Darwin-palkintoehdokkaat (Darwin Awards)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Sampsa, 17.01.2017.

 1. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  5 092
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Onhan se kieltämättä aika älytöntä, että ulkomaalaisia kyllä pelastetaan ja autetaan vaikka kuinka ja paljon, mutta sitten satunnaista kotimaista matkailijaa hädässä ei auteta.

  Ja tavallaan ymmärrän että tällainen linja on otettu, että jokaisella on vastuu omista matkoistaan. Fine, ihan ok. Mutta sitten jos samanaikaisesti otetaan tuhansia ulkomaalaisia kehitysmaista tänne ja kiintiöpakolaisia jopa tuomalla tuodaan, ja nyt puhutaan vielä ISIS-lasten "noutamisesta", niin se ei ihan nyt sitten sovi oikein yhteen tämän asian kanssa..

  Sitä paitsi jossei muuta, niin miksei valtio voisi auttaa osittain vaikka "velaksi", ja potilas sitten makselee jonkin verran takaisin kun kykenee?

  That being said, tämä Thaimaan kaveri olisi varmaankin kuollut joka tapauksessa... Ja mahdollisesti oli itseaiheutettu sairaus, hidas itsemurha.
   
 2. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Jaa, että olen oikein elämänkoululainen kun ymmärrän että moottoriliikennetiellä ei kävellä keskellä yötä. :lol:

  Ps. Se on "elämänkoululaisuus" ei "elämän-koululaisuus" :cigar2:
   
 3. Matolaatikko

  Matolaatikko

  Viestejä:
  1 006
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2018
  Pps. Se on elämämkoulu, ei elämänkoulu.
   
  mti, Aloe, Nutjob ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 4. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  6 501
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mutta mikseivät ne ulkona olleet nähneet rekan lähestyvän? Ehkä siinä sitten todellakin oli sellainen riita, että ei nähdä eikä kuulla mitään muuta kuin se jolle siinä huudetaan.
  Kaikki olisivat hengissä eikä autossakaan olisi edes kolhua, jos kaikki olisivat olleet pientareella.
   
 5. emagdnim

  emagdnim

  Viestejä:
  1 315
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Tuo luumäen tilanne kuulostaa (en ole viimeisimpiä juttuja lukenut), että siellä on painittu keskellä tietä. Eikait sitä yöllä kirkkailla valoilla tulevaa rekkaa voi huomioimatta jättää ellei ole ihan pirun aineissa. Tähän aikaan vuodesta tuolla on kuitenkin melko vähän valoa (oliko se klo 2?). Mut saako yleisö muuta tietoa poliisilta, kuin "riitely"? Miksi alunperin piti pysähtyä? Oliko pakottava tarve? Miksi tosiaan eivät lähestyvää rekkaa huomanneet? Kukaan? Edes autossa istuneen kuskin kuvittelis takana tulevien valojen vilkkuvan jossain peilissä ja herättävän huomion. Yleensäki autossa istuessa takana tulevan valot kyllä huomaa, varsinki pitkät.

  edit: jaa, en ollutkaan vielä viimeisellä sivulla. Noh, enivei 5 senttiäni luumäki keskusteluun yllä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.07.2019
 6. Holpikka

  Holpikka

  Viestejä:
  282
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Tuosta luumäen tapauksesta,
  käy kyllä kuskia sääliksi, jos tilannetta ajattelee, miehet huutaa takapenkillä "Auto seis mä tapan sut tms" kuinka moni 23-24 vuotias nainen osaa ajaa pimeässä ison letukan kymmenen sentin tarkkuudella tien sivuun, tuossahan on tuon kuvan mukaan tolpat max, puoli metriä kyljestä, jopa voinut ajatella että kun asfaltti loppuu ei sinne saa ajaa

  Ja uskallan väittää että ei noita koneita sammuteta, jätetään hyrisemään koska jenkki. toisin sanoen "kynttilän valot" ollut kyllä päällä
  okei ei tielle mitään asiaa, mutta, ryssän rekat olisi pitänyt kieltää viimeistään eu liityttyä, aina ne odottavat viime tinkaan muunmuassa jarrutuksia jos tulee joku tilanne,
  Keväällä täälläkin päin joku kuoli, ja keskellä päivää, kun kuorma auto ei jarruttanut 80 alueella, (ja provot sikseen mutta rus kilvet oli), joku oli kääntymässä, rekka ajoi vastaantulevan sitten kuoliaaksi
   
  Viimeksi muokattu: 23.07.2019
  Nakeöo tykkää tästä.
 7. Calle

  Calle

  Viestejä:
  86
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Missään ei kait ole kerrottu oliko tuossa tilanteessa vastaantulevaa liikennettä, se kuitenkin aina heikentää hieman näkyvyyttä eteenpäin hyvälläkin kelillä. Sitten taas jos rekka on ajellut rauhassa pitkät päällä niin mikäli samalla ei ole katsottu jotain netflix-leffaa niin olishan kuskin pitänyt havaita jo pitkältä että edessä on jotain poikkeavaa...
   
 8. Pakana

  Pakana

  Viestejä:
  1 641
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Yksi vaihtoehto on myös sellainen "kooma-ajaminen" jossa on tavallaan kyllä hereillä, mutta toimii ihan 100% automaatilla. En tarkoita mitään varsinaista väsymystä, vaan jonkinlaista hypnoosia, johon vaipuu kun ajaa pitkiä aikoja tasaisen hurinan säestämänä sellaisella hitaan tuntuisella nopeudella (kuorma-autolla ajaminen tuntuu esim motarilla todella hitaalta, koska sitä tietä katselee korkealta ison massan kyydistä).
   
  Tommy Goldfish tykkää tästä.
 9. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  5 092
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Rekkakuskin mukaan henkilöautossa ei olisi ollut valoja päällä.

  Iltalehti

  Ajoin kyseisellä tiepätkällä tänään myöhään illalla, ja tarkastelin tilannetta vähän sillä silmällä, että jos nyt tulisi mutkassa vastaan pimeitä tiellä seisoskelijoita, niin ehtisinkö reagoida. Ja vastaus on, että kyllä ja en. Jos olisin ihan äärimmäisen skarppina ja herkeämättä tarkastelisin mitä valokeilan päässä näkyy, niin ehkä sitten joo olisin ehtinyt jotain tehdä. Toisaalta onko liikaa vaadittu, että ihminen on koko ajan niin äärimmäisen skarppina. Ehkä on liikaa vaadittu.

  Mielestäni pääsyylliset onnettomuuteen on aika yksiselitteisesti tiellä seisoskelijat, ihan siksikin, että moottoriliikennetiellä ei ylipäätään saa seisoskella. Ne on luultavasti seisseet auton vasemmalla puolella, ja tästä syystä eivät ole helposti "päässeet rekkaa pakoon", vaikka olisivat sen huomanneetkin, sillä niiden olisi pitänyt siis kiertää auton keulan tai takaosan puolelta pientareelle turvaan - ja siis yksi ehti, kaksi ei.

  Henkilöauton kuljettaja on syyllinen siihen, että autot törmäsivät hieman keskenään, mutta ei henkilöauton kuljettaja ole siitä vastuussa jos matkustajat jalkautuvat tielle tapattamaan itsensä.
   
 10. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Siellä on kolmen promillen kännissä painittu keskellä tietä ja jääty rekan alle. Ei porukka lähde selvin päin selvittelemään välejään yöllä keskelle moottoriliikennetietä.
   
  Nutjob tykkää tästä.
 11. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  5 092
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Poliisi väitti, että alkoholilla ei ilmeisesti ollut osuutta tapahtumiin, mutta oudolta minustakin tuntuu ettei olisi ollut.
   
 12. Calle

  Calle

  Viestejä:
  86
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Käsitin että tarkoitettiin nimenomaan kuskeja, voin toki olla käsittänyt väärinkin...
   
  Ukko Ylijumala tykkää tästä.
 13. Pakana

  Pakana

  Viestejä:
  1 641
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Millä todennäköisyydellä jostain harrasteautotapahtumasta tulee koko surue vesilinjalla yöllä kotiin??:lol:
   
  Nutjob, Ukko Ylijumala ja Cereal killah tykkäävät tästä.
 14. Lagittaja

  Lagittaja

  Viestejä:
  2 083
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Iltalehti on kirjoittanut alkoholista vain "Rekkakuskia epäillään siitä ja siitä. > Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan" jossa ainakin minusta se asia on rekkakuskin epäilyt syyllisyydestä.
  Voisin vannoa että jostain luin että auton kuljettaja olisi ollut selvinpäin mutta en kyllä sellaista viittausta yhtäkkiä löytänyt kun pläräsin muutaman uutisen läpi.
   
 15. Kostaja86

  Kostaja86

  Viestejä:
  32
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2018
  Kuskit ollut selvinpäin,mutta jonkun uutisen näin että kuolleiden ja loukkaantuneen alkoholin käytöstä ei ole vielä varmuutta ja tutkivat asiaa.

  Suomessa aina täytyy joku syyllinen löytää ja kuolleita kun ei saada oikeuteen niin sinne menee joko kuorma-auto kuski tai henkilöauton kuljettaja.

  Jos käy ilmi,että auto ollut pysähdyksissä osittain ajokaistalla ilman valoja,kallistuisin siihen että henkilöauton kuljettajaa syytetään tapahtuneesta,muussa tapauksessa kuorma-auto kuskia.

  Vuosia sittenhän oli tapaus,että nuorisoporukka ollut mökillä,kuski valvonut koko yön ja joku 0.2promillea veressä. Ajoi stop merkin takaa suoraan yhdistelmän eteen ja kaikki muistaakseni kuoli. Yhdistelmänkuski päätyi oikeuteen,oli ajanut 60 alueella ajopiirturin mukaan vähän ylinopeutta. Muistaakseni käräjäoikeus tuomitsi,mutta hovin päätöstä en muista.

  Edit:
  Linkki aiheeseen Kuusi nuorta kuoli kolarissa – rekkaa kuljettanut Pekka odotti tuomiotaan kuusi vuotta: "Halkoja on tullut hakattua"
   
  Viimeksi muokattu: 24.07.2019
 16. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  6 501
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Minusta olisi aika outoa, jos kuolemaan johtaneesta kolarista ei tutkittaisi syyllisyys näkökohtia.
   
  WaspPike tykkää tästä.
 17. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  3 179
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kun rekka ajaa moottoritien normaalivauhdilla kahden tyypin yli niin siinä voi olla sen verran märkiä länttejä jäljellä että mahtaako niistä saada mitään kunnollisia alkoholitestejä aikaiseksi.

  edit: joskus katsoin jonkun vanhan Formula1- videon missä ratavalvoja menee radan yli ja tulee yliajetuksi. Ei jäänyt kuin lammikko :sdarra:
   
 18. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  5 092
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Mun mielestäni henkilöauton kuljettajaa ei voi syyttää siitä, mitä aikuiset matkustajat touhuaa auton ulkopuolella. Eli näiden matkustajien kuolemaan hän ei olisi suoraan eikä lakiteknisesti syyllinen.

  Kuitenkin henkilöauton kuljettajaa voi syyttää siitä, että ajoneuvot ovat osuneet toisiinsa, koska henkilöauto oli laittomasti pysäköity.

  (Poikkeustilanne voisi olla sellainen, että kuljettaja pysäköi autonsa päähänpistona, ja matkustajat toteavat tilanteen olevan vaarallinen ja jalkautuvat pois, mutta eivät ehdi pakoon ennen kuin rekka tulee. Sitten henkilöauton kuskia voisi syyttää myös kuolemista. Mutta nythän matkustajat siis ovat ihan vapaaehtoisesti hengailleet keskellä tietä.)
   
  Viimeksi muokattu: 24.07.2019
 19. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  5 860
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Nyt ainakin tiedän mikä helvetin Miikka on ilmestynyt Finnairin mainosten kommentteihin kummittelemaan Twitterissä. Tätä ennen siellä manguttiin vaan päästöistä.
  Mitä nyt kuvista katsoin, niin ei ollut kyllä missään matkustuskunnossa.

  Matkavakuutukset on aika halpoja siihen nähden mitä niillä saa kun kakka oikeasti osuu tuulettimeen.
   
 20. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  6 501
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Joo, se on kyllä ihan äärimmäisen typerää olla ulkomailla ilman vakuutusta. Mikä ihme saa ihmiset kuvittelemaan, että joku sitten auttaisi heidät sieltä pois? Etenkin, kun on säännöllisin väliajoin näitä uutisia, että ollaan aika hankalassa tilanteessa. Sekin ihmetyttää, että nämä tyypit, jotka ns. taistelevat vallassa olevaa isänmaanpetturihallitusta vastaan, ovat sitten kuitenkin jatkuvasti itkemässä poliisin suojelua tai valtion jeesaamista, kun ollaan vähän tiukassa paikassa.
   
  Nutjob ja ttjm tykkäävät tästä.
 21. Kostaja86

  Kostaja86

  Viestejä:
  32
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2018
  Juu,tottakai kuuluu tutkia kuolemaan johtavissa kolareissa syy ja tuomita virheen tekijä. Enemmän tarkoitin sitä,jos vaikka kolmion takaa tullut kuolee,niin helposti suomessa oikeudessa istuu se toinen osapuoli.

  Jos tässä tapauksessa kuorma-auto kuski lopulta saa tuomion, niin ei se mielestäni oikein mene. Kuolleet kuitenkin pysähtynyt moottoritielle ja lähteneet ajoradalle yöllä pimeässä.
   
  Nutjob tykkää tästä.
 22. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  5 092
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Voihan se rekkakuskikin olla osasyyllinen, etenkin jos huomio on ollut turmahetkellä jossain missä ei pitäisi olla, kuten älylaitteessa.. Kuitenkaan missään tapauksessa ei vaikuta siltä, että tästä nyt enimmäkseen voisi rekkakuskia syyttää, ihan sama mitä se siellä hytissä on puuhaillut. Rekka sentään ajoi siellä missä pitääkin eli moottoriliikennetiellä suurin piirtein nopeusrajoituksen mukaan, eikä esimerkiksi jalkakäytävällä!! Toisaalta jalankulkijat taas olivat ihan väärässä paikassa... Ja pysäköity auto.
   
 23. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  6 501
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tosin jos siinä rekassa nyt paljastuu jotain puutteita ja kuskinkaan lepoajat tai ajo-oikeudet eivät ole kunnossa, niin toki niistä nyt sitten tulee rangaistukset. Mutta muistini mukaan mitkään tuollaiset syyt eivät ole syy tuomita kuolemantuottamuksesta, jos ne eivät olleet onnettomuuden syy ja todetaan ettei ollut mahdollista varautua siihen, että auto on pysähtynyt osittain tielle.
   
  WaspPike tykkää tästä.
 24. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 452
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
 25. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 251
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Olisikohan palkintoainesta?

  Junan katolta löytyi kuollut ihminen Vantaalla

  "Junan katolta löytyi kuollut ihminen Vantaalla"


  Jäniksenä esimerkiksi jännityksen vuoksi halunnut junan (junan vaunun?) katolla matkustaa ja saanut vähän sähköä?
   
 26. pähk1nä

  pähk1nä

  Viestejä:
  554
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  No ei se sinne katolle ole vahingossakaan päätynyt, että ihan oikeassa ketjussa.
   
  Ukko Ylijumala tykkää tästä.
 27. demu

  demu Conducător & Geniul din Carpați

  Viestejä:
  938
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Täällä hyvä kandi jälleen, vaikka lopputulos ei - ainakaan toistaiseksi - ollut kovasta yrityksestä huolimatta lopullinen:
  Söpö 23-vuotias meksikolaispimu päätti joogata parvekkeensa ulkopuolella (kuva otettu ennen arvattavasti seuraavaa lipsahdusta).
  Lopputuloksena 25 metrin pudotus ja 110 kpl luunmurtumia.
  Kun tytteli herätetään parin viikon päästä koomasta, odotettavissa on kolmen vuoden kuntoutumisjakso.
  Mahdolliselle aivotoiminnalle aiheutuneesta lisävaurioista ei uutisessa ollut mainintaa - jos sillä nyt suurtakaan merkitystä on.

  upload_2019-8-28_22-39-22.png
  Joogaliike meni järkyttävällä tavalla pieleen: nainen putosi 25 metriä – murtumia löytyi 110
   
 28. MedHot

  MedHot

  Viestejä:
  1 045
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Luin kans tuon saman ja mikähän vitun jooga vaatii roikkumaan parvekkeen väärällä puolella reisien varassa?

  Ehdottomasti tämän langan ainesta :lol:
   
  Nutjob tykkää tästä.
 29. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  5 860
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Se on se instagramjooga (tunnetaan myös huomiohuorausjoogana) :D
   
  Craphe, hsalonen, Nutjob ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 30. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  5 092
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
 31. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  1 176
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Iltalehdessä oli arveltu, että kuva otettu ennen tippunista. Ehkä. No shit sherlok.
   
  Nutjob, Tenitsi, agreskap ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 32. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 398
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Teemalta katsoin, oikein hyvän, dokusarjan jossa se brittisotilas/matkaaja Levison jotain kävelee venäjältä iraniin, niin siinäkin se georgia/azeri tms yhdyshenkilö(sotilas hänkin) oli sekin näitä itäblokin korkeuksissa roikkujia. Ja mitä idän sosiaalimedioista ymmärtänyt niin nuorisolla normikamaa nuo uhkarohkeilut siellä.
   
 33. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 109
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
 34. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 219
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sukelsiko edes 10 metriin? Siinä kohtaan voi olla se 10 metriä syvää, mutta kuvista saa sellaisen käsityksen, että alimmat ikkunat on veden pinnasta 2-3 metrissä.o_O
   
 35. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 109
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  [​IMG]

  Ilmeisesti tuommoinen viritys kysessä. Varmaan happi loppunut siinä ikkunalla odotellessa ja hirveällä paniikilla pintaa kohti ja lyönyt päänsä lautan pohjaan.
   
 36. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  3 179
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuo naisystävän "kirjoittama" päivitys kuulostaa ensinnäkin joltain haamukirjoittajalta jostain b-luokan naistenlehdestä ja on lisäksi täysin tunteeton ja typerä kun jaarittelee vaan jostain bucket list- kokemuksista kun miehensä on kuollut. No, pääasia että sai julkisuutta ja tykkäyksiä somessa? Ihan kyllä oikeassa ketjussa on tämä :btooth:
   
  Craphe, Mason ja Nutjob tykkäävät tästä.
 37. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  5 092
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Mielestäni toi oli enemmän ehkä huonoa tuuria ja tapaturma kuin varsinaisesti tyhmyydellä aiheutettu darwinistinen itsemurha... Jos siis on päänsä lauttaan pamauttanut. Eihän muutaman metrin syvyyteen sukeltaminen kai lähtökohtaisesti ihan pähkähullu ajatus ole. Jos siis osaa kohtalaisen hyvin uida ja sukeltaa.

  Mutta vähän huonosti suunniteltu kuvio silti jäädä siihen ikkunan ääreen odottelemaan että tuleva vaimo kaikessa rauhassa tavaa tekstiä... Olisi tuon voinut paremminkin miettiä. Mites olisi ollut vaikka lyhyt ja ytimekäs "WILL YOU MARRY ME?". Ja jossei vastausta heru heti niin palaa huoneeseen ottamaan siitä selvää. Tai olisi jättänyt tekstit kokonaan pois yhtälöstä ja yksinkertaisesti esitellyt sormusta ikkunan läpi...
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2019
  Craphe ja WaspPike tykkäävät tästä.
 38. munse

  munse

  Viestejä:
  618
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2018
  Jep. Luolasukeltajien kuolemat ovat enemmän Darwin-ainesta kuin tämä keissi.
   
 39. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  634
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämän ketjun parasta antia eivät ole niinkään typerät kuolemat kuin väittelyt siitä, millainen kuolema oikeuttaa Darwin-palkintoon. :facepalm:
   
  Mason, Tarnado ja selectamatic tykkäävät tästä.
 40. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  5 092
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Eikös se ole ihan hyvä väittelyn aihe? Toiset kuolemat nyt vaan on tyhmempiä kuin toiset... Eikä kaikki hölmöt kuolemat ole tyhmiä. Esimerkiksi toi sukelluskuolema oli ehkä hölmö ja "hassu", mutta ei ehkä osoittanut erityisen suurta tyhmyyttä. Siis nyt kun paljastui, että ei se ikkuna ollutkaan 10 metrin syvyydessä...
   
 41. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  3 179
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No kyllä tuokin on ihan validi keskustelunaihe. Minulle nuo tyypit näyttäytyy sellaisena pakkomielteisinä someaddikteina, pääasia että tykkäyksiä satelee niin ei muulla niin väliä. Olisiko mies kosinut tuolla tavalla jos vielä olisi 90-luku? Ehkä olisi, ehkä ei, ehkä olisi säheltänyt vähemmän ja selvinnyt hengissä.
   
  Raskolnikov tykkää tästä.
 42. TomJones

  TomJones

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
 43. pähk1nä

  pähk1nä

  Viestejä:
  554
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  21-vuotias, jolle tulee yllätyksenä, ettei sinne katolle kannata mennä? Mitä lie meinasi työkaluilla puuhailla? Onneksi tuo jäi vielä meidän muiden elätettäväksi, niin saadaan ehkä tulevaisuudessakin lukea lehdistä hänen edesottamuksiaan.
   
 44. amoult

  amoult

  Viestejä:
  207
  Rekisteröitynyt:
  21.12.2016
  Tässä kanssa reikäpäät junailee:

   
 45. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  5 092
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  ^ Toi on sentään sähköistämätön raide ja diesel-juna, niin ei tarvitse sähköiskua pelätä... Näissäkin videoissa on vaan se huono puoli, että joku saattaa saada inspiraatiota ja mennä sitten vastaavalla tavalla hyppimään sähköjunien katoille kun ei oikein ole ymmärrystä..
   
 46. amoult

  amoult

  Viestejä:
  207
  Rekisteröitynyt:
  21.12.2016
  @Erkki_erikeepperi kyllähän tuossa paikoin mennään sähköistettyä raidetta vaikka dieselpuksu onkin.
   
 47. pähk1nä

  pähk1nä

  Viestejä:
  554
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Videon kuvausmaassa lienee käytössä tasavirta junaradoilla, kun taas Suomessa vaihtovirta -> riskit aivan eri luokkaa. Siksipä ei taida netistä löytyä montaa suomalaista junan katolla kuvattua junasurffausvideota.
   
 48. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 219
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 49. miloytyn

  miloytyn

  Viestejä:
  439
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Nutjob tykkää tästä.
 50. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  5 092
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Ei mene Darwin awardseihin, mutta ehkä jonkun karma-palkinnon voisi saada?

  Muakin kiusattiin aikoinaan koulussa, eikä mua haittaisi yhtään, että pari henkilöä olisi heittänyt veivinsä. Yksi tosin satutti itsensä pahasti armeijassa ja nilkuttaa kai loppuikänsä eläkeläisenä? Se on se karma-palkinto sitten kai.