Diablo 4

Liittynyt
12.11.2017
Viestejä
59
Niin paljon kuin ensimmäistä ja toista Diabloa tulikin jauhettua ei nämä viimeisimmät oikein ole säväyttäneet samalla tavalla. D2:n talvilisuri oli ihan huikeata kamaa soundtrackia myöten!



D4:ltä en odota mitään. Olisihan se kiva saada peli, jota voisi rouhia rutiininomaisesti aivot narikassa sen vartin sekä halutessaan myös kieli keskellä suuta porukassa pitemmät pätkät. Ainahan se on toki mahdollista, että tähdet ovat olleet asemissaan ja sieltä tulee uusi peliklassikko. Melko harva yleisesti ottaen pelien jatko-osista kuitenkaan ylittää edeltäjiään - muutoin kuin myyntiluvuissa. RDR2 ainoa mikä tulee mieleen.

Tuntuu kieltämättä olevan trendi näissä GaaS-peleissä, että Seasoneilla paikkaillaan sitä mitä ei ehditä (viitsitä) julkaisuun vääntää. Vaikka D4 ei kk-maksullinen olekaan ymmärtäähän sen julkaisijan vinkkelin, että kuinka houkuttelevaa taloudellisesti on tehdä julkaisuun vähemmän täyteläinen paketti ja sitoa pelaajia sisällöllä, mitä julkaistaan ajan kanssa. Omakohtaisesti tuntuu kuitenkin siltä, että tuskin koskaan nämä "aktiiviset sisällöt" keräävät mitenkään erityisesti kehuja ja ovat lähinnä minimum efforttia.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 604
Muutoinkin jossain (Rhykerin toisessa?) videossa taisi olla maininta, että end game ei ole enää nykyään riftirunnaustyylistä. Vaan muistuttaisi enempi D3:sen adventure moden bountyjen tekemistä. Muuten hyvä, mutta se taisi ainakin omassa piirissä olla eniten pakkopullalta tuntuva pelimuoto, niin voe helvetti jos se on korvannu pääasiallisen sulavamman endgamen :beye:
Omasta mielestä adventure oli periaatteessa paljon mielenkiintoisempaa kuin riftit, mutta palkinnothan siitä oli niin köykäset, ettei se oikeen sen takia kiinnostanut. Toki riftit oli ihan helvetin tylsiä noin niinku pelillisesti, "suihk suihk eteenpäin" vaan hirveetä vauhtia, ei tarvinu pysähtyä miettimään mitä ja missä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
699
  • Accelerate the release of the Season Battle Pass in Diablo IV (Premium Season Battle Pass unlock, 20 tier skips, 1 cosmetic item)

    Tiesin että tähän tulee season pass, mut sanon sen silti, vituttaa kaikki season passit…
 
Liittynyt
16.03.2022
Viestejä
740
En edes tiedä mitä Season Pass tarkoittaa. Onko se joku ennakkoon myytävä dlc? Ja mitä tarkoittaa tuossa tapauksessa "accelerate"? Entä "20 tier skips"?
 
Liittynyt
12.11.2017
Viestejä
59
  • Accelerate the release of the Season Battle Pass in Diablo IV (Premium Season Battle Pass unlock, 20 tier skips, 1 cosmetic item)

    Tiesin että tähän tulee season pass, mut sanon sen silti, vituttaa kaikki season passit…
Eli, ostamalla kalleimman version "nopeutetaan" Seasonien käynnistymistä?
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 309
Taitaa vaan olla huonosti muotoiltu tai käännetty teksti tuohon season passiin liittyen.
Oletettavasti juttu on vaan se että eka season pass kuuluu ja tietenkin eteneminen on nopeutettua kun on 20 tier skippiä.
 
Liittynyt
16.03.2022
Viestejä
740
Kai tuo "Amalgam of Rage, a World of Warcraft mount" on Wowin humma Diablo neloseen, eikä joku ratsu Wowissa käytettäväksi?
 
Liittynyt
16.03.2022
Viestejä
740
The exploration regularly uncovers various timed events, which in turn reward you with experience and loot.

Voi ei.
 
Liittynyt
11.02.2019
Viestejä
87
Betan jäljiltä ei kyllä kummoiset odotukset. Rogue tais olla jotain lvl 85+ kun totesin, että ompa niin tylsää että peli kiinni. Potentiaalia ois, mutta vaatis omaan makuun aika paljon muutoksia. PoE, Grim Dawn, Last Epoch tekee jokainen muutamia asioita paremmin ja ehkäpä niiden kautta odotukset oli liikaa.

Jotain mitä vielä muistuu mieleen:

Skill tree, paragon board, itemisaatio ja "end-game content" oli suurimmat pettymykset ja ikävä kyllä nuo taitaa olla ne tärkeimmät pitkäikäisyyden kannalta:
  • Skill tree käytännössä sama kuin D3. Valitse skill -> valitse efekti. Ei ehkä PoE tasolle olisi tarvinnut mennä, mutta edes hieman enemmän valinnanvaraa ja monimutkaisuutta.
  • Paragon board oli käytännössä 15x attribute-ruutu, 5x skill dmg tai vastaava -ruutu, repeat, ota legendary-ruutu (näihinkin olisi hieman enemmän vaikuttavuutta kaivannut) -> uusi board -> toista samat. Dungeoneissa toki pysty runeja levelaa ja upottaa valittuihin ruutuihin, mutta taisi niissäkin olla lähinnä "+20% lähi ruutuihin lisää numeroita". Aika laiska ja helppo ratkaisu omasta mielestä.
  • Itemisaatio aika meh. Muutama statti mitä kerätä rareen ja lyödään legendary päälle. Oisko tän voinut hoitaa runeword-tyyliin ja jättää legendary powerit runeiksi? Ehkä pelastus saapuu uniqueiden kautta, mistä osa taisi muistaakseni vaikuttaakin buildiin jonkin verran, ja jos huhut pitää paikkansa, että item pooli oli betassa rajattu.
  • Whisperit = D3 bountyt :sleep:, helltide aika pakkopullalta maistuvaa juoksua palkintoon nähden, nightmare dungeonit ihan OK, palkinto tosin vähän uupuu (liitoksissa paragon boardiin). PvP en muutamaa pikatappoa enempää jaksanut ja alue vaikutti melko tyhjältä sen muutaman kerran mitä kävin.
  • Craftauksen yksinkertaisuudesta tuli aika mobiilipelifiilis
Ja oli siinä hyvääkin:
  • Grafiikat
  • Combat mekaniikat (pois lukien muutamat D3 kopioidut rare / champion affixit)
  • Combat pace, loppua kohti varsinkin parani. En tiedä muista classeista kuin roguesta
  • Pelimaailma

Mut ehkä toi beta oli vaan vanha buildi ja nyt ollaan jo monta asiaa fiksattu ja placeholder-systeemit heivattu mäkeen. Ja onhan julkaisuunkin vielä aikaa. Onko tää nyt se copium?
 

TunTuri

oh4etc
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 198
...Mut ehkä toi beta oli vaan vanha buildi ja nyt ollaan jo monta asiaa fiksattu ja placeholder-systeemit heivattu mäkeen. Ja onhan julkaisuunkin vielä aikaa. Onko tää nyt se copium?
Mahdollisesti, mutta toisaalta, tässä asettaa omatkin odotukset aika realistisiksi D3:n jälkeen.. Kivaa hack'n'slashia ja juurikin sitä, D3:lle oli vähän turhan kovat odotukset D2:n jälkeen, mutta tässä taas itselläni ei ole samanlaisia odotuksia odottamassa.
 
Liittynyt
16.03.2022
Viestejä
740
Esim. Puolenkuun peleissä on vielä vanha hinta, joten sieltä pelin saanee edullisemmin.
 
Liittynyt
16.03.2022
Viestejä
740
Accelerated Seasonal Battle Pass Unlock (includes a Premium Seasonal Battle Pass Unlock plus 20 Tier Skips and cosmetic)

Taisi sittenkin olla p2w.

Note: The Diablo IV Limited Collector’s Box does not include a copy of the game—this is a separate purchase.

Nyt menee jo huumorin puolelle.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
449
70€ ja päälle vielä season passit ja muut mikromaksut. Blizzardin ahneus ei tunne rajoja. Saa jäädä hyllylle, onneksi on parempiakin pelejä tulossa.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
5 085
Blizzardi menee entistä syvemmälle suohon näiden hinnoitteluiden ja P2W juttujen kanssa. Eipä ole enää semmoista taikaa näissä julkaisuissa mitä aikoinaan. Katsotaan sitten uudestaan kun tämä maksaa 5e ja monen sadan pelin backlog on tyhjä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 168
Ainakin Blizzardin lupausten mukaan battle pass on vain kosmeettista kamaa, P2W ei ole tulossa.
 

TunTuri

oh4etc
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 198
Blizzardin tuntien en menisi luottamaan tuohon lupaukseen. Heidän käsite "P2W":sta on häilyvä.
Eihän D3:ssakaan ollut mitään paytowiniä, etenkään aluksi, esim minkäänlaista oikealla rahalla toimivaa tavarakauppaa..... JEPS!
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 168
Itsekään en luota sokeasti Blizzardin lupauksiin.

Toisaalta on myös yhtä typerää olettaa, että battle passit sun muut ovat automaagisesti P2W.
 
Liittynyt
16.03.2022
Viestejä
740
Musta eri ennakkotilausversiot ja niiden hinnoittelu on aika kummallisesti suunniteltu. Ensinnäkään eri ennakkotilausversiot eivät tarjoa mitään sellaista, joka houkuttelisi ostamaan (ainakaan itselleni). Toisekseen perusversion hinta Digital Deluxeen ja Ultimateen verrattuna on varsin korkea.

Laitevaatimuksia edelleen odottelen. Onkohan peliä pelaamaan päässeitä toimittajia sitten kielletty kertomasta niistä mitään, kun asiasta ei oikein löydy edes spekulaatiota netistä.
 
Liittynyt
06.10.2017
Viestejä
675
Aijai kun tekisi mieli "action adventure" tyyppistä diablo peliä, kun nuita trailereita katsoo...
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
29.06.2019
Viestejä
559
Ei oo kyllä kovin montaa ennakkoluuloja murentavaa viestiä tullut.. :D
On toi helvetin season -mentaliteettikin yks vitun paska nykypeleissä early access -syövän lisäksi. Ei tarvii tehä pitkäikäisiä pelejä, kun voidaan 4-6 kuukauden välein vaan resettaa jengi pelaamaan samat sisällöt uudestaan ja uudestaan pienellä lisätwistillä. Seasonien myötä voidaan lisätä peliin ne asiat, mitä ei julkasuun mennessä jaksettu tehdä.
Tulee ihan mieleen Diablo 3:sen launchi ja RoS -lisäri, joka käytännössä pelistä vasta oikeasti teki jossain määrin pelattavan.

Mikä tuo season pass siis tarkalleen on? Ei kai Blizzu niin överiks voi vetää, että uudet seasonit vaatis jonkun entry freen per season?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 168
Mikä tuo season pass siis tarkalleen on? Ei kai Blizzu niin överiks voi vetää, että uudet seasonit vaatis jonkun entry freen per season?
Siinä on joku määrä tasoja, jotka kaikki vaativat X määrän kokemuspisteitä avatakseen. Perusversio on täysin ilmainen kaikille. Maksullinen versio joko avaa suoraan ensimmäisiä tasoja tai nopeuttaa kaikkien tasojen avaamista. Palkkiot pelkästään kosmeettisia.
 
Liittynyt
22.08.2019
Viestejä
727
Sing Lilith’s Praises—Diablo IV Limited Collector’s Box:



Whether you’ve ingested one of Lilith’s Blood Petals or not, purchasing the Diablo IV Limited Collector’s Box from the Blizzard Gear Store is the telltale mark of a Daughter of Hatred devotee. Forged from Sanctuary’s most rarefied elements, a finite amount of Collector’s Boxes will be available for pre-order on December 15 following our first Diablo IV Developer Update livestream, where we will showcase this item. Here’s what’s included:
  • Candle of Creation
  • Cloth Map of Sanctuary
  • Diablo IV Collector’s Edition Art Book
  • Occult Mousepad
  • Pin of the Horadrim
  • Two Matted Fine Art Prints Sized 18.54” x 10.79”
Note: The Diablo IV Limited Collector’s Box does not include a copy of the game—this is a separate purchase. Also, players located in South Korea and Australia will have additional retail options to purchase from announced soon.


https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23880208/meet-your-maker-on-june-6-pre-purchase-diablo-iv



takemymoney.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.03.2022
Viestejä
740
Onkohan Ultimate-version neljän päivän varaslähdön tarkoitus, että sillä varmistetaan kalliin version ostaneiden pääsy pelaamaan ainakin hetkeksi ennen kuin rahvas tulee kaatamaan serverit.
 
Liittynyt
09.12.2018
Viestejä
154
Jätkät hei! Kun tuo ulvominen tuosta pelien ja season passin hinnasta taas tämänkin pelin kohdalla alkaa, niin tehdäänkö niin, että meistä kukaan ei osta tätä peliä ja sitten jotenkin ihmeellisesti pelien valmistajat lopettaa season passien laittamisen peleihin ja pudottaa hintaa ainakin kahellakympillä?
Aivan kuten muidenkin pelien kohdalla on käynyt... ;) Ois sellanen hiljasen miehen protesti?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 532
No onkos kukaan langennut jo ostamaan vai katellaanko vielä?
Ei tämä mitään ennakkohaluja nosta, todennäköisesti ostan julkaisupäivänä kuten 95% muiden kiinnostavien pelien kohdalla. Collector's editioneista ja muista visuaalihömppää sisältävästä extrasta en kyllä maksa lisää. Odotukset on betan perusteella aika matalalla, joten peli voikin yllättää positiivisesti juuri siitä syystä.
 
Liittynyt
20.03.2018
Viestejä
911
Mmmmmhhhhh....... melkein ton base editionin vois ostaa, tuo on ihan näppärää mätettävää kun wow/OW ei oo tekemistä.
 
Liittynyt
16.03.2022
Viestejä
740
Ei tämä mitään ennakkohaluja nosta, todennäköisesti ostan julkaisupäivänä kuten 95% muiden kiinnostavien pelien kohdalla. Collector's editioneista ja muista visuaalihömppää sisältävästä extrasta en kyllä maksa lisää. Odotukset on betan perusteella aika matalalla, joten peli voikin yllättää positiivisesti juuri siitä syystä.
Olisihan sitä tosiaan toivonut, että ennakkoversion ostamiseen olisi ollut jotain kannustetta, esim. kymppiä halvempi hinta ja läjä kosmeettista rojua, mutta nyt on ihan sama ostaa peli vasta julkaisun jälkeen.

Blizzardin foorumilla on kiinnostavaa juttua parempien versioiden ennakkotilaajille:


MissCheetah
6207 posts
MVP
2h

charley222:
so what is the point of a (Accelerated )Seasonal Battle Pass Unlock in Diablo® IV (includes a Premium Seasonal Battle Pass Unlock ???
vs Seasonal Battle Pass Unlock in Diablo® IV
Did you read the article on it?
news.blizzard.com

Diablo IV Quarterly Update—August 2022
We’re back with another Diablo IV Quarterly Update, fresh from the Burning Hells! Join our development team as they introduce and elaborate on Diablo IV’s Seasons and Season Journeys.


The first Season/Battlepass will not launch until after game release.
All that happens is the people who spend money get to sit in queues and be guinea pigs for the launch week hiccups.
Paragon points are capped, we can’t buy xp boosts, gear, etc. We can only get cosmetics and I think the accelerated gives you a few of the season milestones early. But not power.
There will be a single track of rewards with Free Tiers that are unlocked just by playing the game and leveling, and Premium Tiers which provide no in-game power or advantage over other players. The Free Tiers of the pass will provide gameplay boosts to all players—things which make the journey of leveling up a fresh seasonal character faster and more streamlined. In contrast, the Premium Tier rewards are focused on aesthetics, providing a huge value in the form of cosmetics and Premium Currency. Many of the rewards embody the seasonal theme, helping players show off their participation in that Season.
 
Liittynyt
17.10.2018
Viestejä
66
" Accelerated Seasonal Battle Pass Unlock (includes a Premium Seasonal Battle Pass Unlock plus 20 Tier Skips and cosmetic) "

Ymmärsinkö nyt oikein tästä alla olevasta ettei saa kuitenkaa exp boostia vaikka skippaa tierejä?

The types of rewards available on the Diablo 4 Season Pass break down like this:

  • Free: Season Boosts: These will include things like XP buffs and other things that will help make gameplay a little easier. Rewards like this are free to all players who are pursuing the Season, and you earn them as you play the game which unlocks higher tiers. While you can spend money to unlock tiers faster — for example, maybe you really want a cosmetic item at a high level of the premium tier — this won’t earn you any kind of gameplay boosts, which you’ll have earn by playing to advance through the tier.
  • Premium: Cosmetic Rewards: Expect special transmog looks themed around your class and/or the Season itself. But don’t feel like you have to pay for good looks: there are hundreds of transmog appearances you can get through loot drops or other gameplay — but the Season Pass looks will likely be exclusive to that Season. There’s also an in-game store that will sell cosmetics for a premium currency. In short, you don’t have to buy the Premium Season Pass to look good, but if you like that Season’s cosmetic items, you may want to.
  • Premium: Currency: Diablo 4 will include a premium currency that’s used to buy cosmetic items in the in-game shop. You’ll be able to earn this currency in the Premium Season Pass, and likely buy it with cash as well.
"
What rewards will be included in the Diablo 4 Season Pass?
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
875
Sillai vähä ikävältä vaikuttaa ettei ole sanottu ettei voi ostaa jotain edistymistä. Jos seasonis on vaikka vastaava kuin d3 journey ja sitä ostaa eteenpäin. Kun en yllättyisi jos sitä ei ajatella powerina blizardilla.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
875
Sillai vähä ikävältä vaikuttaa ettei ole sanottu ettei voi ostaa jotain edistymistä. Jos seasonis on vaikka vastaava kuin d3 journey ja sitä ostaa eteenpäin. Kun en yllättyisi jos sitä ei ajatella powerina blizardilla.
Olikin ollut d4 dev blogissa ettei boosteja ole season passissa. Onneksi ja toivottavasti ei tule. Ja washington postin artikkelissa oli että ensimmäinen julkaisu tähtäin oli ollut 22 joulukuu,
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
3 683
Toivottasti on hyvä peli jossa pelattavaa riittää.

En kyllä ole varmaan ekana vuonna tuota pelaamassa, varmaan tuo Starfieldkin tulee aikaisemmin. Ehkä joskus myöhemmin. Toki 70e yhdestä pelistä tuntuu vähän korkealta hinnalta.
 

Awelonian

Residentti maahanmuuttaja
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 513
Tulipa yllärinä, että tämä ei sitten tule Applen vehkeille. Tämä trendihän sai alkunsa jo Overwatchista ja sittemmin Diablo 2 uusintaversiosta, mutta ylläri siltikin.
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 309
Melko isolla todennäköisyydellä lauantaina kello 20:00 kertovat koska alkaa open beta.

Viikonloppuna on IGN Fan Fest ja lauantaina kello 20:00 on Diablo 4 juttuja.

IGN Fan Fest Day 2
Saturday, February 18

10am PT / 1pm ET Hour

Diablo IV
The battle between Heaven and Hell rages on as Diablo IV bursts forth this summer. IGN sits down with Joe Shely, Game Director for Diablo IV, to talk about what’s on the horizon for the blockbuster game, answer some of your burning questions, and maybe reveal something new. Stay awhile and listen.
Rod Ferguson vastaa siis Diablosta yleisellä tasolla.

1676283820747.png
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
21 885
Saatan olla väärässä threadissä tämän kanssa, mutta täällä Diablo fanit kokoontuu.


Tuolta Prime Evil Collection alle 20€. Sisältää:

Hatred’s Grasp wings for Diablo® III
Diablo® II: Resurrected™
Diablo® III
Diablo® III: Reaper of Souls™ expansion
Diablo® III: Rise of the Necromancer pack
Mephisto pet for Diablo® III

Eli remasteroidun Diablo 2:n ja Diablo 3 + kaikki lisärit ja DLC:t. Vielä ehtii nuo kaikki pelata "läpi" ennen Diablo 4:sta.
 

hrmh

Premium-jäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
319
Sieltähän se päivämäärä tuli.

Editoin aloituspostaukseen, pahottelut, että on ollut hieman hiljaista aloituksen editointi. Mikäli sieltä puuttuu jotain olennaista, niin vinkatkaa ihmeessä.
 
  • Tykkää
Reactions: TML
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 474
Viestejä
4 163 464
Jäsenet
70 414
Uusin jäsen
O&G

Hinta.fi

Ylös Bottom