Apple iOS & iPadOS

Näemmä vihdoin saatavilla myös uudelle iPadille. Mikähän siinä oli että päivitys piti vetää pois aikanaan.

E: jostain syystä tota ei voi päivittää iPhonen hotspotin kautta. Windows ei valittanut moisesta, vaan läppäriin asentui valtavat määrät Windows/office/adobe-päivityksiä ja OneDrive synkkasi ilman mitään ongelmia. Mikähän h3lvetti Applea vaivaa.

E2: ilmeisesti pitää läppärillä ottaa yhteys puhelimen hotspottiin, ja jakaa läppärillä hotspot ipadille. Mitä saatanan vittua nyt taas
Tämä on kyllä absurdi viritys. Ei auttanut edes ottaa Low data mode pois päältä yhteyden asetuksissa.
 
Siellä pitää suojella pieniä amerikkalaisia jotka eivät ole kuulleetkaan kiinteästä datayhteydestä :D

Ilmeisetsi 5G liittymällä tuon pystyy hoitamaan kun sallii sen, mutta tosiaan vaatii sen 5g yhteyden, niin asetuksissa muistaakseni oli kohta jossa 5G:ssä saa laitettua isommat lataukset sallituksi.
 
Tulee hommattua iPhone tauon jälkeen ja tarkoituksena olisi luoda uusi Apple ID, kun haluan ihan vain aloittaa puhtaalta pöydältä ja salasanatkin hukassa vanhaan tiliin ja nyt en edes pystynyt nollaamaan heti salasanaa kun ei ole Apple laitetta lähettyvillä.

Itse kysymys: Onko mahdollista luoda uusi Apple ID samalle puhelinnumerolle, jota on käytetty aiemmassa tilissä? Eri sähköpostiosoitteelle toki. Pikaisella Googletuksella löytyy ristiriitaista tietoa. Liekö sitten eri maissa eri säännöt. Onko täällä jollain kokemusta tai käytössä kaksi IDtä samalla puhelinnumerolla.

Olisin poistanut vanhan tilin jo nyt, mutta näköjään salasanan nollaus tulee kestämään jo muutaman viikon ja itse tilin poisto vie varmaan vielä lisää viikkoja.

Eli yksinkertaisuudessaan onko jollakin täällä tehtynä kaksi Apple IDtä samalle puhelinnumerolle, mutta eri sähköpostiosoitteelle?
 
Tiedä onko väärä topikki mutta onko mahdollista saada Apple Watch 7 Watch os 10.x liitettyä iPhone 8, iOs 16? Applen sivuilla kyllä hienosti sanotaan että on yhteensopiva mutta sitten kun kaivelin niin ohi mennen oli mainittu että Watch OS 10 vaatii iOs17 jota ei iPhone 7:kaan saa. Tuliko ostettua turhaan Apple watch lapselle. Tai voiko WatchOs downgradeta jotenkin helposti 9 versioon
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
254 982
Viestejä
4 430 883
Jäsenet
73 461
Uusin jäsen
jorggi

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom