoistunut foorumi.
   
 41. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 240
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Huuto.net toimii kyllä kiitos kauppiaspalautteen niin ikinä ei ole sen kautta mennyt rahoja hukkaan ja olen maksanut siellä kaikkineen 653 kertaa tilille ennakkoon.
  Eli kyllä sellaisen saa toimimaan.
   
 42. tumeots

  tumeots

  Viestejä:
  149
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2018
  Laitoin ostoilmotuksen rameista

  rantsu69
  Kyseinen käyttäjä laittoi viestiä trident z rameista ja kun pyysin kuvaa tuotteesta nimilapun kanssa hän laittoi netistä otetun kuvan johon oli muokannut nimilapun päälle. Kuvatiedoston nimi oli vielä ”photoeditor..jpg”
  Toivottavasti ei ole ehtinyt kusettaa muita. Ohesss vielä alkuperäinen kuva netistä ja käyttäjän lähettämä muokattu

  B5F8131F-9889-4C3A-ACD7-1DB6F4337BF4.jpeg A368916C-C6A0-4876-AAF4-23DAC5B46462.png
   
  Kaitzschu, Skrapa, BigNasty ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 43. tuskis

  tuskis

  Viestejä:
  560
  Rekisteröitynyt:
  26.08.2017
  Eihän tuo täsmälleen sama kuva ole? Mistä tiedät ettei tuo ensimmäinen kuva ole saman kaverin ennestään ottama?

  Tai sitten aika hämmentävän hyvin kusettajalta shopattu.
   
 44. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 733
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  BigNasty, lxmo, tumeots ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 45. tuskis

  tuskis

  Viestejä:
  560
  Rekisteröitynyt:
  26.08.2017
 46. Herou8

  Herou8

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2018
  On se sama kuva. Ainoastaan leikattu vähän, joten näyttää eriltä.

  Jos otat kuvan nimilapun kanssa , ei voi kyllä osua valotuskin juuri samallalailla kuin alkuperäisessä kuvassa :D

  Edit. Joo kannattaa tarkistaa googlen kuvahaulla aina ilmoitusten kuvat. Itse paljastin torissa yhen ilmoituksen joka oli myös halvalla myymässä muisteja. Siellä eritoten kannattaa tarkistaa.
   
  living_death tykkää tästä.
 47. tuskis

  tuskis

  Viestejä:
  560
  Rekisteröitynyt:
  26.08.2017
  Joo, katsomatta pikseleistä sai kyllä kuitenkin tihrustaa tällä näytöllä hetken että bongas samankaltaisuuksia. Tohon on lisätty "likainen linssi" efekti ja sun muuta pelkän nimikyltin lisäksi joka hämmensi.

  Näemmä jos kusettamaan lähtee niin voi asian eteen nähdä vähän vaivaakin.
   
 48. sniperfin

  sniperfin

  Viestejä:
  1 508
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Aika paljon kamaa tuo ehti taas "myymään".
  Ei tässä enää voi kuin noudolla ja tunnetuilta foorumilaisilta ostaa (hyvin tunnetuilta myös postitse).
   
  Rebel tykkää tästä.
 49. Nuking

  Nuking

  Viestejä:
  148
  Rekisteröitynyt:
  12.05.2019
  Ihme ettei kukaan ole tämän saman käyttäjän ilmoituksesta numero kaksi (Myydään - Asus GeForce GTX 1070 STRIX 8gb) vielä ottanut huomiokseen, jos vertaa tätä pixelimössöä tuohon RAMien kuvaan niin ovat kuin yö ja päivä laadullisesti, ei kenenkään kamerassa voi olla tuollaista heittoa ihan yhtäkkiä. :D
   
 50. tumeots

  tumeots

  Viestejä:
  149
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2018
  Hyvin taitavasti oli joo muokattu mutta amatöörimainen virhe jättää tiedoston nimeksi ”photoeditor.jpg” alkoi epäilyttämään joten aloin tutkimaan kuvaa tarkemmin :D
   
  PyleP, BigNasty, lxmo ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.