Diablo 4

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja hrmh, 01.11.2019.

Tagit:
 1. akse

  akse

  Viestejä:
  1 605
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Nii ainakin levuttaessa tuli fiilis jos ei itemiin saanut oikeita värejä ja linkkejä niin mikään ei kelvannu vaikka statit olis parempia. Matskuja ei ollu järkeä tuhlata kauheasti näihin levutuksen aikana löytyviin itemeihin, että ois saanu oikeat värit. Eli siinä mielessä ei kovin toimiva systeemi.
   
 2. kaarlos

  kaarlos

  Viestejä:
  369
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Miksei? Levelauksen aikana saat tuurilla kasan alchemyita, chromeja, jewellereitä ja pari fusea. Ei tuollaisella määrällä ole mitään merkittävää markkina-arvoa ja jos levelaus muuttuu mielekkäämmäksi niitä käyttämällä, niin silloin niitä kannattaa käyttää.
   
  Zeratul tykkää tästä.
 3. akse

  akse

  Viestejä:
  1 605
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  No en ny muista tarkkaan mutta kai targettina oli craftaa joku ase tietyllä levulla johon piti sitte matskuu säästää.

  Monesti levutuksen aikana oli fiilis että "äh ei näitä pysty nyt tähä tuhlaa."

  Siis esim saat hieman parempaa gearia niin ei tuntunu järkevältä rollata montaa matskuu siihen pienee upgradeen, kun ei sillä ilman oikeita slotteja tehny mitää.

  Eli monet upgradet jäi käyttämättä.

  Markkina-arvosta en tiedä mitään.. en tradennu.
   
 4. Blah

  Blah

  Viestejä:
  269
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vähän offtopic jo, mutta chaos orbit ja sitä arvokkaammat lähinnä vaan kannattaa säästää. Endgamessa saa farmattua currencyä nopeammin kuin levelatessa.
  Chromet sama käyttää pois jos niistä saa jotain hyötyä. Vendorit myös hyvä tsekata jos kipeesti kaipaa sockettei - usein voi löytää valmiiksi 3l tai 4l. Chromeja saa myös lisää kun kerää R-G-B esineitä ja myy vendorille.

  Vähän sama kuin Diablo 2:ssa, alussa eteneminen on nihkeää kun ei ole niitä päätaitoja käytössä, mut sit ku pääsee ekan tai tokan actin läpi niin tahti kasvaa reippaasti kun taidot on unlockattu ja perusvarusteita saatu käyttöön. Paljon on tietenkin pelaajan taidoistakin kiinni; molemmissa peleissä erilaiset speedrun taktiikat ja nippelitiedot auttaa paljon, mutta vaatii usein syvällisempää tietoa ja ymmärrystä pelistä.