1. Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet (LUE ENSIN!)

Tärkeä Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset

Viestiketju alueella 'Kauppa-alueen tiedotteet ja keskustelu' , aloittaja Ylläpito, 14.11.2016.

 1. Oskari71

  Oskari71

  Viestejä:
  245
  Rekisteröitynyt:
  19.01.2017
  Ei välttämättä..
   
 2. tikkara

  tikkara

  Viestejä:
  433
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Niin, eipä tullut tarkastettua alunperin onko mikä liittymä, kun tavara maksettu, niin ketä siinä epäilemään oli liittymä mikä tahansa.
   
 3. JoonaxPeke

  JoonaxPeke

  Viestejä:
  1 252
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Niin ja kunhan vain sanoin. Paskamainen homma tuo on silti.
   
 4. hrhr

  hrhr

  Viestejä:
  337
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Eihän täs uskalla enää tehdä kauppaa ku f2f
   
 5. Rantakemisti

  Rantakemisti Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 708
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuollaista @tikkara n kuviota on todella vaikea huomata jos huijari on taitava, onneksi nämä ovat vähän harvinaisempia tapauksia. Eniten ihmetyttää se, ettei maksaja ole kirjoittanut tilisiirron maksukenttään mitään. Kaikissa omissa kaupoissa siihen on lisätty ostettavan tuotteen nimi ja välillä oma käyttäjätunnus sekä kauppapaikka. Esim. Intel 4790k Rantakemisti Iobbs.
   
 6. edup

  edup

  Viestejä:
  2 284
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miksi toisaalta kirjoittaisi? Tullu murossa ja torissa tehtyä aika paljon kauppaa, ja väittäisin suurimman osan jättävän sen viestin tyhjäksi, ja eipä siihen itsekään jaksa mitään rupee runoilemaan.

  Verkkopankeissa saisi olla joku "Palauta maksu" painike tms., millä voisi laittaa saamansa siirron kokonaan tai osittain takaisin samalle tilille mistä tulikin, niin ettei tilinumero näy kuitenkaan maksun alkuperäiselle saajalle. Monet yrityksethän suostuvat palauttamaan rahat vain alkuperäiselle maksutavalle, juuri petosten välttämiseksi, mikseipä samaa voisi sallia yksityishenkilöille?
   
 7. Rantakemisti

  Rantakemisti Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 708
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En edes tiennyt että viestin tai viitenumeron voi jättää tyhjäksi. Muutenkin kuulostaa todella erikoiselta lähetellä satoja euroja tuntemattomille ihmisille ilman minkäänlaista viestiä. Se viestihän vain helpottaa kaupankäyntiä kun siirron voi selkeästi identifioida ja tietenkin helpottaa mahdollista jälkipuintia jos maksu menee väärälle tilille yms. Oman talouden hoidonkin kannalta on mukava tietää minkä takia on lähettänyt "Mikko Mallikkaalle" 150 euroa viime vuoden maaliskuussa.

  Jokainen tietenkin tavallaan, mutta ei siitä huijaamisesta tarvitse tehdä niin helppoa. Tähän kun vielä sotketaan nämä kauppakumppanit jotka eivät uskalla kertoa yhteystietojaan niin haastavaksi menee.
   
  konevelho, JoonaxPeke ja jhalmu tykkäävät tästä.
 8. tikkara

  tikkara

  Viestejä:
  433
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Kyllä siinä viestikentässä luki: 1080 näytönohjain. Siksi ihmettelin sitä ja summaa, joka oli 40€ enemmän. Myös etunimeni oli hiukan väärin, mutta aika paljon kauppaa käyneenä kaikkea härömpääkin on tullut vastaan kuin yksi kirjain etunimessä väärin.

  Otin yhteyttä ja kysyin tuosta siirrosta, niin ostaja kuittasi tosiaan sillä, että oli sekoittanut minut toiseen myyjään ja sille näyttiksen myyjälle oli mennyt mun prossun tilisiirto.
   
 9. Gize

  Gize

  Viestejä:
  1 134
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Tuo on kyllä ollut astetta fiksumpi huijari, koska on selkeästi miettinyt vielä selityksen valmiiksi jos alkuperäinen maksaja kirjoittaakin viestikenttään jotain. Tai näin oletan, koska ainakin itse kuulen aika helposti jos joku rupeaa lonkalta keksimään jotain vastausta. Vai tapahtuiko kaikki esim. sähköpostitse :think: Aina pitäis olla numero ja soittaa tuollaisissa tilanteissa :hammer:

  Itse kirjoitan viestikenttään aina mahdollisimman hyvät tunnisteet, ja yleensä vielä linkkaan jotenkin ilmoituksen, esim. kohde 174532, huutokaupat.com, Tuotteen tarkka kuvaus, käyttötunnit jne. mitä saa vaan mahtumaan :comp:
   
  JoonaxPeke ja Rantakemisti tykkäävät tästä.
 10. tikkara

  tikkara

  Viestejä:
  433
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Olihan mulla puhnro, kun smartpostilla sovittiin lähetys. Harmi vaan, että tekstarilla kyselin asiasta- vaikka olisiko livekään auttanut...
   
 11. Gize

  Gize

  Viestejä:
  1 134
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Ei välttämättä, jos tarpeeksi "liukas kaveri".

  No, jotain kai tuli opittua ja mitään et menettänyt(?) joten ota elämänkokemuksena :kippis:
   
 12. tikkara

  tikkara

  Viestejä:
  433
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  No, onhan se kettua, että ensin on epäiltynä petoksesta ja vietät aikaa poliisin tutkinnan kanssa. Sitten oletkin yksi asianomistajista ja kun lopuksi syyttäjän harkinnan mukaan mennään lukutuomiolla tai käräjäsaliin, niin saa nähdä miten omalta osaltani käy rahojen ja prossun kanssa?
   
 13. edup

  edup

  Viestejä:
  2 284
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jokainen toki tavallaan, mutta kuten tässäkin nähtiin, ei se viestin laittaminen siihen vaikuttanut millään tapaa huijauksen läpimenoon. Eli ei se viestikentän tyhjäksi jättö ole huijauksen helpommaksi tekemistä, vaan ihan puhtaasti tarpeettoman työn välttämistä.

  Ja kyllähän ne kulut nyt on jyvitetty omassa taloudenseurannassa paljon aiemmin ku vuoden päästä, yleensä heti kuunvaihteessa. ;)
   
 14. Gize

  Gize

  Viestejä:
  1 134
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  En kokisi sitä tarpeettomaksi, kyllä huijaaminen hankaloituu hieman kun myyjä kyselee että miksi viestikentässä puhutaan ihan eri tuotteesta kuin mistä kauppaa tehtiin. Vaikka se ei helpota huijausta, niin se voi kuitenkin sitä vaikeuttaa joka on olennaista mielestäni.

  Lisäksi Rantakemistin mainitsema seikka:

  Onhan siinä sekin hyvä puoli vielä että jos myyjä onkin nainen niin voi emännälle näyttää tiliotetta jossa lukee GTX 1080 näytönohjain, ei sitten pääse syyttelemään mistään maksullisista... (nojoo aika huono) :D:D
   
 15. Armatt

  Armatt

  Viestejä:
  575
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Danskebankissa kentät voi jättää tyhjäksi, mutta Osuuspankissa kentän täyttäjättäminen estää siirron. Osuuspankki näköjään päivittää verkkopalvelua, en tiedä miten uudessa toimii.
   
 16. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 131
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos @greenlight ei osaa lukea palautetta itse tai edes keskustella oikeassa myyntiketjussa, se on kyllä ihan täysin hänen vikansa. Harvemmin on näin negatiivista kokemusta tullut ostajalta, joka ei sitten ostanutkaan mitään. Rupeaa häiriköimään tulevia kauppojani, kun ei saanutkaan haluaamaansa tuotetta haluamallaan hinnalla.

  Myydään - GTX 1060 Strix 6GB , R9 Fury Strix

  Olisi parempi, jos et edes yrittäisi ostaa minulta yhtään mitään, kiitos.
   
 17. JoonaxPeke

  JoonaxPeke

  Viestejä:
  1 252
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Ja pakko kyllä sanoa että tuo toisten myyntiketjuissa avautuminen ja perseily on kyllä väärin.. kun sill tämä osasto on että voi selvittää asiat..
   
 18. greenlight

  greenlight BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 636
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Höps. Sulla näyttää olevan tällainen patologinen tapa valehdella vastapuolesta, kun vedät herneen nenääsi. Missään vaiheessa en aukonut sinulle siksi, ettet olisi suostunut myymään haluamallani hinnalla. Kommentoin tuonne ketjuun siitä syystä, että olit merkannut oman ketjusi suljetuksi ja sitten minulle valkenikin tuolla toisessa ketjussa, että näyttiksesi oli ainakin jossain mielessä vielä saatavilla.

  Toki minulla oli oikeus vastata sinulle julkisesti ja samaan paikkaan, kun sinä avasit pelin postaamalla ensin. (Eikä oma postaukseni edes ollut mauton bump, sillä ketju oli tuolloin jo palstan ylimpänä.) Olet itse aiheuttanut ihan riittävästi vahinkoa kaupoillesi, kun lähdet avautumaan tuolla tavalla. Privassa yritin sinulle kertoa, ettei ole järkevä tapa yrittää myydä tavaraa saatesanoilla "ehkä myynnissä", mutta siihenkin sulta irtosi vastaukseksi vain one-lineria.

  Sulla on aivan hullu näkemys maailmasta, jos kuvittelet, että tuommoisen kokemuksen jälkeen haluaisin ostaa tai edes myydä sinulle yhtään mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2017
 19. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 131
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kannattaa opetella lukemaan. Siellä se lukee hinnan vieressä, että "jätetään omaan käyttöön".

  Kai minun sitten pitää päätellä sinun avautumisesi motiiviksi vaan se, että olet semmoinen ihminen, joka tykkää alkaa aukomaan toisten threadeissa koska siltä tuntuu. Kun tuo oma arvaus satunnaisen purkauksesi syystä ei osunut oikeaan.

  Minä tulkitsin viestisi "Missäpäin tämä sijaitsee?" niin, ettet osaa lukea (otsikkoa). En ollut hirveän väärässä.

  Ja kyllä, lähdit privassakin avautumaan, kuinka kaikki on minun vikani ja olen huono kauppakumppani ja et täysin ymmärrä viestejäni. Kun vastasin, etten halua sinun kanssasi asiasta vääntää ja toivotin hyvää päivänjatkoa, niin sinun piti sitten mennä taas sinne ihan toiseen myyntithreadiin suoltamaan paskaa. Oletpa hieno kaveri.

  Pari viikkoa taas katselen näitä viestejä, ja sitten pääset toiseksi ihmiseksi ignoreeni.

  Minusta tämä on oikein hyvä asia. Nyt kun tekisit sen oikein ja foorumin sääntöjä noudattaen vaikka nostamalla hintapyyntöä, että pahimmat tinkaajat ja säätäjät tippuu pois. Voihan pahus, siitäkin pitää valittaa ja avautua toisten myyntithreadissa.
   
  Taneli- tykkää tästä.
 20. greenlight

  greenlight BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 636
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Edelleenkin sinä avauduit ensin. Vaikka jostain syystä arvon modulaattori @Asmola antoikin sinulle perseilyn anteeksi ja päätti kuitenkin itkeä minulle, niin minulla on täysi oikeus vastata samaan ketjuun yhtäläisellä offtopicilla.

  Höps. Koska kyse ei ole kirjesalaisuuden piirissä olevasta viestistä, niin tässä vielä muistutukseksi privaviestini sisältö lyhentämättömänä ja muokkaamatomana:

   
 21. Asmola

  Asmola Molander Ylläpidon jäsen Team Apex Legends Team H2O

  Viestejä:
  3 347
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kommentoin sinun valitusta aivan asiaan kuulumattomassa myynti-ilmoituksessa -> minä itken? Rauhoituppas nyt ja mieti vähän kirjoituksiasi. Jos homma ei tämän huomautuksen jälkeen muutu, niin ryhdytään jatkotoimenpiteisiin.:swait:
   
 22. greenlight

  greenlight BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 636
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oletpas sinä herkkänä yhden sanan takia. Vaihdetaan sitten itku vaikka valitukseksi; kai se nyt on sentään rehellistä todeta, että sinä valitit käytöksestä. Mutta pointti oli, että miksi sinä valitat (pelkästään) minulle, kun minä en ollut aloitteellinen osapuoli. Kyseenalaisesta moderoinnista täytyy voida käydä keskustelua ilman ylimääräistä uhkailua "jatkotoimenpiteillä".

  Postasin toki ensimmäisenä kyseiseen ketjuun mutta siitä tuskin syntyy debattia, ettei se viesti ollut avautumista yhtään mistään vaan tarjous ostaa kortti pois. Postasin ketjuun aivan sillä tarkoituksella, että se olisi voinut hyödyttää kaikkia kolmea osapuolta: toisaalta Xarnoldin ei olisi tarvinnut lähteä ylimääräiseen vaihtokauppaan ja toisaalta hsalonen olisi parantanut mahdollisuuksiaan saada haluamansa kortin, kun olisi voinut lyödä vanhan rahoiksi ja sen jälkeen hakea uuden kortin käteisellä. Ja minä olisin toki saanut näyttikseni joko suoraan hsaloselta tai mahdollisesti Xarnoldilta.
   
 23. Asmola

  Asmola Molander Ylläpidon jäsen Team Apex Legends Team H2O

  Viestejä:
  3 347
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei minun tarvitse herkistyä, huomautin vain sinua siitä, kun menit turhaan kirjoittelemaan toisen käyttäjän myynti-ilmoitukseen.

  Myydään - GTX 1060 Strix 6GB , R9 Fury Strix

  Huomautan säännöistä: Tärkeä - Kauppa-alueen säännöt ja ohjeet

  - Jos joku tarjoaa hintapyynnön, on tuote myytävä hänelle tällä hinnalla
  - Myyjä saa vapaasti päättää kenelle myy, millä hintaa ja miten, jos hintapyyntöä ei ole tarjottu

  Onko @hsalonen mielestäsi rikkonut jompaa kumpaa yllä mainittua sääntöä? Jos ei, niin miksi valitat? Jatka keskustelua myyjän kanssa yksityisviesteillä äläkä valita asiasta foorumilla.
   
  Halegon, JoonaxPeke ja Topsu7 tykkäävät tästä.
 24. JoonaxPeke

  JoonaxPeke

  Viestejä:
  1 252
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Melkein vois popparit jo hakea.
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2017
  greenlight ja lxmo tykkäävät tästä.
 25. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 131
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eiköhän tässä ole suurin ongelma, että @greenlight ei edelleenkään näe toiminnassaan mitään väärää ja kaikki käyttäjät ja modet ovat häntä vastaan. :vihellys:

  Nyt kannattaa itse kunkin nukkua yön yli ja miettiä aamulla virkeällä mielellä, mitä tuli postailtua ja mihin..
   
 26. greenlight

  greenlight BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 636
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ja edelleen toistan, että olisit huomauttanut sitä käyttäjää, joka aloitti turhan postailun. Tällä hetkellä sinä keskityt väistelemään tätä pientä epäkohtaa ja jatkat asian vierestä kirjoittelua.

  Edit: ja kun ollaan tarkkoja, niin minä olin vasta kolmas käyttäjä, joka postasi kyseiseen ketjuun offtopiccia tästä aiheesta.

  Vastasin hänen julkiseen avautumiseensa. Pitäydyn edelleen kannassani, että se on täysin sallittua, koska ylläpito eli @Asmola et al. olivat sallineet viestin (sekä hsalosen avautumisen että csharpin kommentin siihen) jäädä ketjuun ja näyttävät sen sallivan edelleen. En ole missään vaiheessa viitannut sääntöihin tai väittänyt kenenkään toimivan niitä vastoin. Ei tässä ole tarvetta olkiukkoiluun, jospa nyt voitaisiin tämän jälkeen jättää se pois. Tiedät itsekin, ettei ostotarjoukseni ollut asiaton avautuminen.

  Minä vastaan sinne, minne postaukset tulevat. Piste.

  Höps. Kyllähän nyt jokainen näkee siitä jälkimmäisestä vastauksestani, että oli sinulle suunnattu provo. Ei minun tarvitse kiistää sitä, että provoilu on turhaa ja joskus jopa väärin, mutta olihan se myös selvästi kipeä piikki.
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2017
 27. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 131
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  edit: muotoilinpa huonosti. Yritän uudestaan:

  Minä vaan haluan tehdä kauppoja ilman turhia säätöjä ja vääntämistä. Nyt kovasti näyttää siltä, että se ei kaikkien kanssa ole mahdollista.

  @greenlight ei pistänyt kuin yhden ostotarjouksen, sekin oli kovin epämääräinen ja ihan väärässä ketjussa. Itse ketjussa oli vaan epämääräistä mörinää, jonka koin oman ajan tuhlauksena ja vedin tuotteen myynnistä. Toivoin, että hän löytäisi jonkun toisen kiusattavan sinä aikana, mutta näinkään ei käynyt.
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2017
 28. Asmola

  Asmola Molander Ylläpidon jäsen Team Apex Legends Team H2O

  Viestejä:
  3 347
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kerrotkos mikä on mielestäsi sinua aikaisempi offtopic?

  Myydään - GTX 1060 Strix 6GB , R9 Fury Strix

  Se että viestejä ei ole sieltä poistettu, ei tarkoita että täysin asiaan kuulumaton offtopic myynti-ilmoituksessa olisi sallittua. Jatkossa osaat varmasti välttää offtopicin.:tup:

  Voisit lopettaa myös turhan provoilun, varsinkin kauppa-asioissa se ei yleensä paranna kauppojen mahdollisuutta.:vihellys:
   
 29. JoonaxPeke

  JoonaxPeke

  Viestejä:
  1 252
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Eiköhän tuokin asia ole nyt loppuun käsitelty ja taputeltu viimeisen päälle ja kirsikkakin jo lyöty kakun päälle niin Aamen. Pakko näin sivusta vain kommentoida. Eikös tuon voisi sääntöihin vaikka kirjata jo takaisin että yv kauppoja ei sallita kun niistä aina syntyy perhanan moinen kalabaliikki ja riita että jos joku ei saanut sitä ja joku tinkasi tätä ja sitten joku tekee ratkaisun pitää jotain ja joku suuttuu? minusta olisi ainakinreilua että nämä viestit näkyisit myyntiketjussa niin ei olisi sitten turhaa mutua asiasta ja homma olisi kaikkien näkösällä sitten. Ainakin näin ennen tuolla lasten muropaketissa homma toimi hyvin.
   
 30. megaboo

  megaboo

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No aha. Tuli sitten pöljänä haksahdettua itsekkin Jussi Luukkonen/Minttu Pitkänen keissiin. No ei kai tässä auta muuta ku rikosilmotus raapustella. Melkein tekis mieli käydä vääntämässä nisti solmuun, muttei ehkä nykytilanteessa jaksa edes vaivautua.

  :sfacepalm:
   
 31. Oskari71

  Oskari71

  Viestejä:
  245
  Rekisteröitynyt:
  19.01.2017
  Mitä "möi"? Kyllä noi alkaa kyllä...
   
 32. megaboo

  megaboo

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  i5-6600k

  Olisi tietty pitänyt tajuta, että hinta oli liian hyvää ollakseen totta.
   
 33. Oskari71

  Oskari71

  Viestejä:
  245
  Rekisteröitynyt:
  19.01.2017
  Joku reilu 100e?
   
 34. JoonaxPeke

  JoonaxPeke

  Viestejä:
  1 252
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Saathan sä osoite tiedot ku homma menee käräjille ni käyt vetämässä turpaan. Tolla jätkällä on niin pambon jengii perässää et kyl se kohta kuvioista varmaan katoo.
   
  Oskari71 tykkää tästä.
 35. Oskari71

  Oskari71

  Viestejä:
  245
  Rekisteröitynyt:
  19.01.2017
  Montahan rikosilmoitusta noista mahdettu tehdä...
   
 36. JoonaxPeke

  JoonaxPeke

  Viestejä:
  1 252
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Monta.. olis iha oikei jos joku pistäs luuta kurkkuun.. laittakaa joku sille mailia että alkaa olla sen verran jengii peräs ettei kandee enää lahdessa naamaansa näyttää. Ottakaa facesta niiden kuvat ni pistää jakoon et rikollinen
   
 37. megaboo

  megaboo

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  125€

  No vähän meinasin että kävis omat hakemassa takas, mutta tiedä jaksaako siihenkään ruveta.
   
 38. JoonaxPeke

  JoonaxPeke

  Viestejä:
  1 252
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Tuskimpa poliisiakaa jaksais vähät kiinnostaa jos tollanen nilkki saa kenttään.. niin ainaki yhdelle frendille sanottii ku teki rikosilmotuksen 35€ takia..Sanoivat vaan laitoksella et ansaitsis pienen myllytyksen.
   
 39. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 131
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä rikosilmoitus kannattaa aina tehdä. Jos sinulla on 50 rikosilmoitusta, niin pakkohan poliisin on tutkia, vaikka olisivat vain 20€ arvoisia.
   
 40. WonderC

  WonderC

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No onhan toi muutenkin kaikille helpompaa kun kyselyt ja tinkaamiset käydään näkösällä. Ei mua ainakaan myyjänä kiinnostaisi vastailla samoihin kysymyksiin, ostajana taas en tarjoa summaa josta on jo kieltäydytty.
   
 41. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  1 043
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Nimimerkki: Virtuaali
  kaupittelee samoja kohteita myös Tori.fi ja muropaketin puolella mutta asiaa ei ole kerrottu mitenkään myynti ilmoituksessa.
  Alla esimerkkitapaus, jossa kaupitellaan samaa kohdetta identtisillä ilmoituksilla kolmessa eri paikassa samaan aikaan

  Myyty - Wiiu 32gb zelda ed. Breath of the wild + pelejä | MuroBBS

  https://m.tori.fi/vi/34858874.htm

  Myyty - Wiiu 32gb zelda edition+ breath of the wild ja pelejä

  Nimimerkki: karaya1 / X-man
  Identtiset ilmoitukset MuroBBS ja Iotech myyntipalstalla eikä mainintaa tästä ilmoituksessa.

  Myydään - Nintendo 3DS + Super Mario 3d Land | MuroBBS

  Myydään - Nintendo 3DS + Super Mario 3d Land
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2017
 42. Von dutch

  Von dutch

  Viestejä:
  1 455
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Miten tuo ylläoleva liittyy sinun huonoon kauppakokemukseen? Täällähän on pilvinpimein samoja ilmoituksia Murossa/IOtechissä/Torissa samanaikaisesti, myös ilman mainintaan että myynnissä muualla.
  On ihmisillä tylsää välillä :)
   
 43. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  1 043
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Vaikkapa siten että vastaavat ilmoitukset rikkovat Kauppa-alueen sääntöjä, eikä postaus oikean sopinut Kauppa-alueen säännöt -ketjuunkaan. Kauppa-alueen pitäisi olla ensisijaisesti tämän forumin käyttäjiä palveleva. En ainakaan toivo, että Huuto.netin/Torin ammattikauppiaat ryntäävät tänne laajentamaan omia markkinoitaan. Pahimmassa tapauksessa kohde myydään jonon ohi, vaikka HP olisi tarjottu, kun myyjä on saanut parempia tarjouksia esim. Huuto.netin tai Muron puolelta.
   
 44. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 731
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Kauppa-alueen säännöt eivät kiellä muualla myymistä, mutta huomautetaan että siitä olisi ilmoitettava myynti-ilmoituksessa.

  Kauppa-alueen säännöt ja ohjeet

   
 45. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olkaa hyvät ja valitkaa sopivin:

  [​IMG]
   
  Chloe ja megaboo tykkäävät tästä.
 46. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  1 043
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Muron puolella taisi ollakin kiellettyä. Postaamani ilmoitukset eivät kuitenkaan sisältäneet mitään mainintaa, että kohde on myynnissä muillakin paikoilla.
   
 47. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 731
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Ehkä helpointa olisi reagoida epäkohdista raportoi -painikkeella suoraan ylläpidolle?
   
  TunTuri tykkää tästä.
 48. ratkakapu

  ratkakapu

  Viestejä:
  1 917
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Ja jotainhan ilmeni. Unohdin pariksi viikoksi koko kaupat... Sitten kun muistin, niin luvattiinkin välittömästi lähettää emo kun asiasta muistutin (viikon reissu olikin venynyt kolmeen...)
  Huomenna rikosilmoitusta kehiin.

  Käyttäjä onpi siis @Hyp0crit , kuukauden sillä on rahat ollut emosta tilillä, kuukauteen ei ole emoa kuulunut. Aluksi "joutui lähtemään reissuun" ja "unohti ottaa oikean emon matkaan mukaan ja nyt siellä ei ole ketään sitä lähettämässä". Tässä vaiheessa tarjosi vielä rahojen palautusta, mutta sanoin, että jos nyt sen emon vain saisi jossain vaiheessa. Viikon päästä kuulemma olisi reissu ohi. Reissua kestikin kolme viikkoa ja sen jälkeen ilmeisesti uusi "reissu" iskenyt päälle...

  Tuote ei ollut sikahalpa, ilmoituksessa oli kuvat ja kaikki vaikutti normaalilta. Ekaa kertaa näin.
   
 49. jhalmu

  jhalmu

  Viestejä:
  503
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  Muista laittaa tekstiä myös kauppa-alueen palautteeseen.
   
 50. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 428
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No eihän tuo ole tosiaan muuta ku kusetus. Omat viiveet on pelkkää laiskuutta, 2-3pv maksimit milloinka tuotteen postitan ja tuokin on mielestäni jo paljon.