Call of Duty: Modern Warfare III (PC, PS5, PS4, XBOX One, S/X)

Liittynyt
13.01.2021
Viestejä
210
Tykkäsin MW kakkosesta (siis siitä mikä julkaistiin viime vuonna). Tuli lähinnä silloin pelattua, kun sitä sai ilmaiseksi pelata. Syykin oli lähinnä se, että en viitsinyt maksaa 50-70€(?) pelistä, joka käytännössä hylätään tekijöiden puolelta vuoden päästä julkaisusta, kun tulee taas uusi vastaava peli. Pitäisiköhän tälle sitten antaa mahdollisuus. Ainakin aselista näyttää mielenkiintoiselta, kun ottaa huomioon, että viime aikoina codeissa on päässyt aseita customoimaan mielin määrin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 143
No russian :hmm: Tämähän oli se jonkun verran kohautusta aiheuttanut tehtävä originaalissa MW:ssa. Saa nähdä millainen tämä tulee olemaan.
Itseä ei kyllä hirveesti nää nyky-codit ole kiinnostaneet, mutta mielenkiinnolla kuitenkin seuraan, mitä tuleman pitää.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
04.12.2017
Viestejä
42
Tuotantotiimi tajunnu, että nämä uusimmat pläjäykset olleet näkemättä pelaamatta paskaa ja mielummin kierrätetään vanhaa hyväksi todettua materiaalia?
 
Liittynyt
18.07.2023
Viestejä
162
70e pelkistä MWII mapeista? Vaikka nostalgisia ja hyviä o(li)vatkin, niin en nyt tälle idealle oikein lämpiä.
 

TML

yolo
Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 359
Varsinaista gameplay:tä odotellessa, tuosta ylläolevasta skriptatusta kampanjavedosta vaikea sanoa oikein mitään.
 
Liittynyt
01.01.2018
Viestejä
1 185
Mikäs video tässä pitäisi olla? Youtuben nappia painamalla aukeaa vain etusivu.

Edit. Piti painaa tuota "Katso YouTubessa" kohtaa niin aukeaa video


Toimisiko tämä paremmin. Tosiaan 8 minuutin pätkä pelin yksinpeli kampanjasta.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
653
Joo, tuo toimii paremmin. Eipä kyllä ollut kovin kummoinen video. Ehkä tuota jaksaa testata ilmaisen viikonlopun aikaan.
 

TML

yolo
Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 359
Jahas, betojen päivämäärät julki.
Pitänee testailla lauantaina 14.10.

Toisaalla luki kellonajat, niin ne oli kaikille starteille 10am PT eli 20:00 meillä.

1692822161236.png

 

TML

yolo
Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 359
Tässä näitä MWII lisäo.... MWIII multiplayerin karttoja.
As previously revealed, Call of Duty: Modern Warfare® III will launch with meticulously crafted, modernized versions of these 16 Core Modern Warfare 2 (2009) maps, constructed to maintain the authenticity and accuracy of the originals.
 • Afghan
 • Derail
 • Estate
 • Favela
 • Highrise
 • Invasion
 • Karachi
 • Quarry
 • Rundown
 • Rust
 • Scrapyard
 • Skidrow
 • Sub Base
 • Terminal
 • Underpass
 • Wasteland
 
Liittynyt
20.06.2017
Viestejä
2 603
Call of Duty pelit on aina olleet rautaa itselleni. Yksinpelit pelaan yleensä vain. Tämä vaikuttaa erityisen hyvälle ja tulee varmasti nautittua.
 
Liittynyt
01.01.2018
Viestejä
1 185
Mielummin maksan 70e kampanjasta, mapeista+seasonit ja hieman erilaisesta pelattavuudesta, kuin 40e pelkistä mw2 kartoista.
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 205
Claim access into the Call Of Duty®: Modern Warfare®III Early Access Beta


Early Access Beta dates are: 6-7 October on PlayStation and 12-13 October on Xbox + PC.

Codes to access the Beta will be sent at a later date ahead of the start of the Call Of Duty®: Modern Warfare® III Early Access Beta.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
516

Koodi:
https://a.atvi.com/betagiveaway?r=qr
Sivut saattaa jumittaa mut linkistä saa beta-koodeja.
 
Liittynyt
01.01.2018
Viestejä
1 185
Ennakkojen perusteella 3v3v3 kuulostaa hauskalta ainakin jos saa valita omat aseet.

Pidempi ttk ei ole oikein omaan mieleen. Aseet tuntuu minusta paremmilta lyhyemmällä ttk ja flankäys ja multikillit on todennäköisempiä onnistua. Ja toki sniput ja haulikot ei oikein sovi pidempään ttk koska ne on joko liian hyviä tai umpi surkeita.
 
Liittynyt
17.10.2017
Viestejä
256
Kaikki muu menee, mutta ekan parin matsin jälkeen eniten vituttaa Sledgehammerin kyseenalainen erikoisosaaminen. Aseet näyttää, kuulostaa ja tuntuu taas ihan mopoilta. Ei mitään rekyyliä, pidempi TTK ja äänet ihan airsoftia. Siihen lisätään vielä se et ne samat saakelin tähtäimet mitä oli Vanguardissa löytyy tästäkin. Tässä ne särrää vähemmän silmään noin niinkun ajallisesti mutta nyt niissä lähinnä häiritsee niiden tuttuus. Toki maailmassa on aika rajallinen määrä erilaisia punapisteitä, mutta silti.

Ymmärrän miksi Jani-Petteri ja Ville-Matias voisi kokea sen hankalaksi et ase vähän rimpuilee sarjalla ja savua on, mutta nyt siitä ei ole pelkoa. Fiilis vähän F2P pyssyttely Kiinasta. Olisivat vain antaneet IWn tehdä omaa juttuansa aseiden kanssa, mutkun ei. Animaatiot näyttää edelleen ihan kohtalaisilta, mutta muuten ekan parin matsin jälkeen fiilis pyssyttelystä jäi vähän laihaksi. Se kun nyt on kohtalaisen iso osa tota peliä.

Noh. Täytyy tsiigailla vielä paremmalla aikaa. Pleikkaribeta nyt ei vielä varsinaisesti hetkauta suuntaan tai toiseen, tää nyt on tällästä palloilua. PCllä se sitten selviää, pelataanko vai ei.

Jaa niin ja noi aseiden nimet. Voi vittu. Tää mikään Quake ole saatana.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
653
Jaa, ompas kyllä aika köyhän puoleinen peli tämä. Eivät enää jaksa suunnitella uusia karttoja vaan kopioidaan ne vanhemmasta pelistä? Kyllä jää open betat ja free weekendit tämän pelin kohdalla kokeilematta, enkä osta tätä peliä. Jos noita MWII:n karttoja haluaisin fiilistellä pitkästä aikaa niin pistäisin alkuperäisen MWII:n tulille.
 
Liittynyt
19.11.2018
Viestejä
9
Oli kyl paska peli, 10min ja sitten takaisin kakkoseen, sano homppeli ku heteroa kokeili.
 
Liittynyt
18.02.2018
Viestejä
524
Tässä MW3-pelissä (vain multiplayer) on oikeastaan lähes kaikki parempaa kuin viime vuoden surkeaakin surkeammassa MW2:ssa. Tämä ei sinänsä yllätä, koska IW on minun listalla ylivoimaisesti surkein tämän pelisarjan kehittäjistä. Sen tekemät moninpelit (6 vs 6) ovat hitaita kaikilta osin ja kannustavat istuskeluun (mm. tarpeettomat ovet, pimeät kulmat, pelimekaniikat, surkeat kartat (erityisesti MW2019)). Jopa pelivalikot sai tämä pelinkehittäjä pilattua totaalisesti, joista valitettavasti ei enää pääse jatkossa eroon, koska COD HQ.

Huonompaa tässä uudessa on toistaiseksi ainakin suttuisempi grafiikka (tän taas IW osaa, jos miettii MW2019 ja MW2 2022, jotka olivat upeita), jota ei oikein saa paremmaksi toistaiseksi. PC:llä asia voi toki parantua, mutta PS5:n asetuksilla ei oikein (kyllä kaikki o tehty color customizationista ja filtereistä lähtien, fidelity fx cas 100, blurrit pois). Vihollisia ei erota taustasta ja pelin väripaletti on kalpea. Lähes joka pelissä ammun vahingossa omia kun myöskään player dot/nametag ei erotu ollenkaan. En tiedä, voiko tätä edes korjata, jos ei tehdä merkittäviä muutoksia. Itse en myöskään välitä kartoista, jotka olen jo Xbox 360 MW2-aikoina puhki kuluttanut.

Pidän todella paljon MW3:ssa näistä verrattuna MW2:
- pitkä TTK, joka tarjoaa mahdollisuuden liikkua kartassa
- perkkisysteemi tarjoaa todella hyvin kustomointia eikä ole typeriä aikarajoitteisia perkkejä niin kuin MW2
- dead silence eli covert sneakers
- reload cancel
- kaikki asiat, jotka nopeuttavat hahmon liikkumista tai ampumista (MW2 yök)
- aseilla nykyään jopa näkee ampua, kun ei ole gun smoke tai visuaalinen rekyyli edessä

Codeissa ylipäätään vihaan
-engagement-optimized (retention) based match making, joka manipuloi pelikokemusta sillä tasolla, että peliä ei paljoa jaksa pelata. Siksi XDefiantia odotellessa. En ole koskaan ymmärtänyt sitä, että siitä ei palkita, että pelaat hyvin. Päinvastoin. Kannattaa olla aivan sysikammottava, niin saa siedettäviä matseja ja vastustajia. Typerä systeemi CODissa.
- disbanding lobbies = viimeinen naula arkkuun, joka liittyy tuohon matchmakingiin. Haluaisin pelata välillä samojen tyyppien kanssa/vastaan ja luoda rivalryjä yms. tai jauhaa paskaa samojen randomien kanssa, ehkä jopa saada ystäviä illan aikana. Mutta ei ole tämä mahdollista, kun koko ajan lentää uuteen peliin uusien pelaajien kanssa.

Noh mut kampanjat on CODeissa ihan jees, joskin lyhyitä kokemuksia ne on. Warzoneakin jaksaa varmaan taas kokeilla, kun lähtee suurin osa typeristä WZ 2.0 "uudistuksista/parannuksista" pois tai palataan WZ 1 ajoille. Matchmaking ei oo myöskään Warzonessa yhtä tiukka kuin multiplayerissa.
 
Viimeksi muokattu:

TML

yolo
Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 359
^ Vaikka oma suosikki cod studio on onkin IW, niin pakko tykätä ja arvostaa pitkää analyysiä.

Viikonloppuna pääsee vasta itse testaamaan koska avoin pc beta, mutta odotukset eivät ole kovin korkealla.
Ei siksi että tämä ei ole IW:n codi, ihan mielellään annan mahdollisuuden joka codille, vaan siksi että ylipäätään tuntuu menevän huonommaksi koko pelisarja.

Kaikista suurin ärsytys on Myytinkin mainitsema SBMM, se pilaa kyllä tehokkaasti pitkät peli-illat. Mulla ei myöskään kaaliin kyseisen metodin ajatus, missä pelaajaa ärsyttää vimmatusti vähän väliä, mutta se on ilmeisesti puhtaasti dataan perustuvaa rahan tekemistä. Ei sillä että ymmärtäisin miten tämä systeemi johtaa skinien ostoihin, mutta....
Kyllähän SBMM saa olla ja melkein pitääkin olla, mutta mielellään löysä eikä perustu skillin lisäksi sitten mihinkään ns turhaan.
 
Liittynyt
28.03.2019
Viestejä
269
Hyviä pointteja onkin tullut jo betaa kokeilleilta ja täällä heijastuu paljon omia ajatuksia ihan yleisesti pelisarjasta ja sen tulevaisuudesta.

Itsellä jää beta kokeilematta ja peli ostamatta. Pakko äänestää lompakolla, vaikka se varmasti onkin vain pisara meressä.

En yhtään tykkää mihin suuntaan ovat peliä vieneet, enkä tarkoita vain aivan naurettavia skinejä jne. vaan laiskaa karttojen kierrättämistä ja ihan pelin Menuja myöten, sekä heikkoa suorituskykyä.

Olisihan se kiva pelata Kapteeni Hinta, "Saippua" ja Kummitus tarinan osalta päätökseen, mutta tuntuu aivan absurdilta, että yksinpelistä + multiplayerista laskutetaan 70€, kun samaan aikaan käytännössä budjetoidaan ja markkinoidaan peliä lähes 80% Warzonen osalta (joka on vieläpä ilmainen tapa pelata ko. peliä), niin kyllähän se sylettää maksavana asiakkaana.

Ero menneen ja nykypäivän CoDien välillä tuntuu erityisen suurelta omalla kohdalla siksi, että perehtyminen pelisarjaan tuli valtaosin CoD 2 ja CoD 4 aikoihin, joita pelattiin Laneilla käytännössä joka viikonloppu ikävuosina 18-20. Ensimmäistä Black Opsia tuli sitten armeijan jälkeen myös hieman pelailtua.

Modern Warfare 2019 kelkkaan tuli sitten hypättyä monen vuoden CoDi tauon jälkeen, kun sitä hehkutettiin "paluuna juurille". Valitettavasti tässä välissä pelialan mikromaksut, kausipassit ja ajan myötä tullut Battle Royale muoto Warzone teki tehtävänsä, että onnistui lopulta pilaamaan sen vähäisenkin hyvän.

Epäironisesti ajattelen, että Battle Royale pelimuoto on FPS peleille sama kuolinisku, mitä MOBAt olivat perinteisille strategiapeleille.
 
Viimeksi muokattu:

Wzb

Liittynyt
06.12.2016
Viestejä
325
Kokeilin nopeasti ps5 ensin padilla mut eihän siitä mitään tullut. Siirsin pleikkarin mun battlestationin viereen ja kokeilin hiirellä ja näppiksellä. Joutui tyytymään 60fps koska pc näytössä ei oo tarpeeksi uutta HDMI standardia. Ihan kamalaahan tuo oli mut sai vähän kokeiltua miltä hiiri/näppis homma tuntuu tässä. Pidempään on tullut nyt pidettyä taukoa codista ja tuntuihan tuo taas ihan mukavalta. Parempi liike tuossa ainakin on mitä MW2. Ihan eri meininki.
 
Liittynyt
12.02.2019
Viestejä
4
Kokeilin nopeasti ps5 ensin padilla mut eihän siitä mitään tullut. Siirsin pleikkarin mun battlestationin viereen ja kokeilin hiirellä ja näppiksellä. Joutui tyytymään 60fps koska pc näytössä ei oo tarpeeksi uutta HDMI standardia. Ihan kamalaahan tuo oli mut sai vähän kokeiltua miltä hiiri/näppis homma tuntuu tässä. Pidempään on tullut nyt pidettyä taukoa codista ja tuntuihan tuo taas ihan mukavalta. Parempi liike tuossa ainakin on mitä MW2. Ihan eri meininki.
Mitenkä tätä pystyy siis pleikalla pelaamaan näppiksellä ja hiirellä?
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
2 809
Itsekin tässä pohdin jospa tämän ostaisi, osa tubettajia kehuu tätä ja toisaalta jotkut sanoo että laiska päivityshän tämä enemmänkin on kuin uusi peli. Eli hieman ristiriitaisia on mielipiteet. Pidempi TTK on itselleni iso plussa, mutta SBMM iso miinus, tuo mielestäni kuuluu rankkipeleihin. Tai sitten, kuten joku sanoikin, pitäisi se olla riittävän "löysä". Cod oli alunperin hauska nettiräiskintä siksi, että servulla oli ihan joka tasoista pelaajaa eli joskus sitä oli servun jumala itse, ja seuraavassa peleissä saattoikin olla ihan altavastaaja. Mutta eipä ollut koskaan tylsää. SBMM tekee pelistä tasapaksua puurtamista, joka ei kyllä rankki-pelimuodon ulkopuolella ole hauskaa.

Noh pitää viikonloppuna kokeilla itse ja muodostaa mielipide. En ostanut edellistä eli minulle ei siksi välttämättä tunnu pelkältä päivitykseltä. Vanguard oli kammottavan huono johon menin rahat tuhlaamaan. 2019 oli mielestäni ihan kelpo Cod, vaikka slaidailu oli ihan överiä siinä, tässä ilmeisesti hieman hillitympänä versiona.
 
Liittynyt
21.11.2016
Viestejä
53
Löytyykö Open Beta steamin kautta vai mistä? Ei ole tullut vuosiin pelattua Codia ja nyt kun vähän tutkinut näitä niin ei voi kuin ihmetellä näitä nimiä... Jos olen oikein ymmärtänyt niin Modern Warfare 2 on siis eri peli kuin Modern Warfare ii
 

TML

yolo
Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 359
Löytyykö Open Beta steamin kautta vai mistä? Ei ole tullut vuosiin pelattua Codia ja nyt kun vähän tutkinut näitä niin ei voi kuin ihmetellä näitä nimiä... Jos olen oikein ymmärtänyt niin Modern Warfare 2 on siis eri peli kuin Modern Warfare ii
PC open beta alkaa vasta lauantaina kello 20:00, eli ei kai se vielä löydy. Loppuu maanantaina samaan aikaan.
En tiedä yhtään onko preloadia tuolle open betalle.

Steamiin se kyllä tulee, mainitaan jo tuotesivulla.

Open Beta access is available for all Steam players from October 14 - 16
 
Liittynyt
15.11.2021
Viestejä
1 109
Kyllä se on siinä ja siinä viittiikö tätä ostaa. Tämä tuntuu hyvin paljolti 80€:n DLC:ltä. Uusia karttoja ja hyvin vähän muutettu pelimekaniikkaa mutta siihen se sitten jääkin. Enkä kyllä zombeilta odota mitään menestystä.

Saisivat tuon SBMM:n heittää näistä codeista ihan oikeesti helvettiin, pilaa aika nopeasti pelifiiliksen kun yhessä matsissa pärjäät ja jo heti toisessa tulee kaikki hikiset vastaan.

Olisivat vaan tehneet OG mw2:sen multiplayeristä remasterin niinkuin COD4:sta, en ymmärrä miksi vain campaign tehtiin...
 
Liittynyt
18.02.2018
Viestejä
524
SBMM ei taida mennä koskaan mihinkään. Näin se vain on.

Itsellä tämmöinen huomio pelistä, että mun K/D on ihan varmasti tässä selvästi alhaisempi kuin muissa Sledgehammerin (tai Treyarchin) CODeissa. En tiedä, mikä on, mutta en vain pärjää. Sinänsä hauskaa, että nimenomaan Vanguardissa mulla oli tosi korkea K/D (verrattuna omiin muiden CODien statseihin) samoin kuin Cold Warissa. Sen sijaan IW:n COD MW 2019 ja COD MW 2022 K/D oli paljon alhaisempi, koska ne oli niin hitaita pelejä ja minä en jaksa istuskella.

Toki en tiiä, johtuuko siitä, että pelaan aina objectivea ja muut ei betassa yhtään. Dominationissa ja varsinkin Hardpointissa kuolee aivan jatkuvalla syötöllä. Ei toki tule pelattua itel normaalisti kuin TDM/KC ja S&D, joten ehkä sekin vaikuttaa, kun pelaa betassa noita pelimuotoja, joissa objectiven pelaaminen sitä varmasti laskee. Noh, samapa tuo sinänsä, itsellä aina kiinnostanut ainoastaan matsien voittaminen.

Mutta pohdittavaksi jää, että onko täs pelis jotai erilaista, josta johtuen on vaikeampi pärjätä. Tietenkin toi surkea näkyvyys (visibility) on yksi. Katsokaapa tämä:

 
Liittynyt
08.03.2022
Viestejä
828
Codeissa ylipäätään vihaan
-engagement-optimized (retention) based match making, joka manipuloi pelikokemusta sillä tasolla, että peliä ei paljoa jaksa pelata. Siksi XDefiantia odotellessa. En ole koskaan ymmärtänyt sitä, että siitä ei palkita, että pelaat hyvin. Päinvastoin. Kannattaa olla aivan sysikammottava, niin saa siedettäviä matseja ja vastustajia. Typerä systeemi CODissa.
- disbanding lobbies = viimeinen naula arkkuun, joka liittyy tuohon matchmakingiin. Haluaisin pelata välillä samojen tyyppien kanssa/vastaan ja luoda rivalryjä yms. tai jauhaa paskaa samojen randomien kanssa, ehkä jopa saada ystäviä illan aikana. Mutta ei ole tämä mahdollista, kun koko ajan lentää uuteen peliin uusien pelaajien kanssa.
Juu nämä. Muistelee esim. jotain BF:BC2 -aikoja niin oli hienoja matseja juuri sen takia kun sai samoja tyyppejä vastaan otella joskus pitkäänkin, puolien balansointeja toki joskus tapahtui ym.
Tällä lobbysysteemillä kaikki on vaan samaa massaa eikä tunnin päästä enää muista ketä vastaan/kanssa pelasi.

Itse tykkäsin tuosta MW2019 tähän asti eniten, sen myötä palasin sarjan pariin (moninpelin osalta, kaikista on kampanjat kyllä pelattu). Siihen tuli upotettua aika älytön määrä tunteja, tykkäsin isommista kartoista ja muutenkin tuntuma oli hyvä. Cold Waria tuli myös pelattua mutta ei ihan niin paljoa mitä MW2019. Vanguardiin kyllästyi nopeasti ja nyt MW2 ei ole tullut pelattua juuri yhtään. Tuskin tulen MW3 enää hankkimaan, ellei nyt jotenkin ihmeen kaupalla siitä innostu revikoiden ym. perusteella tai tarjoa jotain uutta. Mieluummin lätkii vaikka Insurgency:Sandstormia tai Battlebitiä.
 
Viimeksi muokattu:

TML

yolo
Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 359
Toki en tiiä, johtuuko siitä, että pelaan aina objectivea ja muut ei betassa yhtään. Dominationissa ja varsinkin Hardpointissa kuolee aivan jatkuvalla syötöllä. Ei toki tule pelattua itel normaalisti kuin TDM/KC ja S&D, joten ehkä sekin vaikuttaa, kun pelaa betassa noita pelimuotoja, joissa objectiven pelaaminen sitä varmasti laskee. Noh, samapa tuo sinänsä, itsellä aina kiinnostanut ainoastaan matsien voittaminen.
Kyllähän se objectiven oikeasti aktiivinen pelaaminen pitää k/d:n tehokkaasti alhaalla, ellei nyt erityisen jumala ole.
Päälle sitten toki sbmm, niin tulee vielä siinä non-objective pelaamisessa tukkaan vähän herkemmin joka myös pitää k/d:tä kurissa.

Samaa se omakin pelaaminen on ja juurikin rundin voitto on se ykkös prioriteetti.
 
Liittynyt
15.11.2021
Viestejä
1 109
Ei tohon call of dutyyn tule parempia muutoksia niin kauan ku activision tekee kohtuullista voittoa codin osalta. Mikrotransaktioita koko peli nykyään täynnä, ei sillon 12v sitten ollu mikään muu maksullista kuin dlc paketit jotka nekin ihan kohtuu hintaisia muistaakseni.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
15 190
Mikrotransaktioita koko peli nykyään täynnä
Onneksi senttiäkään ei tarvitse maksaa ollakseen jatkuvasti paras pelaaja. Eli en pidä tuota ongelmana niin kauan kun voi menestyä ilman lisäeuroja. En kaipaa pupunkorvia tai Homelanderin viittaa.
 
Liittynyt
15.11.2021
Viestejä
1 109
Onneksi senttiäkään ei tarvitse maksaa ollakseen jatkuvasti paras pelaaja. Eli en pidä tuota ongelmana niin kauan kun voi menestyä ilman lisäeuroja. En kaipaa pupunkorvia tai Homelanderin viittaa.
No se on totta joo ja eihän cod ole ainoa missä noita on.
 

latee77

Team Ryzen
Team NVIDIA
RTX ON
Liittynyt
18.02.2017
Viestejä
5 147
PC:llä betassa DLSS 2 and NVIDIA Reflex tuettuna, ja julkaisussa DLSS 3. Ajureita jo tarjolla.

Mahtaako kuitenkin olla näytön koosta kiinni kun aiemmin DLSS (viimisessä BOssa) ei 27" monitorissa pehmentänyt kuvaa lainkaan, oli myös terävöitys Nvisian paneelissa tosin sillon. Mutta nyt tuntuu MW2 hiukan pehmentävän tarkkuutta jos DLSS laittaa päälle 42" LG OLEDilla.

Nykyään tuota ei tarvi, mutta jos alkaa tulla isoja yli 120Hz 4K OLED näyttöjä tai TV mallia joka tukee vaikka 240Hz niin johan olis DLSS tarpeen.

20:00 alkaen huomenna pääsis PC betaan?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
12.07.2023
Viestejä
520
Kyllä se on siinä ja siinä viittiikö tätä ostaa. Tämä tuntuu hyvin paljolti 80€:n DLC:ltä. Uusia karttoja ja hyvin vähän muutettu pelimekaniikkaa mutta siihen se sitten jääkin. Enkä kyllä zombeilta odota mitään menestystä.

Saisivat tuon SBMM:n heittää näistä codeista ihan oikeesti helvettiin, pilaa aika nopeasti pelifiiliksen kun yhessä matsissa pärjäät ja jo heti toisessa tulee kaikki hikiset vastaan.

Olisivat vaan tehneet OG mw2:sen multiplayeristä remasterin niinkuin COD4:sta, en ymmärrä miksi vain campaign tehtiin...
Voisivat sen CoD 4 remasterin korjata niin että se toimii PC:lläkin eikä ole täynnä konsolikoodia joka saa pelin kaatumaan ja stutteroimaan .
 
Liittynyt
12.10.2023
Viestejä
10
Moro,
warzone 2, viimeisen päivityksen jälkeen PC:llä kaikki maasta kerättävä ja laatikot ihmeelisen näköisiä. Hohtavat ja valkoista pistettä täynnä. Yritin asetuksia katella ja googletella mut ei löydy ratkaisua.
Jotku väittää että on ominaisuus mitä ei saa pois, mutta ei ole tähän mennessä tällaista ominaisuutta ollut kun vuoden verran pelannut. Näytönohjain 3060Ti ja siihen tuli myös uudet ajurit juuri ennen ongelmaa.
Osaako joku auttaa? Aiemmin laatikot ja maassa oleva tavara näkyi normaalina, lukuunottamatta pientä "hehkua"
 
Liittynyt
12.10.2023
Viestejä
10
Moro,
en pääse omalle koneelle kuin illalla, mutta tässä olisi vastaava kuva. Minulla vielä pahemmin tuota valkoista ja sitä on esim koko kilpi täynnä. Ei vain reunoilla
1697106453053.jpeg
 
Liittynyt
13.01.2021
Viestejä
210
Juu nämä. Muistelee esim. jotain BF:BC2 -aikoja niin oli hienoja matseja juuri sen takia kun sai samoja tyyppejä vastaan otella joskus pitkäänkin, puolien balansointeja toki joskus tapahtui ym.
Tuntuu, että noista osapuolten balasoinneista on luovuttu nykypeleissä. Vertailupohjana BF 2042, MW2019 ja MW2. Jos toinen osapuoli on liian ylivoimainen, niin se on usein sille toiselle osapuolelle pelkkää kuivana kakkoseen meininkiä, jolloin sitä joko quittaa kesken pelin tai irvistäen jaksaa loppuun asti. Ainakin se peli päättyy nopeammin, jos mitään balansointeja ei ole, mutta niin päättyy se koko pelin pelaaminenkin.


Ei tohon call of dutyyn tule parempia muutoksia niin kauan ku activision tekee kohtuullista voittoa codin osalta. Mikrotransaktioita koko peli nykyään täynnä, ei sillon 12v sitten ollu mikään muu maksullista kuin dlc paketit jotka nekin ihan kohtuu hintaisia muistaakseni.
Joo, viikonloppuna ku pelasin uutta Warzonea, niin ihan joka paikassa vihjattiin, että osta battle passi nyt. Siis ihan joka kohdassa! Kas kun ei kesken pelin tullut ilmoitusta: "hei et sä viitteis mitään uutta battle passii hommata et saatais kirstun pohjalle vähän lantteja ja sä saat tän uuden hienon Skeletor skinin".
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
15 190
Pistäkääs muutkin kommenttia siitä, miten multiplayer vertaantuu MW2:een ja Vanguardiin. Itse en Vanguardille koskaan lämmennyt, mutta MW (2019) ja MW2 ovat olleet suurta herkkua. Lähinnä pelaan 6vs6 tai 10vs10 matseja. En kämpi puskissa snipulla vaan pidän objectiven pelaamisesta. Eli lojun ja tapan hardpointilla, valloitan lippuja jne. Kiinnostaa kuulla, miten tämä muiden mielestä vertaantuu MW2:een.
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 205
Pistäkääs muutkin kommenttia siitä, miten multiplayer vertaantuu MW2:een ja Vanguardiin. Itse en Vanguardille koskaan lämmennyt, mutta MW (2019) ja MW2 ovat olleet suurta herkkua. Lähinnä pelaan 6vs6 tai 10vs10 matseja. En kämpi puskissa snipulla vaan pidän objectiven pelaamisesta. Eli lojun ja tapan hardpointilla, valloitan lippuja jne. Kiinnostaa kuulla, miten tämä muiden mielestä vertaantuu MW2:een.
Redditin mukaan Early Access vaikutti Vanguardilta jolla on halvahko MW skini. Aseiden äänet ovat huonot kuten Vanguardissa, aseissa ei myöskään ole rekyyliä kuten Vanguardissa, pelissä on huomattavasti nopeampi tempo vrt MW II:een (kuten Vanguardissa), äänenvaimennin kuulosti 1:1 Vanguardin aseiden kanssa, pelin väriteema on turhan haalea ja kaikki näyttää "harmaalta".
 

TML

yolo
Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 359
Kuulostaa pahalta, kun tuo Vanguard nimenomaan jäi kokonaan hankkimatta sen open betan perusteella.
Siinä toki tökki lisäksi WW teema, joten ihan suoraan sen perusteella ei voi tyrmätä MW3 kokeilematta.

Noh, onneksi on sentäs nämä täysin ilmaiset open betat, niin voi käydä viikonloppuna itse testaamassa.
 
Liittynyt
02.12.2019
Viestejä
650
aseissa ei myöskään ole rekyyliä
Onko sitä missään codissa ollut? MW2 "remakessa" ruutu tärisi kuin joku vetelisi katuporalla näyttöä, mutta eipä niissä aseissa mitään oikeata rekyyliä ollut, tuo oli vain visuaalista. Itse mieluummin näen, mitä ammun kuin otan tuon katupora-tyylisen visuaalisen rekyylin enkä sen takia tuota viime vuoden codia jaksanutkaan pelata käytännössä yhtään.

Tosin, tuon "klassisen minimapin" paluu taas ei innosta itseä yhtään, koska ainoa vaikutus on se, että äänenvaimentimista tulee pakollisia joka setuppiin.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 541
Viestejä
4 319 643
Jäsenet
72 046
Uusin jäsen
mazurka_spinach

Hinta.fi

Ylös Bottom