Alkoholin tilaaminen ulkomailta netin kautta

Liittynyt
10.11.2021
Viestejä
317
En ymmärrä mitä tarkoitat että "vaikka olikin", Alks ja Fransberg olivat tuolloin saman perheen omistuksessa ja noiden firmojen välillä kulki asiakastiedot ja tiedot tilauksista ilman mitään ilmoitteluja tai erillisiä yhteydenottoja. Myös mainoksia toistensa sivuille oli vielä "tullikampanjan" alun aikaan löydettävissä. Aivan selvää etämyyntiä, ainoa ihmetyksen aihe että miten verottajalla meni vuosi se ymmärtää, eikä heille kirjoitettuja vastineita noteraattu minään. Lopulta hyvitykset maksettiin ihan oikeutetusti. En sitten tiedä saiko muut kuin Alks+Fransbergin asiakkaat palautuksia.
Itelle ei ole ihan selvää nuo kaikki yksityiskohdat, mitkä tekevät myynnistä etämyyntiä. Jotenkin lähtökohtaisesti ajattelen maalaisjärjellä, että taho X voi omistaa täysin tai osittain yrityksiä miten lystää, niin alkoholimyymälöitä kuin kuljetusyrityksiäkin, mutta se ei silti automaattisesti tee myynnistä etämyyntiä, kun ostajan pitää erikseen tilata kuljetus ja ostaja voi yhtä hyvin ja täysin samoin toimenpitein tilata kuljetuksen miltä tahansa kuriirilta. Ostajalle tuo näyttää 100% etäostamiselta.

Mutta kuitenkin, esitin tuon vain yhtenä mahdollisena vaihtoehtona verojen palautukselle. Verottaja on erittäin salamyhkäinen asian suhteen.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
251 449
Viestejä
4 378 203
Jäsenet
72 775
Uusin jäsen
lenitaairish

Hinta.fi

Ylös Bottom